|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 14:51:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 15:02:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1927
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
7.10.2008 15:18:10   
nanka
Aurora, ja grozen občutek ko ne moreš nič narediti, dete pa joka do onemoglosti, samo da je za vama, pa da je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1928
7.10.2008 15:22:14   
metuljcek321
Hej, cvekice! Uf, ste naklofale ...

Mi smo vceraj mojega zobarja v Trbovljah (1.5 hr do tam - maricka, je dalec) zdruzili z izletom in smo se familiarno potepali 6 ur, sli se do tete na en cvekec in dan je bil 1, 2, 3 naokoli. Anja je bila cisti cuker, mami je pa dobila 2 novi plombi ... sta bli se iz osnovne sole in znucani do koncauser posted image  user posted image  user posted image  Aha, tinky, torej imas drugje zobarja. Ma, tal moj je zlat - sem mu kar iz Ljubljane sledila, ko se je preseliluser posted image

Pa da mal pokomentiram:

lunica24 - upam, da si dobro opravila danes & superca za knjigo! Btw: sem anglistka in ce hoces, se lahko zmeniva za biznis - ce te bo popadla zelja, da bi sla na svetovne trge, ti jo lahko prevedem. Who knows, morda postanes nova J. K. Rowlinguser posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

levinja t. - ful sem se narezala geslu za mitinguser posted image  user posted image  user posted image  Tale nakitomicici bo postal legendaren, vam povem, punce.

flower - kako se pa kaze alergija na KM? In OMG, kako drago mleko - dzizs, no! Pa saj ni otrocek kriv, da je alergicen.

nosecka maja - welcome, oglasi se se kaj. Ves, tudi jaz sem non-stop brala RR, ampak sem sele nedavno aktvino zacela sodelovat - in je tko lustno - so tukej same fajn punce in je pravi uzitek pridt gor.

Almera - Bled - yummy, yummy:-)

zimska - tvoje dete ima ze 9 kg? Vau! Dobr to futras, dobr!

auroraa - ful sem vesela, da je izvid negativen! Jupiuser posted image  user posted image user posted image  Ampak ubogi tvoj revcek mali, kako so ga namatral. Mu posiljam en velik objem in poljubeck na desni licek MWA

Blacky30 - aha, Hipp za lahko noc predlagas - bom probala.

frutka je jedla utello ... hi, hi, to je zihr ena gorenjska varianta, kjer popapajo prvo crkouser posted image  user posted image  user posted image  Povej, a jo kupujes v Mullerju? Ker je tam ful boljsa ... vsaj meni, no!

Dudica NUK - nasa ima kar tisto, ki smo jo dobili promocijsko v materinski soli & jo obozuje. A je tista tud do 3 mesecev? Bomo mogli nabavit novo?

OK, to je zaenkrat to.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.10.2008 15:23:14   
metuljcek321
Ha, ha, ha, mi je napisal: "We're sorry bla, bla, bla," pa sem imela vse skopirano ... kva sem ga, ej.user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.10.2008 15:29:53   
sončika84
LUNICA, kako je bilo pri zdravniku? kaj pravi? Upam da je vse ok.user posted image

AURORA, joj,še jst sem se skor zjokala ko sem brala. bogi!!!! ampak glavno,da je vse v redu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 15:30:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 15:32:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1933
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 15:49:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 15:51:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.10.2008 15:53:29   
Blacky30
Auroraa, ubogi Matic, se mi ful smili, revček. Ampak samo da je vse ok, da ga ne bodo več mučili.

Nanka, dobro si to zrihtala otročke, vsakega v eni ustanovi. Ti pa res ni dolgčas.user posted image

Samsa, čakamo, da nam kaj lepega napišeš in malo poročaš o svoji Lari in njenih merah za seznam.user posted image

Metuljcek321, čestitke za 2 novi plombi. Si pogumna punca, jaz se zobozdravnika na daleč izogibam. Grem, ko sem že tako otečena kot medved.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1936
7.10.2008 15:53:37   
Inigo
aurorra - sam da je vse ok... sem mislila na vaju in je pomagal! user posted image

flower
- jst iskreno upam, da čimprej zgine ta alergija in da se ne vrne več. vem kako bedno je s temi alergijami... sama imam alergijo na "kosmata sadja" (breskev, marelica). ratam taka kot praviš, da je Lan. ampak samo okoli ust. kjer se pač dlačice dotikajo kože. katastrofa!

naš tečko spi. danes sem mu dala prvo AD3 kapljico. sicer ob 12.ih in do zdaj ni bilo panike. je pa bla do 12ih. ga je neki šraufalo in je jamral. pol se je pa tak grdo pokakal... groza! še sreča, da mamo pralni stroj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1937
7.10.2008 15:58:06   
Majuska
A Lunica še nič ni prišla? Ful me zanima, kaj bo njen dohtar rekel.

Midva pa sva glih s sprehoda, si juhco kuham, da bom zdržala po prihoda mojega user posted image ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
7.10.2008 15:59:23   
glugluglu
auroraa, bogi Matic, še meni so šle solze ko sem brala kaj sta prestajala, dobro, da je sedaj vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

ina82, seveda se te spomnimo, pa ko si govorila, da ste bili v P na preiskavah, itd., pa kos mo ti držali pesti, samo ne spomnim pa se kaj točno je tvojemu malemu oz. zakaj so ga dali na preiskave?

lunica, kolk je frajerski Luka v teh hlačkah!!! No pa upam, da si dobro zrihtala pri zdravniku.

zimska, še enega user posted image za Lana. Mi pa smo šli že vsepovsod po trgovskih centrih , trgovinah, nazadnje smo imeli par dni pred cepljenjem turo po Baby centru, Muelerju, Merkurju (vse v BTC-ju) in na koncu še v Areno, mislim, dobro, da ni kaj dobil naš Tian. Ampak saj nikoli ne veš, lahko bo pa kaj dobil, ko grem z njim v šolo otroke iskati.

Neposredna povezava do sporočila: 1939
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 16:00:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
7.10.2008 16:01:20   
dzanika
aurora sem vesela za Matica da se je vse dobro končalo.   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
7.10.2008 17:19:23   
Anonimen
ojla bejbe

auroraa bravo za malega matica. sam da je vse ok. sem mislila na vaju. user posted image user posted image user posted image

glugluglu hvala, ful je jack, sam mu niso všeč, kr tečnari, dokler mu jih ne slečem. sej zato pa ni čudnega, če mu rečem lolek bolek. user posted image

rovarka.. nič kriva user posted image user posted image

ostale, moj pregled je minil tko, da vem tolk kot prej. nek nadomestni zdravnik, ki mi je zagotovil user posted image , da bo vse ok. nobenga pregleda in da je citiram: verjetno kako vnetje. men se pa tut ni dal bodit z njim. pravi, da ker nič ne miga, niso zajedalci, naj pa opazujem, če se bo ponovilo al pa poslabšalao, naj pridem nazaj.

bom opazovala zdej, pa bomo vidli.

v glavnem, pozabimo!!! user posted image

blacky, a ti kakšnega tiskarja poznaš al zakaj si me vprašala?

metuljček, itak. grem na francoske, nemške, italijanske in ameriške trge. že mam ponudbe s celega sveta, pravkar sem dobila z japonske. user posted image user posted image

papa, pa hvala za pesti

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 17:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1943
7.10.2008 17:34:50   
Anonimen
zimska hvala ti.

zakaj pa ga moraš na 1-2 uri hranit? da manj poje?

TEMENCA... A to zgleda kot neke rahle svetlo rjave krastice? sej ste o tem govorile, samo ni mel, pa nisem brala. kako to čistim, kaj moram kupit? hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1944
7.10.2008 17:35:10   
Anonimen
aja še to zimska, koliko pa meri v višino?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 17:35:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1946
7.10.2008 17:39:15   
Anonimen
am tušbaby nasmeh user posted image user posted image user posted image

prvih 10 otrok je:

3x nik in 1x nika
2x lan in 1x lana
pa po en jan, nejc in miha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 17:41:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
7.10.2008 17:44:09   
Anonimen
zimska a tako je to, hvala za odgovor!
mi pa mamo pojutrišnjem posvetovalnico.

po moji oceni je nekje 67 cm, 7500 g. bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.10.2008 17:45:07   
Blacky30
Lunica, pa moj brat ima enega prijatelja, ki imajo doma majhno tiskarno v naši vasi, tak da ga lahko povprašam. Od moje sodelavke mož pa je eden od direktorjev v veliki tiskarni MaTisk ali Leykam, kak se že zdaj imenujejo, ne vem.
Na zs mi pošlji vse podatke, ki jih moraš izvedeti, pa da malo povprašam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?