|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 15:22:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej, cvekice! Uf, ste naklofale ... Mi smo vceraj mojega zobarja v Trbovljah (1.5 hr do tam - maricka, je dalec) zdruzili z izletom in smo se familiarno potepali 6 ur, sli se do tete na en cvekec in dan je bil 1, 2, 3 naokoli. Anja je bila cisti cuker, mami je pa dobila 2 novi plombi ... sta bli se iz osnovne sole in znucani do konca Aha, tinky, torej imas drugje zobarja. Ma, tal moj je zlat - sem mu kar iz Ljubljane sledila, ko se je preselil Pa da mal pokomentiram: lunica24 - upam, da si dobro opravila danes & superca za knjigo! Btw: sem anglistka in ce hoces, se lahko zmeniva za biznis - ce te bo popadla zelja, da bi sla na svetovne trge, ti jo lahko prevedem. Who knows, morda postanes nova J. K. Rowling levinja t. - ful sem se narezala geslu za miting Tale nakitomicici bo postal legendaren, vam povem, punce. flower - kako se pa kaze alergija na KM? In OMG, kako drago mleko - dzizs, no! Pa saj ni otrocek kriv, da je alergicen. nosecka maja - welcome, oglasi se se kaj. Ves, tudi jaz sem non-stop brala RR, ampak sem sele nedavno aktvino zacela sodelovat - in je tko lustno - so tukej same fajn punce in je pravi uzitek pridt gor. Almera - Bled - yummy, yummy:-) zimska - tvoje dete ima ze 9 kg? Vau! Dobr to futras, dobr! auroraa - ful sem vesela, da je izvid negativen! Jupi Ampak ubogi tvoj revcek mali, kako so ga namatral. Mu posiljam en velik objem in poljubeck na desni licek MWA Blacky30 - aha, Hipp za lahko noc predlagas - bom probala. frutka je jedla utello ... hi, hi, to je zihr ena gorenjska varianta, kjer popapajo prvo crko Povej, a jo kupujes v Mullerju? Ker je tam ful boljsa ... vsaj meni, no! Dudica NUK - nasa ima kar tisto, ki smo jo dobili promocijsko v materinski soli & jo obozuje. A je tista tud do 3 mesecev? Bomo mogli nabavit novo? OK, to je zaenkrat to.
|