Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 20:38:13
|
|
|
|
netki
|
dzanika....a boš celo noč dežurala.... babike so se že mal naveličale glasovat...men je tale do 29.10. mal huda, lahk bi že prej zaključil
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 20:42:03
|
|
|
|
24julij
|
haha dzanika ni panike se pa pridruzujem zbiranju čokoladic ki zraven pasejo,mljask matr mam manijo na hrano proti veceru opa sem rekla da grem na dieto...no zdej pa nazaj na cips
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 20:43:39
|
|
|
|
netki
|
jst tud zbiram čokoladke....če jih ima katera preveč al pa če jih ne je in zbira samo slikice
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 20:44:24
|
|
|
|
dzanika
|
jocika me pri tebi vidimo spodaj album in vse ostalo. Samo ti ne vidiš. Isto je pri vseh.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 20:44:59
|
|
|
|
dzanika
|
ja jaz zbiram samo slikice čokolade pa ne jem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 20:50:35
|
|
|
|
jocika
|
Ej, Dzanika, hvala. Jaz se pa neki matram, pa sem že misla, da sem leva do kraja...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 20:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:00:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:02:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - se bova z Laro in Borom posvetovali, bosta onadva tempo diktirala Velja. Pa ne pozabita, da gresta mimo Trojan, se priporočam za kremšnito. A ste vidle vremensko, v petek bo dež, ja seveda če smo pa jutri vse na kupu Če bo samo dež, bo še dobro, da ne boste toče zrihtale. Sem vam pa fovš, jaz bi tudi šla. Že dva dni Staš spi očijevi blazini, ampak šele po polnoči. Danes je pa že sedaj tam zaspal oz. na ravnem že ni mogel več. Ampak, ko se dojiva, normalno diha, samo ves čas slišim nekje v sinusih nekaj. P.... kako to sovražim. Le kdaj bo zrasel, da bo znal pihniti? NA HTV gledam Bridget Jones, ki me vedno spravi v boljše razpoloženje. Celo mož gleda z mano in ne nogomet. Saj vem zakaj. Čaka na
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 1.10.2008 21:03:02 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:03:21
|
|
|
|
dzanika
|
dzanika....a boš celo noč dežurala.... babike so se že mal naveličale glasovat...men je tale do 29.10. mal huda, lahk bi že prej zaključil ma sej ni panike. Ne bom več lepila povezav. Drugač pa jaz vedno za vse julijce glasujem in ne samo za Jana tko da ne lepim samo zaradi njega povezav. Sem skupaj zbrala vse povezave k ste jih prilepile. Sicer je pa tut Tia zelo visoko in pa obe Teji. In ne vem zakaj nebi spodbujale naših julijčkov ker ti to vzame samo par sekund časa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:03:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:14:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:15:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:21:11
|
|
|
|
jocika
|
jooooj, tak sem hotla it v Celje jutri, da vas še jaz spoznam, pa mora bit moj ob 7-ih zjutraj že v Velenju. Je pa prezgodaj, da bi šla z njim, pa v Celju čakala... Evo hudiča, če mata dva en avto... Pojejte še eno kremšnito namest mene, pa lepo se mejte - pa ne dežja rihtat, je že tak mrzlo brez njega Tak, zdej se grem pa z lubijem stiskat, ma dons rd, pa čaka in upa na neki( ) tak ko pes na kost . Men je pa tak libido padu, da ni res... upam, da se mi kmal pošlihta...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:23:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:35:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika dzanika....a boš celo noč dežurala.... babike so se že mal naveličale glasovat...men je tale do 29.10. mal huda, lahk bi že prej zaključil ma sej ni panike. Ne bom več lepila povezav. Drugač pa jaz vedno za vse julijce glasujem in ne samo za Jana tko da ne lepim samo zaradi njega povezav. Sem skupaj zbrala vse povezave k ste jih prilepile. Sicer je pa tut Tia zelo visoko in pa obe Teji. In ne vem zakaj nebi spodbujale naših julijčkov ker ti to vzame samo par sekund časa. sem vedla da me boš narobe razumela....nisem hotla nč slabega, sej jst sem tud neki klikala, sam skoz ne morem.....bi blo boljš da si daš linke v podpis in bodo vedno s tabo ko boš čvekala in tista ki želi glasovati bo vedno imela povezave....a se to da drugač se mi zdi pa mal dolgo glasovanje in če bi se zaključilo danes, bi dobila nagrado......tud to sem napisala v tvojo korist.... nobenga slabega namena nisem imela
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:41:27
|
|
|
|
Inigo
|
nč, jst grem ajat. se vidimo jutri!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:49:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:50:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica NA HTV gledam Bridget Jones, ki me vedno spravi v boljše razpoloženje. Iiiiiiii, pa je že konec . Kako lepo. Škoda, da samo v filmih. Nič, drage moje, imejte se prelepo jutri na čveku in upam, da vam bodo dali malo miru.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:52:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica almera in populis: ko bosta šli nazaj s celjskega čveka, bi se lahko pa pri meni oglasili Ni izključeno draga moja neboglasnica, te lahko razveseliva najmanj z krofom A nisi prebrala, da bi rajši kremšnito? Sem pa skromna, kaj? Vi se kar oglasite, sem sama cel ljubi dan. Mož ima policijske vaje, ker je rezervist in pride šele ob 23.00. Tako, da vabljeni!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 21:52:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 21:53:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Lepo se imejte, jaz grem spat. Moram nadoknadit spanje, da bom čila in spočita za jutrišnji čvek Saj, spočij se, ker moraš vozit, kaj? Nočka, drage moje!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 22:01:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 22:03:15
|
|
|
|
lex
|
punce jaz za jutri še ne vem a bom al ne, ker sem dans tolk slabe volje, ker so mi vsi 4 popili vse živce, kri in še kaj. Znorela sem skor. bom vidla, če se mi bo dalo jutri tolk vozit. dans sem od vožnje čist avt, tamala tud je čisto zdrmana, je šele zdaj zaspala. Mislim, da je ne bom 2 dni okoli vozila, ker pol se nama ritem totalno podre. Če bo dež pa pridem, ker pol itak ne morema ven. Pa ful je nekih semaforjev na cesti, pa kr neki delajo in pol stojiš, pa se mi je začela cvindrat zadaj,....... res mi ni. Nimam več kilometrine. včasih mi ura v avtu ni predstavljala nič 8sem se vsak dan vozila na fax v MB) zdaj, ko pa se nič ne vozim mi je pa groza. Mogoče pridem obljubim vam pa nič ne. pa še z mojim sva se celi dan neki kregala, tako da me je minlo do vsega. potolažil me je edino nakup v H&M samo ne smem pogledat kolk sem zapravla , ker je šlo 300€ v luft. No sicer pa easy come, easy go (sem adnjič zadela 400€ na uni oddaji srečna linija , pa sem danes vse zagonila za cote , ampak za krst bomo pa lepi)
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 22:04:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?