TeDyBear
|
Najprej en lep pozdravček še od nas , po dooooooooooooooooooolgem času ... Naš Jurij ima 9.900 g in je velik 83 cm, nogico pa ima 21, včasih 22 (odvisno od modela).Tudi mi že špricamo vrtec (in mami službo ), ker smo bolani - vročina 39, kašelj, ne je in ne pije ... Upam, da kmalu mine . Sicer pa so nam na testiranju poleg že znane alergije na mleko odkrili še alergijo na jajca, breskve in jabolka - toliko o naši nepojasnjeni driski , ki traja in traja že eno leto z manjšimi prekinitvami. Aja, kako pa je z alergijo na netestirane stvari, pa še ne vem, mam občutek, da teh drisk ne bo ne konca ne kraja . No, temu primerno imamo tudi kilažo... Drugače pa sem tudi jaz po podaljšani porodniški in poletnem kavbojskem sistemu(stalno menjavanje kadra zaradi dopustov) končno "zares" začela delat, mava skupino štirinajstih 14-20 mesečnikov ( ), sami cortki, Jurijeve starosti - men je carsko!!!! Največ pa mi pomeni, da zvečer rečem: "OOo, super, jutri grem pa v službo!" Mož pa reče:"Grrr, šit, jutri mam pa spet šiht!" Aja, pa šiht mi mine 1-2-3! Trenutno sem od danes naprej 9 dni slamnata vdova, ker je možek rezervist v vojski in imajo teren na Počku - dolgčas mi ne bo , mam za igrat vlogo mame, očeta, pa še taksista zraven ... Čeprav oba starejša hodita LE v glasbeno šolo in k verouku, mi je vse skup kar mal tu mač. Sploh ker sva z možem ko ena pupetka, ki po mestu razvažava deco iz enega na drug konec ob priganjanju ure - dejavnosti se namreč med seboj nesramno prekrivajo ali pa si sledijo (v najboljšem primeru) s petminutno pavzo Rada bi še čestitala bibi, pa dajadadi, pa jasni za - , če sem kero sfalila se ji opravičujem Pa seveda vsem bolanim, pa čestitke vsem pogumnim, ki v vrtcu nič več ne jočejo , pa..... pa sigurno še kaj, česar se zdaj ne spomnim Aja, za madeže je fenomenalno TRDO MILO Dr. Beckmann, iz millerja, stane pa 1.19 eur . Res preverjeno spravi ven VSE madeže, še tazaprane Zdaj grem pa v mižule, ker bo kmalu jutri; se bom pa potrudila in mal večkrat pokukala sem gor, pa kakšne slikce prilimala - BTW= vse slikce marčkov so fenomenalne!!! Lp, TeDyBear
|