|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
7.10.2008 19:59:50   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: lunca81

njoki z golažem

Ma kaj je tema???

sem probala...to je moja sestrična user posted image user posted image user posted image ...pa sem ji kazala, kako mora kaj napisat user posted image

sem vedla, da bo leni vidla njoke user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.10.2008 20:00:47   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

sire: sem te sanjala....nekaj o hujšanju sva se pogovarjali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmh ja, zanimivo da si glih mene najdla za to temo user posted image . Eh ja....mar bi tudi v resnici upalila z mano debato na to temo, še boljše pa bi bilo če bi jaz pol tudi kaj izpeljala v zvezi s tem......

Ajejajejajej, sem zdaj pomislila kaj take poseldice ti je pustilo me videt v kopalkah user posted image user posted image user posted image

ma deeeeeeeeeeeej....ma ne zato....ne vem zakaj smo čakulale. ma jaz se spomnem, da sem tebe spraševala, ker si bila ful suha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.10.2008 20:01:36   
amaya

Jutri grem v vrtec, danes pa lahko KP user posted image

??? Kaj zdaj? Nič, stesso posto stessa ora, kot sva si danes obljubili ob slovesu???

ja vidiš ti ta shit....pa niti v vrtec nisem ravala.....sem nonota selila in še ga selim user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.10.2008 20:05:57   
aleži
Ciao,

kako ste kaj?
Kaj jutri boš v Izoli? Si slišala kaj Marsy? Jaz bi ji mogla nest lanolin!!če ne ga bom dala tebi, pa ji ga boš ti nesla?user posted image

Danes sva imele 3 cepljenje. Niti za kg, g....niente  se ni zredila. Isto kot 2.9, to se pravi 8350g. Ma zaradi živahnosti, miganja ni šla goruser posted image

Zdaj že pridno spi od 19h. Žiga se uspava. Je zmučen, ker sva bila na plesnih uricah. user posted image  je šel na košarko, jaz pa še spucat po kuhinji in ležeči položaj. Komaj čakam!!

Se vidimo in slišimouser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.10.2008 21:20:16   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Zdaj že pridno spi od 19h. Žiga se uspava. Je zmučen, ker sva bila na plesnih uricah.  

Ob kateri uri že imate??? Da gremo na kafe še popoldneuser posted image ?

Jaz nesem zjutraj posteljco v BC, da jo zrihtajo, tako da bom v giru. Pride še katera???Vreme bo baje bolj škifo. Moji pa so bli danes v LJ in tam je blo sonceuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.10.2008 21:24:37   
aleži

Zdaj že pridno spi od 19h. Žiga se uspava. Je zmučen, ker sva bila na plesnih uricah.  

Ob kateri uri že imate??? Da gremo na kafe še popoldneuser posted image ?
ob 17.30-18.15..........tudi danes je sam plesal user posted image user posted image

Jaz nesem zjutraj posteljco v BC, da jo zrihtajo, tako da bom v giru. Pride še katera???Vreme bo baje bolj škifo. Moji pa so bli danes v LJ in tam je blo sonceuser posted image user posted image user posted image ?

sem slišala, da so imeli sonce.......user posted image user posted image . jutri bom tudi jaz šla, se dobim tudi z azzurro

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.10.2008 21:49:30   
pina-1
čer.

alleluja moje pupe spijo. ma ne moreš verjet, ke giornata. Ana je zaspala popoldne pena okoli 14. pred tem je milijonkrat čučala joško, milijonkrat vrgla vse ven..sitna je bla ko driska...meni se je že trgalo... No pol je končno zaspala in je spala ene dobre 2 urci. Zdej pa že od 20 pridno spi. Mia je tudi že šla za njo palčke štet.

midve bova jutri verjetno štrajkale, ker peljem ano se šišnit. so se ji odzadaj nardile prov naravne drede. Boga reva.
Upam, da bo v četrtek kaj lepše vreme, da se dobio zunaj.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 607
8.10.2008 19:23:52   
leni5
user posted image Mo, ma kje ste???

Jaz se jutri dobim s sošolko na kafetu, ki se meniva že pol leta! Boste me pogrešale???Jaaaa...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.10.2008 19:56:38   
aleži

user posted image Mo, ma kje ste???

Jaz se jutri dobim s sošolko na kafetu, ki se meniva že pol leta! Boste me pogrešale???Jaaaa...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom pa fata jutri!!!

recepte mi pošlji: NUJNO!!!user posted image  

< Sporočilo je popravil aleži -- 8.10.2008 19:57:22 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 609
8.10.2008 20:25:27   
amaya
evo mene....ma mene nobeden ne šnjuška nič user posted image  user posted image user posted image user posted image
alora če jutri ne bo nobene v giru, ne grem nanka jaz user posted image

mi son fatta il tatoo oggi user posted image ...jah na stara leta me mečeuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 610
8.10.2008 20:27:32   
aleži

evo mene....ma mene nobeden ne šnjuška nič user posted image  user posted image user posted image user posted image
alora če jutri ne bo nobene v giru, ne grem nanka jaz user posted image

mi son fatta il tatoo oggi user posted image ...jah na stara leta me mečeuser posted image

seveda te pogrešamouser posted image user posted image , user posted image ma sem mislila, da boš šla v Izolo. Potem pa pridi kar z mano na kofi. Bom nekje za 9h v Kp!!!user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 611
8.10.2008 21:01:38   
amaya
ma če si napisala, da te ne bo?! user posted image

se čujemo zjutraj. bom vidal situacijo user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.10.2008 21:10:49   
aleži

ma če si napisala, da te ne bo?! user posted image

se čujemo zjutraj. bom vidal situacijo user posted image

ja, sem napisala da me ne bo, ker mi je Leni odpovedala. Zate sem mislila, da greš v Izolo, Pina pa ne vem.....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 613
8.10.2008 21:20:01   
amaya
kaj pa azzu?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 614
8.10.2008 21:20:27   
amaya
ma kaj se faljavamo jaz in ti?????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 615
8.10.2008 21:21:22   
leni5

??? Ma dej, kaj res???? Kje pa? Kaj pa?

Danes sem nardila Monti torto, ma je fina!!! Ale, ti imaš na ZS ričette, ma od skutinega peciva ne najdemuser posted image . Bom jutri bolj v miru še enkrat pogledala, sem crknjena, ker sem spet nabirala kostanj.

Noč!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 616
8.10.2008 21:23:03   
leni5

Ne, Ale je skrita in tudi če piše offline, ona, te vidi!!! Je misterjozna!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 617
8.10.2008 21:25:56   
aleži

Leni, čuj, senti chi parla!!! user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 618
8.10.2008 21:33:17   
leni5

Leni, čuj, senti chi parla!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Si me ti naučilauser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 619
8.10.2008 21:56:15   
Azzurra

kaj pa azzu?

user posted image user posted image user posted image  se hecaš? Jaz sem rezerva! user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 620
9.10.2008 15:10:32   
amaya
oj stara žena...

jaz sem šla danes v TS po zimsko pakungo za našo žabo. Dobila. Sem si kupla anka paruko za plesat. Boste vidle ke bellezzza szi dugimi kodrčki ki sm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes moram Garmina presenetit user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 621
9.10.2008 15:36:00   
sirenetta
Allora Ama danes nuoto sincronizzato? user posted image user posted image user posted image

Ma še malo te nanka ne bomo spoznale več user posted image , paruka, tatuađo.....

Nisi napisala kje in kaj si si tatuađirala???

Jao moram it, ki mali je upalu sireno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 622
9.10.2008 20:05:43   
amaya
evo iz plavanja....

Moja žaba je ob 18.48 zaspala user posted image user posted image user posted image gotov, šfinito,...zmazal je 240 ml mleka z gresom in obležal user posted image Zdaj pa spi kot angelček. Ma kako so lepi ti otroci ko spijo. Jaz se ga kar ne morem nagledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
9.10.2008 21:43:50   
leni5
Hello babe!

Tudi moje bejbe že spijo. Spet smo nabirali kostanj, samo še spečt ga moramouser posted image ! Vita malo šmrka, tako da če ne bo jutri superfantastično vreme se bova doma malo pocajtali, ker nas itak popoldan čakajo obveznosti.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.10.2008 21:46:12   
leni5

Ma še malo te nanka ne bomo spoznale več user posted image , paruka, tatuađo.....
idiši
Nisi napisala kje in kaj si si tatuađirala???

Dej Sire, ti si vidla in veš kaj ima!?! Ki nas ne j... 5 posto, da bi nam povedala. Sigurno si je dala začetnico od  user posted image in user posted image , je res?

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?