giotti
|
Ojla, pupe jaz vas več ne sledim, sorry Tolko vas je, ki bi testke lulale, da več ne morem štet in vas osebno nagovarjat. Ampak po drugi strani to sploh ni pomembno, da imam jaz z vami težavice, ker je veliko bolj fino, da vas je cela garda, ki bo izropala lekarne. Torej, za vse vas tole Tako, zdaj samo čakam, da bodo črtice in pluski deževali, si moram še merelo nabavit, če pa se vmes prikrade kakšna nepovabljena tetka z rdečilom, pa nič ne de. Sprejmite jo še ta mesec, potem pa jo prijazno prosite, da vas za nekaj časa pusti na miru, ker zdaj bi pa ve še kaj drugega v živjenju počele, kot skrbele za tetko, pa mislim, da bo razumela. No, saj ima tam cel kup najstnic, ki so včasih, ko noč dobi svojo moč, pa še ko pijačka malo zavrti njihove možgančke, malo preveč pogumne in naj se gre malo dobrodelnosti in odpuščanja pri njih in jih obišče kljub storjenim "grehom". Skratka, babure, pogumno lulat na teste, nič bat, hujšega kot Resnice itak ne boste izvedle. Rada vas imam PS Kupite si pa vse drugo kot baby check. Žal moram delat anti propagando za ta test, to mi narekuje moja notranja vest, da bo resnica res resnica in da ne bo kasneje upravičenega joka. Ker ni hujšega kot lažno pozitiven test. Lažno negativen je še najbolj nedolžen
|