|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
2.10.2008 16:03:40   
cati
Samo da vas na hitro pozdravim jaz sem danes taka kot ožeta cunja in grem spat.
Nočko

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 826
2.10.2008 16:08:58   
sunny24
A tudi tebe je kak bacil ulovil? Boga...Evo, tudi tebi user posted image  in čajčkauser posted image !

Pa tle pr februarčicah bi lahko počasi odprle klub bolanih nosečk...user posted image   Punce, dejte se hitro pozdravit!!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 827
2.10.2008 16:28:33   
diamantina
Dober dan!

No, pa sem iz morfologije. Super je bilo, najina bebika se lepo razvija, vsi organi so na mestu, tudi miga lepo. Težek je malo več kot pol kilograma in velik nekaj nad 20cm. Je pa tako lepo pogledal proti UZ-ju, prav tisti nedolžen atekov pogled je naredil, se je mamica kar raznežila zraven user posted image  user posted image  Z vsem ponosom pa je pokazal tudi svoje fantovsko premoženje - malega pimpija. Je pa bil tokrat obrnjen na glavo - upam, da tam ostane, čeprav ni rečeno, se še vedno lahko obrača.

Naslednji pregled imam 4. 11.

Krvni izvidi so ok, urin tudi, na tokso sem še vedno negativna, imam pa ceplenje v 28. tednu, ker sem RH -. A ima še katera to? A ima to cepljenje kakšne negativne posledice, reakcije?

< Sporočilo je popravil diamantina -- 2.10.2008 16:29:52 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 828
2.10.2008 16:36:11   
sunny24
diamantina, bravo za morfo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, ki ste že mele morfo, a kako slikico so vam dali? Mi k še čakamo na morfo, bi rade kej vidle...user posted image  Joj, še celih 11 dni do morfologije...Komi čakam!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 829
2.10.2008 16:51:24   
tanci29
diamantina-bravo za morfo....pa lepo da se vam je vašuser posted image  tako lepo nastavljal da ste si ga lahko ogledaliuser posted image user posted image user posted image ....

mislim da je to bolj nevarno da se ne cepiš če si rh-, ker potem lahko okužiš otroka ne vem že s čim...pomoje ti bo kera druga znala več povedat o tem, katere majo že izkušnje s tem..jest sem+

no midva sva pa nazaj od p...vse ok ne bo potrebno špikanja...tako da super sem prav vesela...ja dejte kakšne slikice od morfo gor...če ne bom spet est kakšne svoje gor popala...me maste že polhn kufr z mojimi slikami...user posted image user posted image

witto-jest pa birdy mava ob 10h...mala ma pa ob 9h če se ne motim al pa ob 11h ne vem točno...ja kar nekaj nas je tuki k se gremo gledat

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 830
2.10.2008 16:52:01   
tanci29
majchy ti se pa lepo in pridno uči

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 831
2.10.2008 16:52:39   
witto
sunny24: majhna, debeljuškastauser posted image , trebušastauser posted image ,blonduser posted image .....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 832
2.10.2008 16:55:00   
sunny24
Joj witto, zdej sem se pa prov nasmejala...user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 833
2.10.2008 16:57:12   
witto
pa kar je res je res....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 834
2.10.2008 16:58:20   
diamantina
Sunny, ja, meni je dala dve slikici, eno kjer se vidi premoženje in eno od strani. Se mi je pa skoz zdelo, da je ful podoben bodočemu ateku, pa tudi če je samo navaden UZ, tako po obliki obraza nekak.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 835
2.10.2008 17:04:28   
witto
tancy, pa ostale ki greste k Pušenjaku, a bodo vaši partnerji zraven? Ko sem govorila z sestro, je rekla, da ni nobenega problema, in da so user posted image  lahko zraven. Itak me bo moj pripeljal, pa je rekel, da bi šel rad zraven, kej pa vaši?

Neposredna povezava do sporočila: 836
2.10.2008 17:07:15   
sunny24
No dej pokaži te slikice diamantina...Ja, firbčna sem...user posted image

witto res upam, da se vidiva, če ne drugega, na hodniku...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
2.10.2008 17:11:58   
sunny24
witto, a res so lahko naši user posted image  zraven? SUPER!!! user posted image user posted image user posted image  

Tega sploh nisem vedla oz sploh nisem tiste ženske vprašala, če so lahko zravn. Moj bo itak, sam upam, da bo fraj tisto nedeljo oz da ne bo lih po nočni...Že na NS je bil full navdušen...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 838
2.10.2008 17:21:15   
tanci29
jest sem jo vprašala pa je rekla ja pomojem so lahko zraven...moj bo šel, če ga bojo pa ven zbrcal bo pa počakal zunaj, ampak mislm da ne bojo tolk hudobni

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 839
2.10.2008 17:21:47   
witto
Ja, lahko so zraven. Moj je bil tudi navdušen, sedaj ko sva imela morfo. Me je kar presenetil, kako dobro je opazoval potek ultrazvoka.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 840
2.10.2008 17:31:39   
diamantina
Nimam najboljšega fotoaparata ampak ... mislim, da bo vidno.

Tukaj je dal pogumno nogice narazen in tista mala bunkica je bojda lulček. user posted image

user posted image

To pa je od strani, samo ni najboljša, škoda ko ni one slikala, k je gledal v UZ.

user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 841
2.10.2008 17:32:47   
tanci29
ja res so prou fajni kako gledajo z zanimanjem....fino da tvojega tudi tolk zanima kaj se dogaja v tvojem trebuščkuuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 842
2.10.2008 17:33:10   
diamantina
Pri prvi slikici sva ga gledali v ritko od zgoraj navzdol.

Neposredna povezava do sporočila: 843
2.10.2008 17:34:35   
tanci29
ja fajn se je razkoračil tale vašuser posted image ....luštno

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.10.2008 17:43:55   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Zelo lepa slikica. Pri nas so se videle tri črtice, ki jih pa žal ni slikala. Za sigurno bomo videli 19.10.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.10.2008 17:44:31   
sunny24
diamantina, super slikice! Očitno je bil vajin fantič danes bolj telovadno razpoložen...user posted image

Zdej pa še bolj nestrpno čakam na mojo morfo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.10.2008 18:04:02   
akvalina
Diamantina-Mislim da si nas pa zdele vse ki čakamo na morfologijo kr fajn zdražla.
A bo kej kmal ta 13.10 al kaj????user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.10.2008 18:08:31   
cati
Iiiiii kok lušne slikiceuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.10.2008 18:17:24   
Katjusa
diamantinauser posted image user posted image user posted image user posted image ful dobre slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .....čestitam za korenjaka, ki se tako lepo razkazuje.....
dobro da je fant k punčke ne smejo met tak nogicuser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče Rh- jst ga mam in v 1. nos sem bla ceplena v 28 tednu in takoj po porodu pač nič hudega ena inekcija v tazadnouser posted image user posted image user posted image user posted image kolkr vem gre za to da lahko pol še kdaj zanosiš in donosiš.... kolkr mi je znano v tej nosečnosti ni nevarnostiuser posted image lahko da se motim sam vsekakor je pa povezano z nadaljnimi nosečnostmi....

Mi smo šli pa zdle trgat in nas je dež dobil smo bli vsi trije čist mokri.....user posted image user posted image user posted image user posted image oz 4-jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce mene pa tak zdej muči verjetno ste že prebrale o 3. svetovni vojni, ki jo napovedujejo.... zdej sem pa čist paf in kr jokam in jokam..... vsi okol mene pa tak flegma ..... možek je reku pa sej ne more to kr tak bit mamica tud da kaj to sploh berem...... ehhh sej nič ne moreš sam jst se ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.10.2008 18:18:40   
Katjusa
aja na morfologijo pa nisem dobla nobene slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image G je rekla da dela stroj ful slabe slike da že 2 dni poskuša pa ni in ni vreduuser posted image user posted image user posted image pol sem ji pa sma rekla da sej je vseeno da ga bomo pa pol tok bolj gledal k ga dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?