Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 11:49:55
|
|
|
|
arneja
|
Pija, jaz sem bila zate sigurna, da bo uspelo, ker si bila okoli novega leta že nosečka. Kaj misliš, da gre pri nas narobe, da nam konstantno ne uspeva ?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 11:56:22
|
|
|
|
baci
|
ja ve,je seznanjena ker ji ni bilo jasno zakaj sem jaz doma in ne v službi pol pa ji je moj povedal in je zdaj tako pametna z nasveti da ji ni para!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:00:00
|
|
|
|
Pija76
|
Arneja nimam pojma. Že nekaj ni OK, kaj pa žal ne vem. Baci ne se obremenjevat, lepo ji povej, da pač o tem ne želiš razpravljati, če pač ne želiš.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:02:22
|
|
|
|
baci
|
v službi pa me še čakajo,te glupe face ki bojo spraševele vse živo!!! jaz nisem povedala v službi,vendar moj pametni šef!!! sedaj drugič ko pa bo,pa nebo vedo nihče,niti starši,noben!!! ko bo treba it v bolnico,bom vzela dopust in nič povedala!! ker ljudje okoli mene so tako pametni glede teh stvari,da včasih mislim da so poklic zgrešili,bi mogli vsi bit dogtarji!!! znoriš,ko jih poslušaš,ko nimajo blage veze in se delajo pametne!!!tako je to če delaš v gostinstvu!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:04:06
|
|
|
|
gigi1
|
Pija moja . Oprosti mi, da sem te tako spodbujala. Morda ne bi bila sedaj tako razočarana . Drži se pupa. Če češ, pa pridi na en šnops. Mene nekaj grlo boli. Mi bo tud prav prišel. Baci žal mi je, da se moraš sedaj še s tem ubadat. Kar povej ji, da ti je že dost hudo in ne rabiš trenutno nobenih "nasvetov" poslušat
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:15:40
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi jaz bom ratala huda nate. Kaj se opravičuješ? Prosim, da takoj nehaš, ker nisi nič kriva, nisi mislila nič slabega, samo vse najboljše! Mogoče pa res pridem, pa greva na rdečega , da se ulije! Pol bom mogoče lahk jokat začela!! Baci naredi tako kot je prav, v bodoče pa če boš čutila potrebo da moraš povedati povej, če pa misliš da je to vajina stvar, pa ne povej. Midva sva povedala samo 2 nama zelo zelo bližnjima osebama.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:26:39
|
|
|
|
netka34
|
o marija pupe!! Žal mi je, da je danes prav 25., ki je za vas bedno beden bljak dan! Upam, da bo za vas hmal mimo, da boste lahko začele znova! Moj mali pa ima danes rojstni dan!! pred 10imi leti se je lih okol te ure začelo neki dogajat, pol pa 23.42, II. najlepše na svetu, ki mi zej že pošteno kravžla možgane in sivi lase..... Vse naj naj mali moj, bodi zdrav in priden, da boš lahko pomagal mamici pri !!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:32:16
|
|
|
|
lara light
|
Baci žal mi je,da ni ratalo...bodi močna, ne pusti, da ti kdo skače po glavi. Mislim nate. Pija, saj je res, pol se tko bedno počutimo, ko spodbujamo in potem pač..... Ni pravil kdaj in kako uspe, če bi to kdo vedel...Arneja in nikar s takimi, da si otrok kdo ne zasluži, da jih nima, prosim te (...pa čeprav sem jaz sama velikokrat prav o tem, pa me nihče ni po riti)...punce moje, pošiljam kup dobrih misli...rada vas imam. Danes je res en slab dan... cela se tresem, ker sem dobila tako nagravžne novice o mojih bljižnjih, da ne vem kaj bi ...res ni pravice na tem svetu.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:33:49
|
|
|
|
Abra
|
Pija meni je tudi žal, najbrž smo ble res tečne s tem spodbujanjem. Jaz mislim, da enkrat bo že. Ne bom ti zdaj dajala nobenih nasvetov, ker mora it najprej mimo in vem, da imaš vsega dovolj. Če rabiš ramo ali čvek, sporoči. Baci, kot da ni dovolj, da se moraš sama s tem minusom sprijaznit, pa še vsa okolica ... nasvete navadno dobivamo takrat, ko jih najmanj rabimo ... šefu pa le povej, da si se njemu zaupala, če bi hotla vsem ostalim, bi jim tudi sama povedala.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:34:52
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 o marija pupe!! Žal mi je, da je danes prav 25., ki je za vas bedno beden bljak dan! Upam, da bo za vas hmal mimo, da boste lahko začele znova! Moj mali pa ima danes rojstni dan!! pred 10imi leti se je lih okol te ure začelo neki dogajat, pol pa 23.42, II. najlepše na svetu, ki mi zej že pošteno kravžla možgane in sivi lase..... Vse naj naj mali moj, bodi zdrav in priden, da boš lahko pomagal mamici pri !! Netka, jaz sem prav vesela, da je za koga to lep dan...veselite se čudovitega dogodka ....vse najlepše in najboljše malemu velikemu junaku za 10. roj dan od mene! Lubčka tudi ponosni mamici!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:36:53
|
|
|
|
Abra
|
Netka, čestitke tvojemu sinčku, pred 10imi leti je bil pa to zelo lep dan Lara, upam, da ni kaj hudega
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:38:22
|
|
|
|
Pija76
|
Netka , malemu pa lubčke. Punce, da se ne boste bedno počutile pa prosim povejte kam pridemo če ne vzpodbujamo, če ne upamo? Nikamor a ne? Bomo kar nadaljevale....ker pri naslednji bitki računam spet na vašo nesebično podporo !!! LL nisem dobr zastopla, a od nas si dobila info, al od svojih privatnih najdražjih?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:45:49
|
|
|
|
Abra
|
Pija, ma sej vem. Se mi pa zdi skor tko, kot da bi jaz spet zagledala minus. Mi še hormončki tuki pomagajo, pa vreme, pa bogved kaj še. Prav tist filing, ko bi se najraje nad čim znesla. Res ni fer! Naslednjič bom pa itak še tu, z vso vnemo! Pa še vmes.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:47:07
|
|
|
|
Sisy
|
kakšne slabe novice danes punce žal mi je... tut pr nas slabo kaže...migreno sem že dobila,črtice na testih so magično izginile, počutim se slabo kot vedno pred M.... tko da se vam po vsej verjetnosti tudi jaz pridružujem.... bomo pa drug mesec spet skupaj trepetale in se spodbujale...Pija,MLBK,Baci in MišMiš, imate kaj zamrznjenčkov?
< Sporočilo je popravil Sisy -- 25.9.2008 12:50:04 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:49:12
|
|
|
|
Abra
|
O Sisy, tudi ti. To je pa res črn dan. Se ne spomnim, da bi blo kdaj tolko minusu v enem dnevu. Gretka ima čist prav, današnji dan je treba zbrisat.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:50:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Zarjica, očitno bi mi morala že včeraj dobro vilo nalimati . Meni gre pa današnji dan res na jetra. Pa kaj smo res tako slabe, da si otročičkov ne zaslužimo ? pa kaj si smešna.....me smo najboljše babe na svetu!!!!!!! Vse si zaslužimo kopico otrok in jih bomo tudi slej kot prej imele. Lubica moja to si ZAPOMNI!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:50:58
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra O Sisy, tudi ti. To je pa res črn dan. Se ne spomnim, da bi blo kdaj tolko minusu v enem dnevu. Gretka ima čist prav, današnji dan je treba zbrisat. ma ja..danes je res en tak moreč,zoprn, težek dan....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:53:29
|
|
|
|
Pija76
|
Abra res se zbližamo tukaj in za nekatere čutimo kot bi se dogajalo nam. Ampak vemo vsaj da je pravico, ko vsaj kateri med nami rata. Takrat smo neizmerno vesele. In to veselje nam pomaga da pozabimo kaj je bilo slabega in da upamo naprej. Sisy please neeee, neee pridruži se nam! Jaz pingvinov žal nimam. Pa današnji dan vseeno ne izbrišimo, ena meni zelo ljuba oseba danes praznuje. In ker je številka lepa ji z veseljem podarjam še za nekaj let ta edinstveni dan 25.9. Ker če je ne bi bilo vem da sama ne bi bila kar sem!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:54:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pija, jaz sem bila zate sigurna, da bo uspelo, ker si bila okoli novega leta že nosečka. Kaj misliš, da gre pri nas narobe, da nam konstantno ne uspeva ? ČAKI MALO....Pija ti že imaš enega otročka doma?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:55:33
|
|
|
|
baci
|
sisy-jaz imam 2 pingvinčka,tako da me vsaj to malo tolaži!! ker ko pomislim spet na novi postopek,me v želocu zapeče,spet ta čakanja in vrste,joj joj! življenje je res kruto!!! sisy-drži se,naj vsaj tebi pokaže spet ta magičen +
< Sporočilo je popravil baci -- 25.9.2008 12:56:20 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:56:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Danes je res en slab dan... cela se tresem, ker sem dobila tako nagravžne novice o mojih bljižnjih, da ne vem kaj bi ...res ni pravice na tem svetu. Larica moja kaj se je zgodilo?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:57:00
|
|
|
|
netka34
|
Hvala, Larčka, Abrica, Pija!! Mu bom prenesla poljubčke...jooooj, kako bo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:57:49
|
|
|
|
baci
|
netka-tudi jaz mu pošiljam poljubček
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 12:59:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci sisy-jaz imam 2 pingvinčka,tako da me vsaj to malo tolaži!! ker ko pomislim spet na novi postopek,me v želocu zapeče,spet ta čakanja in vrste,joj joj! Baci nič ne boš čakala...mal si boš spočila in v novembru šla po
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 13:00:06
|
|
|
|
netka34
|
Hvala baci!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?