Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 18:53:57
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 je pa bil hec, ko mu je pol mahala spet z igračko pred očmi. ma valda ni tolk butast, da se bo zarad ene igračke pretegnu no. kao zdej sem ti pokazala, zdej pa hophop mali kuža, pokaži kaj znaš Pri vas vsaj z igračo pomaha, pri nas pa kar z rdečo volno, to imajo že vsaj 15 let, ker se je spomnim še od prve, pa je zdaj že v tretjem letniku.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 19:07:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
[/quote] pri nas pa kar z rdečo volno, to imajo že vsaj 15 let, ker se je spomnim še od prve, pa je zdaj že v tretjem letniku. [/quote] A mislis, da so vsaj nov klobcic naceli? Imejte se bejbe, jaz sibam mal pred TV, potem igranje, pasenje kravic, kopanje, preoblacenje, vecerja in - kot bi rekla HD - hopa cupa SPAT. Se beremo ju3
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 19:12:16
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 je pa bil hec, ko mu je pol mahala spet z igračko pred očmi. ma valda ni tolk butast, da se bo zarad ene igračke pretegnu no. kao zdej sem ti pokazala, zdej pa hophop mali kuža, pokaži kaj znaš Pri vas vsaj z igračo pomaha, pri nas pa kar z rdečo volno, to imajo že vsaj 15 let, ker se je spomnim še od prve, pa je zdaj že v tretjem letniku. pri nas je tud cof mi smo pa tu našli žusterno in gremo na MORJEEEEEEEEEEEEEEE -še 1x hvala za link samo zate blacky - pa ker vem, da je blacky dobra duša bo katerega odstopla tudi tistim,ki jim cuker pada
< Sporočilo je popravil lex -- 9.10.2008 19:14:02 >
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 19:27:21
|
|
|
|
Blacky30
|
Mnjami, mnjami,.......se oblizujem....sem jih skoraj vse pojedla. Neboglasnica, hitro še ti zgrabi kakšnega, sem jih še nekaj zate pustila, ker vem, da ti cuker pada. Pa ostale tudi navalite. Metuljcek, sem že lani prebrala zs.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 19:37:42
|
|
|
|
dzanika
|
A ste vidle zdaj k so dali na žurnalu še varnostno kodo. Sigurno so bile spet zlorabe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2008 19:40:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 20:06:16
|
|
|
|
Nasara88
|
uf sem vas komaj dohitela Kaj za jutri še velja? Kaj je restavracija tam, ko je bowling? Naj mi prosim katera pomaga, da ne bom letala ko zmešana gor in dol, pa da ne bom predlaeč parkirala Levinja mi imamo razvojno ambulanto, ker ja imel Patrick kar močno zlatenico po rojstvu. V bistvu čista preventiva. Jo je ta prvi tudi imel, ko sem v MB rodila, pa razvojne nisva imela Pa še mere za seznam pri 3 mesecih: 6350 kg in 62 cm
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 20:11:46
|
|
|
|
Nasara88
|
nanka koliko pa stane posteljnina Cars v Quelle?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2008 20:12:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2008 20:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 20:33:36
|
|
|
|
Nasara88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 nanka koliko pa stane posteljnina Cars v Quelle? netki sem mislila, sorry preveč čvekate
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 20:34:18
|
|
|
|
Nasara88
|
flower koliko pa se jih je sploh javilo, da pridejo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 20:37:14
|
|
|
|
lex
|
flower lej jaz pridem s koroškega konca v mb sama, ti boš pa od vas do tuša tud. če bo tulil bo pa tulil. alina se mi je drla od dravograda do vuzenice,ko sem doma parkirala je pa utihnila. Pa ni pomagala ziza, flaša,duda, čaj ništa . V gostilni ga bomo pa že ukrotile -boš vidla kak ti bo fajn, pa vse moreš sprobat . tuša jaz nepoznam tolk dobro, da bi kaj predlagala moj gsm je 031483855 da pokličete kje ste, da ne boma s frutko lutali ko nori not, upam da boste še tam ko pridemo 4 glasne babe
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 20:39:19
|
|
|
|
lex
|
sma bila pri župniku pa je bilo na expres smo samo svetnika našli, pa zapisali vse skup na švinglc pa sma šla. Smo pozabli celo 1 očenaš zmolit (kar spraševal je če ne bo joka doma ) - se vidi da smo pogosti obiskovalci za krst
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:02:54
|
|
|
|
Majuska
|
Lex, presneta lisica, ne popaj takih slik, ker so moje skušnjave prehude!!! Evo, mi smo bili popoldne kar lep čas zunaj, potlej pa kuhanje, mali se vmes enkrat dojil skoraj uro in pol ... vmes je namreč zaspal in si privoščil lenarjenje. Ga je pa luštno gledati, ko se preteguje, tako lepo stegne rokice nad glavo in se povalja sem in tja Dojenje in rokice - mi se dojimo leže, tako da so rokice pri tej starosti vsepovsod, ful namreč maha naokoli Lunica, kako je zdaj kej s tvojim zdravjem? Se bolje počutiš, odkar si bila pri dohtarju?
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:10:07
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa zdaj čakam možeka, da pridrvi iz LJ, ker greva na tortico oz. morava iti tja naročit torto za krst. Ampak zelo pomembno je tudi to, da grem na tortico, ker sladkor, saj veste, pomembna stvar v življenju. Otroka spita, babi bo pa prišla gor TV gledat ta čas, ko naju ne bo. Lex, mi smo tudi svetnico zadnjič poiskali, bo kar Sv. Doroteja in smo izbrali datum goda, 25.6. Ja, tak pomembna je naša Teja, da ima god na državni praznik. Je najprej rekel, da ta glavna Doroteja ima praznik 12.3., potem pa smo ugotovili, da to pa ne moremo še imeti piknika, ker je še premrzlo in je hitro poiskal še en datum. Smo se prav nasmejali. Nasara88, si se le javila. Sem vedela, ko sem seznam urejala, da sta morala že dati skozi 3. posvetovalnico. Uživajte jutri babuške na čveku. Jaz bom pecivo pekla, pa potem glavo nastavljala frizerki, pride k meni na dom. Mi je lepo, ne? Ja, tak je to, če nimaš avta in ne prevoza.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:12:41
|
|
|
|
dzanika
|
Me zanima če ma katera kakšne sličice kraljestvo živali viška al pa za zamenjavo. Mi jih namreč samo nekaj fali da dobimo paket. Pa je treba do konca meseca poslati.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:13:10
|
|
|
|
Blacky30
|
Dzanika, nimam, žal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2008 21:24:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:26:21
|
|
|
|
Majuska
|
Šele zdajle mi je kapnilo ... eno leto je od moje prijave na RR
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:29:15
|
|
|
|
Nasara88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Nasara88, si se le javila. Sem vedela, ko sem seznam urejala, da sta morala že dati skozi 3. posvetovalnico. v bistvu še posvetovalnice nismo imeli (komaj 16.10.). to so podatki iz razvojne ambulante.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:33:29
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Šele zdajle mi je kapnilo ... eno leto je od moje prijave na RR Čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:38:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Šele zdajle mi je kapnilo ... eno leto je od moje prijave na RR Čestitke!!!!! Thanks . Saj je bilo prav smešno ... sem razmišljala ene 10 minut, kaj je že pomembnega na 9.10.? Ima kaka kolegica RD? Potlej pa le pogledam tule ...
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:39:23
|
|
|
|
lex
|
dzanika jaz mam 118 in 177 (neki jih je še,sam jih mam v spalnici, not pa ne grem rovarit zdaj)
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 21:47:08
|
|
|
|
anikabd
|
Lunca24, tudi naš se tako obrača iz hrbta na trebušček, ampak le takrat ko išče dudo. To opažam zadnje štiri dni. Star je šele 2 meseca in 9 dni. Pa glavico tudi zvija nazaj. Prejšni teden ko smo imeli posvetovalnico sem omenila, da Filip včasih zvija glavico v levo smer in nazaj (vidla ga je ko sem ga preoblačila) pa je rekla, da to ni nič hudega in da moram le zibko obrniti na drugo stran, da se bo začel obračat še na drugo stran. Si dobila mogoče napotnico za razvojno ambulanto? Jaz sem se kar malo zamislila, ko sem to prebrala. Ti je dala kakšne napotke? LEx tudi nam manjka nekaj sličic kraljestvo živali.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?