|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
28.9.2008 11:04:47   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Aja pa še to, lara pr nas se večkrat zgodi, da jo počistim kakeca namažem z kremo in začnem pleničko zapenjat, in pol se obvezno na veliko polula ali pa posračka.....in pol moram vse še enkrat ponovitiuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da zdaj kr malo počakamo k pleničko slečemo, da še nardi če še ma kajuser posted image user posted image user posted image user posted image moram pa rečt da mi je že dvakrat tako sračkala, da je še previjalna bla polna njenega kakca.....lula pa itak k kaki vodnjaki, in pol s pleničko lovim tisti curek okroguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao KAHLO....user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se narežala zdej....

Včeraj je naša imela sralni dan..... meni se zdi, da sem bla nonstop tam za previjalno.... ne vem, kaj si je punca mislila, da jo tok slačim in oblačim.... Morda bi blo fino, da ku slišim, da kaka, da počakam vsaj še par minutk... ponavadi pride še kak rafal.... ma ki nočem, da bi se ji ritka mala vnela.... 

Eno noč sem jo ob 4h preoblačla in prala.... je bla posrana do podpazduhe.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.9.2008 11:06:10   
ključek
Hmmm naša lana luna se panič več ne oglasi...!?!?! a kira kaj ve kaj se s pupo dogaja??

čakam na njen odgovor..............vam sporočim, ko izvem kaj novega...........user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.9.2008 11:14:48   
ključek
lana luna je super, še vedno veselo skače naokrog...........kot da ne bi jutri imela PDP................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.9.2008 11:16:07   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Aja pa še to, lara pr nas se večkrat zgodi, da jo počistim kakeca namažem z kremo in začnem pleničko zapenjat, in pol se obvezno na veliko polula ali pa posračka.....in pol moram vse še enkrat ponoviti tako da zdaj kr malo počakamo k pleničko slečemo, da še nardi če še ma kaj moram pa rečt da mi je že dvakrat tako sračkala, da je še previjalna bla polna njenega kakca.....lula pa itak k kaki vodnjaki, in pol s pleničko lovim tisti curek okrog

Jao KAHLO.... Sem se narežala zdej....

user posted image user posted image user posted image  ha, ha, jaz tudi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.9.2008 11:19:37   
petra1978
Petra....boš vidla da bo kmalu tvoj bebe začel razgrajat v tebi in pol se boš rešila tega bušija,.....ti pa moram rečt da ga jaz zdaj včasih prav pogrešam.....sem imela tako lepo nosečnost in tako sem bla srečna in vesela čez ves ta čas.......no saj zdaj sem še enkrat bl.....ampak takrat sem bla še polna pričakovanja.......zdaj sem pa vsak dan na novih presenečenjih, k mi jih mala prpravla

Ah, saj vem da bo. Mogoče pa si bom potem kak dan želeda, da bi ga lahko dala nazaj v trebuh. Jaz imam tudi lepo nosečnost in sem ful vesela in polna energije, samo zdaj me pa par dni že res vse tišči in boli, pa ne da se mi več. Pa se tolažim s tem, da več kot en teden me pa ja ne bojo pustili čakat.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.9.2008 11:22:01   
Lara Croft
Pogrešam hojo.... svež zrak..... šelestenje dreves..... mečkanje storžev..... vonj po zemlji..... celo izpušne pline.... ne, to se hecam...user posted image

Mi je patronažna rekla, da naj bova 2 tedna doma...... ma ne mooooorem več..... včeraj sem smeti nesla ven..... plastiko in papir.....

Kok časa ste ble doma????? in kok časa ste ble z bebico zunaj, ko ste šle prvič?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.9.2008 11:45:56   
lana17
Dober dan!

naš zakladek spi, je imel včeraj spet buren večer, pa ponoči tud ni dobr spal, je non stop nekaj stokal, tako da sem bolj slabo spala, ker sem sam čakala kdaj bo začel jokat. Zdaj pa čakam, da se zbudi in se zrihtamo in gremo ven. lara men je patronažna rekla, da lak gremo ven po tednu dni, šla pa sem z njim ven, ko je bil stra 9 al 10 dni, ampak samo za 10 min. danes gremo prvič za mal več časa ven.

Jaz pa še vedno čakam na rojstni list, so prvega poslal brez očeta user posted image . Nisem vedla, da lahko pokličeš in ti že v prvi rudni pošljejo pravega., Ko bom dobila rojstni list bomo pa uredili zdrasrveno, otroške dodatke in nagrado na občini. Za VSE TO PA RABIMO ROJSTNI LIST, A NE? A je potrebno še kaj zrihtat?

Moj zakladek se je pričel oglašatuser posted image . Se čujemo, pa čim več sončka v vaših krajih vam želim.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.9.2008 11:53:17   
gold fish

Marsy, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.9.2008 11:53:48   
gold fish
Simat, ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.9.2008 11:54:15   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
lara men je patronažna rekla, da lak gremo ven po tednu dni, šla pa sem z njim ven, ko je bil stra 9 al 10 dni, ampak samo za 10 min. danes gremo prvič za mal več časa ven.

Ma joj, vsaka reče drugače....

Alora prvič 10 minut.... kaj pa drugič že lahko več, al rajš ene parkrat po 10 minut...
Kumi čakam.... No danes ima 9 dni.... jutri jo bom nesla en giro tle okoli.... user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.9.2008 12:06:12   
ključek
midve sva bili pa prvi dan zunaj dobro urco, ker je bilo ful toplo, sonček, in je patronažna rekla, naj izkoristimo dan. potem se je pa itak dež začel. spala je pa kot top.

Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.9.2008 12:06:53   
petrax
Lara mi smo šli ven že 2dan, sam res da je bil takrat samo še en dan lepo vreme in toplo, pa sva z mojim to dobr izkoristla. Res smo šli skor sam do prvega ovinka, ker tud mami ni mogla prov dost hodt zarad šivov. Nam so v P rekl da lahko gremo takoj ven, sam ne priporoča zarad mamic, da se kao še spočijejo. Zdej je pa res ta vreme zamoril, pa še skoz piha, da se ne upam ven s tamalim. Sva šla pa včeri prvič k mojim, je bil čist priden v avtu. Sam me je blo pa kr groza, ker sva šla sama. Nikol me ni blo strah da bi se kšn zaletu vame, včer pa celo pot. 

Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.9.2008 12:09:29   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana17
lara men je patronažna rekla, da lak gremo ven po tednu dni, šla pa sem z njim ven, ko je bil stra 9 al 10 dni, ampak samo za 10 min. danes gremo prvič za mal več časa ven.

Ma joj, vsaka reče drugače....

Alora prvič 10 minut.... kaj pa drugič že lahko več, al rajš ene parkrat po 10 minut...
Kumi čakam.... No danes ima 9 dni.... jutri jo bom nesla en giro tle okoli.... user posted image user posted image

Lara: manj kot kompliciraš boljše je. Če vidiš, da je lep sonček, jo fanj obleči, daj v voziček, pokrij in pejdi! user posted image Jaz sem februarja rodila in sem šla po 10 dneh ven. Otroku zrak ne škodi. pazi se pa zaprtih prostorov in kjer je ful ljudi, ker viroze na veliko razsajajo!

Go pupa!

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.9.2008 12:09:48   
amaya
ups...oprostite, ker se štulim user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.9.2008 12:19:35   
KAHLO
evo pa smo spetbli do križa v drekcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lara jaz jo tudi ponoči previjem če je pokakana. zdaj sem celo ugotivuka da če kihne al pa zakašla da obvezno enga kakec al  pa vsaj pezdeca spustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamo pravo osrankouser posted image user posted image no hvala bogu, sam da nam kakauser posted image user posted image user posted image user posted image

rgace pa sma midvi po enem tednu tud sle ven  prvic za 15 minut, drugic pa že več, tako da sem jo mogla še zunaj na klopci podojitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je kričala k sto hudičevuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.9.2008 12:40:08   
gloria
...živjo....čestitke novim mamicam...
...mi gremo danes tudi prvič mal z vozičkom ven....sem komi dočakala da bova lahk šla....hvala za pohvale mojmu sinčkuuser posted image ....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
28.9.2008 13:15:33   
alysa
čestitke simat in marsyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.9.2008 13:22:59   
*zoe*
Čestitke simat in marsy   user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.9.2008 13:24:24   
alysa
Mi smo šli včeri prvič na sprehod za 15 minut, pa dans bomo tut šli mal naokrog ... je skoz spal včeri v vozičku, zato bomo probali dans ponovit, čeprav je dans bolj jokav ...

Glede obiskov - sm jih imela preveč v Puser posted image , zdej pa so se umirli in nas pustijo pri miru user posted image user posted image

Tašča in tast sta bla na obisku tut sam v P.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.9.2008 13:30:12   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Glede obiskov - sm jih imela preveč v Puser posted image , zdej pa so se umirli in nas pustijo pri miru user posted image user posted image

Tašča in tast sta bla na obisku tut sam v P.

Pa še jaz povem kako je pri meni z obiski - simpl - sem prepovedala VSE obiske do 6 tedna. Amen. Pri meni je samo moja mami, ki mi pomaga, tasta in tašče nimam, tko da ostali pa bodo že mal počakal. Ne bo nobenega konec. Če pa zamerijo, pol jih pa sploh ni treba.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.9.2008 14:06:33   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petrax
Sva šla pa včeri prvič k mojim, je bil čist priden v avtu. Sam me je blo pa kr groza, ker sva šla sama. Nikol me ni blo strah da bi se kšn zaletu vame, včer pa celo pot. 

Verjemem, ja.... ma sej se bomo navadli..... user posted image
Enkrat smo šle s frendico.... njen sinko je bil pa v lupinci spredaj... joj, kak sem jst vozila.... sploh se nisem spoznala...user posted image

Zdej res ni glih prijazno vreme za sprehode.... se res ne bi rada kej prehladila tam v spodnjem štuku....

Ma te lupince... meni se je zdelo, ku smo šli iz porodnišnice, da je zlo trpela not... men se zdi tist položaj ful preveč sedeč.... user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.9.2008 14:11:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Lara: manj kot kompliciraš boljše je. Če vidiš, da je lep sonček, jo fanj obleči, daj v voziček, pokrij in pejdi! user posted image Jaz sem februarja rodila in sem šla po 10 dneh ven. Otroku zrak ne škodi. pazi se pa zaprtih prostorov in kjer je ful ljudi, ker viroze na veliko razsajajo!
Go pupa!

Ma komplikator pa res nisem.... me bolj skrbi zaradi sebe, kot zanjo.... ona bo itak oblečena in zadekana v njenem vozeku.... user posted image

V zaprtem sem pa lahko tudi doma.... user posted image

Samo se ti štuli.... dobrodošla user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.9.2008 14:13:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Pa še jaz povem kako je pri meni z obiski - simpl - sem prepovedala VSE obiske do 6 tedna. Amen. Pri meni je samo moja mami, ki mi pomaga, tasta in tašče nimam, tko da ostali pa bodo že mal počakal. Ne bo nobenega konec. Če pa zamerijo, pol jih pa sploh ni treba.

Bravo!user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.9.2008 15:15:16   
arabela*
oila babike.
Pa mi je ratalo prituser posted image .Mala se je najedla,pa se cartka pri meni.Nevem kaj ji je.Sem si načrpala mleko v flaško 125ml,je pojedla,pol hotela šeuser posted image
Kolk kaj vaši pojejo??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.9.2008 15:16:30   
arabela*
Madona je en dosarn dan.Sem se še z mojim user posted image spičla nekaj,tak da je šel sam k tašči na kosilo.
Jaz  pa tu ob testeninahuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!