Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Vsi so full notranje poduhovljeni, ampak dobre volje ni od nikoder. Ko končam kakšen pogovor z njimi, sem naravnost izčrpana in slabe volje. Nič pozitivnega o njih. Ponavadi (ne vsi) nimajo službe in se s kakšnimi mambo đambo zadovoljujejo.... služba ni za njih Ej, a veš da poznam eno podobno. Ni sicer prensojedka, je pa vegetarijanka, oz. ne je mesa, rib, jajc, pa ne vem kaj še druzga, hodi na jogo, kjer nabira "kondicijo". Prepričana je, da ima ona in njen otrok žnj alergij, zao ne uporablja E jev, veget, kock in ostalega sranja. Ne pije lakohola ni pod razno (včasih ohoho...je nisi mogel napojiti), ne kadi, včas je, samo to ni tako pomembno oz. je zdravo kao. Torta za otrokov RD je brez jajc, skoraj brez biskvita, skratka trda in nikakva. Hrana neslana in brez okusa. O.K., dovolj nakladanja. Ženska je bleda, suha, postarana, ampak "zdrava". Dobre volje je zelo redko (pred leti, ohoho, baba in pol), ven se ji ne gre, vsi okoli nje so "pr.****njeni" oz. v vsaki stvari vidi negativizem. Zdaj pa mene zanima: kaj ima človek od tega, da ne je normalno, da ne pije normalno, da se ne smeji, da ni za družbo, je pa zato "orto zdrav", ker je ima pač izredno zdrav način življenja. meni se zdi, da je v vsaki stvari potrebno poiskati neko ravnotežje in se po tem tudi ravnati.
|