|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
30.9.2008 9:19:21   
Ajvy
Jutro......

Bačko...seveda velja...samo povej, pa ti napišem......
To pa je bila žlahta presenečena......user posted image

Freycha....drugače vem za smeškoteuser posted image , ampak sem pozabila na tegale.....

MAjrim...kako ste vi kaj??

Punce...jst sem še slabše....danes ponoči sem jokala (no, solze so mi tekle) tolk me je grlo bolelo....nisem mogla spat...grem dans zdravnici.....ne morem...pa sem misnla, da bo šlo brez zdravil čez...pa zgleda ne bo šlouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
30.9.2008 9:43:14   
majrim
ti kar pejdi ajvy....ne se hecat...ti bo že ona svetovala kako in kaj user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa smo ok...ta teden delam po...je pa šla včeraj Neža spet v vrtec po 1 tedenskem premoru in je blo ok...danes je blo malo solz,a ko grem se takoj vklopi...mi je blo danes malo hudo,a to predvsem zato,ker smo ta teden malo skupaj - oz. skoraj nič,eno uro zjutraj in to je touser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.9.2008 9:47:07   
anja7
Jutro!

Madona pa ste spet neki bl pridne ratale. Ste kr neki naklofale. Mene je pa včer pa dons do zdele tuki v službi skoz vn metal iz RR. Sem šla na stran, pa k sem kliknla na otrok, me je zmer zabrisal vn iz neta. Sem že študirala, če niso tuki pr nas v službi že kej naštudiral, če greš na kero stran prevečkrat, da te pol sploh ne sprejmeuser posted image . Bi blo čist naši firmi podobn. Zdej so nam naštimal računalnik, ki beleži vse tel.klice-za vsako pisarno posebej. Koga si klical, kdo je tebe,kok časa je klic trajal,...pa sej niso resni. To bo ziher spet kaka grožnja padla. Sekiram se pa glih tok, k za ta pred pred lanski sneg,... Sploh se ne spomnm a ga je kej blouser posted image user posted image .

Ajvy; ti pa kr lepo šibi k zdravniku. Sej ti bojo kej tazga blagega dal, pa bo!Pa boš pol zdrava.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
30.9.2008 10:51:12   
kapica
Ajejejejjj, punce, ma ne mi delat panike nouser posted image . en dan nisem gor, pa ze nekaj namigujete. Pol bom pa spet jaz imela slabo vest, ker se vam ne javimuser posted image .
Ampak punce, moz je zacel spet olno delat in sva z malim cel dan sama, pa ni sans da pridem do neta. Ko on spi, spim tud jaz, tak jeuser posted image . Ampak hvala da mislite na meneuser posted image .

Backo, a res da si ze nosecka? To se pa rece, ekspresnouser posted image . Cestitkeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
30.9.2008 11:07:55   
kapica
Uh, punce, vidim da kr rabite pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tak, upam da bo za vse dovolj.
Majrim, to je pa malo kaj ste skupaj ta teden.Pa na sreco je en teden hitro okrog in bo spet lepseuser posted image .
Anja, jaz v sluzbi sploh nisem vec upala na net, ker so skoz nekaj govorili, ces, da oni vidijo kdaj si sluzbeno in kdaj ne na nnetu. Pa take bedarije, v resnici pa so bile samo besede, nihce ni kdaj kontroliral. No, pri meni je zaleglo, da nisem upala vec na netu visetuser posted image .

Jaz sem ze skoraj zakljucila z fizioterapijo in nekaj dni nisem bila, pa se mi spet pozna. Da spim skoraj nic, ker mi spet roke tako mravljincijo, da morem skoraj vsako uro vstajat in se ravnat. In zato sem tud tako zaspana, da samo cakam, kdaj Dino pade, pa padem tud jazuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
30.9.2008 11:17:15   
kapica
Evo, sedaj mi je pa postar pravkar prinesel pas za trebuscek in ga ze imam gor. Bomv idela ce bo kaj boljseuser posted image . Pa tud hlace za trebuh po porodu sem narocla, pride se ta teden. Vse preko ebajauser posted image , za par evrckovuser posted image .

Dino je zaspal, sem ga dala v spoteljco da se malo igra, jaz pa spocijem in ga je vrglo. Pa se plenico sem muzamenjala, nic ga ni motlo, zdaj grem pa se jaz spatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
30.9.2008 11:19:48   
majrim
ti kar počivaj kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa odspi še kako kitico zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
30.9.2008 12:29:03   
anja7
ja kapica, tko k ti je majrim rekla ti kr počivej-pa tud zame se mal naspi please...

kar se pa pr nas v službi kontrole tiče, mi pa pošten povedan dol visi. Naredim vse kar moram, včasih še kej več, če jim gre pa to v nos, da se vsake tolk mal na net (privat) prklopim, pol naj se pa požrejo!!! A mam prou?user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
30.9.2008 12:44:00   
majrim
maš prou anja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
30.9.2008 13:15:56   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

maš prou anja user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!!!

Jst sm pa prej doma, ker sm v službi prov pošteno kozlala. Ob dveh grem k zdravnici... user posted image

kapica jst bi tud tkoooo spala... Ti se le spoči, da boš mela energijo za Dinota zdej ko sta spet tud sama.

majrim user posted image user posted image user posted image  Na srečo je že torek!

ajvy si šla k zdravniku? Kako je? user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
30.9.2008 13:46:47   
Freycha
ajvy imam bimbija.... sem bom še danes spravila na pošto user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
30.9.2008 18:12:10   
Češnca
No, pa sm že na bolniški - in to zarad sebe! Je nek virus, tko približno kot rota, precej nalezljivo in menda sm dobila od mulčkov v šoli. Sm mal razmišlala in ugotovila, da prej nism bla nikol tolk in tolkrat bolna, kot odkar učim na šoli!

Zdej sta šla moja fanta po zdravila v lekano pa še en krog, da se nadihata zraka. user posted image  Anžej že pov fajn hodi, si nism misnla, da gre to tko hitr. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
30.9.2008 18:33:02   
Freycha
češnca sej moj v.d. možek tudi ni bil tolikokrat bolan, kot je sedaj, ko je Dita. Ga je spet okužila, ampak se presenetljivo dobro drži za moškega. Skoraj ne jamra user posted image  Zate pa user posted image da prideš čimprej k sebi.

je pa ena dobra stran tega, da je Dita bolna. Spet je mami ta glavna user posted image  Malecka me sicer kliče mamiš.... ampak je cel dan mamiš gor, mamiš dol.... danes je celo jokala, ko sem šla v trgovino in lekarno. No, čeprav je to tudi slabo, ker zdej spet nimam več miru... prej me še povohala ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
30.9.2008 18:43:51   
Freycha
mater, zdej, ko sem pisala prejšnji post, se je Dita začela jokati, je šel v.d. možek k njej, ko naenkrat zaslišim brunje. Zalaufam v sobico in je možek uspel na sklenjeni roki ujeti mleko, ki ga je zbruhala... sem hitro vzela tetra plenico, ji dam k ustom in še enkrat bruhne user posted image  sem si jo potem dala v naročje in je takoj zaspala, pa zdaj upam, da bo spala. To prokleto kašlanje. Zaradi njega noče jest, noče piti, ker se ji vse zatakne ali pa zbruha, ker jo non stop sili na kašeljuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
30.9.2008 19:19:13   
kapica
Cesnca, Dita, za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image .
Freycha, nisi nic rekla, kako je bil pogovor v soboto z tasco, ali pa sem nekje spregledalauser posted image .
Majrim, Anja, eno figo sem se naspala opoldne, dino ej spal samo eno urco in to je to. Ce gledam takole, sem imela danes 12 urni siht z njim, eno uro pavzeuser posted image . Sem fertig do koncauser posted image .Pa jutri zjutraj jovo na novo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
30.9.2008 19:27:07   
Freycha
nisem nič omenjala Kapica... pa kaj naj rečem: povedala, sva, poslušala sta naju, užaljena sta bila, tut brez vezne stvari naju kao motijo, pa preobčutljiva sva, pa midva sva mlada starša, onedva pa polna izkušenj (prav tako z enim otrokom)..... v glavnem mogoče bo boljše - a ne zavedno. Enostavno se ne zavedata, da s tem svojim obnašanjem naju ne spoštujeta. brez veze.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
30.9.2008 19:35:34   
Ajvy
No ,tako sem doma.....dobila sem antibiotike....sem pa lastnica gnojne angine......jjjjjjjjjjeeeeeeeeee- NOT.....

MAjrim....verjamem, da je hudo..si, po pravici povedano, sploh ne predstavljam kako bo, ko bom jst začela hodit v službo......samo da je sprejela vrtec, a ne??

Anja7...RR tudi meni ni delala tako kot bi mogla, po mojem zato, ker vse skupaj neki prenavljajo......

Kapica....bogica....user posted image user posted image user posted image  to zdej ko si na koncu, a pri Dinu je bilo tudi tak hudo??
To ti pa verjamem, da si do konca utrujena..kaj pa če si plačas vsaj kako 4 urno varstvo..a to tudi ne pride u poštev??

Češnca...pa ne da te je virus doletel???Aha, sem prebrala....bogica
user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pobere.....
Freycha... hvalauser posted image user posted image user posted image ...potem pa mi še naslov pošllji na ZS, da ti poljem dinarčke nazaj
Dita....to pa je revca.....pa nič ji ne pomaga??A kamilice si probala dat pod pojsteljo??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
30.9.2008 20:17:05   
siskamiska
Čer!

najprej Mateya24 user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se punca in prosim ne hodi več po mojih stopinjah. za vsakim dežjem posije sonce in bo tudi pri tebi, verjemi mi. Verjetno z otročkom nekaj ni bilo uredu. kar se pa epilepsije tiče bo pa vse ok, boš videla. A ima mogoče siagnozo epilepsija zg.otroške dobe? Naš David ima to diagnozo, ampak se nisem odločila za terapijo, se tolažim s tem da to ponavadi izveni in upam da bo tudi pri nas.

Bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Sem vesela da imamo novo nosečko med nami.
Za vse ki pa še čakate user posted image  pa da čim prej zagledate.

Pri nas nič novega, zaenkrat zdravi (trkam).

Za vse bolančke in nosečke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
30.9.2008 20:33:43   
kapica
Freycha, a pol jo bosta se vedno davala k njima v varstvo? No, pa saj vem da se starim ne da nikol kaj dopovedat, pol smo pa kao mi mladi vedno tisti trmasti.
Ajvy, jooj, ti si tud ubogica no, kaj naj recem, pozdravi se cimprej. Sem studirala za kaksno varstvo za dinota ja, stane 5 eurov na uro. Saj ni veliko, ampak ce bi ga dala vsak dan, se na mesec kr nabere. In ce sem iskrena, mi ej predrago. Thja, denar je pac vedno problem. Poleg tega imam smesen obcutek, da bi ga dala v varstvo, samo da jaz pocivam. Ne vem, pac nisem se oidlocla za to. Sploh bom ap imela manj casa zanj, kob o dojencek prisel, pa raje malo potrpimuser posted image . pri dinotu pa mislim da ni bilo tako hudo, vsaj roke mi niso tak mravljincile kot zdaj. Res obupuser posted image .
Siskamiska, tebe je tud vedno lepo prebratiuser posted image . Pa res vazno da ste zdravi, je lepo slisatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
30.9.2008 21:09:32   
Freycha
kapica zaenkrat ja. Načeloma smo se pogovorili in načeloma bi morala to upoštevati.... za naprej bomo pa še videli......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
30.9.2008 21:11:56   
Freycha
ajvy tvojo gnojno angino sem pa spregledala user posted image  bogica user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
30.9.2008 21:28:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

nisem nič omenjala Kapica... pa kaj naj rečem: povedala, sva, poslušala sta naju, užaljena sta bila, tut brez vezne stvari naju kao motijo, pa preobčutljiva sva, pa midva sva mlada starša, onedva pa polna izkušenj (prav tako z enim otrokom)..... v glavnem mogoče bo boljše - a ne zavedno. Enostavno se ne zavedata, da s tem svojim obnašanjem naju ne spoštujeta. brez veze.....

eh, sej nima smisla....jst sem dons pršla po Ulo ( k jo tašča pazi, k še antibiotik jemlje in ne more v vrtec), pa jo nosi po rokah, oblečeno pa v ful debele žabe, termo zokne itduser posted image in čudn gledam, od kod žabe, pa jih je ona kupla. sej kul, vse lepo in prov, samo finta je, k dva dni nazaj mi je pa rekla da ji morm žabe in kapo oblečt, ker ma mrzle rokiceuser posted image in zdej je očitno on žabe kupla, ker sem jaz tolk neodgovorna mat al kajuser posted image user posted image najbolj me je pa razpizdilo, ker ji je to gor navlekla neoprano. in pol k sem rekla, pa valjda užaljena...ma sej sm rekla pol mojmu, da to je zdnjič, ma raj šiht pustim, k da jo še njej puščam, k se ji resnično nič ne da dopovedat, pa samo 4 ure delam in sem mislila da bo že nekak. ma klinca...pa nonstop ji neki v usta tlači, skoz mora neki jest, pa skoz jo po rokah vlači, tamali je valjda všeč, jst pa naj crknem pol, k misli da jo bom jst tuduser posted image res, tolk je mam povn kufer, da ne morem povedatuser posted image

tak, sem se skašljala, zdej grem pa spat najbržuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
30.9.2008 21:58:19   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

eh, sej nima smisla....jst sem dons pršla po Ulo ( k jo tašča pazi, k še antibiotik jemlje in ne more v vrtec), pa jo nosi po rokah, oblečeno pa v ful debele žabe, termo zokne itduser posted image in čudn gledam, od kod žabe, pa jih je ona kupla. sej kul, vse lepo in prov, samo finta je, k dva dni nazaj mi je pa rekla da ji morm žabe in kapo oblečt, ker ma mrzle rokiceuser posted image in zdej je očitno on žabe kupla, ker sem jaz tolk neodgovorna mat al kajuser posted image user posted image najbolj me je pa razpizdilo, ker ji je to gor navlekla neoprano. in pol k sem rekla, pa valjda užaljena...ma sej sm rekla pol mojmu, da to je zdnjič, ma raj šiht pustim, k da jo še njej puščam, k se ji resnično nič ne da dopovedat, pa samo 4 ure delam in sem mislila da bo že nekak. ma klinca...pa nonstop ji neki v usta tlači, skoz mora neki jest, pa skoz jo po rokah vlači, tamali je valjda všeč, jst pa naj crknem pol, k misli da jo bom jst tuduser posted image res, tolk je mam povn kufer, da ne morem povedatuser posted image

tak, sem se skašljala, zdej grem pa spat najbržuser posted image

a mava midve slučajno isto taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
30.9.2008 22:13:00   
anja7
Ulla80,siskamiska; sem tud jaz eno čudno podobnost med taščami ugotovila. Da nismo me res kej v žlahti user posted image user posted image .

Siskamiska,ja morm povedat, da vas je blo prou lepo spet mal vidt, pa mal počvekat, pa čeprou je blo dons bl mal časa, pa še takrat je bil cel rompompom, ampak vseen. Upam, da se bova zdej kej prej zmenle za kak kofi. Aja, pa kok sta David in Domen luškana. Pa Domen mi ne gre z glave, kok je res navihan. Dobra sta res.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
30.9.2008 22:20:32   
madejka
Babike, a to so prvi vnučki vaših tašč?
Ker moja je bla pri najstarejši nečakinji tud nemogoča... Maj je pa že tretji vnuk pa se je zgleda da že vnesla.user posted image Sva pa obe s svakinjo ful odločni glede otrok, tako da prav veliko izbire tud nimauser posted image Sva se pa tud že skregali, pa še se bova verjetno... pa se ne dam, saj gre za naše pikice pokice, a ne!?
Pa da se o moji mami ne menim user posted image user posted image Če bi mi tašča včasih take delala bi že zdavnaj popenlauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.