|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
8.10.2008 20:54:34   
Februarka08
Ja, dolenjka, zgleda je pri nas v lekarniuser posted image sem mu rekla naj vpraša in ga imajo...

Sva ji spet nosek pucala in jo namazala pod noskom pa mal čaja sem ji dala in že slabih 10 min spiuser posted image spetuser posted image ko zaspi ima lepo spucan nosek in lahko diha, čez par minut je pa že vse zabasanouser posted image mah bo že... samo da damo tole skoz, pa bouser posted image februarčki so itak zakon in se ne dajouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.10.2008 21:19:34   
itata
glede na to, da me 8 dni ni blo ne morem glih vsega za nazaj brat a neuser posted image  sem sam mal počekirala in vidim, da smo vsi v istem približno... bolani... midva sva šla na morje, nasl dan evo moj jakob prehlajen k sto user posted image  zabasan nos, siten, slabo spat... klasika... vročine ni mel. jaz pa še huj k on. zabasani sinusi pa glava bolet pa grlo... no sva se skor pocajtala že. mali še mal smrka, jaz tudi, grlo je bolš, vročine mam še mal... spanje spet mal bolš. to je blo za se fentat spet. stokrat vstajala pa stara metoda, se je bilo treba nosit, ker z zabasanim nosom ne more ne dude ne joške povlečt... skor ugasnile mlekarne. ampak tud to je zdej ok, tko da za zvečer še mamo (pa ponoč sevedauser posted image ). čez dan sem pa itak skenslana že nekaj časa...
drugač sva se imela pa prav fino. toplo je bilo. velik sva se sprehajala pa sorodnike obiskala. fajn skratka. celo moj si je v petek privoščil dopust in smo skupaj kruzali tam okol 3 dni. lepa sprememba. grem še mal počekirat kaj se je kej dogajal pol pa spat!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.10.2008 21:20:27   
itata
buči: kaj to vidim, da delaš neki?? nič jasnouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.10.2008 21:43:19   
listek1
čer, no mi poleg smrkanja zdaj še kašljamo prou grdo user posted image . Upam, da se nam ne kuha spet kej.

Februarka, drži se, Larisa se bo pa tud hitr pozdravla. Jih David pošilja en velikuser posted image , pa dobro prespite nočko.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.10.2008 21:48:48   
dolenjka
Listek si verjetno žalostna ker ne moreta ju3 na plavanje, a ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.10.2008 21:54:39   
listek1
Dolenjka, bom videla kakšen bo zjutraj.Tako, da upam, da bi nama vseeno ratal it, ker je mali full užival prejšnjič.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.10.2008 22:12:10   
dolenjka
Sam če je tak mogoče res ni fajn da gresta tudi če samo smrka, brez zamere, ampak tudi zaradi ostalih otročkov mislim user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.10.2008 22:30:41   
Suzi*
Čer.

Mesecnica, spraševala si okol darila za krst....naša je dobila od "nebotrov" glasbenega medvedka,pa dinarčke od babic in dedkov. Anžej je pa dobil za svoj krst en fuul lep šparovec...ovčko, tako keramično z mehko dlako....pa so lahko pol že kar na kosilu po krstu noter dinarčke metali in so se tako navadli, da kar tja denar dajejo, če kdo kaj prinese za tamalga. user posted image

Mi imamo pa že 5 zobkov. user posted image user posted image  je še zgornja desna dvojka pokukala ven. user posted image  
Pa danes je prvič probala mlečno. sem skuhala krompir in špinačo pa noter kislo smetano dala in je velik pojedla. user posted image  

grem počas ninat. nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.10.2008 22:56:08   
Janey
čer
jeeeiii jaz sem vsaaa nova. mami in ati sta me celo obleklauser posted image user posted image sta šla kar oba z mano po trgovinah, ampak ati je v drugi trgovini obupal in šel kar peš domovuser posted image user posted image najprej smo mislili it v au al pa v ce, še dobro da nismo bi imel res dalečuser posted image user posted image user posted image ja mi2 z mami sma fenomen. 3 ure sma skakali po trgovinah in če nebi bli žejni bi še kar lahko. jaz ne maram preveč trgovin, ampak z mami je pa tako zabavno.

potem sem pa prišla domov in na stopnicah nas je čakal cd mali kakaduuser posted image user posted image user posted image kak sem bla vesela, da smo ga že nabijali. ampak g.tašča je povedala, da še to ni za jakca, da je še premajhen...mora spet kaj pokvarit. pa sej vidi da sem cela nora na ta cd, da jakcu pojem in govorim. a ni vseeno kaka je vsebina? a bi imela raje, da mu buci buci pojem in govorim? aaaaa sem bla spet jezna...zdaj se je nekaj časa zadržala svojih pripomb, danes je pa mogla. pa lih na to.ma sej....je že mimo, jakec je celi nor ko zasliši kako pesmico od kakaduja, pa še posluša me ko mu govorim zgodbico,. to je važno in nič druga.

ampak to ni blo vse danes...zvečer ko me je mami pripeljala do seke od mojga, k mojima sončkoma je bil jakec ob 7ih zvečer ko je mene zeblo v bodiju in trenerki zunaj. sem popi zdila. valda? al ne? pa je rekel, da sta lih ven prišla, pa bla bla bla....me sploh ne zanima. upam, da ne zboli....dediuser posted image user posted image user posted image

jutri me čaka gora cot in posode, upam da bo jakec priden

lepo ninajte
lahko noč

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.10.2008 6:54:50   
buči
Jutro, jaz sem že pokonci, mi je Aljaž včeraj šele ob 21.15 povedal, da ima domačo nalogo - nekaj za istrižt in valda smo to naredilki zdajle. Evo, se je že začelo! user posted image  Pa še povedit mora pesmico, da jo pove za bralno značko. Ej, tole gre vse prehitro! Kako je že velik! Pa ravnokar je bil tak kot je Tilen ...

Dolenjka, itata, v bistvu nisem dobila službe in nista nič zamudili. Gre za 3 šolske ure / 1x tedensko izobraževanje odrasloh, kar sem delala že 4 leta, pa želim zadevo obdržat, pa da je ne bi dali komu drugemu, sem pač začela, ker so imeli včeraj na urniku prvič nemščino.

Janey, ti uživaj z Jakcem, poj lepi po stenah, pihaj balone, kar ti pač paše, pa a je primerno za starost al ne. Briga taščo, samo da je vama luštno!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.10.2008 7:13:14   
misar
dobro jutro

spet se jaz pokorno javljam...zadnje dni spet ne spimo, sem že cela shirana user posted image ...kdaj ta otrok misli začet kaj spat, ker men se bo kak dan kar zmešalo user posted image .

sicer pa čez dan uživamo na fuluser posted image user posted image če bi le to nočno spanje vsaj na približno zrihtali.

moram pa povedat, da naš otrok končno tudi je. je včeraj zjutraj pojedla 80ml žitne kašice, za čez pa še joško. za kosilo je pojedla 110ml zelenjavne čorbe s pšeničnim zdrobom+ 40ml vode spila user posted image + za čez je bla pa še joška za poglodat user posted image user posted image user posted image ...po moje mamo kak poskok v rasti al se jije pa odprlo...ker usta odpira ko velika, prej je pa usta tko odpirala, kot, da bi skoz ritno odprtino not žlico tiščala user posted image user posted image user posted image ma kake ideje že navsezgodaj user posted image

grem, neki hoče aleluja zapet user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.10.2008 8:24:40   
dolenjka
Jutro user posted image

Za nami spet klasična noč, budnica 1.15 ko je dobila flašo z mojim načrpanim mlekom in spala do 5h, ko sem jo podojila in potem zadnje dni klasično spanje do 7.30. Sem kar zadovoljnauser posted image

Spet je en tak lep dan in mi2 greva na plavanje user posted image  user posted image  user posted image  In ker je mami dobila kar nekaj bonov za BTC greva po plavanju še mal v Zaro in Emporium user posted image  Sej verjetno bom bolj malo kupila, al pa bo spet kaj za carico padlo user posted image  Včeraj rjava oblekica, rokavičke in žabice....kej veliko ne rabi, edino vreče za v voziček še vedno isem kupila user posted image  user posted image  Pa kako majčko bi še blo fino imet... no no, se bom kar umirila, me že zdaj daje user posted image
Zdaj grem pa sadje za carico pripravit, pa previt jo morm, ker se je ravno ukekila user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.10.2008 8:48:21   
Marusah
Jutro,

Berem, da so nekateri februarčki še vedno bubaniuser posted image  Lovro se je kr pozdravu, jaz pa tutuser posted image

Ja, to plavanje je fino, sam mal malo si v vodiuser posted image  Za Lovrota pa nisem čist prepričana, da je bil navdušen, ker je med vadbo v vodi kr mal zadremal na obroču. Zdej pa ne vem, al mu je blo dolcajt, al je blo tak fajn, ko je blo toplo, pa že zibal ga je....user posted image user posted image user posted image

Janey, super za nakup - pridna mamiuser posted image  Včasih se kr splača imet rojstni dan, a ne?user posted image  Pa končno si pršla do CD-ja, ki si si ga tak želela.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.10.2008 9:01:35   
Suzi*
mah, vse napišem, pa mi zbriše. user posted image

..

noč klasika, spet je svirala od pol enih do dveh, jedla, pa še kar ne spat. posledično je anžej k meni prilezel, ker ni mogle pri žani spat. user posted image  

zdej že spi, jaz jem, pol pa gremo ven.

dolenjka, hitr zrihtej salamce za mesecnico, ker res rabi mal več jest, da se ne bo posušila. user posted image  mesecnica, jaz ti prec 7 kil šenkam! rabiš??user posted image ...mal heca. drugač se mi pa kar samiliš z dieto in vsem tem. čuvaj se, da še ti ne zboliš. user posted image

lep dan, pa uživajte na plavanju.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.10.2008 9:35:28   
dolenjka
Suzi, tudi zase čakam te puranje šunke, ker sem tudi jaz na dieti user posted image  Ta naš mesar je kot črnogorec user posted image  Ravnokar se bašem z eno čudno margarino brez mleka in marmelado user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.10.2008 9:37:00   
Janey
jutro

mi2 sma bla pokonci že zgodaj pa sma se šla potem po postelji metat in sma tak sladko zaspala dokler naju ni ati zbudil, ko je klical. jaka je zaspala nazaj jaz pa nisem mogla večuser posted image user posted image pa tak mam doma štalo je treba nekaj pospravit.

vozička nimama domauser posted image user posted image user posted image ne vem kak lahko kaj takega pozabim. sem jezna ko user posted image nase. ampak sej boma šla malo pred hišo in tak....ampak ni isto, pa še do trgovine ne moremuser posted image nimam kaj kuhat...bo pa zelenjava na urniku user posted image user posted image meni je pravuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.10.2008 9:58:09   
buči
Dolenjak, nisem na tekočem: a so carici na bioresonalnci ugotovili alergijo na mleko?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.10.2008 10:07:24   
Februarka08
Jutro.

Tako kot že 2 dni, nimam cajta za nazaj bratuser posted image skratka, noč tako-tako, je bla pa mal boljša kot prejšnja, tako da sva spali rečmo skupaj nekaj ur... je blo pa non stop vstajanje, neki cajta je pr men spala, sam ne vem več, a je spala al kaj sva delaleuser posted image jest sem nenaspana, menstra mi vlila v potokih, jedla še nisem nič, morm neki dat vase ker če ne bo user posted image

Upam, da ste ok, vsem bolančkom z Lariso pošiljava en velik user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.10.2008 10:08:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjak, nisem na tekočem: a so carici na bioresonalnci ugotovili alergijo na mleko?

ja, KM je pozitivno, pa vse ribe (živo srebro), na meji je pa za oreščke, kakav in češnje user posted image   Sej bo kmalu vse BP. Da jo vidiš kako je včeraj sojin navaden in breskvov jogurt jedla user posted image

Pa danes sem spet važna. Sem ji naredila čorbo iz jabolka, banane in riževih pahuljic in je bilo res gosto, pa je pojedla 40 ml, pa zize čez user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.10.2008 12:09:02   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jencili, sem videla da sta bla s Tajam zunajuser posted image a greš lahko če ma user posted image vročinouser posted image

lej, meni so rekli, da samo pazit, da je primerno 'zadekan' in če je lepo vreme ni panike. Včeraj je blo pa noro lepo, jst sm bla v kratkih rokavih zunaj, pa nisem glih pr ta toplih drugač. Mu je pa ful pasalo, je urco in pol dremuckaluser posted image
Sicer je pa tko...svež zrak pomoje še nobenmu ni škoduuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 920
9.10.2008 12:45:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jencili, sem videla da sta bla s Tajam zunajuser posted image a greš lahko če ma user posted image vročinouser posted image

lej, meni so rekli, da samo pazit, da je primerno 'zadekan' in če je lepo vreme ni panike. Včeraj je blo pa noro lepo, jst sm bla v kratkih rokavih zunaj, pa nisem glih pr ta toplih drugač. Mu je pa ful pasalo, je urco in pol dremuckaluser posted image
Sicer je pa tko...svež zrak pomoje še nobenmu ni škoduuser posted image

jest sem bla prej tud za pol urce s tamalo na sončku... itak je blo vroče, je mela ušeska pokrita, pihal pa ni... sej jest tud mislm, da če je sonce in če ne piha, pomoje ne škodiuser posted image

Drugače pa spi zdej že skor uro in poluser posted image se pravi, gre na boljeuser posted image se mi zdi, da je Calpol velik bolj prijel kot pa svečkauser posted image user posted image ne vem, tak mam občutek... bomo videli, upam da je ne hvalim prehitrouser posted image

Mam pa za kosilo tud že vse pripravljeno, za Lariso se tud kuha zelenjavna juhica z meskom, tako da mam zdej mal miru, upam da bo še nekaj časa tišina v hišiuser posted image
Grem slikce dat dol iz fotiča... jih je spet fuluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.10.2008 12:56:30   
Februarka08
Nič ne bo s počitkom, mam že disko v bajtiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 922
9.10.2008 13:00:40   
polonca78
dve vprašanji: ali kateri že spi dojenček celo noč v kosu in ali ste jih že prestavile v njihove sobe?

berem, da so po 6 mesecu sposobni prespat v kosu 10-12 ur brez dodatnega jedenja in ker sem spet noseča in posledično utrujena pa še slabosti me mučijo user posted image , bi rada uvedla spanje čez celo noč. pa me zanima če je kateri že uspelo? poznam teorijo in vem kako se bom  tega lotila, ampak me prej vseeno zanima, če je kateri že uspelo. tako in tako se prebuja samo 1x ponoč (ni tko, da bi želela ukiniti več budnic) in nekaj časa se že ne dojiva več, tko da tud tukaj ni problema, samo ne vem kolk joka, če sploh (hahhaha, optimist, a ne?) ste morale prestati.

drugače pa vidim, da so marsikateri vaši lubčki bolni user posted image in držim pesti, da se čimprej pozdravijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 923
9.10.2008 13:23:34   
itata
o poloncauser posted image  si se zgubila... za kar lep čas. najprej čestitke ob ponovni nosečnostiuser posted image  pridni ste pridni. kdaj bo drugi?
kar se spanja tiče je pa tko. ti bom kar na splošno povedala k sem redna stranka kleleuser posted image  večina jih že spi celo noč. ene par komadov je pa še takih (med njimi moj jakob) k se še kar zbujajo. ampak jaz sem zihr, da ne zaradi hrane, ampak ker se crkljajo ali pa jih kaj matra (zobje, nosek... al pa iz navadeuser posted image ). tko da moje mnenje je, da če se ti zbudi enkrat na noč ni nobene panike in bo počas tud to sam ukinil... lahk ga pa tud pustiš jokat pa bo mogoče nehal... to pa ne vem... se še nisem posluževala tega oz enkrat pa se mi je zbudil in sem bila pol eno uro pokoncuser posted image
kako so jih kaj v svoje sobe dale pa ne vem (mi je itak nimamo otroške posebi), ampak mislim, da bolj al manj že vsi ki imajo svojo sobo, tam spijo... sej bo še katera druga kaj dodalauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.10.2008 14:02:38   
Februarka08
Polonca, pri nas je tako, da se Larisa ne zbuja več ponoči (če je vse lepo in prav) - ampak to je blo redko... se zbudi vsaj 1x na noč, ampak takrat ji je dovolj samo duda... dojit ponoč sva se nehali na morju - se pravi konec avgusta in od takrat spi celo nočuser posted image je blo pa tko, da se mi jo ˝ni dal˝ na morju za vsako dretje priklopit, ampak sem jo probala nazaj uspavat z dudo - saj ne rečem, 3 noči je blo bolj burno, sem bla pokonci 1 uro da sem jo uspavala z dudo in ne z joško, ampak potem se je obrestovalo - od takrat ni več hranjenja ponoči, za zbujanje mi pa pravijo drugi starši, da se tudi njihovi kdaj pa kdaj zbudijo ponoči, pa so stari npr. že 2 leti ipd... tako da zgleda da moram tole dudo ipd. jokanje ponoči vzeti v zakupuser posted image seveda so pa tud primeri kle na RR-ju da spijo celo noč brez prebujanja, ampak tisti naj se kar sami javijouser posted image
V svoji sobici pa spi približno 1 mesec... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?