Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sva poročena in zdaj je mož prišel na dan z idejo da bi poleg mene imel še eno pri sexu,torej v troje.Skoraj me je kap mene bi tudi in sem rekla ne.Zdaj pa s tem ne odneha.Prosim pomagajte mi kaj naj storim odvisno, kaj ti želiš. Zelo ga ljubim in rada bi mu ugodila ugodila bi mu samo zato, ker te je strah, da bi te zapustil če mu ne bi ugodila ali pa probal brez tebe? pa ne vem kaj naj odvisno kako imaš/imata raazčiščeno v glavi.Kje naj iščem te stike mogoče ima on žensko že izbrano? z možem se o teh stvareh velikokrat pogovarjava. verjetno zato, ker se oba sprašujeva, če je sploh možno imeti "dober zakon", če je v zakonu "vedno" še nekdo (no, očitno nekaterim to ugaja)? če greš v to potem: 1. greš z nekom, ki ga (verjetno) poznaš - predvidevam, da ne greš kar tam z enim/eno, ki ga snameš iz ona-on 2. tega "tretjega" potem sigurno potem še srečaš oz. če greš enkrat v to, predvidevam, da greš potem še kdaj 3. v glavi moraš imeti razčiščeno to HUDO, hudo dobro, da veš, da gre tukaj SAMO za sex no, to je samo moje mišljenje. jaz definitivno tega ne bi mogla izpeljati, ker mi je misel, da bi moža gledala z drugo... bbbrrrr... ko sem jaz moža vprašala, kako bi se on počutil, če bi jaz hotela z dvema moškima, me je samo debelo gledal (češ, sej ne bi a ne?) če je pa želja tudi tvoja, potem pa... srečno pri iskanju