Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:08:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
populis: žal ne bom šla, ker se očitno še Stašu nekaj paca, ima full zamašen nos. Ker naj bi bil naslednji teden cepljen, ga rajši ne bom vlekla v šoping centre.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:10:43
|
|
|
|
Blacky30
|
Pa še naša prva slikica:
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:12:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
blacky30: Ana je toliko boljše, da nam ni potrebno več hoditi v ZD na inhalacije, inhaliramo doma, imamo Ventolin. Za temenca nam je dala kremo Locoidon, ki jo baje ni potrebno sprati.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:19:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
Cau! Evo mene, sem prisla preverit, koliko ste naklofale. Aja, da zdaj tekmujemo z junijkami in smo nekje na istem - bravo, bravo. Nasa zaba je bila danes spet pridna, je spala 9 ur, se najedla, zdaj drema naprej. Sem uspela vmes posesati in zlikati 2 zehti, zdaj pa malo na off na RR-ju.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:21:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zakaj že...tekmujemo z junijkami? Mislila sem, da smo tu, da poklepetamo, ne da bomo klofale samo zato, d anabiramo strani... Potem lahko same slikice lepimo, brez veze....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:21:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu danes ne, deci gledajo pri enemu nogomet, jaz pa Housa. O, drek, jest sem pa cist pozabla na House-a, pa tko rada ga gledam. Smotanci, so dali Kmetijo ob osmih, pol je se Preverjeno, House pa ob desetih. Grrrr ... in zihr je blo fajn, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:22:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Zakaj že...tekmujemo z junijkami? Mislila sem, da smo tu, da poklepetamo, ne da bomo klofale samo zato, d anabiramo strani... Potem lahko same slikice lepimo, brez veze.... To je bilo po moje tako v hecu ... upam, no Ali je tam na sosednjem forumu ze vojna
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:38:34
|
|
|
|
Blacky30
|
Jeeejjj, škoda, jaz pa nimam nobene slike sebe med popadki. Ni blo časa, sicer bi Teji na rojstnem listu pisal kraj rojstva nekje na polju na poti do Ptuja .....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 9:41:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ni blo časa, sicer bi Teji na rojstnem listu pisal kraj rojstva nekje na polju na poti do Ptuja .....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:10:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 10:12:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu danes ne, deci gledajo pri enemu nogomet, jaz pa Housa. O, drek, jest sem pa cist pozabla na House-a, pa tko rada ga gledam. Smotanci, so dali Kmetijo ob osmih, pol je se Preverjeno, House pa ob desetih. Grrrr ... in zihr je blo fajn, a ne? Ja zanimivo je blo. Naš malček je včeraj ful spal ... a še pri kateri? Po mojem je bilo vreme krivo, je ful dol tiščalo. No zdajle se je najedel in tudi zaspal. Jaz si moram pa sčrpat mleko, hranil se je namreč le na eni strani
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 10:12:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
Vau, punce, pa saj vas je malo morje prijavilo svoje malcke na tekmovanje. Le kako bomo zdaj zbrale najlepsega???? Evo, jaz pa kar semle pripenjam naso zabico, potem pa sibam - bo na vrsti malica ... tako za mami kot tudi za Anjo. Vas pridem brat in komentirat kasneje. Lep dan zelim
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:22:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 10:25:08
|
|
|
|
maja24
|
No pa da vam še jest mal pokažem prve dni na poti v porodnišnico med popadki Ela stara 12min prvi skupni trenutki predn je šla v inkubator Tuki sm stara 6ur z mami cartava
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 10:42:03
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Lepe slikice! Maja, jaz sem si tebe čist drugačno predstavljala. Kot kakšno si se me predstavljala?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 10:55:21
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: flower Lepe slikice! Maja, jaz sem si tebe čist drugačno predstavljala. Kot kakšno si se me predstavljala? Jaz si recimo vse Maje in Vesne predstavljam kot temnolaske ... čeprav je hecno, da so oboje precej svetle ponavadi
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 10:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jupiiiiiiiiiiiiiii zobek je zunaj!!! prva konica je pogledla ven, zdej pa čakamo na cel zobček. bravo moj luka no sej blo je pa tut hudo. cel teden je bil grozno siten, jok jok, nobenga spanca. včeraj pa je zvečer jokal uro in pol pred spanjem in potem omagal. kr jočem se od navdušenja, moj mali fantek še tri mesce ni star, pa že ma zobbbbbbb ja je napreden kaj čmo. zdej pa me zanima, kako dolgo še naj bi trajalo, da zraste? ma eno konico ven.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 11:00:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 1.10.2008 11:05:10
|
|
|
|
maja24
|
Luka pa že kr zobka,ja čestitam za prvega zobija BRAVO BRAVO
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 11:44:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?