MetiLu
|
Čer! Midva se skoz neki potepava, dones sva bila pri mojih starih starših in sva zunaj pred hišo ulovila nekaj sončka, ga je janez izkoristil za 2 urni spanec na luftu Jutri pa spet delam... Februarka, bogica je tvoja Lariska, upam, da ji vročina hitro pade Pa samo en nasvet, ušesni termometer je za en drek! Jaz še seb ne znam vročine z njim zmerit, Janez ma pa premajhna ušeska, da bi mu sploh lahko pravilno izmerila Men je elektronski čist ok, mu merim v ritki in je najbolj ziher, ker pod pazduho se mi skoz muva in mu ne zmeri pravilno... Ella, jaz sem tud pristaš LM, za FW sem pa prebrala, da so delali raziskavo in da je čist umeten in sploh ni dober za Tko da jaz kar te Junior od LM prakticiram Dones sem mu dala pa tud skutko z marelico od LM, pa mu je bila pregosta, ko sem pa mal sadne kašice Hipp zraven zmešala, je bil pa tak apetit da sem komaj z žlico dohajala je zmazal 200 ml... Aja, pa jaz mu dam tud tisto skutko z jagodo. Jencili, tako kot si ti napisala glede uvajanja GH in dojenja sva midva prakticirala, zdej se pa itak dojiva samo še zjutraj in zvečer, no, pa še ponoč, samo zjutraj bom mogla začet tud dajat mlečne kašice, ker moje mleko ni več zadost, da bi do malce (11.00) počakal G. Jencili, men se tud zdi mal mrzlo za piknik So mi pa tale druženja februarčkov zlo všeč in se jih z Janezom z veseljem udeležujeva ko le imava čas ... Bamby, super smo se mel na dopustu, ker smo bili septembra pa tud gužve na plaži ni bilo, res je bil fajn dopust, sem kar mal depresivna bla dva dni ko smo domov prišli Janez pa je vožnjo preživel čist brez težav Joj punce, men se zdi da zadnje cajte čist nič doma ne naredim bi mogla eno generalno čiščenje udart, pa grem raj z Janezom mal na potep koker pa s cujno po stanovanju... Pa počas bom mogla odstranit mizico v dnevni, ker sva včeraj že eno buško pridelala še mal pa ga bom po celem stanovanju lovila... joj ta moja mala gosenica kok res hitro rastejo teli naši pamžki, naš ni tud 5 sekund pri miru, razen ko spi ... Grem mal slikice uredit, pa jih poslat razvit, sem ostala nekje pri 4 mesecih
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 25.9.2008 21:43:22 >