|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
3.10.2008 20:34:58   
Tejčika29
Jana_k - čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image ! Bravo, lepo se cartajte! Eto spet ena, sem že mislila da bo zatišje, tako je prav, saj je vendar oktober!!!

Talcy - verjamem kako ti je, ko ti takole napovejo, probaj se čimbilj sprostit, lahko da pridejo popadki sami od sebe že čez vikend, ali ko ti bodo predrli mehur, ni nujno da boš rodila samo z umetnimi popadki. Jaz bi ti magnesol odsvetovala, enkrat sem vam že pravila, da kolegica ni imela mleka, ker je vsak dan jemala magnezij, vsaj tako so ji rekli v P. Sedaj sicer doji, je pa trajalo da je zalaufalo. Ti se drži navodil svoje G pa bo. Predvsem pa tako kot ti je rekla Štunfek - sprosti se, ne se dat v krč in podobno, ker boš stvar podaljševala brezveze. VSE BOMO V MISLIH S TABO V PONEDELJEK - UPAM DA TI JE LAŽJE.  100 % držimo pesti zate, pa še en objemček za lažji vikend user posted image !

Mirno noč in lep vikend!

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.10.2008 20:38:23   
sarcy21
Oj jst sm včeraj oddala slikco na tuš baby nism vedla da bo glasovanje k je Mark še v trebuščku pa se smeje pa če bi se dalo malo glasovati zanga prosim

http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/Page-4.html

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.10.2008 20:38:26   
Tejčika29
Aja, malo sem počekirala ta GEL, ki ti ga lahko dajo med porodom, namenjen je temu, da se maternični vrat bolj odpira, vstavijo pa ga seveda čim globje, da dosežejo MV. Ni nujno da prime, potem včasih ponovijo ali izberejo kaj drugega če ne deluje! To je to, saj ste same prav sklepale!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.10.2008 20:54:32   
Dream
Janja_k iskrene čestitke ob rojstvu sinka Jakoba! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.10.2008 21:06:30   
corti
Sarcy21 sem glasovala!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.10.2008 21:21:30   
sarcy21
Hvala corti

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.10.2008 21:24:17   
corti
Sej mogoče pa laho vsak dan enkrat...pa bo....! Bom jutr š probala!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.10.2008 21:26:17   
sarcy21
Sej se da večkrat na dan drugače 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.10.2008 21:29:16   
Lovely
Čaw,

Najprej čestitke Jani K., jaz sem tudi dobila sms.
Talcy, jaz sem slišala že toliko lepih zgodb, ki so se začele kot tvoja tako da sem prepričana da bo vse OK. Ti samo relax.

Jaz se počutim malo bolje (zjutraj sem bila čisto down). Jaz ne vem če je to samo psiha ampak meni pomaga tajska masaža. Se mi zdi, da sem manj otečena. Najbolj me nervirajo prsti na rokah in stopala.

Ob vseh teh naših premišljevanjih kako bo priporočam knjigo ali film Secret. Zdaj imamo čas. Ful je fajn pozitivno razmišljat, je pa res da ko pride taka situacija težko ohraniš zdrav razum. meni se bo po moje odpulilo na začetku...

Čim lažjo noč vam želim.

Lovely

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.10.2008 21:30:45   
Lovely
Sarcy, glasovala. Valda.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.10.2008 21:31:42   
corti
HM...bom probala čez kako uro še....ker sem zdaj probala dvakrat pa me ta stvar ne zazna več...ja napiše da je ogla oddan, ampak potem ga pa ne štejeuser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.10.2008 21:34:19   
corti
Tud jaz imam gležne kot balone...pa tud nikoli prej nisem imela! Zgleda da tko pride na koncu...pa sej bomo kmalu rešene teh tegob in bodo lumpiji z nami v naročju!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.10.2008 21:40:06   
corti
Evo sem probala zdaj še enkrat in je šlo! Bomo pač malo vmes počakaliuser posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.10.2008 22:08:32   
*talcy*
o spet sem tuki .... ja jaz kar h sebi ne morem pridet ne morem še prav dojeti ...

HVALA IZ SRCA ZA VSE TE SPODBUDNE BESEDE ME BODO V PONEDELJEK SIGURNO SPREMLJALE ..... če verjamete al ne ste mi dale kar malček vzpodbude in strah za malček dale v odzadje .... saj bo,bom preživela (upamuser posted image ) ..... moram zdaj spat da se mal spočijem in pol se v vikendu pripravljat na ponedeljek .....

tejčika29 ne magnesola sigurno ne bom vzela ker baje od 35t naprej se ga ne sme pa tud že prej ga nisem tako da ne .... hvala za objemček in lepe želje ....

pa seveda jana_K tebi pa čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image  sem čakala da kdo kaj sporoči kaj se s tabo kaj dogaja ... še enkrat čestitke pa zdravi vsi skup drugo pa bo že ..... 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.10.2008 22:31:51   
corti
Talcy evo v ponedeljek pa nas boš ti razveselila z to lepo novico! Vse bomo v ponedeljek s tabo, ti pa se probaj zdaj sprostit in naspati, ker boš rabila energije še veliko! 

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lepo spančkajte in mirno nočko vam želim!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.10.2008 22:49:19   
PikicaStonoga
Jana_k ČESTITKE ZA JAKOBA! user posted image user posted image user posted image Upam, da je bil porod hiter in ne preveč boleč: Zdaj s epa lepo cartajte in čim manj neprespanih noči! user posted image

Sarcy21, sem glasovala! Pa še kdaj bom ;)user posted image

Zdaj grem pa ajat, jutri imamo zidarja na parceli in bomo cel dan delali. user posted image  Moj bo mešal malto, jaz bom pa dirigirala user posted image

Mirno noč!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.10.2008 22:50:37   
PikicaStonoga
Talcy, med vikendom se predvsem spočij, pocartaj s svojim dragim, se prepusti razvajanju, masaži, uživaj in bodi sproščena, v PON boš že držala svojega sončka v naročju! In boš najsrečnejša ...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.10.2008 23:22:09   
Lucka1
SARCY - glasovala in držim pesti za čimveč glasov....bom še

glede Mg - res je, se ga ne priporoča piti. In po AC ga svetujejo NE zaradi obnavljanja
plodovnice, ampak proti krčem maternice, ki jih lahko AC sproži.

Sicer pa sem imela danes pregled in CTG - trenutno vse OK. CTG me čaka spet v ponedeljek,
v sredo pa celoten pregled, tudi ginekološko, da vidimo, kako kaže tam spodaj....user posted image

LEPE SANJE user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.10.2008 6:16:47   
mbd0411
Jutro vsem!

Sem zgodnja,ker skoraj nisem nič spala.Pa ne da bi imela kake probleme,le spat nisem mogla.Še na wc nisem nič šla.Groza to spanje.
Zdajle peljem moja dva na bus,ker greta na izlet proti Primorski.
Jaz seveda tokrat odpadem,ker nisem ravno za na izletuser posted image
A je katera nova mamica?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.10.2008 7:32:22   
lena35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JANJA-K BRAVO ZA SINČKA JAKOBA ČIMPREJ PRIDITA DOMOV!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 645
4.10.2008 7:41:13   
lena35
Jutro tudi jaz ne morem spati ker me čaka še en naporen dan,fešta ki pa jo imamo doma in bo kr 50 ljudi.Me je kr groza.Sem pa bila včeraj tako jena ko user posted image user posted image user posted image  ker sem dobila odločbo iz slavne CSD za štipendijo za tamalo in so mi jo ukinali ker naj bi presegla za 20 evrev.Sem jih pol klicala in pa povedala da sem od februarja na bolniški in da dobim ful malo plače in da bo porodniška komaj 620 bruto pa mi reče ja kaj pa niste prej povedal bi blo pa drugač .Se bom šla v ponedeljek pritožit ker ne bom čakala da prej rodim Res groza lansko leto pa ni blo nobenih problemov ko je urejal zavod za zaposlovanje.bom vidla kako bo pa v ponedeljek vam povem.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.10.2008 7:50:05   
sarcy21
Ajetam rodila sinka Tjuša 

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.10.2008 8:19:06   
stunfek
Super bravo za janja  k in ajetam!!user posted image user posted image user posted image valjda akcija, saj je oktober :)

seznam dojenckov se veca in seznam se cakajocih manjsa :) naj se cimhitreje zapolni un z dojencki :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.10.2008 8:19:37   
afnica mala
Dobro jutro

Vidim, da je sta spet 2 nova oktobrčka.

Čestitkre jani in Jakobu, ter Ajetam in Tjušu user posted image user posted image user posted image  Uživajte!!!!

Talcy- vso srečo, zdaj pa uživaj v zadnjem vikendu v dvoje!

Meni pa trenutno zatekajo roke, pa pišejo, da zdaj na koncu kg ne gredo več gor, ja, pa ne pri meni user posted image

Zdaj pa grem pečt pecivo, da, ko pride prijateljica, da se malo posladkava- dve user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.10.2008 8:26:14   
timnala
Jutro!!!

Cestitke ajetam za sincka Tjuša!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image  pa ni nc hotel brcat dans zjutraj pa sem bla ze kr mal panicna..je bil pa revcek videt lacen, saj je takoj po mojmu zajtrku zacel mal migat user posted image

Pr nas se pa user posted image  kr vrstijo..kak lepo..mamice uzivajte z malcki, user posted image  pa uzivajte se ob zadnjih brcikah!

Pa lep dan, kljub malce cudnemu vremenu vam zelim,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?