|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
9.10.2008 0:10:32   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Danes pa sta se mala Pandica(user posted image ) in Vana skupaj vozile po toboganu. Ej, kako sta uživale!

Pandica, kje si? A te je že sfalilo? Zala je verjetno tudi hitro omagala pol doma, ne? Vana je že pred 8 zaspala.

Evo me, ma kaki sfalilo user posted image user posted image sem še za rač. user posted image
Ja, Zala mi je na poti domov takoj zaspala v avtu, pol pa doma ni hotla več spat...ni bla tak pridna kot Vana user posted image
Joj, ja kak sta uživali in se smejali, to ne morš verjet.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.10.2008 9:54:36   
Janey
jutro

bubi jaz bi tudi videla bubija in bubikouser posted image

kaki sonček je, mi2 pa brez vozekauser posted image user posted image sem jezna ko pes, da sem lahko pozabla ga z avta vzet...grrr

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.10.2008 10:31:21   
Vrtnica79
Bubi, hvala za sporočilo, samo tisti link ni aktivenuser posted image  Tako da žal ne morem videt slikuser posted image

Janey, o ti šment za vozižek. Pol pa Jakca na rame in gremo...................user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.10.2008 11:07:19   
kekec in mojca
Vrtnica, copy in paste!!! user posted image

Danes sem se v vrtcu prijavla, da bom otrokom predstavila svoj poklic. Vzgojiteljica je prosila nas, starše... jaz pa sem itak takoj za. Samo da sem spet med otroki - itak sanjam, da bi delala v vrtcu in vedno bolj in bolj me vleče, da bi šla tja.

Vrtnica, a bi te lahko prosila, če bi mi posodila kakšen Latašin zvezek iz 1. razreda? Za kakšen dan ali dva... Prosim? Bi ga uporabila pri moji predstavitvi poklica.

Pandica, kako si pa pogruntala zadnjič, da ima mala Pandica vneta ušesa? Moj tamali se je danes zbudil z rahlo povišano temperaturo, pa sem pomislila na to. Saj če ga primem za ušeska, nič ne jamra... Je pa drugače ful umirjen in samo spi. Upam, da bo tako tudi čez dan.

Neposredna povezava do sporočila: 704
9.10.2008 11:21:14   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Vrtnica, a bi te lahko prosila, če bi mi posodila kakšen Latašin zvezek iz 1. razreda? Za kakšen dan ali dva... Prosim? Bi ga uporabila pri moji predstavitvi poklica.

Ja seveda lahko. Katerega pa?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.10.2008 11:27:39   
kekec in mojca
Po moje bi bilo najbolje, da kar slovenščino in matematiko. Sicer pa, ko bo stvar tako daleč, te bom še enkrat prosila. Zdaj sem se samo zazihrala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 706
9.10.2008 11:35:22   
Vrtnica79

Vrtnica, copy in paste!!! user posted image

Hvala, sem tak naredila in videla slikeuser posted image user posted image user posted image

Bubi ful ste lepi vsiuser posted image

Po moje bi bilo najbolje, da kar slovenščino in matematiko. Sicer pa, ko bo stvar tako daleč, te bom še enkrat prosila. Zdaj sem se samo zazihrala. user posted image

Zmenjenouser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 9.10.2008 11:37:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 707
9.10.2008 11:39:13   
Vrtnica79
Eh, nekaj me je.. citiranjeuser posted image user posted image user posted image

K&M saj si razumela, ne!

Neposredna povezava do sporočila: 708
9.10.2008 11:44:16   
kekec in mojca
user posted image user posted image Sem, sem! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
9.10.2008 12:52:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kaki sonček je, mi2 pa brez vozekauser posted image user posted image sem jezna ko pes, da sem lahko pozabla ga z avta vzet...grrr

Meni se pa to ne more zgodit user posted image ker imam PP - marelo vedno v avtu, on ta drug voziček "terenca" user posted image pa vedno doma sparkiranega v garaži user posted image

Pandica, kako si pa pogruntala zadnjič, da ima mala Pandica vneta ušesa? Moj tamali se je danes zbudil z rahlo povišano temperaturo, pa sem pomislila na to. Saj če ga primem za ušeska, nič ne jamra... Je pa drugače ful umirjen in samo spi. Upam, da bo tako tudi čez dan.

Celo noč ni spala, se prijemala za ušesa, ni pustila, da bi jo primla za njih, bog ne daj, imela je tut vročino...sem si takoj misla, da bi lahko bila ušesa, ker zobki niso bili in tut vse drugo je bilo izključeno. Tako, da, če nisi ziher pojdita do P. Da vidiš kaj je z revčkom malim. Pa javi. In še user posted image vama pošiljam.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.10.2008 12:57:53   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Sma na istem, samo da mi imamo voziček doma... user posted image Eh, bova pa šla s Kekcem popoldne na Trg svobode.

Včeraj zvečer se je mali tako drl, da mi ga je user posted image , medtem ko sem ta velikega uspavala, prinesel v sobo in rekel: "Tu ga maš. Jaz bom pa zbežal!"

Kaj bo šele v soboto, ko nameravam it ven? Če bo ta mali tak, kot je zdaj, moja "fraj" noč odpade. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.10.2008 13:10:42   
Pandica
Jaz sem pa tak vesellllaaaa zdaj  user posted image
Ravnokar me je klical iz servisa. Moj mobitel je popravljen, jeeeeeee, jupi  user posted image
Notri je bilo vse oksidirano od sline baje, so ga mogli nekak sušit, ostalo pa zvem, ko grem pol po njega. Joj, punce res sem tak happy, da bom spet imela moj mobitel nazaj. Zdaj pa prisežem, da ga NIKOLI več ne dam Zali za igrat, res ne!!!

< Sporočilo je popravil Pandica -- 9.10.2008 13:11:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 712
9.10.2008 13:12:02   
Pandica
Vrtnica79   te verjetno pokličem za user posted image ok?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.10.2008 13:21:29   
kekec in mojca
Pandica, verjetno? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.10.2008 13:25:12   
Pandica

Pandica, verjetno? user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja, odvisno od tega kdaj bom šla v mesto. Ker pol pa itak katastrofa, da se pripeljem iz enega konca mesta na drugega, znoriš kaka gužva, pa vsepovsod nekaj rovajo user posted image pa parkplac, saj veš kak to gre, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
9.10.2008 13:52:41   
koala
Pandica, te bom čez en teden vprašala kako dolgo je zdržal ta nikoliuser posted image user posted image , ko pa znajo takooooooooooooo lepo pogledati, da se mamici srček stopi.
No vsaj moj je tak

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.10.2008 14:22:29   
Čmrlika
Pozdravljene čveke!

Malo sem prebrala kaj pišete..pa nimam kaj dodat...user posted image ...Edino sem se pa spomnila da danes nekdo praznuje pol leta user posted image  user posted image  user posted image , a je tako  K&M ?

Vse najbolše malo pikecu želim, user posted image Taja pa pošilja poljubčka! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.10.2008 14:58:26   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Vrtnica79   te verjetno pokličem za user posted image ok?

user posted image user posted image user posted image  ta verjetno je izpolnjenuser posted image .

Jaz sem direkt iz parka priletela domov, ker se mi je Vana pokakala. In potem tik pred domom pa mi zaspi. Tak da zdaj čakam da se zbudi in pol šibneva po Latašo v šolo.  Pol pa ima plavanje tako da komot tisto urco pade kava. Se nama katera pridruži? Willma bova v tvoji bližini, pa Saraya mislim da si tudi ti tam nekje doma?

K&M kaj pa imajo na Trgu svobode popoldan?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
9.10.2008 15:00:17   
Vrtnica79
K&M vse naj naj malemu Kekcu za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 719
9.10.2008 15:46:03   
kekec in mojca
Iiiiiiiiiiiii, hvala Čmrlika in Vrtnica! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
9.10.2008 15:59:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

K&M vse naj naj malemu Kekcu za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image !

Se pridružujem user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 721
9.10.2008 16:02:47   
*bubi*
Ravnokar me je klical iz servisa. Moj mobitel je popravljen, jeeeeeee, jupi
Notri je bilo vse oksidirano od sline baje, so ga mogli nekak sušit, ostalo pa zvem, ko grem pol po njega.

user posted image   Ja, mobitel ni igrača user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.10.2008 19:45:08   
kekec in mojca
Bubi, s tem se pa JAZ ne strinjam. Zame je moj mobitel vedno bil igračka. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.10.2008 19:46:13   
kekec in mojca
Moj Tine ima pa angino.user posted image Pa tako mali, pa je že na antibiotiku. 

Neposredna povezava do sporočila: 724
9.10.2008 19:56:48   
Pandica
Čestitke Tinetu za pol leta user posted image   in user posted image , da se hitro pozdravi revček mali.

Kaj več pa potem, ko mi mala zaspi. Z njo v rokah težko pišem, ker mi tolče po tipkovnici, ko nora mala obvlada deset prstno tipkanje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 9.10.2008 20:00:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......