|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.10.2008 23:41:17   
TeDyBear
Najprej en lep pozdravček še od nas user posted image , po dooooooooooooooooooolgem časuuser posted image user posted image ...
Naš Jurij ima 9.900 g in je velik 83 cm, nogico pa ima 21, včasih 22 (odvisno od modela).Tudi mi že špricamo vrtec (in mami službouser posted image ), ker smo bolani - vročina 39, kašelj, ne je in ne pije user posted image user posted image user posted image ... Upam, da kmalu mineuser posted image . Sicer pa so nam na testiranju poleg že znane alergije na mleko odkrili še alergijo na jajca, breskve in jabolka user posted image - toliko o naši nepojasnjeni driski user posted image , ki traja in traja že eno leto  z manjšimi prekinitvami. Aja, kako pa je z alergijo na netestirane stvari, pa še ne vem, mam občutek, da teh drisk ne bo ne konca ne kraja user posted image user posted image user posted image . No, temu primerno imamo tudi kilažo...
Drugače pa sem tudi jaz po podaljšani porodniški in poletnem kavbojskem sistemu(stalno menjavanje kadra zaradi dopustov) končno "zares" začela delat, mava skupino štirinajstih 14-20 mesečnikov (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), sami cortki, Jurijeve starosti - men je carsko!!!! Največ pa mi pomeni, da zvečer rečem: "OOo, super, jutri grem pa v službo!" Mož pa reče:"Grrr, šit, jutri mam pa spet šiht!" Aja, pa šiht mi mine  1-2-3!

Trenutno sem od danes naprej 9 dni slamnata vdova, ker je možek rezervist v vojski in imajo teren na Počku - dolgčas mi ne bo user posted image , mam za igrat vlogo mame, očeta, pa še taksista zraven ... Čeprav oba starejša hodita LE v glasbeno šolo in k verouku, mi je vse skup kar mal tu mač. Sploh ker sva z možem ko ena pupetka, ki po mestu razvažava deco iz enega na drug konec ob priganjanju ure - dejavnosti se namreč med seboj nesramno prekrivajo ali pa si sledijo (v najboljšem primeru) s petminutno pavzouser posted image
Rada bi še čestitala bibi, pa dajadadi, pa jasni za user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če sem kero sfalila se ji opravičujemuser posted image

Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolanim,  pa čestitke vsem pogumnim, ki v vrtcu nič več ne jočejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa..... pa sigurno še kaj, česar se zdaj ne spomnim user posted image

Aja, za madeže je fenomenalno TRDO MILO Dr. Beckmann, iz millerja, stane pa 1.19 euruser posted image . Res preverjeno spravi ven VSE madeže, še tazaprane user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa v mižule, ker bo kmalu jutri; se bom pa potrudila in mal večkrat pokukala sem gor, pa kakšne slikce prilimala - BTW= vse slikce marčkov so fenomenalne!!!

Lp, TeDyBear user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.10.2008 0:30:13   
sezam
Živa vsenajboljšeeeeee. Bodi še naprej tako prisrčna damica

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.10.2008 7:48:54   
thaiss
Živa vse najboljše za 4.rojstni dan!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.10.2008 8:01:24   
tinaaja
Vse naj naj princeska Ziva user posted image user posted image user posted image user posted image

tedybear .. ja to je bilo pa ress po dooolgem casu, veckrat se oglasi pa cakamo slikice user posted image

Koje bedno vreme... Kati ... jadranje ... upam,da  bodo potoki pijace ne bruhanja user posted image

Dajadada, navijamo user posted image

Otrok nas je danes presenetil - spala je do 7:15.. cisti rekordi user posted image Oci se spi, ker se je nekje ob pol 4 sele priklatil dam - bojsi so ga mal zazural.. Sem skor brunla ob vonju oblek.. A še pomnite ta vonj - studijska zurerska leta user posted image user posted image

Ajde, grem mal pospravljat.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.10.2008 9:20:38   
A-N-J-A
ŽIVA VSE NAJBOLJŠE ZA 4.LETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati-lepo jadraj, pa mere od Žigata bi tud lahko prispevalauser posted image

tinaaja-a da se je ob 4 dam privlekel, ti pacek ti.Moj že zelo dolgo ni prišel tako uro domov.
Pa super za Brino da je potegnila do 7 15.Ne boš verjela, ampak naša dva sta se zbudila ob isti uriuser posted image .

tedybear-lepo,da si se oglasila in da se mate luštnouser posted image .Pa koš user posted image za Jurija.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.10.2008 9:28:02   
A-N-J-A

Marčki pri 18-19 mesecih

01.03. bibi : Aljaž 92 cm, 16.500g, noga: 24-25
14.03. A-N-J-A : Bor 88 cm, 14.500g, noga: 23-24

09.02. urla: Katja 87cm, 12.000g, noga 23
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23
21.03. jjasna : Jure 84 cm, 11.500g, noga:22-23

05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21
21.03.tinaaja:Brina 84cm, 11.000g,noga:22

02.03.TeDyBear:Jurij 88cm, 9.900g, noga 21-22

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.10.2008 9:35:00   
tinaaja
ma saj je prav,da ga malo zazura. Ej, vceri sva sla sama na kosilo - je bilo kar cudno brez brine ampak je fuuul pasalo user posted image

Kje pri nas bi se dalo kaj tazga dobit?
user posted image

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.10.2008 9:36:20   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ma saj je prav,da ga malo zazura. Ej, vceri sva sla sama na kosilo - je bilo kar cudno brez brine ampak je fuuul pasalo user posted image

user posted image

user posted image

Pri nas ne v Ikei pauser posted image .Saj zač. nov bo v Celovcu,pa boš tja šibnla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.10.2008 10:40:28   
tinaaja
Celovec se morda odpre sele decembra sem slisala. drugace pa jaz tud to cakam user posted image

Kje pa se da dobit kaksne lustne lesene mizice in stolcke za otroke?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.10.2008 10:54:35   
TeDyBear

Živa, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

To so moji sončki, slikani na dvorišču user posted image

Marčki pri 18-19 mesecih

05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

02.03.TeDyBear:Jurij 83cm, 9.900g, noga 21-22

Popravila sem Jurija, nima 88 ampak celih 83 cm user posted image

Lp vsem!

< Sporočilo je popravil TeDyBear -- 4.10.2008 11:03:10 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.10.2008 13:12:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Pa tale viroza! Vsi trije driskamo, da je kar veselje. No, bruhat smo nehali, ampak meni je še vedno takooooo slabo, da sem pojedla v teh treh dneh samo eno mini palačinko, pa danes tri vilce riža, pol sem mislila, da bom pa kozlala. user posted image Jure je imel drisko od 2 ure zjuratj naprej na pol ure in sva ga ponoči preoblekla tisočkrat. Sem mogla mal pojamrat...

Živa - Vse najbolše!

Dajadada - Navijamo in držimo peti za hiter porod!user posted image

TedyBear - user posted image Lepo da si se po dolgem času javila - pa lepe slikce. user posted image

(odgovor članu TeDyBear)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.10.2008 13:35:06   
sezam
Kje pa se da dobit kaksne lustne lesene mizice in stolcke za otroke?

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=49&ParentClassID=49

jjasna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TeDyBear - user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo da si se oglasila in krasni fantje

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.10.2008 20:01:43   
Anonimen

Ikea se bo odprla novembra v Celovcu, to je skoraj tako kot pri nas user posted image

drugac pa mislim, da ima nekaj podobenga Izi mobili...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
4.10.2008 20:16:04   
Anonimen
Hej, danes res ni moj dan. Sem ful slabe volje.... nic posebnega, ful me moti totalna stala po stanovanju... za bruhat je.... da ne omenjam, da kopalnica in wc ze nista videla cunje sto let, tla so za kozlat, posesano tud ze ni bilo uhuhuh, posteljnina je ze skoraj rumena user posted image Ze tako likamo samo srajce in hlace, pa se to so kupi in kupi cunj, ker jaz tega ne naredim... No hocem vam povedat, da mi je dovolj tega, da moram samo jaz posparvljat, moj pa nic. Ze doma mu ni bilo nicesar treba.. saj bi posparvila, pa nocem, ker pol lahko cel zivljenje sam pospavljam, ampak sem se odlocila da temu ne bo tako... in tako potem pride cas, ko je pokrovka polna in...

Tinaaja - mi smo pred kratkim kupili v BC od Sadekota dva stolcka in mizo in smo prav zadovoljni. Robovi so zaobljeni, narejeni so iz lesa.. takole zgledajo:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177332
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177333

Mizica je rdeca, stoli pa bez, pa poln naslon imajo... sem bila pa razocarana nad BC v BTCju, ker sem sla tja v upanju, da imajo tam najvec izbire na enem mestu... napaka.. sem morala po treh BC lovit to mizo in stole...

Se od Ikee Celovec stran - tukaj:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=8&catalogId=11001&langId=-21&StoreName=store_klagenfurt
Upam, da ne bo tako kot s H&M, da pridejo ostanki...

Ziva od Pikce - vse najboljse!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.10.2008 20:34:22   
K_a_t_i
Čer.
Men se zdi, da se blok guga user posted image . Vreme - zjutraj nas je v Izoli pričakala toča user posted image Potem so se pa oblaki razkadili user posted image . No, mal nas je moralo nascat vmes, pol pa sooonček. Primorke, uni norci, k so med regato jadrali, smo bili mi user posted image . Adrenalinsko, čist nagnjeni smo bli. In ja... Meli smo tud kozuser posted image - ne moje - in ne zaradi alkohola.

Anja, mere dobimo 8.10., ko mamo pregled user posted image .

MOram it user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.10.2008 20:34:34   
tinaaja
Nekaj casa nazaj sem nasla eno lustno mizico in stole, vsakega v svoji barvi. Bilo ful lustno in zgledalo kompaktno, ampak ne najdem vec user posted image Te od sadeko sem ze gledala ja - niso slabi, a so mi bili uni bolj vsec. Morda pa pocakamo do ikee - itak prvi teden verjetno en bo varno it tja user posted image oz bo treba vzet dopust med tednom - tezko meni user posted image user posted image user posted image Mamut serija mi je vsec, ampak so stoli in miza plastika.. No je treba vidt v zivo.  Sem ravnokar nasla tud lesene..

Pikapola .. ma sranje je tole pospravljanje.. mi2 sva nekaj casa nazaj naredila nekaj najboljsga za nase vikende - dajeva vse srajce likat - ker prej jih je moj (moj se kar loti gospodinjskih opravil - no saj ni imel izbire, ker jaz nisem tip, da bi vse sama - slabe izkusnje od doma so me pac drugace naucile) in pol je to vsaj 2 uri. Je pa tud pri nas vcasih kot bi bomba padla - hektika v sluzbah, popoldne z brino, zvecer se pa nobenmu ne da riti dvignit.. in se nabira. Ampak sem bila danes pridna user posted image Kopalnico sem tla tko zglancala pa banjo - kamen pri vratih od banje (to me tok zivcira, da nikoli vec ne dam fiksnih vrat na banjouser posted image user posted image user posted image )... Skratka, vsaj nekako zdaj zgleda, jutri se dokoncam, pa dnevne se lotim da odkupckam vse user posted image Jaz sem po 2 mesecih pri brini si vzela putzfrau, ker je bila kriza. Pa razmisli o cem takem, ker brez veze je zgubljat zivce zarad cistoce al pa bit suzenj stanovanja, ce pac nisi tak po naravi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.10.2008 20:59:01   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Primorke, uni norci, k so med regato jadrali, smo bili mi user posted image

a ti tut med njimi user posted image  sej burja je bla pa taprava!! 

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.10.2008 21:08:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Primorke, uni norci, k so med regato jadrali, smo bili mi user posted image

a ti tut med njimi user posted image  sej burja je bla pa taprava!! 

Nismo bli na regati - sam po naključju smo se nekje vmes znašli user posted image .

Tinaaja, tole kup user posted image https://www.topshop.si/otroska_miza-57266-p.html Lohka krasno pospravš in še sabo neseš.
Pikapola, upam, da boš zdržala "pritisk svinarije" tok časa, da bo tvoj spucal user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
5.10.2008 19:50:29   
cv105

Nekaj casa nazaj sem nasla eno lustno mizico in stole, vsakega v svoji barvi. Bilo ful lustno in zgledalo kompaktno, ampak ne najdem vec user posted image

Novoles po moje ...

drgač pa mati zbolela ... čreva plešejo mi čačača ... user posted image user posted image  

nočko, moram it ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
5.10.2008 20:24:10   
Dajadada
Dodajam naše mere...smo bolj pri ta mejčkenih in ta švohnejših...kljub ogromni količini hrane, ki jo poje (verjetno zato, ker ni 5 sekund pri miru, pa sračka 3-4x na danuser posted image user posted image ). Ima postavo kot gimnastičaruser posted image .

Marčki pri 18-19 mesecih

05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21
23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
6.10.2008 10:09:23   
Pikca
Živa se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke!

Tole je njeno novo kolo (za 4 letauser posted image ). Na fotki se tudi vidi, da so ji zares zrasli čopkiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
6.10.2008 11:32:16   
A-N-J-A
FAK, vn me je vrglouser posted image user posted image user posted image .
Ok še enkrat Bor je spet doma, je zakuhal v noči na nedeljo, danes ponoči je bil pa full bogi in sem zjutraj letela k dr. brez da bi bla naročena.Sem se full opravičevala, ampak zjutraj je mali komaj dihal, čist je piskal in lovil zrak.No saj ko sva tja prišla je blo že boljše.Diagnoza laringitis, jaz sem bla pa ziher da ima spet bronhiolitis in da bova pristala v bolniciuser posted image .Je pa full grozno, ker otrok res komaj diha.Dobil je eno zdravilo, ki naj bi zmanjšalo oteklino, tko da upam da bo to kaj pomagalouser posted image .Naj bi pa to držalo 2 dni, pol naj bi se pa itak že stanje izboljšalo.
Ta teden je teden otroka, tko da bo v vrtcu zihr velik zamudil.Me zanima kako bo ko bo šel spet v igralnico, ker zdele bo pe res velik odsoten, že prejšni teden je 3 dni manjkaluser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
6.10.2008 11:35:24   
A-N-J-A

Marčki pri 18-19 mesecih

23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21
05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
6.10.2008 12:35:10   
erna14
bibi-cestitke user posted image user posted image ,srecno nosecnost
dajadada-mislm nate,uf tale bo hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image
pikapola-ne daj seuser posted image user posted image
tinaaja-a te dnarnca zuluser posted image user posted image
anja-kako ste a je kaj bols boruser posted image user posted image user posted image user posted image

grem mam glavo k buco.me tok boli pa vsa sem nikakva

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
6.10.2008 13:13:12   
A-N-J-A
Tole moram delit z vami, sem se nasmejala do solzuser posted image user posted image user posted image

Kaj me je naučila moja mama?

Moja mama me je naucila:

1. Moja mati me je naucila spostovati dobro opravljeno delo: " Ce se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar  pocistila!"

2. Moja mati me je naucila religije : "Zdaj pa moli, da bo to slo ven iz preproge!"
  3. Moja mati me je naucila osnov potovanja v casu: "Ce ne bos sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo  odneslo tri dni dalec!"
  4. Moja mati me je naucila logike: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!"
  5. Moja mati me je naucila se vec o logiki : "Ce bos padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne bos sel z mano v  trgovino!"
  6. Moja mati me je naucila previdnosti: "Vedno nosi cisto perilo - kaj , ce se ti zgodi nesreca!"
  7. Moja mati me je naucila osnov ironije: "Ce se bos se naprej drl, se bos imel za kaj dreti!"
  8. Moja mati me je naucila osnov osmoze: " Zapri usta in jej!"
  9. Moja mati me je naucila ekstremnega zvijanja telesa : "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!"
  10. Moja mati me je naucila potrpljenja: "Tukaj bos sedel, dokler spinaca ne bo izginila!"
  11. Moja mati me je naucila meteorologoje : "Tvoja soba je taksna, kot bi skoznjo sel tornado!"
  12. Moja mati me je naucila hinavscine: "Ce sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. Ne pretiravaj!"
  13. Moja mati me je naucila primernega vedenja: "Nehaj se obnasati kot oce!"
  14. Moja mati me je naucila zavisti: "Na svetu je na milijone manj srecnih otrok, ki nimajo tako cudovitih starsev kot ti!"
  15. Moja mati me je naucila pricakovati: "Samo pocakaj, da pridemo domov!"
  16. Moja mati me je naucila o sprejemanju stvari: "Dobil jih bos, ko pridemo domov."
  17. Moja mati me je naucila osnov medicinskih znanosti : "Ce ne bos nehal skiliti, ti bodo oci tako ostale!"
  18. Moja mati me je naucila vohunjenja: "Obleci si pulover! Mar mislis da ne vem, kdaj ti je hladno?"
  19. Moja mati me je naucila humorja: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!"
  20. Moja mati me je naucila, kako odrastes: "Ce ne pojes zelenjave, ne bos nikoli zrasel!"
  21. Moja mati me je naucila osnov genetike: "Prav tak si, kot oce."
  22. Moja mati me je naucila, da se zavedam svojih korenin : "Zapri vrata za sabo! Mislis, da imas rep?"
  23. Moja mati me je naucila modrosti: "Ko bos star toliko kot jaz, bos ze razumel."

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......