|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.10.2008 20:24:29   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dobrodošla nazaj blu user posted image (katy25),... kako si? Kako sara? 

Po pravici povedano se imamo zelo dobro. Sicer tati veliko dela in potuje, tako da smo bolj za vikende skupaj, smo pa takrat bolj kvalitetno. Velikokrat pa se mu s Saro kar pridruživa in je mala že pravi veteran na letalih.
Začela je hoditi v vrtec in zaenkrat je zjutraj še bolj tako tako se pa potem umiri in je v redu.
Potiho vam še povem da pričakujemo drugo dete (enkrat v začetku junija). Dva dni nazaj je bil test +. Tako da držite pesti, prosim.
Drugače je pa Sara zgovorna, govori že lep čas vse, najbolj je navdušena nad petjem in plesom, obožuje živali.
Toliko zaenkrat. Pa hvala za dobrodošlico.user posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
4.10.2008 20:28:05   
Aja1
Blu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Lepo nosečnost želim.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
4.10.2008 20:31:36   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Blu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Lepo nosečnost želim.

Hvala.

Kam pa hodita v savne?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.10.2008 20:35:25   
*blu*

Danes je po tv Ameriška pita 3. Boste gledale?

Mislim, da je na pop po Vzemi ali pusti Špangleščina, ki mi je fajn film in bom to gledala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
4.10.2008 22:37:29   
max81
oooo madona, se mogla še enkrat pogledat, če nisem narobe kliknla...sem misnla da sem na novembru 2005user posted image user posted image

lepo, lepo, da ste začele malo bolj čvekat...jest sem učer že ob pol 22h dol padlauser posted image user posted image  oh kako je pasal
vidim, pa da so se pridružile novo, stare čvekeuser posted image user posted image .....blu pa čestitke za user posted image user posted image

no danes sem dobila obiske,sta prišla moja mami, pa nečak na obisk in smo šli mal zapravljat...v kiku popolna žalost..bunde niti ene za našega juniorja, podloženih hlač še manj, zato smo se odpeljali do kranja , tko, da smo bili kr pridni v zapravljanju, samo čevljev za tavelko pa nismo dobil, pa smo dal 6 trgovin skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jest sem že čisto obupana, ker tud slučajno več ne vem kam nj grem pogledatuser posted image

tko tastar je šu na šiht, jest morm pa kuhno v red spravt, ker mam še vse od južne na miz, ker smo takoj dirkal naprej, pa tabletov za stroj mi je zmanjkal, tko, da sem jih mogla prejle kuptuser posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.10.2008 8:03:20   
Zamima
joooj no user posted image saj ni res pa je,... včeraj (oz. danes zjutraj) sva šla spat okol 3.30, zdaj pa že pokonci  user posted image user posted image , seveda Zala je navajena na vstajanje za vrtec user posted image , nimam pojma kak bom preživela današnji dan user posted image user posted image ,...

no, tolk kot sva se včeraj z mojim prerežala se že dolgo nisem user posted image ,... ma je faca user posted image .  Ampak, da pa meni 2 dcl vina zaškodi pa tud ne morem vrjet user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Zamima -- 5.10.2008 8:04:46 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.10.2008 8:07:23   
Aja1
Zamima, imaš mačka? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.10.2008 8:12:40   
Zamima

prej user posted image ,... user posted image

pa ta kava se danes tud nenormalno dolgo kuha user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.10.2008 8:14:46   
Aja1

prej user posted image ,... user posted image

pa ta kava se danes tud nenormalno dolgo kuha user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zgleda da si iz forme, če te da deci vrže user posted image .  No, saj mene bi tudi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.10.2008 8:19:17   
Zamima
največja sramota je pa to, da je to domače vino user posted image user posted image ,... jooj, ampak včeraj sva se kljub temu, da sem jaz zaključila s čajem user posted image user posted image , nenomenalno zabavala user posted image . In to lepo na izi, sama, doma user posted image . Samo, da mi vsaj slabo ne bi bilo user posted image ,... no, saj zdaj sem kul, čeprav mi manjkata kaki dve urci spanca user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 5.10.2008 8:23:03 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.10.2008 8:19:53   
Zamima
kak se vam zdi ta komad? meni je tak kulski user posted image   KLIK

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.10.2008 8:24:32   
max81
dobro jutro vidim, da že lepo čvekate...no mi2  z juniorjem sva že pokonc, tavelka začuda še spi...mali posluša pravlice, jest pa kofetkam iiii kako paše

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.10.2008 8:28:13   
Zamima
max, kak imaš pridna deteta user posted image , moja mi je že celo dnevno razsula user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.10.2008 8:48:05   
max81

max, kak imaš pridna deteta user posted image , moja mi je že celo dnevno razsula user posted image user posted image

ja ja čak mal dober, da je dnevna še nepospravlena, tko, da se ne bom preveč sekirala....dones morm pa itak mal pospravt, ker če ne bo krizauser posted image ..ker mamo prahu že za odvozuser posted image ...smešno toda resnično....aja drgač se je pa žaba ravnokar zbudila in že zajtrkuje

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.10.2008 8:50:59   
Nogavica
Mi smo budni že od 5h. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.10.2008 9:06:42   
Zamima
ojej, nogavica, kaj pa delate že 4 ure? user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.10.2008 9:13:57   
Nogavica
Malo smo gledali risanke na DVD, malo Živ Žav, malo poslušali pesmice in plesali (no, plesala je Živa), zdaj smo zajtrkovali, dragi nekaj dela na hodniku, jaz prebiram cunje in perem, med vsem tem pa je Živa že tudi fajn razturila stanovanje (predvsem kuhinjo in svojo sobo). user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.10.2008 9:22:26   
Zamima
a vaši tudi tak grdo cvilijo, da gre kar skozi ušesa? user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image to je neka nova muha pri nas in je prav grozno user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 5.10.2008 9:24:05 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.10.2008 9:34:14   
Aja1
Naša je obupna, kadar se trma user posted image .Trma se pa za vsako melenkost, ki ni po njeno. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.10.2008 10:44:34   
malilump
O kok ste vse pridne...jst sm pa zadnje dneve bolj lena za računalnik...ga imam 8 ur v službi kar dovolj...v petek sem pa malo pospravljala, včeraj sva šla z Valom malo nakupovat, danes je pa tudi takšen izi dan...je že ob 7ih vstal in je bil prejle malce siten, pa se je kar spat spravil...user posted image

Pri nas sije sonček, samo je še kar hladno...bova šla popoldan na dolgi sprehod ali pa kar na izletek...oprano imam vse, čakam, da se še nekaj cotk posuši, zvečer pa likanje...jutri spet v službo...user posted image

Lepo, da se še kdo na novo oglasi k nam (ali pa na staro)...user posted image

Urška76 ful lepe slike, Žiga je isti cukr kot je bil, Špela je pa čisto druga punčka...skoraj je ne bi prepoznala...user posted image

Zamima...kaj pa piješ če ti škodi...user posted image si kar predstavljam, kako ti je danes vse skupaj težko in počasno...saj bo...malo jej in bo tigrček kar odšel...glavno, da sta se imela super...a med vikendi je pri vama, med tednom pa niste skupaj...iz kje pa je...sori, če sm preveč firbčna, sam sem zelo vesela zate, da ti je končno spet toplo pri srcu...user posted image

Aja1, lepo, da si z dragim večkrat takole privoščita...midva si nisva in tudi to je bila najbrž ena od napak....user posted image

Max81
, a vi pa kr sneg...moja starša sta šla tudi včeraj popoldan v Kranjsko, samo se še nista nič javila...mogoče, se pa kepata...user posted image

Kje pa je kaj majas? Jo bo treba med pogrešane dat...user posted image

Nič, drage moje, jaz vas zapuščam, grem na balkon na grdo razvado, potem pa počasi v lonec kaj vržt...preživite lepo nedeljsko popoldne in radi se imejte...user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.10.2008 10:50:22   
max81

a vaši tudi tak grdo cvilijo, da gre kar skozi ušesa? user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image to je neka nova muha pri nas in je prav grozno user posted image user posted image

o ja ne govor, razmišljam, da bi mal po predalih pobrskala za čepke za ušesauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.10.2008 12:55:12   
Aja1
Men bo tale naš otrok danes spulil živc. Že eno uro in pol skače po postelji in noče zaspat user posted image . Ponavadi zaspi v minuti, danes pa ne in ne. Sem ji povedala že tri pravljice, 10 x šla k njej, jo pobožala,.... Ne... Slišala sem že vse pesmice, ki jih zna. Evo, ravno zdaj poje Mamica moja, piške prodala,..... user posted image user posted image . Sicer šele zdaj vidim, katere pesmice vse zna. Jih je vsaj 15 user posted image . Saj ne bi bilo tako nujno, da danes zaspi, če ne bi šli potem še na en rojstni dan. Že vidim, da bo kot muha, če ne bo spala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.10.2008 12:56:34   
Aja1
Evo, zdaj se dere DUUUUUUDA! user posted image .....Sploh ne vem, če čem popustit in ji dat tist makaron nazaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.10.2008 13:21:05   
max81
hahaha Aja1...a veš da delam danes makarone na tvoj načinuser posted image user posted image

no naš žabon je končno zaspal, madona neki tečnar dones, žabonka je pa pri babici in jo bom šla počasi iskat, da bomo pokosilaluser posted image , pol pa na počitek, tastar gre k mami spet neki delat, jest pa pospravlat nazaj...jutri pa ne vem, če se ne bomo šli mal kopat v bohinj bomo vidl, kok bo tastar kej zmatran iz nočneuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.10.2008 13:26:49   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: malilump

Urška76 ful lepe slike, Žiga je isti cukr kot je bil, Špela je pa čisto druga punčka...skoraj je ne bi prepoznala...user posted image

Nikar mi moža ogledvat user posted image  bom huda. user posted image  Drgač je pa Miha moj sine user posted image .

Drgač se pa iz Domžal zdele oglašam. Je moški del družine jame za drevesa kopal, midve s Špelo sva bili na sprehodu, sva šli račke futrat, mami je pa kosilo rihtala user posted image . Zdej pa otroc spijo, jest pa zabušavam.
Gleede cviljenja, ne govorte. Zamislite si poleg ene glasne skoraj dvoletnice še enega glasnega štiriletnika. Kriza. A še keri čepke zrihtam. user posted image
Aja da nebi popustila. Če ste že neki časa brez dude, bo pol v ta drugo samo še huje. Mi se mormo še sprav, pa jo odvadit. Sicer smo našo odvisnico navadli, da jo čez dan ne dobi več, jo ima res samo še za spat. Upam, da jo bomo kmal tud ponoč odvadli.
Zdej grem pa čekirat kruh, ki ga peče moja mami. Jest ga sam mal pazim. user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?