Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 16:58:02
|
|
|
|
jocika
|
Jaz pa košare nimam, mam sam lupinico, pa se mi zdi, da bo tud vsak čas majhna - sploh zdaj, ko se bojo začel otroci v bundice, pa pajace oblačit - ne vem, kam jo bom sklačila. Športni del se mi skoraj čisto poleže, za kako stopinjo je dvignjen, pa se mi kr rada not vozi, sem poleti že probala. Dekice tud ne bi zbrcala dol, ker moja pa nič kaj ne brca, pa ne rita, je taka mirna miška - že v trebuščku sem jo komaj čutila . Sicer pa mam zimsko vrečo - oz. tisto zadevo, ko se pritrdi na voziček, glih tolk da se dekice skrijejo, pa ne pobegnejo. Sam pri meni je pa ta problem, da se mi zdi, da je v športnem vozičku ne morem vozit zato, ker mam relacijo za sprehode v hrib - nimam ravnine v teh mojih rovtah in pol se mi zdi, da bi mela glavo navzdol Tak da - shit... Po mestu gre...Pišuka, ne vem, zakaj nima noben voziček rešen vsak problem. A gremo neki res pametnega patentirat?
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 17:15:52
|
|
|
|
Tinky
|
Zimska, tvoj mali je pa prava faca , skoraj ne morem verjet, da ima 9 kg!!!! Joj, prejšnji teden sem Teota tolko hvalila, da je postal full priden in, da prespi skoraj vso noč, pa je že par dni tako grave, da ni za verjet. Čez dan spi kar spi (beri, skoraj nič), ponoči pa se je spet začel zbujat na 3 do 4 ure. Z možekom sva šla danes kupovat notranja vrata in mrak na oči kolko stanejo. Tista, ki so meni všeč so (itak) med najdražjimi. 3000 eur za 8 k.... vrat je pa res tu mač.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 17:17:50
|
|
|
|
Tinky
|
Jaz sem tudi košaro dala stran, ker je zadnje čase tolko tulil, ko sem ga dala v voziček, da nisva mogla it niti na sprehod. Zdej mu je pa full bolj zanimivo, ker ima lepši razlged (prej je sam mene videl in mu je panorama že dosadila )
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 17:28:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska E Neboglasbica, Lunica... in ostale z večjimi dojenkoti - kako boste vozičkale pozimi? Našemu je že sedaj pri 3mesecih košara še glih za glih prav (še cca 3cm fore ima ). Sva poskušala športni del, je pa preveč za sedet, se ga ne da čisto zravnat. Verjetno bo treba nov voziček kupit. Jaz sem računala na to, da mu bo košara prav čez zimo (vsaj do 6.meseca), naš deti ima pa že zdej skor 9kil. Pa praznujeva danes! Čestitke! Meni je kolegica posodila njihov voziček, ki je baje večji. Bova videla, če je res. To vprašanje sem si jaz zastavljala že pred mesecem dni.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 17:33:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
No evo, ker je mož doma, sem bila v šopingu in si nakupila cukre. Zdaj pa glodam, medtem ko vas berem. Moji so šli nabirat kostanj, ker je jutri v vrtcu kostanjev piknik in je prispevek zaželjen. Ma, že slabo mi je od cukra, pa kar ne morem nehati. almera, Staš je bil samo zaspan prejle, ker spi in očitno še ne bo jedel.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 17:45:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 18:29:19
|
|
|
|
Tinky
|
hd, imaš zs
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 18:48:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 19:07:05
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Tinky hd, imaš zs nazaj.... nazaj
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 19:26:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 19:38:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Tinky hd, imaš zs nazaj.... nazaj nazaj Tinky, ja midva sva za 10 vrat (standardnih mer) pri lip bled, pa da so zaobljeni robovi na vratih in podbojih dala tudi ene tolk ali še več skupaj s sejemskim popustom spomladi, ampak ta vrata meni sploh še niso najbolj, tista huda bolj moderna (na primer podboji v celem z vrati ali pa taka, ki so nekako srebrna) stanejo dostiveč. Ali pa če nimaš standardnih mer, te tudi dražje pride. V bistvu vsaka notranja stvar v hiši pride najmanj 3500 EUR, tako sva midva ugotovila . Kaj šele, če bi hotela novo kuhinjo, sva kar staro pohištvo vzela (ni bilo še tako staro, še vedno je v prodaji, zato se da preživet), ker nisva imela več denarja za pohištvo, ki nama bi bilo sedaj všeč. Aja pa še ta drek: vsi rabijo 2 meseca, da ti pripeljejo in zmontirajo vrata, no upam, da ti je res HD kaj zrihtala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 19:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mi pa že drugi zobek dobivamo. sej vem da ga sam luka, sam ker vsi vstajamo ponoči in vsi prenašamo našga tečkota, je kr skupni zobek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 19:56:31
|
|
|
|
neboglasnica
|
JA, bolj malo se čveka sedajle
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 20:18:57
|
|
|
|
Inigo
|
hruška - ti jo kar posedi, če ji tko paše. naš se je prav kakimi 10 dnevi tko začel dvigovat... pa trebušnjake je delal... no, še zdj jih dokler ga ne posedem. do takrat pa tečka in sitnari. tko da tut v vojzeku že malo "sedimo" (beri pol sedimo), da je mir in da smo srečni. v ležalniku pa tak al tak. ko pa zaspi ga pa poležem. ima kdo od malčkov dude MAM? kako ste zadovoljne z njimi. mi jih mamo že od rojstva in so super. samo naš fant tko vse vleče...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 20:39:53
|
|
|
|
Majuska
|
Od MAM imam samo eno flaško ...
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 20:59:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
so vam pošle moči? Jaz grem kmalu vodoravno, ker me še vedno boli glava, da o očeh ne govorim. Nočka!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 21:02:26
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu bravo lunica lex, to je pa zate: http://www.terme-catez.si/si/obala/ugodno/?pid=268 tole da je treba za otroke doplačat obroke mi je pa mal huda k da 3 leta star otrok poje cel obrok, mogoče ga sploh ne....drugje imaš za otroke vse brezplačno....nekje celo do 12. leta
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 21:04:24
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica so vam pošle moči? Jaz grem kmalu vodoravno, ker me še vedno boli glava, da o očeh ne govorim. Nočka! revca...tebe pa skoz neki matra...da ni cukr kriv
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 21:22:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 21:27:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 21:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2008 21:48:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 6.10.2008 21:49:24
|
|
|
|
lex
|
trenutno se mi ne da pisat, ker tole s tipko je treba popravit, jo je treba stisnit ko no ko se tolikopogovarjamo kdo poje koliko,.......... tako pa je slivovo marmelado alina z mojo mami sma se režali, da so nama solzetekle
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?