Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Poročilo z G pregleda: MV izgleda zelo dobro, ni videti kakšnih sumljivih sprememb, zdravnica mi je vzela ponoven bris in moram na kontrolo čez 6 mesecev. Lepo mi je tudi pojasnila, da takšen izvid (PAP C3) ne zahteva nobenih drastičnih posegov, za odščip je še prezgodaj sploh govoriti, stanje se mora le redno spremljati, da se potem ukrepa, če se poslabša, kar pa niti ni nujno, da se bo. držimo pesti, da se ne bo poslabšalo! Naty*, tvoje razmišljanje popolnoma razumem in podpiram - veš, meni je najbolj ostalo v spominu, ko sem bila v srednji šoli in smo bili na sodišču zaradi zahteve po zvišanju preživnine in je moj fotr samo klobasal, da ima njegov drugi otrok slab vid in koliko ga stanejo očala, pa njegovi treningi... Kaj pa jaz??! Tudi jaz imam slab vid (že takrat sem imela na vsakem očesu -5) in mi je morala mami sama plačevati za očala (zaradi visoke dioptrije sem potrebovala stanjšana stekla z antirefleksnim nanosom, draga kot žafran, da ne govorim o kontaktnih lečah), tudi jaz sem se ogromno ukvarjala s športom, ampak sem morala aktivno udejstvovanje opustiti zaradi denarja... Ne vem, kako težko je enim razumeti, da otrok ni nič kriv, če gredo starši narazen in da še vedno ostaja otrok od obeh! In je treba za njega skrbeti! ok, zdaj sem se jaz razpenila Menjam temo! Sej js te čist razumem in ful je grdo, da morjo eni otroci to doživljat . Glih zato sem ti rekla, da te naj ni vest ne peče, če boš kaj zahtevala, ker bo vsaj malo zadoščenja za tisto, kar si mogla ti doživljat. Vem pa tudi kak je občutek, ne zaradi denarja in stvari, ampak preprosto zato, ker gledaš, kako si enemu od staršev popolnoma nepomemben . Ti si postala ful dobra oseba, mogoče tud zaradi tega, kar se ti je zgodilo in dobra mamica... to je pomembno. špelin@ Žan ma tud čist zamašen nosek, baby vac potegne ven hudiča in pol, ampak ko neham še zmer mal težko diha. A ko mu ti čistiš, ti rata čist popolnoma vse spucat? IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty se pa tvoje zgodbe spomnem k si jo enkrat napisala ko smo ble še noseče in sm bla ful šokirana.Važno da si ti dobra mamica svojemu sinku,ki ima 8200g je pa res velik fant. Se mi je zdelo, da sem enkrat napisala kaj se je zgodilo. No ja... u glavnem, da mi rata razmišljanje v stilu "life goes on". Kar te ne ubije te utrdi ane , je pa res, da zdaj ko imam svojega otročka še manj razumem, kako lahko kaka mami to naredi. Ja naš Žan je pa res konkreten dec . jana81 js bi rekla, da potem res ne prenaša AM, če je revček tolk bruhal. Kolk nas strašijo ti naši hrošči . IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Naty; tvoje zgodbe z mamo nisem zasledila, si pa ne morem predstavljat, kako se počutiš kot otrok, ki ga je zapustila lastna mati Očete še nekako razumem oz. tudi ne, da lahko pa mati naredi kaj takega.... Ja je kr hudo, ampak sem imela HB dobrega atija in staro mamo, ki sta poskrbela, da sem kljub temu zrasla in se izšolala. Pa tudi kasneje morm rečt, da sem imela okrog sebe veliko dobrih ljudi, ki so mi veliko pomagali. Pol sm pa še majčice spoznala, tko da še tolk boljše . Sončnica Sandra*** trenutno sem v stanju, ko še predobro razumem, da nekdo kritizira naše zdravstvo!!!!!! Se strinjam z nino7, pokliči v Kr glede vračila multipraktika. nina7 citiraš tisto, kar bi rada, pritisneš ctrl c, greš na osnovni post in pritisneš prilepi. In tko narediš več citatov. ok, vidla, da so že druge razložile . Svojeglava super obrazložitev za GH !!!! hijenca, ko sem js začela jest KT, so bile ene (ne spomnim se imena), za katere so povedali, da povzročajo eno ful hudo bolezen. In js uletim k svoji G pa ji rečem naj mi hitro menja, ona pa men "pa kam se vam tako mudi, sej bi vam jih menjala po naslednjem pregledu ". Tolk o tem kolk jih za naše zdravje skrbi. Ti jih kr nehaj jemat. edinaos me se s babysolzo nisva uspele uskladit, pol sm pa estrello srečala in sva mele konkreten čvek v Navigatorju . Čestitke Galu in Brini !!!!!