špelin@
|
Dobro jutro Naty*, še dobro, da si mi napisala, da ne boš imela časa (sem ravno takrat pokukala na forum, prej smo bili pri mojih na kosilu), da nisem popoldne zastonj čakala - smo potem šli v CE kupit nekaj kosov oblačil za veliko piko, ker je skoraj vse že prerasla. Pa vseeno škoda, ker se nisva uspeli srečati... Za Žana en velik , da ni krčev!!! Aja, jaz sem včeraj malemu dala v mleko tiste riževe kosmiče od Alnature, mu je bilo zelo všeč, ampak ni nič bolje spal, ker je revež celo noč kašljal in imel zamašen nosek CatJa, pa ne moreš verjet, no. Si ne predstavljam, kako bi sama pobesnela, če bi nekdo brez vprašanja mojemu kaj tlačil v usta. A je folk neumen ali kaj?! Menda se vpraša starše, ne? kasso, madonca, taščine zasluge, a? Saj človek ne ve, kaj bi rekel Pa pozdravite se žanka, ne sekiraj se zaradi dojenja, mala je dobila od tebe lepo popotnico, zdaj bo tudi na AM pridno zrasla. Ti moraš misliti na svoj organizem in na novo pikico, ki raste pod tvojim srčkom, vso srečo jana81, vidim, da si dobila že kopico dobrih idej za štose in igrice nina7, preden oddaš post, ga obvezno kopiraj, tako se ne boš sekirala zaradi teh "we are sorry..." IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi smo danes imeli kar pester dan, smo šli na RD in bili povabljeni na kosilo (juhu ni bilo treba doma kuhat ), me pa moti ker v prisotnosti dojenčka kadijo. Sej jim v bistvu ne morem nič, ker smo pri njih na obisku, sam vseeno bi pa se lahko vsaj za urco, dve zadržali ali pa šli kaditi ven ali v drug prostor. Opažam, da ima na Gala cigaretni dim zelo negativni vpliv, ker je danes spet bil ves razdražen od dima in je popoldan spal 2 uri (kar ni njemu podobnmo), poleg tega je kar naprej bruhal in stokal. Hvala bogu, da sva nekadilca in pri nama nihče od obiska ne sme kaditi, razen na balkonu. Nimam nič proti kadilcem, ampak me cigaretni dim poleg dojenčka izredno moti in se vedno umaknem stran, ampak včasih je neizogibno, še posebej če gre za žlahto. Ne, ni neizogibno. Pač lepo vljudno prosiš, če v prisotnosti ne kadijo. Tudi če si na obisku. Saj menda vedo, da so povabili tudi , kajne? Če ne prenehajo, vstaneš in greš. Simple as that! Kdo je bolj pomemben: žlahta ali tvoj lastni otrok?? ****, ob teh dveh zgodbah sem se krepko nasmejala Saj vem, da v bistvu ni smešno, ampak vseeno... Too much!!! IZVIRNO SPOROČILO: CatJa prideva z Janom domov, pa me mali prosi, da napihneva balonček. Pa tašča pravi; a si gledala zadnjič eno oddajo (nevemvečkatero), kjer so pokazali, da če vdihneš iz balona, piskajoče govoriš. Pa pravim, da oddaje nisem gledala in da finto poznam. Pa pravi, no dej napihni balon pa sprobaj. Pa pravim, ne bo šlo, to gre s helijem in ne s CO2, ona pa, ne, pa dej probi no, boš vidla. No pa je tale ping pong trajal ene tri runde, skratka, je bla užaljena, kako ji ne verjamem, se je vstala, šla noter in se zaklenla Men pa tako smešno, da sem skor crknla od smeha. Pač, taka je Kanka, jaz sem malemu včeraj zvečer prvič dala riževe kosmiče v mleko, drugače še nisem začela z GH. Bom pa v kratkem poskusila s kakšno žličko soka, da bo malo okušal. Ma imam kopico motenj (velika pika ima sto "bolezni" , kar naprej skače tu okrog in tečnari... ), ne utegnem prebrati vsega, kaj šele skomentirati... Lepo nedeljo želim vsem
|