|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
6.10.2008 11:39:00   
boma2
dobro jutro... :)

kako ste kaj nosečke... :)

vsem user posted image , ki ste bile v petek v zvezdi.... user posted image user posted image user posted image  bravo.... ne dvomim, da ste se imele dobr... :)

orto... žal mi je za tvojo prijasteljico, nisem si pa mislila, da se ti lahko to naredi tako pozno,.. :(
tebi pa čestitke za morfologijo....

a mi lahko poveste.... ponovno glede Pušenjaka... jaz mislim, da sem v 20 tednu in bi tudi šla tja,... kako gre že to... a se spomni katera tel. in ostalo...

hvala sem že 5 listov obrnila pa sploh ne najdem...
grem isakt naprej... hvala.... :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
6.10.2008 11:57:47   
akvalina
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5004239

evo sem najdla da ne boš iskala,

LP vsem

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
6.10.2008 11:58:34   
cati
Kaj pa danes to? Nič čvekanja?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
6.10.2008 12:00:22   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dobro jutro... :)

kako ste kaj nosečke... :)

vsem user posted image , ki ste bile v petek v zvezdi.... user posted image user posted image user posted image  bravo.... ne dvomim, da ste se imele dobr... :)

orto... žal mi je za tvojo prijasteljico, nisem si pa mislila, da se ti lahko to naredi tako pozno,.. :(
tebi pa čestitke za morfologijo....

a mi lahko poveste.... ponovno glede Pušenjaka... jaz mislim, da sem v 20 tednu in bi tudi šla tja,... kako gre že to... a se spomni katera tel. in ostalo...

hvala sem že 5 listov obrnila pa sploh ne najdem...
grem isakt naprej... hvala.... :)

Če se nisi prijavila v roku enega ali dveh dneh po njegovi objavi si verjetno fejst prepozna, saj je že umaknil tudi tisto drugo objavo za preglede. Lahko pa poskusiš.

akvalina - žal pa je sporočilo že izbrisano in ga ni mogoče prebrati.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
6.10.2008 12:00:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Kaj pa danes to? Nič čvekanja?
Tebe čakamo, da nam kaj lepega poveš user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.10.2008 12:01:14 >

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
6.10.2008 12:01:42   
akvalina
Kako ste kej punce?user posted image
Jaz sem dons mal bolj utrujena kot ponavadi( mogoče imam nizek pritisk),ajvy ti pa res nimaš sreče ti pošiljam ene paruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo kej boljš!!!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
6.10.2008 12:03:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Kako ste kej punce?user posted image
Jaz sem dons mal bolj utrujena kot ponavadi( mogoče imam nizek pritisk),ajvy ti pa res nimaš sreče ti pošiljam ene paruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo kej boljš!!!

Dan je tako prekrasen, da bi šla lahko na Triglavuser posted image , tud energije imam da kar prekipevauser posted image , ampak bom šla samo okoli blokauser posted image

Pa si si izmerila pritisk?user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
6.10.2008 12:05:09   
akvalina
Mislim da je res pr pušenjaku vse polno jaz sem naročena zadnja ob 17h, ajvy pa mensezdi ob 16h.Mogoče bodo pa še kej potreboval!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
6.10.2008 12:07:06   
akvalina
Pa si si izmerila pritisk?

no sem si šla pa res izmert 90/58 saj ni čudn da sem vsa zaspana. Si grem hitr skuhat en močn user posted image .

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
6.10.2008 12:11:47   
tanci29
balonchy-naslednji pregled imam 4.11. sem pozabla ažurirat podatkeuser posted image

ja dan je pa res lep...sem se sprehodila zdele do trgovine...je kar pasalo malo svežega zraka....
shuka iz kje pa si ti

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
6.10.2008 12:13:55   
akvalina
user posted image

no sm vam prlepla eno kavico če bi še katera!!!
Grem kuhat,čawuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
6.10.2008 12:16:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

balonchy-naslednji pregled imam 4.11. sem pozabla ažurirat podatkeuser posted image

ja dan je pa res lep...sem se sprehodila zdele do trgovine...je kar pasalo malo svežega zraka....
shuka iz kje pa si ti
Jaz sem z gorenjskeuser posted image

in ko si ravno sprehod omenila, je škoda prešpricat te zadnje sončne žarke.

Se beremo kasneje.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
6.10.2008 12:19:48   
sunny24
Dan! Danes je pa lep sonček zuni...JUPI!!!

Tanci, bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image  

Je pa naša žabica tko aktivna danes...me je prov zbudilo, ko se je po trebuhu premetavala. Sem pa ugotovila, da če jem kaj z okusom jagode, da takrat je pa hiperaktivna...Zgleda da so fine jagode...user posted image user posted image user posted image

Zdej morem pa prebavit...sem se tko napokala za zajtrk...(ja, sm ga šele zdej jedla)...da pokam po šivih. Sem se včeri zvagala, pa sem od prejšenga pregleda šla skor 2 kili gor...torej mam do zdej +4 kile...Upam, da me ne bo kregala.
Sem pa zadnjič brala, mislim da pri januarčicah 09, da se je ena punca zredila že za 22 kil...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
6.10.2008 12:26:36   
tanci29
akvalina hvala za kofico...

shuka uživaj na sprehodu...gorenjska je pa tolk lepa...

sunny-ne omenjaj kg, ker sem se danes že zjokala zarad tega....nč ne boš kregana...sej 4kg pa ni veliko...jest lohk sam rečem da sem se pri eriku do zdaj zredila za 4 kile manj kot zdaj...tako da dont wory-men je dons reku ginekolog...bo pa pol več materjala za hujšatuser posted image ...sam men ni smešen...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
6.10.2008 12:31:06   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   22.10.  PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    ?   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   9.10. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.10.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  13.10.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image    ?
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   7.10.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image    ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)   user posted image   10.10.
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ?  CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    10.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?     PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image    8.10.  MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10.   MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image     8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image   9.10./20.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   ?  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image     ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image  x)   user posted image    6.10.
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   13.10. PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.10.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image   3, št.user posted image   1)    user posted image   13.10. LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 65   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 9
user posted image  = 7
user posted image  = 50

user posted image  

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

Vse, ki nimate vpisanih datumov za naslednji pregled jih čimprej sporočite...

[/quote]

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 6.10.2008 12:33:23 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.10.2008 12:31:33   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.10.2008 12:38:57   
sunny24
tanci, se pa dobimo marca al pa aprila drugo leto na forumu "hujšajmo skupaj" user posted image   Bo treba pol pred poletjem odvečni "material" dol vršt...Kaka optimistka sem...user posted image  Že preden se m zanosila sem rekla, da morem kako kilo shujšat, pa je vse ostalo sam pri tem, da sem rekla...Lenoba lena sem...user posted image

Ma veš kaj, sej se ne sekiram, dokler se v redu počutim in dokler je vse v redu z našo user posted image  ne bom še na kile gledala...Sam se morem pa mal pazit, ker je moja mam mela full problemov z ledvicami v nosečnosti (ji niso več vode odvajale in so ji skor odpovedale) in ji je reku dohtar, da se lahko isto pr meni ponovi, če se ne bom pazla (beri, se preveč zredila)...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.10.2008 12:41:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Vse, ki nimate vpisanih datumov za naslednji pregled jih čimprej sporočite...

Evo jest se javim user posted image 22.10. imam spet posvetovalnico. 6.11. pa 3D UZ kjer bomo pikca posneli. Mogoče bova zvedla kaj nosivauser posted image , ker nama do zdej ni ratal izvedeti, mislm nisva upala vprašat.user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
6.10.2008 12:48:19   
tanci29
sunny-sej vem da se ni treba preveč sekirat...sej jest se tud ne...sej nimam zdej ne vek kaj kil...ker sem take povprečne postave...tko da mi kakšna kilca več nou nč škodila...sam mal pa vseen mi ni glih fajn...ti si pa itak ena suhla...razen če maš tak špegu ko se slikaš da te mal stanjšauser posted image user posted image

shuka-3d je super...mogoče se pa opogumiš in boš vprašala...midva ne bova...nisva v prvo in tud zdej ne bova....so pa vsi firbčni okol in me skos nagovarjajo da nej vprašam...tko da mi je še bolš ker so mal neučakani...ma sem žleht kaj

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
6.10.2008 12:49:24   
sunny24
shuka, kam pa greš na 3D?

Mene sam neki zanima...razlika med 3D in 4D UZ...Nekje sem brala, da pač pri 3D ti posnamejo samo slikice na CD, pri 4D pa da maš filmčke. Pol pa pogledam na stran od P Postojna in kaže filmček v 3D in mi pol ni blo nič več jasno...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
6.10.2008 12:53:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

user posted image

no sm vam prlepla eno kavico če bi še katera!!!
Grem kuhat,čawuser posted image

hvala za pomoč.. :)

Takole kavico bi pa tudi jaz pila... njami... hvala

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
6.10.2008 12:54:20   
petrap
tanci čestitke za pregled....user posted image user posted image user posted image ... jaz tud komaj čakam danes teden, da bom vidla kako in kaj...glede kilogramou se pa ne obremenjevat...jih nimaš nič preveč...user posted image ..važno je da se dobro počutiš in da je vse okej...

danes moram ugotovit, koliko dopusta mi sploh pripada, da si mal splaniram..user posted image ...ker ne bi šla rada zdaj na bolniško, kak dan dopusta bi pa vzela...bolniška pa pol decembra...user posted image user posted image user posted image ...veste da komaj čakam...še 79 dni (šteto skupaj z vikendi in prazniki)

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
6.10.2008 12:54:29   
sunny24
tanci, tak špegu bi pa včasih prav pršu, ja! user posted image user posted image user posted image   Zdej mam mal pod 68 kil na 165cm...Pa itak je vse šlo sam v trebuh in joške...HB!

Punce, pa vam se tudi trebuh zvečer full poveča v primerjavi z jutrom? Ker jst mam zvečer tak buši ku da bi eno lubenico pojedla...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
6.10.2008 12:58:09   
boma2
vse prisotne... pozdravček... :)

v LJ sonček sije jaz pa v službi, se mi kr trga srce, ker bi tudi jaz se rada mal nastavla sončnim žarkom.... :)

Vam pa iz srca privoščim... :)

no  te slikice 3d in 4d men tudi ni nič jasno...

No upam, da ste vse ok... razen  akvaline, ki ima nizek pritisk.. držim pesti, da bo boljše...:)

držte se in lepo uživajte

< Sporočilo je popravil boma2 -- 6.10.2008 13:06:39 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
6.10.2008 13:02:27   
petrap
sunny - jaz mam zvečer veliko večji trebuh kot zjutraj...user posted image ..je prou zanimivo...jaz mam pa trenutno enih 66 kg na mojih 167 cm...pa mi je šlo do sedaj tud večina v trebuh pa joške...zdaj gre pa tud že v boke, pa stegnca.user posted image user posted image user posted image ..ah pa kaj...s tem se bomo obremenjevale aprila...nč prej...vsaj jaz user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?