|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
6.10.2008 22:38:23   
mesecnica
Ella - bom jutri naredila celo reportažo, ok? Se mi zdaj ne ljubi pisat na široko. Se bojim, da se mi mala prebudi od preveč tipkanja user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
6.10.2008 22:39:33   
mesecnica
Dolenjka - že maš salamo zame???

Mi tko diši user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 777
6.10.2008 22:40:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Žal še ne user posted image  Lahko pa vseen na obisk prideta  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Ju3 grem mimo mesarja, ko grem v trgovino po riževo mleko zame, ker zdaj ni več KM zame, smo na terapijah do 5.11. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 778
6.10.2008 22:40:48   
mesecnica
Nič - grem jaz tudi v mižule, ker sem full utrujena.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 779
6.10.2008 22:41:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mesecnica kaj pa je bilo, da sta bili en teden v bolnici user posted image

a ti si generalko na sebi do zdaj delala user posted image  user posted image  user posted image  al si se šla v MB tuširat da te tolk časa ni blo user posted image

sploh se še nisem šla stuširat user posted image user posted image user posted image
zdej slikice današnje dol dajem user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
6.10.2008 22:41:51   
mesecnica

Žal še ne user posted image  Lahko pa vseen na obisk prideta  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Ju3 grem mimo mesarja, ko grem v trgovino po riževo mleko zame, ker zdaj ni več KM zame, smo na terapijah do 5.11. user posted image

Sej ni panike. Kdaj pa imata kaj terapije v Laškem? Mogoče se kaj srečamo...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
6.10.2008 22:42:40   
mesecnica
Evo zdaj pa res grem spat. Če ne bom tle pred compom mrknila user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 782
6.10.2008 22:44:14   
dolenjka

Sej ni panike. Kdaj pa imata kaj terapije v Laškem? Mogoče se kaj srečamo...user posted image

ob sredah ob 11h user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 783
6.10.2008 23:34:14   
nizy
elmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 m

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
6.10.2008 23:42:29   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 m

Vsaj ena je opazila da sem tudi jaz dones kaj napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.10.2008 7:01:52   
pina-1
jutro.

dolenjka je res cajt da nas malo v roke vzaeš, ker so res kot razpuščene kokošiuser posted image .

naš noč standard- spali od 0:15 do 6:30. sedaj ordinira po tleh. evo ravnokar je še ia ven prilezla. Upa, da bo danes sonček in da bomo spet alo vozičkale....

Dolenjka in elaa super za ZOO. ogoče se tudimidve  Ančko nariševa ta mesec na en giret. Sam i morate obljubit, da se dopodne dobimouser posted image

mesecnica, tole pa je blo kar kritično. Upam, da sta zdej v redu. Pa maš ZS

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.10.2008 8:06:11   
misar
dobro jutro

evo spet fajn noč...budnica ob 23:30, 2:15,sicer sem mislila, da bomo že ob 4h vstali, ker je neki pizdla, ampak je sam pojamrala parkrat pa je zaspala in sva začuda spali do 7:30 user posted image no tudi čudeži se dogajajo.

včeraj sem bila na obali, sem šla še na en izpit, tokrat dobila 7 user posted image . tamalo sem pustila v PO pri mami, mi je blo prav žal, da nisva bile obe na morju, ker potem ziher ne bi šla domov v CE am'pak bi ostali dol user posted image . res škoda...ampak ta vikend bom ziher nahecala mojega da gremo dol, da jaz res ne morem več brez morja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gremo zdele mal pojest, pa se pol verjetno še kaj oglasim...lupčke vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.10.2008 8:14:13   
Neni13
Dobro jutro,
noč ok.

Misar čestitke za izpit!user posted image user posted image

Mesečnica samo da ste zdaj ok.user posted image user posted image

Janey kam se pa greste kopat? Komaj čakam, da javiš kje ste bili in kako je bilo. Imaš tudi ZS.

Mesečnica in dolenjka, jaz sem od danes zvečer do sobote v Laškem,čist blizu zdravilišča. Se lahko dobimo na kakšni kavici.Pa še Misar bi se lahko prpelala..user posted image

Lepo se imejte,N.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.10.2008 8:35:33   
Janey
neni na fredov tečaj plavanja gremo z pikeci na fontano, tudi srečka in marushauser posted image user posted image user posted image se že veselim

grem se porihtat

papa

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.10.2008 8:50:15   
Februarka08
Jutro.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.10.2008 9:05:30   
dolenjka
Jutro user posted image

Noč klasična, budnica 2x in potem sva se ob 8.30 dol priklatli user posted image
Zdaj jaz kofetkam, carica se pa igra s punčko ki joka, kliče mamo in atija... user posted image . Jo je dobila za darilo v nedeljo in sem skor umrla od smeha, kako navdušena je bila nad njo user posted image

Jaz sem tko pozabljiva, da vas težko komentiram user posted image  user posted image

Pinči, kar pridi v LJ, ponedeljek ali pa petek je opcija user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.10.2008 9:23:40   
Suzi*
jutro.

mesecnica, sem te že ful pogrešala!! matr sva se glih včerej menle s tamalo kaj je narobe pri vas da te nikjer ni. user posted image  no, samo da ste zdaj bolje!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa spet ponoč svirali, ampak je blo v malo milejši obliki....počas upam, da se bo zrihtalo tole naše spanje. to noč je samo stokala, brez dretja, sem jo pustila in je pol sama zaspala. user posted image

zdej bomo šle počas malo ven....ko pojem zajtrk. končno.
žana mi itak nč ne spi doma. prejšnjo noč je spala ene 6 ur skupaj, pa je čez dan pol spala samo dop. v vozičku ene švoh 45 min in popoldne ene 10 minut.user posted image user posted image user posted image
včeraJ ZVEČER SEM JI NARDILA MALO RIŽOLINOTA Z MOJIM MLEKOM, ups črke, pa je mogoče malo bolje spala.

lep dan.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.10.2008 9:27:40   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dolenjka in elaa super za ZOO. ogoče se tudimidve  Ančko nariševa ta mesec na en giret. Sam i morate obljubit, da se dopodne dobimouser posted image

a mene bi tud zraven marale?? user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.10.2008 9:35:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

a mene bi tud zraven marale?? user posted image user posted image  

bi blo za premislit user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.10.2008 9:35:37   
ella79
jutro user posted image

naša noč taka kot mora biti user posted image

suzi in pina (lahko tudi še katera druga seveda) lepo vabljene v LJ Zoo v ponedeljek ali petek, en lep sončen jesenski dan user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.10.2008 9:52:53   
listek1
dan, no mi smo tudi spali super. Zgleda, da mu paše kranjska klima user posted image . Danes je spal od cca. 21h do 8h. Zdej pa spet spi. Ella, kdaj pa se dobite v zoo-ju v ponedeljek ali četrtek?

lep dan

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.10.2008 9:54:10   
listek1
sori, sem videla, da v ponedeljek ali petek user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.10.2008 9:56:12   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image za super spanje. Očitno mu kranjska klima res bolj odgovarja user posted image z dolenjko imava skupno frej samo ponedeljek ali petek user posted image zdej pa sam en lep dan počakamo in gremo user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.10.2008 10:05:02   
larisa
Jutro user posted image

a ste oživele user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi Nejčka v zoo peljala user posted image  Pa lahko samo v petek, od teh dveh dni na izbiro user posted image pejmo en lep petek prooosim user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.10.2008 10:08:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jutro user posted image

a ste oživele user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi Nejčka v zoo peljala user posted image  Pa lahko samo v petek, od teh dveh dni na izbiro user posted image pejmo en lep petek prooosim user posted image

še mal prosi, k se tko lepo sliši user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?