bamby
|
dolenjka, jaz bi rekla, če je otrok alergičen na neke snovi je to zato, ker je pač temu podvržen in ne zato, ker bi se že nosečnica med nosečnostjo pregrešila. Če pri Tari ni nič kritičnega, potem res ne bo kaj hudega. janey, srečnica, da vas je narava obdarila s kostanji. A veš koliko stanejo pri nas v Tušu?? Nekaj čez 9 € . A mi jih kaj pošlješ? Poštnina bi bila ziher cenejša! IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Joj babe ve toliko citirate, da se jaz sploh ven ne spoznam . To je pa zato, ker so jih januarke s tem čist okužile. One so cele strani citirale, ko so se po naši temi pasle, zdaj so pa naše februarke iste . Veš, virusi so grozni, jih je težko odpraviti !!! buči, moje sožalje ob izgubi strica !!! Upam, da bo Tilnu bolje glede kože ob uporabi novih kapljic. jencili, da bi se le srečno vse končalo s tvojim dedijem !!! dolenjka, tudi jaz ti želim vse naj naj in čimprej enega lepega carja, ki bo delal carici družbo!!! . Zdaj bi se mi pa kozarec cvička prilegel . Očitno bom mogla mojga nagnat ponj! Da ne bo kdo mislil, da ga nimam. Smo ga 40 l pripeljali iz dolenjske, čisto pravega, domačega ! Smo pa danes spet po LJ pohajali. Je dobila Anaja nove škorenjčke za zimo , Tim pa nove superge, ker jih je dva dni nazaj v eni uri uničil, ko je bil sam zunaj in je staknil enega poganjalčka za 1 leto starega otroka in se z njim vozil po dvorišču . Sem bila jezna, da bi mu najraje primazala dve okrog ušes in tri na rit, sam sem vedela, da ne bo nič pomagalo. Danes sem se skeširala za njegove copate, čist po neumnosti! Da pa niso samo otroci novi, sem tudi sebi privoščila ene nove superge, ker pri starih mi je že skoraj podplat odletel . Še dobro, da jih redko nosim, sam pri bajti pa morejo bit! Zdaj sem spet dobra za nekaj let.
|