|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
28.9.2008 8:35:45   
aurora28
Bi pa z vami rada delila eno zgodbo ali dve o tem kaksne so zenske tukaj:

Starejsa sestra od mojega moza naprimer je sla pri 40 letih k zdravniku zaradi bolecin v trebuhu in le ta je ugotovil da je noseca. In sicer ze kar konkretnih 7 mesecev . Sicer je res da ima take vrste debelost, da skoz zgleda v 9 mesecu, tudi vceraj ko sem jo gledala... skratka vedno izgleda noseca.

Ampak halo, da pa ne cutis otrokovih gibov, pa saj je ze dva prej rodila no

Skratka nisem vedela abi se smejala ali jokala, ko sem slisala to zgodbo.

Ojoj ta pa je huda user posted image user posted image , pa kak ne more vedeti, da je noseča, pa kot praviš izobražena ženska, sej pravim hudo glupa user posted image , pa brez zamere ****, vem da je žlahta.  Od moje znanke sestra je tudi zatrjevala, da ni vedela da je noseča, da nihče od domačih ni vedel, da je noseča, niti njen mož, izvedel je da je noseča ko je šla v bolnico rodit user posted image user posted image user posted image , mislim, da gre za eno veliko norčevanje in če je res tako, čeprav ne verjamem, potem je ženska iz kamene dobe, ko še niso vedele kaj je to menstruacija. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.9.2008 8:38:05   
Naty*
Jutro!
No mi smo še vedno brez krčev (morm povedat, ker kr ne morem verjet user posted image ), čeprav nismo spali glih neki konkretno. Prva stvar je ta, da se je moj mali navadil spat pri meni, ko je imel krče in sem ga tolažila. Zdej je brez, ampak navada je ostala user posted image . Pa še tolk zamašen nosek je mel zjutri, da ni mogu več pančkat in sva vstala ob šestih, zdej pa spi od pol osmih user posted image .

Tiste, ki ste sprobale riževo kašico zvečer, a hroščki spijo kaj dlje? In kako to uskladit z dojenjem?

Sem včeraj kupila v DM-u (hvala špelin@user posted image ) od Alnature čist naravno, zdej morm pa premislit, kdaj bom začela dajat večerno dozo. Ker sva se danes spet dojila nekak na tri ure od 23.00 naprej.
aurora luštne slikice na tickerju user posted image . Glede kajenja vpričo dojenčka se pa strinjam. Pa tud če si ti na obisku, se mi zdi, da bi blo lepo od njih, če bi sami pogruntali, da ni dobro, da dojenček to vdihava. Pri naju tud obiski kadijo samo na balkonu. Če midva ne kadiva, nama tud drugi ne bojo zasmradili stanovanja user posted image .

kasso upam, da si tud dons boljše volje, pa da so otroci zdravi?

žanka glede dojenja naredi tko kot se počutiš. Sej smo vse nedavno tega vidle, kako delujejo hormoni med nosečnostjo user posted image , tko da če ti nekaj ne paše se ne sili. Sej si nekaj mesecev dojila in že to je veliko.

CatJa glede taščinega vmešavanja bi pa js tud popizdla, ma ne more kr na svojo roko tvojega otroka "uvajat v GH"... mislm halo user posted image !

**** pa kaj se s temi babami tam dol dogaja user posted image ! Se ti pa lahko pridružim pri čaju, ker kakava ne smem user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.9.2008 8:42:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!
No mi smo še vedno brez krčev (morm povedat, ker kr ne morem verjet user posted image ), čeprav nismo spali glih neki konkretno. Prva stvar je ta, da se je moj mali navadil spat pri meni, ko je imel krče in sem ga tolažila. Zdej je brez, ampak navada je ostala user posted image . Pa še tolk zamašen nosek je mel zjutri, da ni mogu več pančkat in sva vstala ob šestih, zdej pa spi od pol osmih user posted image .

Tiste, ki ste sprobale riževo kašico zvečer, a hroščki spijo kaj dlje? In kako to uskladit z dojenjem?

Sem včeraj kupila v DM-u (hvala špelin@user posted image ) od Alnature čist naravno, zdej morm pa premislit, kdaj bom začela dajat večerno dozo. Ker sva se danes spet dojila nekak na tri ure od 23.00 naprej.

jst sem jih tudi včeri kupila v DM, sicer od Milupe, ampak mu jih nisem še dala, bom raje probala dopoldan , če bi spet kje bruhal...AMPAK ga morem pohvalit, danes sva se ponoči dojila samo 2x... hura Nejc...no sej sem pa zjuti dobla porcijo joka.user posted image
No Naty jst jih bom dala kr v svoje napumpano mleko.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.9.2008 9:38:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naty*, še dobro, da si mi napisala, da ne boš imela časa (sem ravno takrat pokukala na forum, prej smo bili pri mojih na kosilu), da nisem popoldne zastonj čakala - smo potem šli v CE kupit nekaj kosov oblačil za veliko piko, ker je skoraj vse že prerasla. Pa vseeno škoda, ker se nisva uspeli srečati... user posted image  Za Žana en velik user posted image , da ni krčev!!! user posted image user posted image user posted image
Aja, jaz sem včeraj malemu dala v mleko tiste riževe kosmiče od Alnature, mu je bilo zelo všeč, ampak ni nič bolje spal, ker je revež celo noč kašljal in imel zamašen nosek user posted image

CatJa, pa ne moreš verjet, no. Si ne predstavljam, kako bi sama pobesnela, če bi nekdo brez vprašanja mojemu user posted image  kaj tlačil v usta. A je folk neumen ali kaj?! Menda se vpraša starše, ne? user posted image

kasso, madonca, taščine zasluge, a? user posted image  Saj človek ne ve, kaj bi rekel user posted image  Pa pozdravite se user posted image user posted image user posted image

žanka, ne sekiraj se zaradi dojenja, mala je dobila od tebe lepo popotnico, zdaj bo tudi na AM pridno zrasla. Ti moraš misliti na svoj organizem in na novo pikico, ki raste pod tvojim srčkom, vso srečo user posted image user posted image user posted image

jana81, vidim, da si dobila že kopico dobrih idej za štose in igrice user posted image

nina7, preden oddaš post, ga obvezno kopiraj, tako se ne boš sekirala zaradi teh "we are sorry..." user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Mi smo danes imeli kar pester dan, smo šli na RD in bili povabljeni na kosilo (juhu ni bilo treba doma kuhat user posted image ), me pa moti ker v prisotnosti dojenčka kadijo. user posted image
Sej jim v bistvu ne morem nič, ker smo pri njih na obisku, sam vseeno bi pa se lahko vsaj za urco, dve zadržali ali pa šli kaditi ven ali v drug prostor. Opažam, da ima na Gala cigaretni dim zelo negativni vpliv, ker je danes spet bil ves razdražen od dima in je popoldan spal 2 uri (kar ni njemu podobnmo), poleg tega je kar naprej bruhal in stokal. Hvala bogu, da sva nekadilca in pri nama nihče od obiska ne sme kaditi, razen na balkonu. Nimam nič proti kadilcem, ampak me cigaretni dim poleg dojenčka izredno moti in se vedno umaknem stran, ampak včasih je neizogibno, še posebej če gre za žlahto. user posted image

Ne, ni neizogibno. Pač lepo vljudno prosiš, če v prisotnosti user posted image  ne kadijo. Tudi če si na obisku. Saj menda vedo, da so povabili tudi user posted image , kajne? Če ne prenehajo, vstaneš in greš. Simple as that! Kdo je bolj pomemben: žlahta ali tvoj lastni otrok??

****, ob teh dveh zgodbah sem se krepko nasmejala user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da v bistvu ni smešno, ampak vseeno... Too much!!!

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
prideva z Janom domov, pa me mali prosi, da napihneva balonček. Pa tašča pravi; a si gledala zadnjič eno oddajo (nevemvečkatero), kjer so pokazali, da če vdihneš iz balona, piskajoče govoriš. Pa pravim, da oddaje nisem gledala in da finto poznam. Pa pravi, no dej napihni balon pa sprobaj. Pa pravim, ne bo šlo, to gre s helijem in ne s CO2, ona pa, ne, pa dej probi no, boš vidla. No pa je tale ping pong trajal ene tri runde, skratka, je bla užaljena, kako ji ne verjamem, se je vstala, šla noter in se zaklenla user posted image  Men pa tako smešno, da sem skor crknla od smeha. Pač, taka je user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kanka, jaz sem malemu včeraj zvečer prvič dala riževe kosmiče v mleko, drugače še nisem začela z GH. Bom pa v kratkem poskusila s kakšno žličko soka, da bo malo okušal.

Ma imam kopico motenj (velika pika ima sto "bolezni" user posted image user posted image user posted image , kar naprej skače tu okrog in tečnari... user posted image ), ne utegnem prebrati vsega, kaj šele skomentirati... Lepo nedeljo želim vsem user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.9.2008 9:41:08   
tilči
Eno vprašanje imam:
user posted image , ki so koristili neplačani očetovski dopust: ali so najprej koristili, pa potem oddali na socialo, da je sociala potem povrnila prispevke delodajalcu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.9.2008 9:42:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jana81, vidim, da si dobila že kopico dobrih idej za štose in igrice user posted image  

če boš imela par minutk odvečnega časa, bi še tebe prosila za kakšno igrico, ker vem da si polna idej..user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.9.2008 9:44:27   
jana81
špelin@ kok maš ti to naštiman, da šele ko kliknem na tvoje ime, se pokaže kolk maš objav,slikco, pa iz kod si, itd... prej tega nisi mela tako a ne?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.9.2008 9:57:08   
Anonimen
Dobro jutro!
Pri nas je bila pa dons ena čudna noč.Se je tamala 4x zbudila. Ne vem kaj ji je dogajalouser posted image  Na hitr mal napišem,pol grem pa kavico spit.
Aurora ja jest sm tud brez službe ostala. Mi je pogodba potekla med user posted image , pa mi je tud niso podaljšal. Januarja začnem mal prošnje pošiljat. Mah bomo že neki najdle ane?

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bi pa z vami rada delila eno zgodbo ali dve o tem kaksne so zenske tukaj:

Starejsa sestra od mojega moza naprimer je sla pri 40 letih k zdravniku zaradi bolecin v trebuhu in le ta je ugotovil da je noseca. In sicer ze kar konkretnih 7 mesecev . Sicer je res da ima take vrste debelost, da skoz zgleda v 9 mesecu, tudi vceraj ko sem jo gledala... skratka vedno izgleda noseca.

Ampak halo, da pa ne cutis otrokovih gibov, pa saj je ze dva prej rodila no

Skratka nisem vedela abi se smejala ali jokala, ko sem slisala to zgodbo.

Ojoj ta pa je huda user posted image user posted image , pa kak ne more vedeti, da je noseča, pa kot praviš izobražena ženska, sej pravim hudo glupa user posted image , pa brez zamere ****, vem da je žlahta.  Od moje znanke sestra je tudi zatrjevala, da ni vedela da je noseča, da nihče od domačih ni vedel, da je noseča, niti njen mož, izvedel je da je noseča ko je šla v bolnico rodit user posted image user posted image user posted image , mislim, da gre za eno veliko norčevanje in če je res tako, čeprav ne verjamem, potem je ženska iz kamene dobe, ko še niso vedele kaj je to menstruacija. user posted image

Se podpišem

Sem včeraj kupila v DM-u (hvala špelin@user posted image ) od Alnature čist naravno, zdej morm pa premislit, kdaj bom

Jest sm jo dala 1x ampak samo eno žličko,pa ni nič dalj spala. Bom probala drug tedn dat mal več zličk pa bomo videli.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.9.2008 10:15:14   
Naty*
jana pa boš najprej dala kašico pa pol še dojila, al obratno? Kaj pa Nejček se je navadu spet sam spat in če, kako ti je ratalouser posted image ? Danes sem polna vprašanj user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa vseeno škoda, ker se nisva uspeli srečati... user posted image  Za Žana en velik user posted image , da ni krčev!!! user posted image user posted image user posted image
Aja, jaz sem včeraj malemu dala v mleko tiste riževe kosmiče od Alnature, mu je bilo zelo všeč, ampak ni nič bolje spal, ker je revež celo noč kašljal in imel zamašen nosek user posted image

U še dobro, da sem napisala... sem skoz odlašala z sms-om, ker sem upala, da bom nekak uspela prit do tistga čveka, pa pol res ni ratalo user posted image .
user posted image user posted image  da se Gregor hitro pozdravi (Žanu gre počas na bolje, ampak še zmer mal težko diha).

tilči glede neplačanega očetovskega dopusta ti žal ne znam odgovorit.

nina7 očitno majo vsi hroščki obdobja nespanja včasih user posted image . Fržmo pesti, da bojo riževe kašice pomagaleuser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.9.2008 10:30:45   
Anonimen
DOBER DAN,

komentiram kasneje, sedaj lahko samo povem da komaj diham ker z balkona gledam drageca v zraku, ta pilot je čisto nooooor, jaz to nisem zastopila kot akrobatski poletuser posted image , katastrofa fuuul me je strah in komaj čakam da pristaneta.

no se oglasim kasneje, samo da dobim klic da je moj dragec že na tlehuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.9.2008 10:55:04   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DOBER DAN,

komentiram kasneje, sedaj lahko samo povem da komaj diham ker z balkona gledam drageca v zraku, ta pilot je čisto nooooor, jaz to nisem zastopila kot akrobatski poletuser posted image , katastrofa fuuul me je strah in komaj čakam da pristaneta.

no se oglasim kasneje, samo da dobim klic da je moj dragec že na tlehuser posted image user posted image

daj daj, saj bo vse ok. Jaz bi tudi enkrat šla, na en akrobatski....adrenalin....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.9.2008 10:58:38   
Anonimen
Edina itak da bo vse ok. Jest sm se enkrat z motornim zmajem vozila,je ful akrobacije izvajal. Res je blo NORO. Kako je pa reagiral ko si mu povedala kaj si mu pripravila? A je bil navdušen?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.9.2008 10:58:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Eno vprašanje imam:
user posted image , ki so koristili neplačani očetovski dopust: ali so najprej koristili, pa potem oddali na socialo, da je sociala potem povrnila prispevke delodajalcu.

delodajalec izpolni en obrazec, ki ga dobi na csd, katere dneve v mesecu je zaposleni koristil neplačani od...potem le tega pošlje takoj na začetku naslednjega meseca na csd...csd pa plača direktno min. prispevke zaposlenemu in ne preko delodajalca.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.9.2008 11:02:11   
Anonimen
Naty kako je zdej s tvojo hrano,si se že navadila? A je težko bit na taki dieti? Verjetno je.
Nanka sm te že enkrat vprašala pa ne vem če si vidla kateri letnik pa si? No sej če nočeš odgovoriti ti ni treba.Me mal firbec matra katera siuser posted image .
Estrella in kdaj zdej z Aljo prideta v naše rovte?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.9.2008 11:02:16   
Anonimen
možek že na varnem in prihaja domovuser posted image user posted image , ko me je poklical iz goooor je bil očitno čisto navdušen, ok vam javim kako mu je bilo. Meni je bilo grozno gledatuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.9.2008 11:10:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

možek že na varnem in prihaja domovuser posted image user posted image , ko me je poklical iz goooor je bil očitno čisto navdušen, ok vam javim kako mu je bilo. Meni je bilo grozno gledatuser posted image

oo to pa verjamemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.9.2008 11:22:08   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Eno vprašanje imam:

delodajalec izpolni en obrazec, ki ga dobi na csd, katere dneve v mesecu je zaposleni koristil neplačani od...potem le tega pošlje takoj na začetku naslednjega meseca na csd...csd pa plača direktno min. prispevke zaposlenemu in ne preko delodajalca.

hvala lepa za odgovor!user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.9.2008 11:26:42   
hijenca
Dobro jutro!

Mi smo še zmeraj zelooo prehlajeni, Vidkov nosek je čisto zabasan, ko pridem zraven s pumpico, se že dere. Škoda, da še babyvac ni prispel, da bi se malo laže borili proti polnemu nosku.

Spali so vredu, pa čeprav smo šli spat komaj ob 1 uri, ker smo lumpali. Popoldan sma bila z Vidkom na rojstnem dnevu od nečaka, zvečer pa smo šli še na abrahama. Vidko je bil čisto OK. Malo je drema, malo smo plesali in ob 12 smo šli domov. Me pa je prvič ustavila policija in to 5 minut pred domom. Ni policija nič zaslužila na moj račun, je bilo vse ok.

Zdaj pa grema z Vidkom malo počivat, grema se malo cartat, ati pa naj posodo pomiva "za kazen"

Lepo nedeljo vsem.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.9.2008 11:32:51   
jana81

jana pa boš najprej dala kašico pa pol še dojila, al obratno? Kaj pa Nejček se je navadu spet sam spat in če, kako ti je ratalouser posted image ? Danes sem polna vprašanj

ni problema.. stisnala si bom svoje mleko, in mu noter vmešala riževe kosmiče, pol pa če bo še lačen ga bom dala na zizo, razen če so ti ko jih imaš ti, bolj gosti za na žlico, v tem primeru bi najprej dala to, potem še dojila.

ja se je navadu spat nazaj v postlci, ja tako da sem ga podojila in ga dala nazaj v postlo, se je sicer zbudu, ker je na zizi zaspal, ampak sem mu kr dudo držala, pa je nazaj zaspal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.9.2008 11:34:06   
jana81
ne vem pa kaj danes muči Nejca, ob pol osmih se je zbudil, se najedel, jokal in zaspal za 2 uri in pol, ob pol 11h se je zbudil, se najedel,jokal in spet na rami zaspal... a mislte da je prehlad? al je možno da zarad zobkov tolk velik spi in sitnari ??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.9.2008 12:06:12   
sesil
Moje včerajšnje veselje glede spanja se je že sfižilo. danes smo spet vstajali na 2 uri. pa tako sem bla vesela, da se je mogoče pa nehalo...bomo že, sam da se smejčkamo, pa četudi ponoči.

mi gremo pa danes ponovno na en daljši sprehod v kengurujčku. ne boste verjele, ampak naša se niti ne oglasi s kenguruja, tako uživa, gleda okoli, se smejčka...ampak boli pa hrbet jo nosit, čeprav je lahka. si jo s user posted image  malo menjaujemo. ko bo pa večja, pa obvezno nabavimo nahrbtnik.

grem kuhat kosilo...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.9.2008 12:28:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Moje včerajšnje veselje glede spanja se je že sfižilo. danes smo spet vstajali na 2 uri. pa tako sem bla vesela, da se je mogoče pa nehalo...bomo že, sam da se smejčkamo, pa četudi ponoči.

mi gremo pa danes ponovno na en daljši sprehod v kengurujčku. ne boste verjele, ampak naša se niti ne oglasi s kenguruja, tako uživa, gleda okoli, se smejčka...ampak boli pa hrbet jo nosit, čeprav je lahka. si jo s user posted image  malo menjaujemo. ko bo pa večja, pa obvezno nabavimo nahrbtnik.

grem kuhat kosilo...

Tako zgleda tudi pri nasuser posted image  Vozek je bolj kot ne za okras. Jaz mislim, da bo bolje ko bo sama sedela, potem zna biti tudi v vozku zanimivo. Babji firbci.
sesil, pridita kaj s kasso k nam na čvek.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.9.2008 13:36:08   
Srčekgirll
Ojla!
Evo, ena zgubljena duša se vam po dooooollllllggggeeeeeeeeemm času spet javlja. Še vedno sem brez neta, doma, zato pa kadar grem k staršem na obisk probam tam izkoristit in it na net. Kako ste kaj? Vidim, da zelo veselo čvekate. Lepouser posted image . Jst in Vid sva super. Kmalu bo star 5 mescev (6.10.). Kr ne morem verjet.
Aja še nove podatke:Vid 4 mesce: 15.9.08 - 6640 g, 63,5 cm, prvič bil cepljen (mogel bi bit 1.9., pa smo bli na dopustu) in blo je vse ok. Zdaj mamo pa 27.10.08, drugo cepljenje.
V glavnem, se slišmo, ko bom mela net doma, upam da drug teden. Pa- pa
user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 28.9.2008 13:38:44 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.9.2008 14:09:55   
eole

mi smo se tudi dojili na 2h.. uf user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.9.2008 14:22:10   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

grem kuhat kosilo...

Tako zgleda tudi pri nasuser posted image  Vozek je bolj kot ne za okras. Jaz mislim, da bo bolje ko bo sama sedela, potem zna biti tudi v vozku zanimivo. Babji firbci.
sesil, pridita kaj s kasso k nam na čvek.

ja, se bomo zmenli user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?