|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
8.10.2008 15:45:08   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
8.10.2008 15:48:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ja test za cukr naredijo vsem nekje od 24-28  tedna naj bi, če si pa prekužena za toxo ti pa ni treba pol več kri dat, če imaš pa negativno toxo kar pomeni, da še nisi prekužena daš pa v vsakem trimesečju enkrat kri v pregled ravno zaradi toxe.

aha no torej vsem.... sam da men jo bodo 2x...

kaj pa kontrola za železo? tega nič ne delajo?

Pomoje ti vzamejo kri iz prsta ravno toliko, da je dovolj za ta pregled, verjetno potem ne bodo potrebovali večjih količin.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
8.10.2008 15:49:36   
Katjusa

Ja test za cukr naredijo vsem nekje od 24-28  tedna naj bi, če si pa prekužena za toxo ti pa ni treba pol več kri dat, če imaš pa negativno toxo kar pomeni, da še nisi prekužena daš pa v vsakem trimesečju enkrat kri v pregled ravno zaradi toxe.

Pomoje ti vzamejo kri iz prsta ravno toliko, da je dovolj za ta pregled, verjetno potem ne bodo potrebovali večjih količin.

ne vem če iz prsta no vsaj meni niso še nikoluser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
8.10.2008 15:51:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Glede glavobolov morm pa tud jaz pojamrat. Me ta teden skoz boli in je res možno, da premalo pijem. Se bo treba v roke vzet pa kr vrč prštimat.user posted image

Mmmmm lazanja user posted image

Glede na to, da bi v drugi in tretji tretjini nosečnosti spili od 1,5-3litra vode na dan ali nesladkanih čajev ravno zato, da se nam ne razvijejo bakterije v mehurju in pomanjkanje tekočine je posledica glavobola. Telo naj bi se s popito količino čistilo in ravno tako pomaga proti zaprtju. Tatorej se bo treba prisiliti v izogib tem probnlemom, ki so v nosečnosti pogoste.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
8.10.2008 15:54:10   
Shuka

ne vem če iz prsta no vsaj meni niso še nikoluser posted image

Meni so jo hoteli na drugem pregledu, ko me je sestra vprašala ali iz prsta ali iz žile, pa se mi je čudno zdelo ker vem da so mi pri prvem pregledu vzeli 3 epruvetke in ker še nisem prekužena na toxo se mi je zdelo kar malo čudno da mi jo hoče vzeti iz prsta, sej tolk pa spet ne priteče krvi iz prsta kot iz žile, razen, če mi je mislila blazinico prerezati na pol user posted image user posted image user posted image , pol sem pa kr rekla, da naj mi jo iz žile vzame, pa je vzela samo eno epruvetko.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
8.10.2008 15:55:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dejte mi kej lepgfa napisat kaj naj ji jutri poslem v telegramu(besedilo).........če ste ve dobile kej lepega in izvirnega mi plis pomagejte ker nebi rada samo napisala iskrene čestitke ob rojtvu ampak kej bolj izvirnega!!!

hvala,hvalauser posted image

superuser posted image user posted image user posted image user posted image
če bo fantek je meni ful všeč tole:
lepo je jemat
lepo je dajati
a najlepše je sineku biti matiuser posted image user posted image user posted image

drgač pa nimam pojma.....  pa sej kolkr s ejst spomnim teh sms-ov k sem jih dobla nazaj se jih nič ne spomnim to gre takrat kr čez tebe.... ostale so pa čestitke na papirju in telegrami tak da za tosto se je treba bolj potrudit kot pa za sms.... meni se zdi najlepše tisto k mi kdo čestita in to dejansko misli in napiše nekaj iz srcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
8.10.2008 15:55:17   
Shuka
Balonchy - superca za tale seznamček linkov kaj potrebujemo za urejanje dokumentacije, meni se še nič ne sanja o tem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
8.10.2008 16:07:50   
cati
za urejanje dokumentacije, meni se še nič ne sanja o tem.

Sva že dveuser posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
8.10.2008 16:27:36   
Čebel@
katjuša.........da ne bo pomote.........rabim za telegram ,ne sa sms

shuka,cati....jaz sem najdla ta seznamčekuser posted image ...........moram se pohvalit ker nisem vedla če mi bo ratali prenest iz druzga foruma,in mi jeuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
8.10.2008 16:35:45   
glen
Pregled je za mano vse o.k. smo poslušali srčka in mi je izmeril trebuh.Naprej sem na bolniški.
naslednji pregled imam 18.11.,jutri pa morfologijo ob 13.10user posted image user posted image user posted image ,komaj čakam pa možek bo zraven in seveda naša princeska Lin ki že nestrpno čaka.

Katjusa
a veš da jaz svojih prilimanih slikic nevidimuser posted image user posted image user posted image ,zakaj????
sem mislila da mi ni ratalo,tako da se sploh ne spomnem kaj sem prilepla.

lep dan mi pa odhajamo na plesne,no mojo princesko peljem na plesne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
8.10.2008 19:33:11   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: *Nelly*

jaz sem na prejšnjem pregledu dala poleg vode tudi kri. In imam čisto na spodnji meji železa, tako da mi je dala tiste bljak tablete za žvečit.

Drugače pa na vsakem pregledu dam vodo. Moram pa G. vprašat kako je s tem testom za cukr.

Reči G raje za sirup železov, Legofer se imenuje. A to maš slučajn Ferum lek tablete, sem jih neki časa mela ko sem bila noseča z Neli in so bljeeeeekkkkkk, pa še ful slabo mi je blo po njih.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
8.10.2008 19:49:01   
glen
Se opravičujem jutri mam morfologijo, naslednji pregled pa 12.11.user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
8.10.2008 20:28:06   
Ajvy
Večer.....

Glen....jst bi bila takoj za WV...meni so to tako lepi avtomobili user posted image user posted image user posted image
Čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image

Urša,...jst sem v prvi user posted image , ko sem spila tisto bovlo sladkorja, misnla da bo user posted image  ven skočil....toliko ene aktivnosti.....

KAtjuša...ti pa imaš buren sanjski svet...moje sanje so bile ogabne in sem se ves čas zbujala....tak da sem bila polomljena zjutraj....
Izcedek tudi mene spremlja....pa še marsikej druzga user posted image

Kolumbo....ti pa imaš v peti predstavi.....še bere se te tak na hitro in poskočno....hiter berem , ker se bojim da mi bodo črke ušleuser posted image user posted image

Cita...ti kar lepo doma počivčkej....se bomo pa kdaj drugič namartinčkali user posted image user posted image

Deja...zganjam fovšarijo glede polnjene paprike...je že tak dolgo nisem jedla....redko kdo zna narest dobro ....dober tek...

Katjuša..meni je za zgago pomagala samo voda, vsakič ko sem vstala za na wc...posledično sem tudi večkrat vstala user posted image user posted image

Akvalina....kolk so res srčki ko spančkajo.....se mi zdi da ni lepših bitjec

Sunny...nikoli ne veš kaj te kje čaka....žal mi je za marčico...
Vidim ,da si ti tudi med firbčnimi,jst tudi malo naokrog špegam...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 20:44:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
8.10.2008 20:58:57   
Ajvy
Glede kilc...drage moje punce bodite vesele, da ste vsaj kako dobile...jst se zdej trudim pridt na 1 plusa....mi jo je zdej tale virus pobral.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
8.10.2008 21:22:29   
tanci29
cao čvekice...

ajvy-dobrodošla nazaj...najbrž si že ful dobro da lahko že pišeš tukile...me veseli da ste se pozdravli
katjuša-super sanje...user posted image
jest sem pa sanjala dons da se je moja prjatlca poročila in se je na poroki tam pred matičarjem stepla s svojo taščo in to tisto kongfu varjanta...user posted image ...kr neki

vodo tudi meni vsakič pregleda pri ginekologu, pa tudi kri mi tam vzamejo..še nikoli nisem šla v laboratorij...sam pol on odnese in pregledajo naslednjič pa imaš izvide...no če bi blo kaj narobe ti pa sporoči...toxo sem pa tudi že dala skos tko da mi v tej nosečnosti sploh ni blo treba testirat...dobro kaj...

zdej sem pa sama...možek je šel na službeno večerjo, erika sem spravla spat...jest sem pa končno prišla do vas da malo preberem in mi delate skomine s filanimi paprikami....joj to je pa najboljš...sam jest se jih ne sppravm delat...

majchy-men je v spominu ostal en telegram....dobila si najlepše ime na svetu-MAMA....pa pol še kaj zraven napišeš...drugače pa lahko ful verzov na netu najdeš...kdo pa je dobil otročička

se opravičujem če kaj nisem pokomentirala...lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
8.10.2008 21:45:22   
Katjusa
Punce naš Florjan ma spet anginouser posted image user posted image user posted image user posted image ju3 zjutraj se boma kr ob 7 vstala pa šla k zdravniku zdle je mel 39,7 vročine in sem mu dala 2 svečki zaspal je k top takoj še ven iz sobe nisme prišla je že mežaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogec moj mali in ni prav nič siten, ne joka nič sam ko ga kej vprašam reče da ga grlo boli in res ima čisto vnetega..... ne vem kaj je zdej to prvo smo imeli okol 7.7 pol v začetku avgusta spet no in zdej spet..... očitno smo bol nagnjeni k anginam kot k prehladom.....user posted image user posted image user posted image tak se mi smili.....

sem utrujena lep večer vam želim in vam ju3 poročam kaj več.....

glen lep pregled jutri in uživaj ob pogledu na malo žabicouser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in lepe sanje
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
8.10.2008 21:59:26   
tanci29
katjuša-upam da bo čimprej vse ok...bošček florjan...kako ga matrajo tele angine...

glen-tudi jaz ti želim lep pregled jutri...

sunny-sem prov šla zdej prebrat marčevke....joj kako hudo...boga punca,ampak dobra da tako pogumno in pozitivno razmišlja...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
8.10.2008 22:00:27   
brkn83
Pozdravljene.

No js sem pa do sedaj likala, sedaj pa moram dat še perilo prati, potem pa bo dovolj za danes. Nato pa skočim še pod tuš in ajat.

Katjuša - bogi Florjan - upam, da se kmalu pozdravi.  Jutri pa le hitro pojdita k zdravniku. Potem pa javi kako je.

Nič sedaj se poslavljam od vas. Lepo se imejte še naprej in se slišimo zopet jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
8.10.2008 22:16:07   
glen
Punce hvala za čestitke,jutri pa vam sporočim kakšna je naša pikica in kaj ima med nogamiuser posted image user posted image user posted image .
lep večer oz. lahko nočko

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.10.2008 7:51:44   
Deja
Dobro jutro dekleta!

No jaz se počasi pripravljam na današnji UZ - komaj čakam da vidiva najino pikico in upava da zveva ali je user posted image ali jeuser posted image . mi že gre full na živce ko dobivam same neke bele , zelene in rumene cotke. Resno si želim da vem ali moram nabavljat bolj v roza/rdečih tonih al v modrih. Ker če bo šlo tako naprej še sobe do poroda ne bom mela prebarvane. Se je moj včeraj pohecal, da sej bo on mel čas barvat ko bom v bolnici user posted image haha. Jaz pa si želim sobico sama poštimat. no pa fajn se mejte. Se kaj tipkamo ko pridem popoldne nazaj!!!

@ Balonchy - glede paprike - mi pridemo domov po 17h, tak da se lahko oglasiš.

@ Ajvy - recept za papriko sem najdla nekje na internetu. je zelo enostaven in rata tudi takšnim začetnikom kot sem jaz.

Lep dan!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.10.2008 7:55:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Punce hvala za čestitke,jutri pa vam sporočim kakšna je naša pikica in kaj ima med nogamiuser posted image user posted image user posted image .
lep večer oz. lahko nočko

lep pregled, pa upam da boš potešila našo radovednostuser posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.10.2008 7:57:43   
Ajvy
Deja....tudi tebi uspešen pregled, pa upam da boste le lahko določili barvo sobice....user posted image

sem pa definitivno zato, da prvo pri tebi probam če recept deluje, če je za kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.10.2008 8:10:56   
Balonchy
Jutroooo...

Kako smo?
Včeraj pa niste ne vem kolk načvekale popoldan. Se poznajo viroze in službe... Pol pa comp sameva... user posted image

Vsem, ki imate danes preglede pošiljam user posted image user posted image user posted image !
Oglasite se, ko bo vsega konec... Pa napišite prosim kolk so vaše žabice težke, ker me še zdaj matra naš mišek... Takrat na morf. mi je G rekel, da tehta cca. 600g user posted image  Nisem še pri nobeni zasledila, da bi mel tolk gramčkov... user posted image  Čeprav na slikicah, ki mi jih je sprintal piše 572g... ni mi nič kej jasno... Še dobro, da je megla zunaj...

Ekola... grem kuhat kavo... in sadje zraven... A ne, Shuka!? user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 9.10.2008 8:11:45 >

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.10.2008 8:45:56   
Katjusa
Jutro punce..... Mi2 sma še doma sem poklicala in mama uro 10:15 tak da boma mogla še malo potrpet.... je bil pa priden ponoči se ni nič zbujal sam jst sem mu šla okol 3 al 4 sem pozabla vročino zmerit pa mu je padla tak da sem pol mirno naprej spala...

Zgleda da bo danes spet en lep dan amapk na žalost ga bomo mi preživeli bolj notri....

balonchy tole sadje bi se pa prav prileglo...

lepo dopoldne

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.10.2008 8:46:50 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?