Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:01:29
|
|
|
|
Volga
|
Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:03:25
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete ane... mene vedno fascinira, koliko nekatere vejo o nekaterih
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:06:14
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete Ja, saj je dala Kind Lady link.
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:06:15
|
|
|
|
ursa30
|
po moje da BEBIII ni bila izbrana, ker je iz Kopra, tukaj pa vidim, da nobene tekmovalke ni iz tega konca...
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:06:58
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 po moje da BEBIII ni bila izbrana, ker je iz Kopra, tukaj pa vidim, da nobene tekmovalke ni iz tega konca... Aja?
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:07:30
|
|
|
|
oka
|
Letos so se pa potrudili s stranjo. Lahko se celo igrate igrico s tekmovalci, pa vsebine so bojda tudi zastonj. Zanimivo. Me zanima kakšna bo gledanost letos.
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete ane... mene vedno fascinira, koliko nekatere vejo o nekaterih Freycha imam pač dober spomin in sem se spomnila, da je napisala, da gre na avdicijo.In kaj je v tem slabega? To ne pomeni, da kaj vem o njej, ane?Mene tudi marsikaj fascinira, samo ne bi o tem.
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:09:59
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete ane... mene vedno fascinira, koliko nekatere vejo o nekaterih Freycha imam pač dober spomin in sem se spomnila, da je napisala, da gre na avdicijo.In kaj je v tem slabega? To ne pomeni, da kaj vem o njej, ane?Mene tudi marsikaj fascinira, samo ne bi o tem. Ja samo una tvoje je iz Kopra, tam na Kmetiji pa ni nobena iz Kopra.
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:10:20
|
|
|
|
Volga
|
Aha, torej: 1. sploh ne vemo, če bo ena izmed tekmovalk res iz RR 2. četudi vemo, da bo ena iz RR, ne vemo, katera je to. Je tako v redu?
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 po moje da BEBIII ni bila izbrana, ker je iz Kopra, tukaj pa vidim, da nobene tekmovalke ni iz tega konca... Aja? Mislm to ni ona a ne. http://www.ringaraja.net/forum/m_3002727/mpage_3/key_/tm.htm#3008189 Ne štimajo ne leta, ne kraj, ne tip, ne otroci....
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:15:55
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete ane... mene vedno fascinira, koliko nekatere vejo o nekaterih Freycha imam pač dober spomin in sem se spomnila, da je napisala, da gre na avdicijo.In kaj je v tem slabega? To ne pomeni, da kaj vem o njej, ane?Mene tudi marsikaj fascinira, samo ne bi o tem. ni letelo na to, da si si zapomnila, da je ena pisala, da se je prijavila na avdicijo, ampak na njeno ime in katera to dejansko je......... Pa ni bilo nič slabega mišljeno, me pač fascinira, koliko eni o vsem veste....
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga Katera je potem z RR-ja? BEBII al kaj je že? Prosim za odgovor, če že neki začnete ane... mene vedno fascinira, koliko nekatere vejo o nekaterih Freycha imam pač dober spomin in sem se spomnila, da je napisala, da gre na avdicijo.In kaj je v tem slabega? To ne pomeni, da kaj vem o njej, ane?Mene tudi marsikaj fascinira, samo ne bi o tem. ni letelo na to, da si si zapomnila, da je ena pisala, da se je prijavila na avdicijo, ampak na njeno ime in katera to dejansko je......... Pa ni bilo nič slabega mišljeno, me pač fascinira, koliko eni o vsem veste.... Imena pa nisem jaz napisala
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:29:37
|
|
|
|
Freycha
|
pa saj ni moj post samo nate letel... tole si čisto preveč osebno vzela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 13:31:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
OK.Malo me hormoni dajejo.Peace
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 13:35:55
|
|
|
|
Freycha
|
KL nulos problemos bejbos
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 13:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:03:20
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Takšna, kot lansko leto. Najvišja gledanost ever... v resničnostnih šovih. Sicer mi ni jasno kdo to gleda. Moja stara mama, pa teta . Lansko leto sta čisto not padli. Pa moja štiriletnica je videla reklamo in izjavila da bo gledala (bo ja, v sanjah).
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:10:54
|
|
|
|
puncica
|
off topic: kind lady a si ti noseča?
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica off topic: kind lady a si ti noseča? NE Samo imam vseeno hormone.
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:12:55
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aha, torej: 1. sploh ne vemo, če bo ena izmed tekmovalk res iz RR 2. četudi vemo, da bo ena iz RR, ne vemo, katera je to. Je tako v redu? Ja. A ni to fino, ko vse vemo?
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:13:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aha, torej: 1. sploh ne vemo, če bo ena izmed tekmovalk res iz RR 2. četudi vemo, da bo ena iz RR, ne vemo, katera je to. Je tako v redu? Ja. A ni to fino, ko vse vemo? Seveda. To je najbolj idealno od idealnega.
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:24:48
|
|
|
|
lois
|
Ja, tudi jaz bom gledela kmetijo, če ne drugega se saj malo nasmejiš ... Na šov se je prijavila tudi moja sodelavka, vednar ji v službi ne pustijo, da se udeleži tega šova, saj kao ni primeren.
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 14:41:06
|
|
|
|
čaki
|
Ja, tudi jaz bom gledela kmetijo, če ne drugega se saj malo nasmejiš ... in mi bomo gledal, mal heca ne škodi
|
|
|
|
RE: Začela se je Kmetija 29.9.2008 19:36:02
|
|
|
|
aljuška
|
tista nosečka iz kmetije ni več nosečka ( na žalost ) in je tudi ni več v šovu ( po njeni želji ). evo, toliko iz Nove
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?