|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
7.10.2008 10:09:03   
dolenjka
pa bere tudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.10.2008 10:10:14   
MetiLu
Dan!
Naša noč kar solidna, spali od 20.00 do 3.00, popapal, spal do 6.00, spet papal in sva spala do 7.10 user posted image  zdej pa spet spi user posted image

Naš poba se zna pa še sam vsest pa kobacanje je tud že zlaufalo, zdej se že na eno nogo postavlja oz. grunta kako bi bil lahko še bolj mobilen user posted image  

Midva bi tud prišla v ZOO, a lahko? user posted image  No, seveda če bom frej in mela avto user posted image

Sem se pa s kolegico iz Grosuplja zmenila za plavanje in bova midva tudi hodila in sicer na DIF, če bova dobila petkov termin fraj user posted image  mi danes sporoči, je pa 10 ur 90 € user posted image

Mesečnica user posted image user posted image user posted image  si ne predstavljam kaj ste dali skoz user posted image  

Zunaj je pa spet lep dan, tko da greva potem ven vozičkat, ko se Janez zbudi in poje kosilo user posted image  Sva dobila zimsko vrečo zastonj, jo je naredila teta za svoje dva user posted image , pa je ne rabi več... Ful fajn, pa sem prišparala vsaj ene 40 € user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.10.2008 10:37:56   
jencili
dan,

tud naša noč je bla prov fajn. Budnica samo 2xuser posted image . Ene si pa mislite, 'kaj, a 2x mora še vstajatuser posted image ', kaj?user posted image
No, skratka meni je super.

Taj že skor eno urco spi, jst sm pa že zalaufala pomivalca, pralni stroj, kosilo se kuha, prenosna postelca spet stoji, da se bo Taj lahko igral, pospravljeno je za silo, prebrala sem vas tud, zdej se grem pa še malo stuškat.

Komi čakam dons plavanjeuser posted image user posted image user posted image  - mal sm edino skeptična, ker Taju vsako jutro kej vodice z noska priteče. A mislite, da to ni za v vodo mogoče?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.10.2008 10:44:22   
dolenjka
Pa sem se mal podparla, da bova šli s carico lažje v hrib ko se zbudi user posted image  Pa mal sem pokidala, tudi moj pomivalc laufa, pa pralni stroj tudi user posted image

Danes vas ima pa kar nekaj plavanje user posted image  Super boste uživali, boste videle user posted image  user posted image  user posted image  Jaz samo še za četrtek živim user posted image  Sem se odločila da bova kar malo dlje notri, itak sva lahko 2 uri, pa bova malo počili, če bo tamala zaspala bom pa jaz malo plavala user posted image  Cel luksuz se mi obeta, škoda k si še masaže med tem ne morem omislit  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.10.2008 11:26:03   
pina-1
dan.

no meni bi drugi tedne bolj odgovarjal petek. Bi pa s sabo pripeljala še Mio, če lahkouser posted image . Ona si strašno želi v ZOO, pa bi blo super. 

Midve sva s šetanja- tokrat po Super noviuser posted image . Nisva kaj dosti zapravli, le za današnje kosilo, pa dva spokca za ano in par kašic.

Zdaj pa greva malo sobo pokidat in pol jest in spat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
7.10.2008 11:36:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 m

Vsaj ena je opazila da sem tudi jaz dones kaj napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem, samo nisem vsako posebej omenjala, ampak sem čestitala vsem za 7 in 8 m user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: jencili
Komi čakam dons plavanjeuser posted image user posted image user posted image  - mal sm edino skeptična, ker Taju vsako jutro kej vodice z noska priteče. A mislite, da to ni za v vodo mogoče?user posted image

Po moje mu nima kaj falit, ampak naj bi voda pomagala nos spucat, vsaj tako je meni pediatrinja rekla.

Ta ideja o ZOO je pa tudi meni všeč. A bi mene in moje otroke tudi vzeli s sabo v družbo? Bi tudi jaz s Timom prišla???

Nocojšnja noč je bila malo boljša kot prejšnje, vsaj zame. Moj je sicer rekel, da se je Anaja prav tako prebujala, le da sem jaz spala kot top user posted image . Morda sem res, sem jo pa tudi slišala kašljat, 1x se je pa prav prebudila, pa nekaj malega povedala in zaspala naprej. Apetita pa še vedno nima user posted image . Izvid pa je bil HB negativen user posted image ! Torej gre le za virozico ali pa prehlad.

mesečnica, tudi mene zanima kaj se je z Luno dogajalo, zato komaj čakam raport. Me pa veseli, da sta zdaj doma in še bolje, če je čisto vse OK!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.10.2008 11:50:08   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image za izvid. nosek se bo pa že spucal in bo potem tudi več apetita user posted image

naša bejba spančka, jaz pa mafine pečem, sem kar un biskvit, k ga je pina dala iz pirine moke in hrušk, v modelčke dala in je prav dobr user posted image pride katera user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.10.2008 12:01:33   
ELMA
Dan ....

Bamby  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izvid user posted image user posted image ,
HB da je sam prehlad .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je še kr prehlajena , fiziološka ji nič ne pomaga ,
Operil jepa za otroke od 1 leta naprej user posted image , ne smo ji dajat tih kapljic ...

Pa hvala ti za lepe želje ker smo napolnili 7 mesecov user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.10.2008 12:37:32   
Suzi*
me smo z vozičkanja. naju je dežek ulovil in smo mal vedrile.
zdej je pojedla sadje, upam, da bo šla čez kakšno uro spat vsaj malo. pol pa po anžeja.

hm, čeprav razmišljam če bi se kam zapeljale ko imam glih avto doma. user posted image  

aja, babe, dons grem pa jaz na telovadbo zvečer. user posted image user posted image  na freestayler-power moves. user posted image  bom poročala kako je blo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.10.2008 13:00:29   
jencili
Taj spi že drugo rundo.
Dons je zgledanaštudiral, da se more za plavanje lepo spočit, da bo lahko fino migaluser posted image
Zdej bo glih lepo urco in pol al pa dve spal, pol pa poje, se zrihtava in šibava.
Sm pa skor zaj*** ker sm skoz misnla, da mamo ob 17-ih. Pa še dons se z mojim menim tko. Prej mi pa kliker nardi, f***, še dobr, da sm se tok zgodi spomnla user posted image  babji

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.10.2008 14:00:07   
listek1
Mi tud spimo že drugo rundo user posted image . Če nama bo uspelo, bi tudi midva prišla naslednji petek v zoo.
Sem pa dodala nekaj novih slikic našega navihančka.
Mi mamo pa danes 8 mesecev in 4 zobek user posted image

Elma, čimprej se pozdravite, je res zoprno za tele malčke ko imajo takole nosek zabasan.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.10.2008 14:10:04   
Februarka08
Dan.

Jest sploh nimam več cajta za RRuser posted image dop. sva itak skoz zunej, pop. tudi, vmes ko pa spi od 12h-14.30 mam pa kup delauser posted image no, kosilo je narejeno in je že v pečici - rižev narestek, za Lariso je pa zelenjavna mineštrica tud že na štedilnikuuser posted image

Pol ure že pišem tale postuser posted image vmes me je klical sestrin tip k mata ful probleme in zdej sem jest srčna svetovalka al kajuser posted image user posted image user posted image joj, kam to peljeuser posted image

Grem hit pomest po tleh, sem hotla še peglat pa mi spet ne bo zneslouser posted image
Po kosilu bom pa lovila od tamale urin... upam da bo šlo v redu, da potem hit nesem v laboratorijuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.10.2008 14:10:39   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Mi tud spimo že drugo rundo user posted image . Če nama bo uspelo, bi tudi midva prišla naslednji petek v zoo.
Sem pa dodala nekaj novih slikic našega navihančka.
Mi mamo pa danes 8 mesecev in 4 zobek user posted image

Elma, čimprej se pozdravite, je res zoprno za tele malčke ko imajo takole nosek zabasan.

Listek 1  user posted image user posted image user posted image user posted image Za mini RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za zobke tudiuser posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.10.2008 14:20:55   
dolenjka
Dan user posted image

Mi2 sva bili prej malo zunaj, potem sva pa pojedli in tudi carica zdaj drugo rundo pančka user posted image  Jaz pa 2. žehto perem user posted image  Še dobr da so brisače, da ne bo treba peglat user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.10.2008 14:49:13   
dolenjka
Evo, naša je odžagala 45 minutk, zdaj greva pa v hrib, ker je tako lepo sončno, da bi bil greh biti notri....da ne govorim kako slabo vest bi imela zaradi carice user posted image
Bomo zvečer kako rekle, tudi o tem, da se neupravično na RR ne manjka user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.10.2008 15:05:43   
bamby
listek1, imaš zelo luštnega sinčka user posted image ! Je pravi frajer!!!

suzi, super za atelovadbo. Se boš vsaj razmigala, jaz sem pa postala pravi zapečkar. Te dni, ko je Anaja bolna še ven ne grem. Sam jo bom zdaj vseeno peljala za kako urco na zrak!!!

Gremo zdaj ven!!!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.10.2008 16:01:34   
mary_lou
HELOOOOOW,

evo čakam Tai-ja da odžaga svoj popoldanski spanec da sibava ven pa mam mal časa....ej bejbe tiste k niste ceple proti rotavirusu nas je slo 5 babnic z dojencki v soboto plavat v atlantis in vsi trije fantki k niso bli cepleni so dobil rotavirus in so danes že hospitalizirani, Tai pa se ena puncka k sta bla pa cepljena pa ne oz. Tai je mel vceri neki cudno blato sam dons je ze normalno. Sicer nisem nc polagala pozornost na to dokler dons ne dobim vsako uro en sms da so v bolnici ....pa fak zacnem razmislat kako da vsi trije...pa se glih fajn poklapa...inkubacijska doba je 36-48 ur....bogi mali pikci upam da jim čimprej mine...en velik user posted image user posted image user posted image za Gala, Maja in Tilna

Drugač pa ja smo srečal Taro pa Zojo včer v zoo-ju, pa ja midva bi tud prsla če bova le mela cajt..... a se za zoo pogovarjate ta teden al nasledn?

aja se neki jest sm Tai-ju tud naročila copatke in jih je danes dobil sam nc za placat???? Nobene poloznce nc??? kako ste vi to placal ELLA?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.10.2008 16:15:32   
mary_lou
Sm zdej brala na januarčicah da ga je tud od male pikice gašer staknu na bazenu rotavirus....bed ej

ja to za copatke mi je pa res bedno ja k ne vem komu jih plačat, samo pismo brez njihovga naslova nic samo kuveta  z copati. sm vzela od 12-18 mescov pa so mu na debele nogavice ravno prav. So pa bez  z odtisom tačke...

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.10.2008 16:55:13   
Februarka08
user posted image zameuser posted image sem tamali naštimala lepo vrečkico gor, se je polulala in njen urin je že v laboratorijuuser posted image zdej pa lahko dajem inštrukcije lepljenja vrečke na lulikouser posted image seveda za user posted image za user posted image je pa itak simpl k pasuluser posted image

mal nakladam, grem raj ven k moji bejbiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.10.2008 17:07:50   
bamby
Midve sva bili zdaj vseeno eno urco zunaj. Je tako prijetno toplo. Zdaj sva prišli pa noter na malico in je pojedla en jogurt in en tamali fruchtswerge, zdaj je pa zaspala, vsaj trudi se, ker vmes še kašlja, pa se prebudi user posted image user posted image user posted image . Tim pa še zunaj nori. Upam, da ne bodo spet pripombe user posted image user posted image user posted image , ker ne morem tamalo samo pustit za celo uro al pa še več, da bom z njim lahko zunaj user posted image ! Saj ima že 5 let, pa mal samostojnosti pa tudi že more imet.

mery, hudo tole s temi malimi pikeci, da so rotavirus fasali user posted image user posted image user posted image . Pa kar takole na bazenu user posted image . Zdaj bodo hudo bolni verjetno user posted image . Ubožci mali, pa mamice tudi user posted image user posted image user posted image . Da bi šlo le za lažjo obliko user posted image user posted image user posted image !
Glede copatkov: če si preko ebaya kupovala ali licitirala, potem si sigurno mogla plačat s paypalom. Zato pa pride samo v kuverti in ni treba nič plačat, razen, če ti jih ocarinijo user posted image !
Da so pa Taiu že za 12-18m prav, pa kar ne morem verjeti, da ima tako veliko nogo. Naši so še za 6-12m malo zelo veliki user posted image . Zdaj ima št. nekje 17-18.
Za srečanje v ZOO pa se baje menimo za prihodnji teden, če sem tudi jaz prav razumela. Upam, da bo nam vreme naklonjeno user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.10.2008 17:15:37   
mary_lou
Bamby na debelo nogavico so mu prav drugac ne....sej jih bo tko mel za ven da mu bo bolj toplo ne za hodit, zgolj za toploto.

Lej jest nisem nc plačala ker niti nimam nobene kreditne kartice zgolj navadno študentsko kartico za bankomat. Niti nisem nobene stevilke svoje kartice vpisovala nc....neki sm se igrala in sm si pac misla da jih bom po povzetju placala al pa da bo poloznica notr pa ni blo nc

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.10.2008 17:16:22   
mary_lou
Zakaj pa bi ble pripombe če je Tim sam zunej? 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 822
7.10.2008 19:38:57   
larisa
Čer,

sem frej dons, moj sam malega rihta, pa kar ne vem kaj počet, ker sem tko navajena, da se takle čas rihtamo user posted image user posted image user posted image  Pa pridem sem mal pofirbcat, ampak ni kej dost za firbcat user posted image user posted image user posted image

Neki zgleda kot bi ble skregane tle gor user posted image  

Jaz ne vem kako, da mi čas tko beži in da skoraj nimam več časa za čvek tukaj user posted image  Če hočem bit čimveč zunaj, dokler je še kolikor toliko toplo in da imam vsaj približno pospravljeno doma in kosilo na mizi, potem mi sploh ne znese še čvekat.user posted image Zvečer pa vsaj z mojim mal podebatirava, pa sem pa tja se je treba mal stiskat pa jotico skuhat, evo pa ni časa user posted image  Včasih ga je blo precej več, ne vem kako to user posted image

Tkole. Sem mela mal samogovorov, zdej grem pa počasi zizo dat...
Lep večer vsem user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.10.2008 20:05:27   
ella79
čer user posted image

mary si lahko v tem primeru sam vesela, da je Tai cepljen in da je vse ok, za ostale pa user posted image user posted image user posted image

februarka obvladaš user posted image

men pa kar rata vmes f5 stiskat, sej tudi če nisem doma, je potem tok mal za prebrat, da sploh ni panike user posted image
plavanje uspelo, sam naša je res upokojenka user posted image user posted image user posted image sam leži in uživa user posted image sploh ji ni za brcat user posted image bomo mogl mal treninge pojačat, pa bo še mogoče kej iz nje user posted image user posted image user posted image drugače sem pa čist navdušena, je blo prav luštno, tok da sem še jaz vsa zmatrana user posted image domov, pa itak nismo znale, smo šle še na kavo. Zdej pa Zoja že nina nana user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 824
7.10.2008 20:13:43   
dolenjka
Čer user posted image

Mi tut že spimo, mi2 si pa krompirček v pečici pečeva user posted image  Se vid da je poletja konec in sam še majoneza mi za zraven manjka user posted image

Ella, Zoja bo šla zgleda kmal v penzijo, pa se že mal pripravlja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?