|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
3.10.2008 8:49:55   
malcekvita
Tassika...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.10.2008 8:56:12   
Cveta28
Tassika user posted image user posted image user posted image ful mi je hudo zate...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
3.10.2008 8:59:54   
Piruri
MA user posted image ....ufiiii user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
3.10.2008 9:02:02   
april09
user posted image user posted image user posted image user posted image tole me je pa prav zamorilo. Tassika, zal mi je. Drzi se!
Pa sem mislila, da bo ze konec s tem, da zgubljamo apricice user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
3.10.2008 9:05:02   
sonček85
neeeeeee ne morem verjet ,da se to še kar dogaja.Kdaj bo konec z ss za nosečke april09?
Res mi je žal in sem močno misla da ni kaj hudega .Res mi je žal in izjoči se-jokam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
3.10.2008 9:05:41   
zupancdam
MADONA, A JE TA SVET PONOREL? A NI BILO DOVOLJ? KDAJ SE BO TO NEHALO???????????????????????
TASSIKA, NIMAM BESED, HUDO MI JE...NAM VSEM!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.10.2008 9:09:32   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           07.10.         

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10.       Ljubljana
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10.       LJ ali  PO
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )            

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)               
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                      user posted image   Postojna
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                       user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                  
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)       14.10.        Postojna    

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)        06.10.  user posted image   Ljubljana
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )                      

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          09.10.

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                       
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.10.    user posted image   SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)                                Trst
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        04.11.

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)         
user posted image bineti                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)      

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          28.10              MS

10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        05.11, 04.12 Ljubljana
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                         

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)            07.10., 06.10.
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                        02.10. Ljubljana
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                              
user posted image matt                             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            
07.10., 03.10.
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                        
user posted image aprilcica09                   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.              Ljubljana                          

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                 
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                              

13.04.

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10.      user posted image         SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )               
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)                        07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                      06.10.
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                            

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          07.10., 06.10.
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št. user posted image 1)                       07.10.  Ljubljana
user posted image *nana*                          (št.user posted image ? ,št.user posted image ? )           

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                   
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10., 06.10.   

19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                    Ljubljana                          

20.04.
user posted image lilica                              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                  
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)          28.10.,07.10.HB Ljubljana
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          14.10
user posted image zupancdam (26)           (št.user posted image 5,št.user posted image 1)             22.10., 09.10.   Trbovlje

21.04.

22.04.
user posted image
m.. tina (24)                 (št.user posted image 2, št.user posted image 0)                          15.10.

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                      
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10  14.10   Ljubljana             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image , št. user posted image )                            13.10.

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           28.10., 10.10.   Celje
user posted image
kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št.user posted image )                            13.10

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. 1 , št. user posted image 0)                             16.10 Murska S.
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.user posted image   2)           2.10.,   15.10   Postojna
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  1, št.user posted image  0 )                       14.10   Ljubljana          

27.04.

user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)                          14.10                
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                     
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)  
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                     

28.04.
user posted image zoja B                             ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)                        13.10.
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )                 

29.04.
.
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10., 11.10. Brežice

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             13.10., 21.10.    Celje

xx.04.
user posted image čokoladica                      (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                      
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? ) 

Trenutno imamo:

user posted image :2
user posted image :2
user posted image : 67                     

TRENUTNO NAS JE: 71
nosečk user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavicauser posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassikauser posted image user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
3.10.2008 9:59:44   
Adelina
Tassika, tudi meni je hudo, da se ti je to zgodilo. Zdaj je pa res že čas, da se to neha.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
3.10.2008 10:22:03   
Ladybird01
Tassika zelo hudo mi je zate/za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
3.10.2008 10:31:32   
vud
Ne morem verjeti, da se je spet to zgodilo - tassika in vse ostale user posted image user posted image user posted image

Sama sploh ne vem, kdaj bom povedala. NS je za mano, pozitivne misli so,  v torek bom 13 t. Kaj naj? Saj bo tud ostalim treba povedat, ne vem zakaj mi ni, pa tako sem veselauser posted image  Kar neki prelagam na ne vem kdaj??????
V taki in drugačni nevarnosti bomo skoz, žal....se mi pa zdi, da se okrog 12 t nekaj zmanjša možnost SS. težava je v tem, da pojma nimamo, kaj se dogaja z našimi pikicami. Uz je za nami, zdaj pa do 20 t nič. No, vmes še pregled v 16. Ampak 4 tedne nič vedeti kaj se dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu Ladybird01)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
3.10.2008 10:38:41   
copka
Tassikauser posted image , nimam besed. Drzi se in ostani optimisticna!

Nea_tejauser posted image , tudi tebi zelim, cimprejsnje okrevanje

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
3.10.2008 10:45:54   
tassika
Hvala punce za vse skupaj.
Evo me nazaj z LJ, so me poslali domov ker sem zjutraj jedla, zdaj moram pa jutri domov, pa da vam malce preženem strah, pri meni je moglo biti nekaj zelo narobe, kajti plodek je še vedno toliko velik kot je bil pri 8 tednih zrastel je za 2 mm, tako da je boljše tako, saj sem še mlada, bo že še čas za dojenčka, ne rečem da mi ni hudo, ampak se poskušam potolažit s takimi mislimi.

ps. izlet v beograd pa sem preložila za nekaj časa.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
3.10.2008 11:51:49   
*Junona*
Tassika, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se in želim ti, da kmalu spet zagledaš plusek.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
3.10.2008 12:29:04   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: vud

V taki in drugačni nevarnosti bomo skoz, žal....se mi pa zdi, da se okrog 12 t nekaj zmanjša možnost SS. težava je v tem, da pojma nimamo, kaj se dogaja z našimi pikicami. Uz je za nami, zdaj pa do 20 t nič. No, vmes še pregled v 16. Ampak 4 tedne nič vedeti kaj se dogajauser posted image user posted image

Sej ti vmes posluša srčka...če pa želiš, greš pa lahko samoplačniško...fajn je, da nam je dandanes vse to omogočeno...sicer bodo pa bušiji rastli in to pomeni, da je vse ok...

To Tasika...user posted image user posted image  samo, da si pozitivno naravnana...

www.by-ab.si

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
3.10.2008 12:32:52   
*Junona*
Js dobim naslednji teden AS in upam, da bom lahko že slišala srčka. Me bo vsaj to mirilo. April, ti ga slišiš vsak dan, ga najdeš?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
3.10.2008 12:36:14   
supermiška
e popolnoma razumem Tassika sem bila sam v enaki situaciji kot ti v januarju. Samo pozitivne misli naprej imama pa še zdaj strah da ne bo spet kaj in se vsakič bojim pred UZ če bo vse ok.
Samo pokočno glava in pozitivne misli veliko pomenijo.
>Držim pest zate.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
3.10.2008 12:43:28   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Hvala punce za vse skupaj.
Evo me nazaj z LJ, so me poslali domov ker sem zjutraj jedla, zdaj moram pa jutri domov, pa da vam malce preženem strah, pri meni je moglo biti nekaj zelo narobe, kajti plodek je še vedno toliko velik kot je bil pri 8 tednih zrastel je za 2 mm, tako da je boljše tako, saj sem še mlada, bo že še čas za dojenčka, ne rečem da mi ni hudo, ampak se poskušam potolažit s takimi mislimi.

ps. izlet v beograd pa sem preložila za nekaj časa.

Tassika, lepo, da si se oglasila. Mislim, da imaš misli prav usmerjene! Občudujem te, ker tako trezno razmišljaš in ti želim, da čimprej zagledata plusek. Sej veš, če enkrat uspe, bo tudi drugič in v drugo ti želim vse dobro.

Mene je pa G danes poslala na bolniško, ker imam spet take hude bolečine v spodnje delu trebuha, da komaj hodim user posted image .
Rekla je, da moram počivat... Morala sem odpovedat dve izobraževanji na ta račun, ampak, to je še najmanj. Samo, da bo vse ok.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.10.2008 12:50:20   
mišk
Tassika: Zelo zelo mi je žal zate!user posted image user posted image  Zakaj si me zapustila na "najinem" datumu: 29.4.2009?!?user posted image  Želim ti, da čimprej zagledaš spet user posted image , user posted image  pa naj bo brez enega samega pretresa!user posted image user posted image user posted image
Mene je tudi tako strah, da ne bi blo kaj narobe...

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.10.2008 12:51:57   
Piruri
IIIIIIII kako se je pri nas ulilo....

www.by-ab.si

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.10.2008 12:57:29   
anca
tassika sožaljeuser posted image
mislim da itak veš, da smo vse s tabo, saj se lahko to vsaki zgodi.... drži se in drži pesti za nas ostale, da bo vse okej. pa upamo da se nam še kaj javiš, sploh če boš pri kakšnih npr. decembrčicah ali kaj podobnega!
user posted image user posted image
Pošiljam ti veeliikaaaanski objem.

Zdaj pa počasi v službo..

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
3.10.2008 13:17:27   
zojaB
Pozdravljene po dolgem času...
Tassika user posted image user posted image user posted image  želim ti, da kmalu ponovno zagledaš dve črtici in da se vse dobro konča user posted image user posted image .

Dans je en tak smotan dan...nč se mi ne da delat, samo spala bi. Sem pa že 14 dni bolana (temperatura, glavobol, ledvica, nos, grlo...)in sploh ne pridem k sebi. Morala sem jesti tud ene antibiotike (sicer bolj blage) in samo molim lahko, da bo z našo pikico vse ok.

Drugače imam PDP glede na ultrazvok spremenjen in sicer 26.4.2009, je pa to moja 4 nosečnost, doma pa že imam enega pikca, tko da če bo katera seznam popravljala, naj prosim spremeni še pri meni.
Aja rodit grem v Ljubljano. Sem tud prvič in imam kljub dooolgemu porodu (15 ur) lepe izkušnje z osebjem, upam, da bodo tudi aprila takšne.

Nč, grem še mal na kulinarično slovenijo pobrskat, da kakšno idejo za kosilo dobim...pol grem pa počas proti domu....čeprav zna ob petkih direktor takrat, ko je treba it domov ful dela naložit...user posted image ...

Pridne bodite, pazite nase in na pikice in lep vikend.

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
3.10.2008 13:25:37   
jernejav
Tassika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
3.10.2008 14:55:25   
Nea_teja_
Tassika polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
3.10.2008 15:10:08   
Cveta28
Komaj čakam, da se današnji dan v službi zaključi in da bom lahko šla domov...ne me razumeti napačno, v službi imam ful zanimivega dela, ampak moje očke so pa že ful utrujene in bi se rade malce spočile.
Drugače mi je pa prav fajn brat vaše poste kako novičko o user posted image sporočate svoji okolici. Pri meni doma in v službi so bili vsi tako--->ooooo veseli user posted image , sedaj pa me vsi zasuvajo z vprašanji in nasveti ... joj so smešni.

Pa še eno menje z vaše strani bi prosila. Zadevica je malce osebne narave.
Moja svakinja je konec julija (po neštetih težavah in letih) povila svojega prvega user posted image . Mali je res cuker in vsem želim vse najboljše. Moti me pa le njen odnos do mene oz. mojega malega kodrčka. Ko sem ji zadnjič pripovedovala kako je bilo na NS, me je zasula z neprijetnimi komentarji, da sem imela ful povečano NS, da je imela ona kljub višji starosti (+5 let od mene) ocenjeno boljše tveganje, da me je G naročil na NS prepozno in kako to, da mi ni izmeril še stegnenice itd. Jaz sem zatrjevala, da svojemu G pač zaupam ter da drugi G pač niso toliko bolj kredibilni kot moj. Ona pa je še kar naprej "uletavala" z nekimi komentarji itd. Zvečer seveda nisem mogla spati in sem svojo dušo izlila svojemu kodru. Še dobro, ker me je potolažil, da je njegova sestra že od nekdaj preveč tekmovalna ter da ji v bodoče naj kar zamolčim vse podrobnosti. Edino kar me skrbi je to, da bi se ta njena tekmovalnost še bolj izrazila v bodoče, ko bosta otročička že večja.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.10.2008 15:19:20   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: vud

Sama sploh ne vem, kdaj bom povedala. NS je za mano, pozitivne misli so,  v torek bom 13 t. Kaj naj? Saj bo tud ostalim treba povedat, ne vem zakaj mi ni, pa tako sem vesela user posted image  Kar neki prelagam na ne vem kdaj??????

Hja, jaz tudi po eni strani komaj čakam da povem - da vsem razjasnim situacijo ; po drugi strani mi pa ni user posted image  sem fuuuul vesela in moj tudi.... samo kot da mi je dovolj da jaz in moj dragi veva user posted image   Mogoče tudi zato ker jih je v familiji par takih ( predvsem v user posted image ),ki bi mi kar solili pamet...saj veste kak to gre. To mi pa nekak ni za prenašat user posted image
No vsekakor bo pa prišel trenutek ko bomo vse povedle user posted image

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?