|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
25.9.2008 21:22:22   
dolenjka
hvala za to hitro podučitev user posted image  Sem bolj malo v trgovinah zadnje čase, ker otroku nič ne kupim (ker pač ne je) in pol sama proizvajam user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
25.9.2008 21:25:49   
Janey
čeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image

kak ste kaj?

februarkauser posted image user posted image user posted image pocajtajte se...upam da se larisi jutri izbolša in da nebo več činkeuser posted image

dolenjka tut v hoferju imajo te taiste skutice, edino kaj je je to, da so FW z glukozo, fruktozo, ostali pa s kristalnim cukrom...sem že 100x povedala, se mi zdi da sem malo tečna s tem, ampak meni je pomembnouser posted image user posted image

jaz grem pa ju3 mogoče z mamico v ikeo, bom vidla če jo bom uspela prepričat. je sicer rekla da ja, pol pa da se slišima, kar ponavadi pomeni da neuser posted image user posted image user posted image

dolenči imaš materialuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
25.9.2008 21:26:14   
Februarka08
Evo, sem ji zdele med spanjem zmerla vročino in ma 37.7, tako da je mal padlauser posted image bom kar lažje zaspalauser posted image

Zdej bom pa počasi šla spat, ker sem zmatrana od današnjega dneuser posted image
Vam pa želim mirno nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
25.9.2008 21:30:35   
dolenjka
Čer  Janey, hvala za hitro dobavo user posted image  Rok plačila 60 dni user posted image  user posted image

Februarka user posted image  za Lariso, sej sem vedla da je močna punca user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
25.9.2008 21:31:16   
dolenjka
Aja Jaey, to za FW je zame pomemben podatek, dobr da te imamo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
25.9.2008 21:31:16   
ella79
skutke od LJ mlekarn imajo tudi glukozo, fruktozo...

februarka odpočij se, ker jutri bo že vse ok user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
25.9.2008 21:32:24   
larisa
Čer user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
25.9.2008 21:33:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image

si pa redkobesedna user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
25.9.2008 21:34:22   
dolenjka

Čer user posted image

Še vedno tako lepo vzgojena user posted image  

Ponosna sem nase, da sem vas tako lepo zdresirala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
25.9.2008 21:36:17   
dolenjka
Who the fa* is madasa ki nas zdaj bere user posted image  Itak, da noče profila pokazat user posted image
Joj mi grejo na živce k se pasejo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
25.9.2008 21:36:59   
larisa
Nisem redkobesedna, ampak mal berem, pa se javim, da sem tud tle user posted image

Vzgojena pa u piko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
25.9.2008 21:37:49   
MetiLu
Čer!
Midva se skoz neki potepava, dones sva bila pri mojih starih starših in sva zunaj pred hišo ulovila nekaj sončka, ga je janez izkoristil za 2 urni spanec na luftu user posted image  user posted image

Jutri pa spet delam...

Februarka, bogica je tvoja Lariska, upam, da ji vročina hitro pade user posted image  Pa samo en nasvet, ušesni termometer je za en drek! Jaz še seb ne znam vročine z njim zmerit, Janez ma pa premajhna ušeska, da bi mu sploh lahko pravilno izmerila user posted image  Men je elektronski čist ok, mu merim v ritki in je najbolj ziher, ker pod pazduho se mi skoz muva in mu ne zmeri pravilno...

Ella, jaz sem tud pristaš LM, za FW sem pa prebrala, da so delali raziskavo in da je čist umeten in sploh ni dober za user posted image  user posted image  Tko da jaz kar te Junior od LM prakticiram user posted image  Dones sem mu dala pa tud skutko z marelico od LM, pa mu je bila pregosta, ko sem pa mal sadne kašice Hipp zraven zmešala, je bil pa tak apetit da sem komaj z žlico dohajala user posted image  je zmazal 200 ml... Aja, pa jaz mu dam tud tisto skutko z jagodo.

Jencili, tako kot si ti napisala glede uvajanja GH in dojenja sva midva prakticirala, zdej se pa itak dojiva samo še zjutraj in zvečer, no, pa še ponoč, samo zjutraj bom mogla začet tud dajat mlečne kašice, ker moje mleko ni več zadost, da bi do malce (11.00) počakal user posted image

G. Jencili, men se tud zdi mal mrzlo za piknik user posted image  So mi pa tale druženja februarčkov zlo všeč in se jih z Janezom z veseljem udeležujeva user posted image  ko le imava čas ...

Bamby, super smo se mel na dopustu, ker smo bili septembra pa tud gužve na plaži ni bilo, res je bil fajn dopust, sem kar mal depresivna bla dva dni ko smo domov prišli user posted image   Janez pa je vožnjo preživel čist brez težav user posted image  

Joj punce, men se zdi da zadnje cajte čist nič doma ne naredim user posted image  bi mogla eno generalno čiščenje udart, pa grem raj z Janezom mal na potep koker pa s cujno po stanovanju... Pa počas bom mogla odstranit mizico v dnevni, ker sva včeraj že eno buško pridelala user posted image  še mal pa ga bom po celem stanovanju lovila... joj ta moja mala gosenica user posted image  kok res hitro rastejo teli naši pamžki, naš ni tud 5 sekund pri miru, razen ko spi ...

Grem mal slikice uredit, pa jih poslat razvit, sem ostala nekje pri 4 mesecih user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 25.9.2008 21:43:22 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
25.9.2008 21:38:01   
dolenjka

Nisem redkobesedna, ampak mal berem, pa se javim, da sem tud tle user posted image

Vzgojena pa u piko user posted image

kaj pa mal bereš?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
25.9.2008 21:38:20   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Who the fa* is madasa ki nas zdaj bere user posted image  Itak, da noče profila pokazat user posted image

Vohuni, ti povem....ne jih strašit, k tkole vsaj vidimo da so na temi...sej veš če se izobrazijo, pol jih tud vidle ne bomo več user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
25.9.2008 21:40:51   
dolenjka

Vohuni, ti povem....ne jih strašit, k tkole vsaj vidimo da so na temi...sej veš če se izobrazijo, pol jih tud vidle ne bomo več user posted image

UUUU ti si pa res čist izobražena in IQ na višku! Hvala k si me spomnila user posted image  Ajde madasa, naj ti bo! Beri in se naslajaj, ju3 pa po vasi sčvekaj še pred petelinom user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
25.9.2008 21:41:28   
larisa

kaj pa mal bereš?

kaj ste čvekale

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
25.9.2008 21:43:26   
dolenjka

kaj pa mal bereš?

kaj ste čvekale

aha, nič pametnega torej user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
25.9.2008 21:43:43   
ella79
meti jaz sem danes tudi te kupila k so sam marelčne skutice, bom magari mal z navadni jogurtom zmešala, k pravš da je pregosta user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
25.9.2008 21:47:26   
MetiLu
Ella, našmu je bilo mal pregosto, pa sicer goste jedi brez težav je user posted image  Jaz sem kar s kašico razredčila, sem pa kupila tud čist navaden jogurt in ga bomo jutri sprobali user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
25.9.2008 21:49:03   
larisa
Ah, sej je vedno kej pametnega user posted image ....da si mal IQ višam user posted image user posted image

Imam noro noro noro nikotinsko krizo. Sem šla pospravljat ene torbice še iz prejšnjih časov in notri našla škatlico čikov....zdej me pa tolk matra, da sploh ne vem kako se zamotit...ni mi jasno kaj mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
25.9.2008 21:54:19   
larisa
user posted image Ja kje pa ste user posted image  čakte, čakte, grem na FB pogledat, pa vas nazaj nagnat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
25.9.2008 21:54:53   
mala_pikica
Dober večer punce!

Za mano je ful naporena noč in dan. Moj Luka je včeraj ob 12 ponoči dobil vročino 38.6, sem mu dala svečko, ob 3h zjutraj pa je imel že 39.7 in ker je od prejšne svečke minilo komaj slabe 3 ure, sem ga skoraj do 6 ure zjutraj hladila z obkladki, ko sem mu ponovno dala svečko. Pa cel dan mu vročina tudi s svečkami ni padla pod 38.7. Sem bila pri zdravniku in ima bronhitis, pa vneto grlo. Sva dobila antibiotik in inhalacije. Sedaj pa čakam, da mu dam antibiotik in inhalacije, pa grem spati, ker komaj gledam, pa še buča me nekaj boli. Upam samo, da mu ni vročina še kaj narasla.
Pa skrbi me, da nisva včeraj koga ukužilauser posted image .

Dolenjka, kašici pa sta naslednji: Od NESTLE je SINLAC allergenarmer special brei( ta je sojafrei, milchfrei, glutenfrei), potem pa imam še od MILUPE in sicer SOM BREI, ta pa vsebuje  sojo. Sta pa obe za dojenčke od 4m dalje.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 25.9.2008 21:56:06 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
25.9.2008 21:56:23   
dolenjka

Ah, sej je vedno kej pametnega user posted image ....da si mal IQ višam user posted image user posted image

Imam noro noro noro nikotinsko krizo. Sem šla pospravljat ene torbice še iz prejšnjih časov in notri našla škatlico čikov....zdej me pa tolk matra, da sploh ne vem kako se zamotit...ni mi jasno kaj mi je user posted image user posted image user posted image

sej so itak presušeni bljakkk

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
25.9.2008 21:58:11   
dolenjka
Mala pikica hvalaaaaa!!! Jaz sem še vedno hripava, to je pa vse user posted image  Ne boli grlo, ni vročine HB, upam, da bo Lukec kmalu OK user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
25.9.2008 22:00:43   
larisa
Mala pikica user posted image user posted image user posted image  za vaju oba... Sej a je bronhitis nalezljiv user posted image  Če imate antibiotik pol je bakterija, ampak a nalezljiva?user posted image  
Joj ste res bogi. Si sploh ne predstavljam kaj bi naredila, če bi imela tako situacijo, da svečka nebi prijela itd... brrrrr, tega me je pa strah. Sej bo, a ne? Sej se po antibiotiku hitro pozdravi user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?