Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:27:28
|
|
|
|
dzanika
|
iiiiiii sasi kok ste luškani.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:29:26
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. srečanje v MB kaj zdaj babike, kje se dobimo? jaz še zdaj ne vem sem morda slabo brala poste da ne bova mi2 z nasaro po planetu tuš mamicam čudna gesla šepetali in bodo varnostniki za nami letali Ja, slabo si prebrala. Dobimo se tam kjer si napisala. V Planetu Tuš. Meni se samo zdi škoda lepega dneva, da bi noter sedeli pa se bomo že premaknili na vrt. Ki je sicer bolj majhen, ampak...Si za to?! Frutka, skrbna....Hm?! Menda sem res, ja. Skrbna za vse samo da ne rabim kuhat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:30:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:34:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:35:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:38:10
|
|
|
|
frutka_
|
Sicer nisem iz Koroške ampak danes sem jaz imela malo oblečeno v štrampelce in oblekco brez rokavov pa spodaj bodi z dolgimi rokavi. To je bilo vse. V MB je bilo full toplo. Poleg tovorim dekice, če bi pihalo. Sasi, čestitam malima krščencema. Halo! O kilaži pišete, da je prenizka. Moja mala ima 5550g pri 3,5m! Kaj za to tudi obstaja lestviva??? Todi, boš pač dodajala. Glavno da se zredi. Saj še kakšen mesec pa bomo že začele dodajati gosto hrano.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:43:31
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika v Trbovljah. Zdej sva bla sam na sistemackem pregledu. Sam ne vem pa kako je če je kaj bolan. To si mormo pa še enga izbrat. Sam pri nas je kr mal kriza s temi pediatri. Pa vsi so neki čudni se mi zdi... isto jaz... uh sem si oddahnila. Sem misla da sem že edina ki še to nima porihtano.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:48:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:49:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:53:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
populis: kje pa sta dobila mamma mio? Tudi jaz bi, lepo lepo prosim. Dam za pivo tvojemu dragemu. Predvidevam, da jo je dol potegnil z računalnika. Sicer peljem Saro in sestro v soboto v kino jo gledat, ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:53:29
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Naša žverca ne zaspi pa ne zaspi.Jo uspavam že od 19 30.Sicer bi že zaspala pa so prečudovite pamperske ob srtrani spustile in je bila mokra po boku, kaj sem pa hotla druzga kot jo danes že 4 - tič komplet preoblečt.Jo je šel še oči mal uspavat, zaenkra je tišin iz spalnice, upam da mu rata , ker imava že od 20 00 naprej pripravljen mamma mio da gledava pa zgleda nocoj ne bo nič . Mogoče bi morala prešaltati na večje. Včasih spuščajo, če so prešvoh.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:55:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: populis Naša žverca ne zaspi pa ne zaspi.Jo uspavam že od 19 30.Sicer bi že zaspala pa so prečudovite pamperske ob srtrani spustile in je bila mokra po boku, kaj sem pa hotla druzga kot jo danes že 4 - tič komplet preoblečt.Jo je šel še oči mal uspavat, zaenkra je tišin iz spalnice, upam da mu rata , ker imava že od 20 00 naprej pripravljen mamma mio da gledava pa zgleda nocoj ne bo nič . Mogoče bi morala prešaltati na večje. Včasih spuščajo, če so prešvoh. Bo držalo. Sem prejle v Sparu kupila pamperske, št. 4, jih je 82, cena 19,90 (?); včeraj v Muelleju gledala isto št. 4, 88 kom za 17, ... pa še nekaj. Torej, akcija! Pa še Muellerjevo kartico imam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:56:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 21:58:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:58:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Srečanja - kaj ko bi se dokler vreme dopušča dobivale zunaj. Drug teden bo super vreme - vas povabim v Tivoli Ok, naslednje srečanje je lahko še v Tivoliju, v sredo 15. imava midva UZ kolkov okoli 12.00, tako da bi raje kak drug dan, da ne pridem direkt iz gostilne k P. Drugače bi pa srede obdržale in to iz več razlogov: ob pon prihajajo reklame in ob sredah se začnejo akcije, tako da po klepetu lahko skočimo še v šoping. Aja, pozabila sem vam napisati, da ima moja starejša hči nove čevlje in to št. 38. Ne, ni tiskarska napaka, res je. Groza, stara je pa 9 let.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 21:59:56
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ma, po mojem je problem v pamperskah iz Mercatorja, so za eno s...... Jaz sem imela sedaj 2 iz mullerja, zdaj pa iz mercatorja, pa je razlika ko noč in dan No, v starih časih (beri: pred 4 leti) so bile pamperske iz spara tudi dobre. Sedaj sem kupila pa v Muellerju, pa je šlo vseeno skoz in čez, pa ob strani... Trkam, a pri plenicah iz spara se nam to še ni zgodilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 22:00:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 22:02:40
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: populis Naša žverca ne zaspi pa ne zaspi.Jo uspavam že od 19 30.Sicer bi že zaspala pa so prečudovite pamperske ob srtrani spustile in je bila mokra po boku, kaj sem pa hotla druzga kot jo danes že 4 - tič komplet preoblečt.Jo je šel še oči mal uspavat, zaenkra je tišin iz spalnice, upam da mu rata , ker imava že od 20 00 naprej pripravljen mamma mio da gledava pa zgleda nocoj ne bo nič . Mogoče bi morala prešaltati na večje. Včasih spuščajo, če so prešvoh. Bo držalo. Sem prejle v Sparu kupila pamperske, št. 4, jih je 82, cena 19,90 (?); včeraj v Muelleju gledala isto št. 4, 88 kom za 17, ... pa še nekaj. Torej, akcija! Pa še Muellerjevo kartico imam. Jaz Pampersk niti ne kupujem zdaj. Pri prvem sem kupovala Pampers sensitive, ki jih več ni. Pa kasneje Active Fit. Vse ostalo od Pampersa je klump. Kupujem Fixies in Mullerjeve. Tudi Leclerc ima fajn pleničke.
< Sporočilo je popravil frutka -- 8.10.2008 22:03:10 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 22:05:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 22:05:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Torej LJ in vse zainteresirane - v torek (14.10) ob 12:00 v Čolnarni - a ste za? Kje si našla 12.00 uro? Ja, pridem, čeprav bom potem tisti dan zamudila F.B.I. na A kanalu. Pridem draga, če bova zdrava. Populis in Almera: poglejta na e-mail.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 22:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 22:07:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 22:07:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa p.s. a je katera opazila, da so se ji po nosečnosti noge povečale (stopala)?? jaz imam 40, pa me zdej par čeveljev malo tišči Da, draga, noge imaš večje in širše. Zato imam jaz sedaj kar dva vraščena nohta. Enega sem odkrila prejle, ko sem se celo uspela skloniti tako blizu in sem videla kaj me tako peklensko boli - noht in vse okoli krvavo, zatečeno... Nič, očitno bom morala k zdravnilu. In še nasvet: otroke imejte zdaj, ko ste še mlade!!! Potem je vse težje, z več s t.i. stranskimi učinki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 22:09:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?