Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:24:00
|
|
|
|
Inigo
|
neboglasnica - sem naredila prav album Inigo in neboglasnica na Piki. idi pogledat! hruška - pa res no... taka lepa si. ka pa vem... lepa, no! drgač pa sm ekonomistka, ja. samo sem hodla na turistično v Velenju, faks pa v MB. btw: konc oktobra pridem v KP malo k teti. pridema z mamo in malim. če si za, se lahko kaj dobimo. aja, pa mojo teto čist možn da celo poznaš... so meli avto pralnico včasih. tam zravn Tomosa, v bistvu bolj pri Agrariji.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 29.9.2008 21:27:52 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:30:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
inigo - oprosti, prej sem klikala, pa mi ni želelo nič odpreti. Zdaj sem si pa ogledala. Vidim, d aste imeli pike, mi jih nismo našli
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:34:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
Eno vprašanje: ko preberem ZS n hočem nazaj na naše čveke, ne gre. Moram prav vse zapreti in se še enkrat logirati???? inigo - hvala za hiter odgovor Danes sem v Intersparu kupila Pampers plenice in robčke, dobila srečko in zadela podlogo za hranjenje Fisher price. Začuda nisem zadela kakšnih plastičnih račk , te sem zadevala kar naprej pri ani.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
sem menda čist defektna, ampak s tem albumu nisva ravn prijatla, šele po stotih klikih mi je uspelo slikce videt, sem dodala komentarje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:40:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sem videla komentar, torej ti je šlo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:42:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
lunica24: ves čas te hecajo, da , če te le ni 10 minut tu gor. Kje pa so sedaj vse? verjetno. A vidiš, kaj fovšija dela?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:43:11
|
|
|
|
lex
|
uh neboglasnica jaz mam teh rac na tone ni čudno da je alina najprej znala besedico tata (beri gaga) in pa lacka (beri račka) hd ful maš lušne fotke inigo Brin in Vita imata iste pleničke (pa že zadnjič je bla vita pod brinom - usoda? ) pa pravi cukerček je lunica, da ne boš spet ušla
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:44:00
|
|
|
|
lex
|
jaz bi tud, pa je moj še poleg aleksa, da zaspi se slivomi cmoki tolžim (sem itak sama tak cmok, da tak ni več važno kaj dam v usta)
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:48:16
|
|
|
|
Inigo
|
hmm... lex... bi midve mogle Vito in Brina spoznati, a?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:53:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
Drage moje, pa pa, se bojim, da bo dolga noč oz. kratka, ker ne vem, kaj bo z Ano. almera: si še z nami? populis: ste dobro praznovali? nočka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja neboglasnica tak grdo me majo pa prav maš, zihr vse slončkajo. jaz pa mam zdej za kak let dovolj, čeprav moj kr neki sanja... sem pa sama, ker še dela in bo pozno v noč. evo, da se pohvalim, prvi dan hujšanja mi je uspelo zdržat. bomo vidli, kaj bo jutri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 21:56:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 21:58:33
|
|
|
|
Inigo
|
bravo lunči! na kak način si se odločla hujšat?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 22:00:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:02:24
|
|
|
|
dzanika
|
hihihi zdej vas grem pa za nazaj brat k me cel dan ni blo. Mam kar veliko dela.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 22:04:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 22:05:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 22:07:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:07:30
|
|
|
|
netki
|
čer vam morem povedat tole.....moj bratec se ženi.....ja poroka bo me je prehitel, ker je 5 let mlajši od mene....decembra bo pa očka postal mi pa še vedno na koruzi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:08:12
|
|
|
|
lex
|
evo inigo v četrtek bo super priložnost nič grem pod tuš pa dragega zmasirat, mogoče si pride gor kaj rabim , da ne bosta samo lunica in dzanika meli takih nagajivih nasmeškov
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:10:42
|
|
|
|
nanka
|
Uf žeske, komaj sem vas prebrala, berem že dva dni. Pridne ste ni kaj. Populis jaz ti dam Antiflat kapljice proti krčem. Sem jih odprla in samo dvakrat dala, tako da je še čisto polna steklenička. Jaz tudi nimam nobene slike, kjer imam popadke, ker sem rodila pol ure po prihodu v porodnišnico in to skoraj stoje v klistirnici.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce. sam sej vemo kako to gre, prvi dan si zagret, drugi tudi, tretji se komaj zadržiš, da ne požreš celega hladilnika, četrti pa si nazaj na starem prehranjevanju, ampak ok... pustmo se presenetit, dan za dnem. inigo, dieta "manj žri", ker ne maram na nič bit vezana! tak zdej pa grem slončkat. sej ne, hecam se, nikamor ne grem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vesela, da smo nalepile prve fotke naših zakladkov. pri nama je bilo tako, da sva se oborožila s kamero, fotoaparatom in štirimi! rezervnimi baterijami (v fotkiča grejo dve naenkrat). ko se je najin cukr rodil, naju je babica spomnila: kaj slikala pa nič ne bosta? midva bi kr pozabla haha
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
lex, fajn rešuj križanko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 29.9.2008 22:15:25
|
|
|
|
Inigo
|
Almera - kake lepe fotke... lepa družinca ste! dojenje - mi se v javnosti dojimo brez kakršnega problema. smo dali že vse klopce v Velenju čez men to ni problem, sam da je Brin zadovoljen, pa da mi ne kroli po centru lex- no, super! te pa jih spoznama. pol pa mogoče, enkrat, v prihodnosti, nekje daaaaaaaaaaaaaaaleč... bo Vita pod Brinom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?