|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 11:01:26
|
|
|
|
glugluglu
|
levinja, od prijateljice mali ni maral pasti kravic ko je bil 3 mesece, 4 mesec, pri 8 mesecih je komaj sedel (se je še kar zvračal), pri 12 m se je baje šele začel plaziti, shodil ne vem kdaj (mislim da 15 m), no pa je zdaj normalen pameten triletnik. . Naša pediatrinja je sicer včeraj imela tisti Denverjev test pred sabo in delala tja kljukice, ampak se pa ne drži tega tako strogo, ker so otroci tako različni. Včasih se tudi zgodi, da dojenčki pri P vse pokažejo, doma pa nič, ali pa doma vse živo že znajo, ko pa pridejo v posvetovalnico pa niso pripravljeni nič pokazat, ker jim najbrž kaj ne paše tisti trenutek. gospodinjska opravila: ne maram likanja, to zame sploh ni vsakodnevno opravilo, potem brisanje prahu, sesanje, imam pa manijo na kopalnico in wc in tudi moja dva fanta (oče in sin) sta se navadila, da nista tipična fanta za te stvari , sicer sedaj tale naša kopalnica ni ravno za pohvalit, ampak čiščenje tega mi je drugače najmanjši problem. In prvo ko se kdo najavi na obisk, šibam čistit wc in kopalnico, drugje je pa lahko štala oz. je razsulo, vsepovsod stvari ležijo , ki ne pašejo, tudi še nismo vsega pospravili od selitve, saj do mojega poroda še ni bilo vsega pohištva sestavljenega, potem pa ni bilo časa, da bi uredila stvari. Blacky, tvoja dva sta različne barve, en po mamici , en po očiju, ampak se mi pa zdi, da imata vedno bolj enake poteze, ampak tako se mi je zdelo iz tvojih slik, morala bi še enkrat pogledati Nejca dojenčka.
|
|
|