špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Catja kaj je blo zadnč pri okulistu,a bo treba solzevode prepihat?Naši se spet ful gnoji pa misljo kr čakat do 6 meseca ali pa celo do devetega Kje jim je logika? Zdej imava nalogo en teden masirat in dajat ene nove kapljice, v petek pa se bo odločil ali bomo počakali do 6. meseca ali pa takoj prepihali. Moram pa rečt, da masaža ali pač kapljice zelo pomagajo Skorajda ni več gnoja. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin upam, da nisi huda, pa da ne bo kakšen valjar prileto. Ne, nisem huda Samo ni mi vseeno, kaj si misliš o meni. Če bi bila kr ena tujka, se ne bi sekirala, za prijateljice bi pa rada, da si ne ustvarijo napačne slike Ti pa moram povedati, da sem res obupala, ker sem poskusila že celo vrsto fint, celo podkupovanje sem se že šla, potem veš, kako sem bila obupana, ker zame je to res zadnje... Ma ne bom gledala na to, kot da je mala zmagala - tudi doma znajo bit borbe, ker je muhasta 100/uro, včasih si rečem, da še dobro, da je bila prva pika bolj mirna, ker sem zdaj pa že toliko utrjena in izkušena (EMŠO pa to ), da ne popenim zlepa. Samo glede nato, da imam namenjenih za kuharijo 10 EUR na dan, je njeno stran vrženo mesečno kosilo naš dvodnevni proračun in sem se odločila, da en mesec to lahko vržem stran, potem pa se ne grem več. katy82, so ti že druge napisale za mleko Jutri popoldne bom pa fajn mislila nate Aja, sem "stisnila" odlično Čmrlika, drži se ****, a vidiš, kaj je, ker si pozabila kopirat sesil, za 3. zvezdico. In za miganje Drage čvekice, jutri se fajn naklepetajte!!!
|