|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
6.10.2008 10:13:10   
avaya
Dobro jutro punce!

za vse, ki vas je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz še vedno navijam, navijam, navijam, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse NAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vaše debate se težko vključim, ker nimam veliko časa, ampak sem pa z mislimi vedno pri Vas in mi je hudo za vsako, ki je dobila user posted image  in presrečna sem za vsako, ki zagleda user posted image .

user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.10.2008 10:14:58   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Dobro jutro punčke, pr men je use čudno, že par dni me jajčniki bolijo in usake tolko trebuh danes je bolše, ko pojem mi rata slabo pa si rečem da sem preveč pojedla. Nazadnje kar je blo sm mela pomešano rjavo in rdeče septembra.

dini, midve bova ta mesec zagledali user posted image , boš videla.

Monty, probaj si merit bazalno temperaturo. Kadar temperatura drastično pade in potem naraste za 0,2 več kot je bilo pred padcem, takrat bi mogla bit ovulacija.
Jaz si merim zdaj drugi mesec. Prejšnji mesec je blo vse zmešano, tko da ovulacije ni bilo, ta mesec pa je zgleda bila. Če se je jajček oplodil pa še ne vem. Ker je isto, kar se tiče temperature, če je blo oplojeno, al pa ne. Je pa res, da kadar bi mogla pridt menstruacija, temp. pade, če pa si noseč pa ostane na istem.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.10.2008 10:16:21   
žabica00

žabica00 po čem sklepaš da sem? Mene so že parkrat ti znaki zafrknli zato se ne zanašam več nanje.

Dobro jutro punčke, pr men je use čudno, že par dni me jajčniki bolijo in usake tolko trebuh danes je bolše, ko pojem mi rata slabo pa si rečem da sem preveč pojedla. Nazadnje kar je blo sm mela pomešano rjavo in rdeče septembra.

po tem mogoče? - taki znakci so? In upam da so pravi!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.10.2008 10:16:52   
dini
dulcinea ko bi le blo resuser posted image user posted image  in da bi zvedle obe na hkrati in bi imele pol najlepše poletjeuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.10.2008 10:19:43   
ella.
Dini, nehi tko negativno razmišljat nooooo....najboljše je, če si med ovulacijo predstavljaš prav zelo plastično, kako mali spermijčki letijo proti jajčku in se enemu posreči splezat noter in potem kar čutiš, kako se začne delati dojenček :) Tko moraš razmišljat, ne pa samo - Porkaduš, noo
user posted image user posted image user posted image

jaz pa komi čakam, da pridete "trpet" skupaj z mano in se redit in mal slabosti prenašat in tedne šteti in ipd ;)

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.10.2008 10:22:36   
dini
Hvala žabica.user posted image user posted image
ella. ok spreminjam ja, ta mesec bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.10.2008 10:23:26   
ursa30
dini, se čist strinjam z ello, preveč negativno razmišljaš...
bodi malo bolj pozitivna, pa bo tudi rezultat (user posted image ) kmalu tu user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.10.2008 10:26:26   
dini
Ja ursa30 pozitivna bom OBLJUBIMuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.10.2008 10:35:25   
ursa30

Ja ursa30 pozitivna bom OBLJUBIMuser posted image

tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.10.2008 11:34:09   
aqua77
user posted image user posted image user posted image  Kaj je pa s Tane? user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.10.2008 11:40:14   
sonček85

sonček85
misliš še zmer da bo ratalo?user posted image user posted image user posted image
tako kot je rekla ena pred mano že .MIlsim da si več kot zrela za test in naredi ga TAKOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ IN SEVEDA RAJE NAREDI CB ,KER TI IMAŠ TAKO HECNE M

TANE:KAJ JE S TABO a si ponovila tst ,kajti sigurno bo +++++++++++++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.10.2008 11:41:38   
dini
sonček85 jst imam pa glih BCuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.10.2008 11:53:13   
dini
Mal čokolešnika sm pojedla pa mi je že slabo.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.10.2008 12:01:39   
aqua77
Dej bejž pišat na palčko! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.10.2008 12:02:18   
ursa30
tane...kje se skrivaš? upam, da si zagledala user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.10.2008 12:03:15   
giotti
Ojla, pupe

jaz vas več ne sledim, sorry user posted image  Tolko vas je, ki bi testke lulale, da več ne morem štet in vas osebno nagovarjat. Ampak po drugi strani to sploh ni pomembno, da imam jaz z vami težavice, ker je veliko bolj fino, da vas je cela garda, ki bo izropala lekarne. Torej, za vse vas tole user posted image  user posted image  user posted image
Tako, zdaj samo čakam, da bodo črtice in pluski deževali, si moram še merelo nabavit, če pa se vmes prikrade kakšna nepovabljena tetka z rdečilom, pa nič ne de. Sprejmite jo še ta mesec, potem pa jo prijazno prosite, da vas za nekaj časa pusti na miru, ker zdaj bi pa ve še kaj drugega v živjenju počele, kot skrbele za tetko, pa mislim, da bo razumela. No, saj ima tam cel kup najstnic, ki so včasih, ko noč dobi svojo moč, pa še ko pijačka malo zavrti njihove možgančke, malo preveč pogumne in naj se gre malo dobrodelnosti in odpuščanja pri njih in jih obišče kljub storjenim "grehom".

Skratka, babure, pogumno lulat na teste, nič bat, hujšega kot Resnice itak ne boste izvedle.

Rada vas imam user posted image  user posted image  user posted image

PS Kupite si pa vse drugo kot baby check. Žal moram delat anti propagando za ta test, to mi narekuje moja notranja vest, da bo resnica res resnica in da ne bo kasneje upravičenega joka. Ker ni hujšega kot lažno pozitiven test. Lažno negativen je še najbolj nedolžen user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.10.2008 12:04:56   
aqua77
Mene mal skrbi, kje je! user posted image  Me je strah, da mogoče ni bil +!user posted image
Pomoje če bi bil, bi bla že ob šestih zjutraj tuki! user posted image user posted image

Draga tane,

ne gled nat to, a je + al -, ta mamo rade in te močno pogrešamo! Javi se!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.10.2008 12:06:36   
giotti

sonček85 jst imam pa glih BCuser posted image

Ma, za začetek bo tudi okej. Itak je moderno, da se naredita dva testa, ker prvemu nikoli ne verjamemo. Je tako, pupe user posted image  Torej, najprej BC, potem pa prid nazaj sem, da ti damo nadaljna navodila.

Pa srečno user posted image

Go, Dini, go...

Dajmo, pupe, tko kot smo za Tane zadnjič, mislim, da je danes čas za Dini in njeno lulanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.10.2008 12:10:43   
giotti
pogrešamo! Javi se
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mene mal skrbi, kje je! user posted image  Me je strah, da mogoče ni bil +!user posted image
Pomoje če bi bil, bi bla že ob šestih zjutraj tuki! user posted image user posted image

Draga tane,

ne gled nat to, a je + al -, ta mamo rade in te močno pogrešamo! Javi se!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Don't worry, Aquica, za našo Tane. Tane je zelo strong woman, prava pupa od fare. Rdeče smotke stoprocentno še ni dobila, test pa je napisala, da ponovi, v sredo ali četrtek. Je pa psihično pripravljena na oboje, preverjeno!!!

Tako da nam preostane samo navijanje. Tane, ni še vse izgubljeno, saj veš... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.10.2008 12:11:04   
dini
Hvala giottiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.10.2008 12:13:29   
giotti
Kaj si še kar tu?? Kaj zdaj čas zgubljaš s temle hvala? Gremo, Dini, lulat...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.10.2008 12:17:15   
dini
Kot sm rekla -----user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.10.2008 12:22:55   
sonček85
dokler je ni je upanje.Ne misli toliko na to in se prepustiiiiiiiiiiiiiii.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.10.2008 12:23:30   
dini
Aha sonček85user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.10.2008 12:25:19   
giotti
Dini, pa čaki, saj še ni 10 minut mimo!!!

Kolko časa si čakala na rezultat??

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?