SOULatka
|
Mene pa res nekaj zanima. Večkrat opazim komentarje, da če te partner žali oz. ti njega, potem ta dva nista nikakor za skupaj in žaljenje en drugega, ko se npr. skregata, v neki zvezi ni sprejemljivo. No, kaj mislite o tem? Če bi jaz vam povedala, kaj je meni moj partner že vse rekel. Na začetku ga jaz nisem žalila nazaj, ker nisem bila tako navajena, da nekoga žališ. Potem po nekaj letih, pa sem si začela dovolit, da ga žalim nazaj, da vidi, kako je to, če ti nekdo reče: gnoj, drek...zamislite si najhujše besede, kaj vam jih nekdo lahko reče. No in midva ko se skregava, letijo te besede gor in dol. Ni da ni. Meni je to postalo nekako normalno, to sem vnesla v svoje življenje, sem se navadila tega; sicer je zelo grozno to, ampak potem misliš, da tako pač to je in mora bit. Ampak on pa reče: " takrat sem bil jezen, pa sem ti to rekel. Saj ne mislim tako, samo če pa si me razkurila". Včasih res ne vem, kaj naj si mislim. Pa še odpuščam vse žaljivke za nazaj, kaj mi jih je rekel. Potem pa reče: " sva se skregala, zdaj pa pozabi, zakaj pogrevaš in ne morš pozabit". To reče zato, ker mu jaz vedno naprej vržem te stvari. Ne vem... včasih nič več