|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
30.9.2008 12:20:43   
tanci29
bravo, super siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.9.2008 12:28:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

bravo, super siuser posted image user posted image user posted image user posted image
včasih se ti splača bit sitenuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.9.2008 12:30:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tanci...........sem zelo nadležna po telefonuuser posted image user posted image user posted image user posted image  se je en tip uglasil in sem mu rekla da bi rezervirala pa najprej ni hoteluser posted image ................potem sem mu pa rekla da pridejo nosečnice s cele slovenije in da ne mislimo s trebuhi hodit po uštarijah in iskati prazne mizeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa je reku da bo naredu izjemo ampak da bi on takrat ko nebi bla rezervirana miza zaslužil vsaj 40 evrov...........pa sem mu razložila da več kot 10user posted image poje za več kot za 40 evrov..........tko da smo zmagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si...... dober da mamo take k si tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.9.2008 12:33:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tanci...........sem zelo nadležna po telefonuuser posted image user posted image user posted image user posted image  se je en tip uglasil in sem mu rekla da bi rezervirala pa najprej ni hoteluser posted image ................potem sem mu pa rekla da pridejo nosečnice s cele slovenije in da ne mislimo s trebuhi hodit po uštarijah in iskati prazne mizeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa je reku da bo naredu izjemo ampak da bi on takrat ko nebi bla rezervirana miza zaslužil vsaj 40 evrov...........pa sem mu razložila da več kot 10user posted image poje za več kot za 40 evrov..........tko da smo zmagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si...... dober da mamo take k si tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sitneuser posted image user posted image user posted image user posted image  ha ha hauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.9.2008 12:46:50   
sunny24
Dan! Danes je pa eno tako grdo vreme spet...user posted image

Majchy, fajn si ti to zrihtala! user posted image user posted image user posted image  Kako se da dedce lepo pošlihtat....user posted image user posted image user posted image  Samo zagroziš mu z več kot 10 user posted image  pa tkoj nardi rezervacijo...user posted image

Jst spet nevem, če bom lahko pršla v petek...Moj si je neki premislu oz ma neki za delat, sama pa nevem, če bi šla gor...mi je "malo" dolga pot do LJ sama...Pa še nove vinjete ni še dobil in bi mogla po stari cesti gor lazit...Nevem, do petka sporočim!

Za vse ta bolane trebuškarce in za bolane otročke pošiljam en velik user posted image  in miljvžnt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite!!!!!

Zdej se grem pa počasi naštimat, ker grem po mamo v službo in pol še po bolniški list.

Se tipkamo pole! Lep dan vsem!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.9.2008 12:49:43   
Čebel@
sunny mi mamo sončka.....ti ga pošljem po hitri poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim da nobeden moški neče imet opravka s toliko user posted image user posted image user posted image  polnih hormonovuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest upam da boš prišlauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.9.2008 12:54:38   
Balonchy
Jaz sem pa zdaj že drugič iz istega računalnika in brez prekinjanja povezave glasovala za Trebuškarce na Miss Buši!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.9.2008 12:55:30   
Katjusa
sunny pr nas je tud tak lepo sonček in toplo je ti pošlem kej?user posted image user posted image user posted image
jst upam da si tvoj še enkrat premisli k vprašanje kdaj bo spet priložnost..... vsak dan smo bolj okrogle in imamo manj časa pa še vožnja postaja vedno bolj neudobna..... tak da bi blo res fino da se nes sedaj čim več dobi....

zdej grem pa mal počivat.... Florjana sem dala ajat in morem izkoristituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.9.2008 12:56:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jaz sem pa zdaj že drugič iz istega računalnika in brez prekinjanja povezave glasovala za Trebuškarce na Miss Buši!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej gre sam vprašanje če se upošteva k se njim shrani glas pod isto številko tak da pol štejejo samo enkratuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.9.2008 12:59:10   
sunny24
To ne velja...jst bi tudi sončka mela...user posted image  Dejte mi ga hitro poslat z airmailom...bo full hitro tle...

Ma ja, jst tudi upam, da se bo spet premislu, sam kot sem napisala, ne morem nič obljubit za točno.

Zdej pa res grem...že malo zamujam... da me ne bo mama preveč čakala...

PAPAuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.9.2008 13:03:43   
petrap
majchy - super za rezervacijo user posted image user posted image user posted image user posted image

tancy - glede kave pred srečanjem...te ne bi rada preveč obremenjvala, tako da sem se odločila, da pač pridem malo kasneje v službo, pa bom kasneje tud šla...pa bo ravno prav...saj se vidimo ob 17h...bom povabilo raje izkoristila kdaj drugič, če bo še veljalo user posted image

upam, da se res vse trebuškarce pozdravite do petka, da bo veselo v zvezdi user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.9.2008 13:06:35   
Balonchy

ja sej gre sam vprašanje če se upošteva k se njim shrani glas pod isto številko tak da pol štejejo samo enkratuser posted image

Drugi glas ni imel istega IP-ja kot prvi. Tko, da bi se moglo štet 2x!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.9.2008 13:07:13   
Čebel@
tudi otroci bodo na varnem ker bomo notri...........zato jih le pripeljite s sabo!!!

več nas bo,bolj bo luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.9.2008 13:08:59   
Čebel@

Drugi glas ni imel istega IP-ja kot prvi. Tko, da bi se moglo štet 2x!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala za glasove v imenu vseh 4ihuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.9.2008 13:10:40   
Katjusa
sunny sam zate sem slikala sončka, ki pr nas dons tako lepo razkazuje vse svoje čareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.9.2008 13:19:03   
Čebel@
odhajam k zdravniku in v službo pospravljat stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image
pridno čvekajteuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.9.2008 13:37:26   
mala*
Majchy super si!!!!Zdaj pa bo, je fino,da nam ne bo treba pol Ljubljane okol obrnt za par mizuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa ja, evo sm glasovala še zate ta četrta trebuškarca missuser posted image user posted image user posted image user posted image
O Balonchy ti pol lahko klikaš cel dan če imaš različen IP vsakič!!DAj klikaj, se ti oddolžimo v petekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.9.2008 14:04:39   
tanci29
balonchy-super da si malo bolje...upam da boš do petka ok...

ajvy ti pa tudi da se pozdraviš čimprej

petrap seveda povabilo velja...ti kar prlet kadar ti paše...no od druzga tedna bom bolj švoh doma

jset grem pa zdele k frizerju da bom lepa za vas v petekuser posted image user posted image user posted image

glasujem pa tud jest sam zmer pozabm pogledat te številke...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
30.9.2008 14:04:47   
brkn83
evo js sem že nazaj, sem bila zdele mal zunaj na sončku - je prav prijetn toplo. Sedaj pa se moram odpraviti kuhat kosilo, da ko pride mož iz službe bo kosilo narejeno, ker potem sva se pa odločila, da greva v šoping. Js namreč rabim ene hlače, ker vseh ne morem več zapreti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
30.9.2008 14:34:58   
petrap
majchy - jaz tud odštevam dni, ko mi ne bo treba več v službo user posted image ..ampak šefica te je pa prou lepo pohecala, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn - jaz bi tud šla ven, sam sem tlele zaprta k v eni škatli, še okna nimam, da bi vidla ven...saj sam še pol urce pa grem, ker imava danes spet šolo za starše...bomo očke pripravljali na porod...bo moja gin predavala, pa jo bom probala vprašat še, če se ji res zdi da imam nizko lego...sem zdaj opazovala missice s trebuščki, pa vidm da nimam jaz nič drugačne lege kot ve user posted image ..tko da moja teta nima pojma user posted image

a ste že kaj bolje vsi bolančkani? dajte se pocajtat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.9.2008 14:37:21   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mala*

Majchy super si!!!!Zdaj pa bo, je fino,da nam ne bo treba pol Ljubljane okol obrnt za par mizuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa ja, evo sm glasovala še zate ta četrta trebuškarca missuser posted image user posted image user posted image user posted image
O Balonchy ti pol lahko klikaš cel dan če imaš različen IP vsakič!!DAj klikaj, se ti oddolžimo v petekuser posted image user posted image user posted image

Klikam k prpalena... Upam, da res šteje te glasove!!! user posted image  user posted image

Sam zdej grem pa nazaj ležat počas, k se mi prav vrti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.9.2008 14:53:45   
petrap
balonchy počivaj, sploh če imaš vročino...to je baje ful slabo za srce, če se neki naprezaš med tem ko se tvoje telo bori proti nečemu...pazi nase in na bebico user posted image user posted image ...saj jaz tud klikam non stop ko imam čas, res upajmo, da vse to šteje...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 597
30.9.2008 15:13:44   
cati
Me nekaj net heca pa samo da vam povem da sem user posted image  ker se vam ne morem pridružit v petekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.9.2008 16:01:57   
Čebel@
cati..........škoda da te ne bouser posted image user posted image
jaz sem v službi in pri zdravniku uredila sedaj grem pa na predavanjauser posted image
mi pa internet full nagaja........upam da ne bo šlo vse skupi k user posted image

pridno čvekajte in se tipkamo zvečeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.9.2008 17:11:18   
mala*
Ola!!!
Balonchy zlata si!!!!!!Petrap a teb tudi vsakič drug IP napiše???Kako vam to rata,matr pr men pa skoz istouser posted image user posted image user posted image Drugače pa vse dobro se povrne in tudi vam se bo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla po zalogo čaja in limone, pa sm vidla še mandarince po enem letu, jih kupila in mmmm   so tako dobre, pomoje bo šla cela kilauser posted image user posted image user posted image

tanci29 si že od frizerja????Dajmo,slikico da te pokomentiramouser posted image user posted image

majchy
pridno poslušaj in natipkaj nam še zvečer kaj!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......