|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
7.10.2008 12:47:01   
*bubi*
je babica rekla, da gremo lahko za eno uro ven. (v porodnišnici so mi rekli da 14 dni ne smem ven, medtem ko lase naj si kar umivam, babica mi je pa rekla, da ne smem - ampak so že umite)

Samo meni to z lasmi res ni jasno user posted image

Za ven it pa tudi ni ovire, če je toplo in mirno ozračje. Saj zdaj so iste temperature zunaj in v stanovanju.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.10.2008 12:56:19   
ključek
čao babnce!!! kako ste???

< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.10.2008 12:57:06 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.10.2008 13:05:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Saraya, poznaš koga, ki bi oddajal stanovanje za mesec do dva v Kopru ali čim bliže KP? Oz. katerakoli druga - se priporočam.

Jst pa tudi ne vem.... moji starši sicer oddajajo v Marezigah, ma mislim, da imajo zdej zasedeno.... Sežana je pa že preveč oddaljena, ne? user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.10.2008 13:05:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čao babnce!!! kako ste???

Pa ti, kako si? user posted image

Čuj..... a nisi ti rabla naročilnice za Neckermann? Kaj zdej? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.10.2008 13:06:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Saraya: ja, v Izoli so naju kar dobro mučili - mene pri porodu, Kaji pa zajest niso hoteli dati. No, sej pol je dobila in so sam gledal, ko je na eks spila 40 ml mleka - prvi njen obrok.

Ma tu je blo menda meni namenjeno..... user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.10.2008 13:08:39   
maruškaŠ
Evo, po skoraj mesecu se vam še jaz mal javljam. Z malim sva pridna edino krči so postali mal nadležni zadnjih nekaj dni, ampak že uporabljava kapljice, ki kr ornk pomagajo. So pa to vetrovne kapljice iz koroških lekarn in so res zakon. Pokličeš tja in ti jih pošljejo kr po pošti.

Čez 3 dni bo mali star že 1 mesec. Ufff kako hitro teče čas.

Tut naš mali ne je po urniku - ma včasih je tako pogost na zizah, da mam občutek, da mi bo vse odpadlo. Ufff - in ti krči so vse skupaj samo še poslabšali - je bil sposoben viset na zizi na vsako uro. Pa ne toliko zaradi lakote - bolj zaradi crkljanja. Dude noče - redko kdaj mu jo uspeva vsiliti. Čaj po flaški odpade - samo po žlički - v končni fazi pa je edino zdravilo za njegovo lakoto, krče in vse možne tegobe - ziza.

Morm ga pa pohvalit da ponoči pridno spi - od 4-5 ur pa do njegovih rekordnih 8-9 ur (nekajkrat je spal nekje od 10-11h zvečer do 6-7h zjutraj). Sva bla z mojim že v strahu - če sploh še diha user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.10.2008 13:32:45   
Neža7
KAHLO........... Samo, da vam želim vse najboljše, ker je danes tvoja pužika stara 1 MESEC user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.10.2008 13:36:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kristjanuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.10.2008 13:36:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ronjauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.10.2008 13:40:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Najprej nekaj razjasnimo Sab simplex = Antiflat = Lefaxin. Ista stvar je not, različni proizvajalci. To vem

Stvar deluje v črevesju, kjer zmanjša napetost plinov, zato user posted image  ne napenja tako zelo. Zato je res smiselno, da se to dodaja pri vsakem obroku.  Ker ko so krčki, nima smisla dat, ne pride tako hitro na mesto učinka. OK, je učinek, sladka duda user posted image  pomiri user posted image . Zdravilo se ne absorbira v kri, zato res težko pride do predoziranja.

Bubiju sem jaz Sab simplex v vsako flaško mleka dala, ko je bilo obdobje krčkov. Zdaj zaenkrat tega še ne rabimo.

....ma to sem hotela slišati user posted image ....saj dobi pri vsakem obroku.....se prav vidi, ko stisneš kapljice v mleko, da pena izgine.... in pol tudi manj krčev....

zdaj sem pomirjena in lahko nadaljujemuser posted image ...

bubi hvaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.10.2008 13:42:17   
ključek
So pa to vetrovne kapljice iz koroških lekarn in so res zakon. Pokličeš tja in ti jih pošljejo kr po pošti.

kje pa najden cifro?? na netu??

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.10.2008 13:43:42   
gold fish

Kdaj se jih lahko da v ležalnik? Sem jo zdej dala notri, zgleda da bo zaspala, ma ne vem, če je dobro.... Jo bom kr v zibko nesla....

Jaz bom odlašala, kolikor se bo le dalo. Dokler je zadovoljna v zibki, tudi če je budna, bo kar tam ajala. Ko pa pridejo tista prava budna obdobja, pa bo verjetno super user posted image

..se kar pridružujem bubijinemu mnenju...naš je še tud v ležečem položaju v prenosni posteljici čez dan ...pa se mi zdi, da je tam lahko tudi bolj aktiven..... telovadba....miganje

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.10.2008 13:43:48   
ključek
Pa ti, kako si?

Čuj..... a nisi ti rabla naročilnice za Neckermann? Kaj zdej?

kr fajn, sam dan ima premalo ur za vse opravke, ki jih imam.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naročilnico mi bo gloria poslala, tko da hvala vseeno...............user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.10.2008 13:44:26   
gold fish

je babica rekla, da gremo lahko za eno uro ven. (v porodnišnici so mi rekli da 14 dni ne smem ven, medtem ko lase naj si kar umivam, babica mi je pa rekla, da ne smem - ampak so že umite)

Samo meni to z lasmi res ni jasno user posted image

Za ven it pa tudi ni ovire, če je toplo in mirno ozračje. Saj zdaj so iste temperature zunaj in v stanovanju.

tud jaz ne razumem tega z lasmiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.10.2008 13:45:11   
ključek
Čez 3 dni bo mali star že 1 mesec. Ufff kako hitro teče čas.

noro, a?? pa se mi zdi, da sva komaj včeraj prišli iz P!!!user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.10.2008 13:47:47   
gold fish

So pa to vetrovne kapljice iz koroških lekarn in so res zakon. Pokličeš tja in ti jih pošljejo kr po pošti.

kje pa najden cifro?? na netu??

ja...vtipkaš koroške lekarne in .....

..meni jih bodo sorodniki v soboto prinesli, drugače bi jih tudi tako naročila

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.10.2008 14:01:02   
ključek
maruškaŠ, ko boš kaj v našem koncu, sporoči, greva na user posted image , ok????

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.10.2008 14:02:05   
ključek
ja...vtipkaš koroške lekarne in .....

..meni jih bodo sorodniki v soboto prinesli, drugače bi jih tudi tako naročila

fishi, kaj pa če so krčki samo tam pa tam??tudi prakticiraš te kapljice??

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.10.2008 14:11:42   
ključek
drage mamice!!!

malo sem pobrisala seznamček, predvsem tiste, katere se nam že zeloooooooooooooo dolgo časa niso (niste) javile. če se katera, ki ja aktivna na forumu ne najde na seznamu, naj me kontaktira in jo dopišem. se vnaprej opravičujem, če sem katero zbrisala, pa je prisotna. nekaj " " sem pa pustila še odprtih, ker se jih spomnem in bom še počakala, če se bodo javile, potem bom pa seznamček uredila po datumih rojstev. pa tuhtam.....ali bomo imele napisano tudi težo+velikost za vsak mesec posebej??vsaj tja do 6.meseca mogoče?? ali pač pustim potem tako kot je sedaj???

no, nič komentarjev ni bilo..................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.10.2008 14:14:44   
ključek
dons smo imeli sistematski pregled.........lana neja je velika 55 cm in težka 4.710 g. zrasla je za 1 cm, zredila se je pa 590 g.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.10.2008 14:16:32   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image   

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.10.2008 14:17:38   
Lara Croft

drage mamice!!!

malo sem pobrisala seznamček, predvsem tiste, katere se nam že zeloooooooooooooo dolgo časa niso (niste) javile. če se katera, ki ja aktivna na forumu ne najde na seznamu, naj me kontaktira in jo dopišem. se vnaprej opravičujem, če sem katero zbrisala, pa je prisotna. nekaj " " sem pa pustila še odprtih, ker se jih spomnem in bom še počakala, če se bodo javile, potem bom pa seznamček uredila po datumih rojstev. pa tuhtam.....ali bomo imele napisano tudi težo+velikost za vsak mesec posebej??vsaj tja do 6.meseca mogoče?? ali pač pustim potem tako kot je sedaj???

no, nič komentarjev ni bilo..................user posted image

pridna si...user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.10.2008 14:39:42   
amor real
Punce, glede teh kapljic od koroških lekarnuser posted image  Našega tudi ful mučijo vetrovi po vsakem obroku in imamo kar težave takoj zaspati. Glede na to, da ima naš user posted image  šele 7 dni, mu jih lahko začnem dajati al moram počakat tiste prave krče, ker je babica včeraj rekla, kao, da sedaj se ne daje še ničesar, razen mlekauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.10.2008 15:41:22   
*bubi*

dons smo imeli sistematski pregled.........lana neja je velika 55 cm in težka 4.710 g. zrasla je za 1 cm, zredila se je pa 590 g.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubika je zrasla 2,5 cm in se zredila dober kg user posted image

Ampak še vedno nima toliko kot Lana Neja user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.10.2008 15:45:33   
*bubi*
Seznamček je OK, ko bo po datumih rojstva, bo še boljše user posted image  Ampak je treba zamudnike počakat user posted image

Mere pa..... saj niso toliko pomembne. user posted image

pa pri meni namesto imena lahko kar *bubika* napišeš user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?