|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
25.9.2008 9:38:21   
tilči
Estrella...da ne bom vse kopirala, ker se bo preveč razvleklo..

Gre se za zemljišče, kje imamo mi hišo gor, ona pa ima še lastno hišo in zemljo drugje. Je pa vnuk edinec.Torej je najbolje, da ta del njej izplačamo, da postane lastnik user posted image  in potem nima vnuk kaj.
user posted image  je to, ker je spet treba dati eur, samo očitno je bolje, da to sedaj zrihtamo, kot pa da se potem pravdamouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.9.2008 9:41:29   
CatJa
Dobro jutro user posted image

Jaz sem bila danes že terenska. Ponavadi zjutraj ati vozi Jana v vrtec, no, danes sem ga jaz. Se je blo kar fajn mal zbistrit, čeprav je precej toplo jutro user posted image

Da ne pozabim; čestitke vsem štirimesečnikom: Galu, Brini, pa včeraj Zali in predvčerajšnjim Alji user posted image

Predvčerajšnjim sem bla na enem seminarju, čista zguba časa in denarja user posted image  Včeraj pa se je naša babica ponudila pazit Marka, da sva z Janom lahko šla mal na Piko. Pa zgleda, da imam samo jaz tako čudnega otroka -> pridem po njega v vrtec, pa pravi, da ne gre na Piko, da on bi bil pa kar doma user posted image  No, po daljšem pregovarjanju sva le šla, tam pa nič, ne bi šel v delavnice, ne bi to ne bi ono, edin palačinka je palila, pa taborniki so mu bili zanimivi (zarad tabornega ognja) in to je to. Nazaj grede naju je pobasal ati in sta oba pristala pod kosilnico. Skrajni čas user posted image

Marki ma pa novo foro; ko hoče vzbudit pozornost, začne tako na kratko pokašljevati in ko ga le pogledaš, se ful prisrčno nasmeji. Sem skoraj do enih zjutraj brala knjigo in opazla, da očitno vsi v familiji radi čvekamo tudi v spanju user posted image  Je imel mali pravi monolog.

špelin@; glede dedovanja. Težko rečt, kaj bi naredila na tvojem mestu. Pri nas se HB niti ne bomo imeli kaj dost za bost okol dediščine, niti mi ni o tem za razmišljat. Je pa dejstvo, da ti pripada ravno tako kot tvojemu polbratu, verjetno gre samo za oviro v tvoji glavi, ker pač nikoli nisi imela stikov s svojim očetom.

Naty; tvoje zgodbe z mamo nisem zasledila, si pa ne morem predstavljat, kako se počutiš kot otrok, ki ga je zapustila lastna mati user posted image  Očete še nekako razumem oz. tudi ne, da lahko pa mati naredi kaj takega....

Kodrana; sem pokukala slikce, ki jih imaš pod nickom user posted image  Čudovite!

Aurora; a ti pa spet o hrani user posted image  Jaz si grem tud zdej nardit en zeloooo nezdrav zajtrk -> ham&eggs. Dokler mali spi. Zadnje čase ugotavljamo, da ne glede na to, da ga porihtam/nahranim preden gremo mi h kosilu npr., on vklopi ravno takrat sireno. Kot da bi vohal user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.9.2008 9:44:09   
špelin@
Uuuuuu, stotka user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.9.2008 9:44:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Gre se za zemljišče, kje imamo mi hišo gor, ona pa ima še lastno hišo in zemljo drugje. Je pa vnuk edinec.Torej je najbolje, da ta del njej izplačamo, da postane lastnik   in potem nima vnuk kaj.
user posted image  je to, ker je spet treba dati eur, samo očitno je bolje, da to sedaj zrihtamo, kot pa da se potem pravdamouser posted image

Kako se je pa hiša postavila na tuje zemljišče??hiša je pa last user posted image ? Če ima teta hišo in zemljo drugje, potem vnuk ne bi imel razloga zahtevat nujnega deleža. Zato se raje pozanimaj na davčni kako je s plačilom davka v primeru darilne ali odplačilne. To je bolj v igri pri vas kot pa nujni delež vnuka, ki bo dobil vsega dovolj!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.9.2008 9:44:35   
eole
dobro jutro

Brina in Gal, čestitike user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Glede posedanja....jaz sem danes vprašala fizioterapevtko. Mi je pokazala kako naj bi sedel otrok (tudi tak, ki ne obiskuje RA)dokler ne more sam samostojno sedeti. Tako da ga daš v naročje in poležeš nase ni najbolje. Fino je da ga daš npr. z ritko na levo nogo, potem pa zg. del telesa zarotiraš naravnost, da gleda naprej, ritka pa je posedena na tvoji nogi, nogice otroka so pa čez tvojo nogo. Jao sem čudno napisala touser posted image  Bistvo je da je hrbet v tem položaju raven in da je teža bolje obremenjena. Naša žabi je prav uživala ko je tako sedela.user posted image  Drugače je bila pa ful pridna, in je ful napredek v 14 dneh, tako da bova še hodile privat, ker tole na dva meseca mi je bedno. V tem času lahko jaz ful zajebem.

joj, jaz si ne predstavljam tole čisto dobro.. ampak me pa zelo zanima kako naj bi to bilo.. a lahko mogoče fotkaš?? (vidim, da nisem edina s to željo user posted image )
mene zelo skrbi, da ji bom kaj škodila, sploh zato, ker že sedaj ni preveč navdušena nad pasenjem kravic.. no, saj je mogoče malo bolje, samo ne ne vem kajuser posted image

spanje in zbujanje ...  pri nas je tudi tako, da podnevi sploh ne kaže nobenega interesa za hranjenje, jo velikorat silim, pa ona gleda naokrog, pa se smeji, pa vse živo, ponoči pa sedaj že standardno na 2-3 ure papa .. samo prvo rundo mogoče prespi 4h. no, pa vidim, da ni samo pri nas tako. saj bom preživela, samo upam, upam, da bo enkrat bolje..

jana - mogoče Nejc ne pranaša AM, ko je na tvoj mlekec navajen

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.9.2008 10:00:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Gre se za zemljišče, kje imamo mi hišo gor, ona pa ima še lastno hišo in zemljo drugje. Je pa vnuk edinec.Torej je najbolje, da ta del njej izplačamo, da postane lastnik   in potem nima vnuk kaj.

Kako se je pa hiša postavila na tuje zemljišče??hiša je pa last user posted image ? Če ima teta hišo in zemljo drugje, potem vnuk ne bi imel razloga zahtevat nujnega deleža. Zato se raje pozanimaj na davčni kako je s plačilom davka v primeru darilne ali odplačilne. To je bolj v igri pri vas kot pa nujni delež vnuka, ki bo dobil vsega dovolj!

saj sem malo čudno pisala.Hiša in zemljišče je last user posted image ,po smrti starega očeta so se vsi strici in tete odpovedali deleža mojemu v prid, le ta teta se ni hotela, tako da ji pripada 1/10

Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.9.2008 10:12:03   
Anitka
Estrella imam že vse pofotografirano, a mi žal računalnik nagaja (sem imela nek virus) pa mi ne rata.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.9.2008 10:16:08   
Čmrlika
Dobro jutro!
Joj, kako pri nas v mariboru grdo zunaj zgleda...user posted image  pa dežek...dobro da je moja Taja danes po dveh bolj slabih nočeh ful lepo ajala in smo spali do 6--ih, papali, pa sva potegnili še do 8 45...zdaj pa spet aja...user posted image  jaz pa kavica in RR!

Ste me spraševale kaj jepatronažna povedala...bolj al manj vse kar že me majčice vemo...user posted image  edino me je informirala da ne s paličnim mešalnikom nič delat, ker baje uniči vitamine? user posted image  , pa naj vse lepo pretlačim s plastično žličko, pa raje ne v nulo pasirat, da se čimprej navadi čeljusti oz zobke navajat na žvečenje. Drugače pa je piko pohvalila, da se ji vidi da se dosti ukvarjamo z njo, ker tako lepo čeblja vse varjante...pa kr nonstop ji je mala nekaj "razlagala" user posted image  Ja valda- lapasta po mami! user posted image  Bolš da še ne zve kmalu za RR user posted image user posted image
grem zdaj še malo pogledat kaj  pišete, potem pa kupi likanja!!!! Saj vese zdaj sem tri dni po  morju samo prala, zdaj pa bo treba to še zlikat! dobro da je tak dan, bova tak čepele not...user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.9.2008 10:20:45   
Aurea
Dobro jutro,
naša user posted image  ima pa danes 5 mesecev user posted image

sem malce brala zgoraj, zanimive teme, dedovanje pa to... ups, kaj več bom komentirala kasneje, zdajle je alarm... user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.9.2008 10:20:54   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Prej se ni hotela odovedati temu delu, sedaj pa je pripravljena podarit le tega???? Če je tako ni panike, vzemita, le za davek preračunajta kaj se vama bolj splača.
saj sem malo čudno pisala.Hiša in zemljišče je last user posted image ,po smrti starega očeta so se vsi strici in tete odpovedali deleža mojemu v prid, le ta teta se ni hotela, tako da ji pripada 1/10

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.9.2008 10:22:36   
Soncnica Sandra ***
mAJČICE POZDRAVLJENE!

Evo mene na raport! user posted image
In kaj naj rečem pa včerajšnjem dnevu? Spet sem totalno razčarana nad našim zdravstvom. user posted image  Smo šli včeraj z mojim dragim na dermatološko kliniko v LJ, kjer smo mimogrede čakali debele 3 ure, na koncu pa so dejali, da NE VEDO TOČNO KAJ MU JE.
user posted image user posted image user posted image user posted image  banda, drugega izraza ninam za tole naše zdravstvo!!!!
So mu dali eno kremico da naj maže in da naj čez 3 tedne spet pride na kontrolo se pokazat.
Pa kaj je sedaj v današnje času lahko že vsak zdravnik, čeprav ne ve kako se stvari streže? Joj kolk me razp******** taleke stvari.

Nč, grem rajši mal pokomentirat, da se malo pohladim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

no, moža sem pričakala na en uč, ker sem že napol spala, šele ob 23h user posted image  V glavnem: dobil bo 24-urni merilec krvnega tlaka, ker ima mogoče malo povišanega - pri zdravniku ima vedno višjega kot doma user posted image  Opraviti je moral tudi obremenilni test, ki je pokazal, da je totalno brez kondicije - košarka s kolegi vsake kvatre 1x NI redna rekreacija user posted image user posted image  Opraviti mora še nekaj preiskav, načeloma pa je s srcem vse ok, bolečina v prsih je pa očitno od določenih ponavljajočih se vsakodnevnih gibov v službi, ker ima nategnjene ene vezi user posted image  V glavnem: mora se začet redno rekreirat.
Špelin, kaj naj ti rečem, kot bi brala zgodbo mojega očeta. Edino on je obremenilni test opravil brez težav.
Uglavnem želim vama, da se težave čim bolje razrešijo user posted image user posted image user posted image
Midva s princem sva že iz vrtca, zdaj pa še za vse vas ena dišeča user posted image  kave, čaja, kakava, pač po želji user posted image
U dobro, da si me spomnila, da si skuham kavo, sem čisto pozabila.
Napišem post do konca potem pa grem pristavit pisker.

Soncnica Sandra ***, če ti baby varuška na vseh kanalih hrešči, jo nesi nazaj, kjer si jo kupila. Mi smo pred 9. leti kupili eno za veliko piko in je hreščala, zato so nam jo zamenjali, druga pa je delala b.p. Se najde očitno vmes škart roba user posted image
OK, jo bom nesla nazaj. Samo veš kaj me razp***** ker se moram zaradi takih piz******** vozit cca. 30km do Kranja, saj živim na podeželju.

Vau, Estrella* je uštimala seznam user posted image user posted image user posted image
Bravo Estrella user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tisti KLIK ki je bil spodaj priliman, a tistega lahko dobimo nazaj al se je tudi zgubil?

Le kje sta valentina2006 in darmar??
Valentina nas bere, vendar pravi da nima časa za pisanje.
Darmar pa je imela težave z računalnikom, saj je bila kar nekaj časa brez l tega

MARTINA25, kako kaj Tjaška?
Hmmm.... tega pa ne vem user posted image
Upam pa da je že vse ok.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

mam nove slikice po tickerjem...............
user posted image user posted image user posted image Lepe slikice. Luštkane!

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ojla majčice in hroščki! Midva sva doma in sem celo že uspela prebrat vse kar ste naklofale v zadnjih dveh dneh. Madona, ko da me ne bi blo en teden, tolk sm mela za nadoknadit user posted image .
Ja Naty, mene samo včeraj ni bilo pa imam tudi cel roman za prebrat user posted image

Najprej hvala da ste mislile na naju in za vse pikapoke user posted image . Pa seveda edinaos, kasso in estrella hvala za sms-e in poročanje user posted image .

Kot ste že videle, je bilo najinih 24 ur popolnoma brez krčev. Ne samo to, ampak je bil Žan najbolj priden in dobrovoljen otrok v celi Ljubljani user posted image . Kožni testi so bili negativni, izvidi krvnih testov pa bodo danes popoldne ali jutri. Včeri je mel zmanjšane trombocite, ampak verjetno zaradi prehlada, dons je pa že vse tko kot je treba.
U glavnem mami še naprej na dieti, če bojo še krči, prideva pa za več dni nazaj, da mu bodo naredili še ostale preiskave. Dobila sem brošuro o refluksu, ker tud to ni izključeno, ampak zaenkrat predvidevamo (?), da je alergija.
user posted image user posted image user posted image upam da mali Žanko ne bo več imel težav!!!!!!!!!!
Pa da še hitr pokritiziram... skrajni čas za novo pediatrično user posted image , ker je to obuuuup!!! Aja pa še to... sem tam razmišljala, da se lahko zahvalim bogu ali komurkoli pač, da ma Žan samo krče. To bomo že ugotovil zakaj, ker tam pa take stvari vidiš in izveš, da si lahko samo hvaležen, da maš zdravega otroka user posted image .

Ja res je. Jaz sem bila kake 3-4 leta samo 1x tam dol in me je bilo groza v kakih razmerah to delajo in otroci bivajo.
Tko moj srček se je zbudil in je lačen, tko da grem opravit svojo dolžnost. Več, ko se še vrnem user posted image .

Aha sam na hitro glede posedanja. Žan sedi že ful pravilno, če ga držiš okrog pasa. Se že neki časa ne nagiba več na stran in nazaj, samo naprej še, da se prime za noge. Je pa osvojil najnovejšo modno muho... ko ga hočeš posedet, se postavi na noge user posted image  in to tolk trdno, da ga ne moreš dat dol. In ko ga posedem, se joka in spodmika rit, da ga dam nazaj na noge. Ko se dela da "laufa" se pa spet smeji... mali misli, da je starejši, kot je v resnici.

Evo zdej je pa pri nas tudi končno pokukalo sončece izza oblakov. Upam samo da se ne bo prevč hitro skrilo, ker tale mraz mi gre pošteno na jetra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.9.2008 10:27:10   
Soncnica Sandra ***
Eno vprašanje:
včeraj sem kupila multipraktik v Sparu. Ga prinesem domov in glej ga vraga, ne dela user posted image
Sedaj pa me zanima ali ga moram nesti nazaj v LJ kjer sem ga kupila ali ga lahko v KR???

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.9.2008 10:27:48   
Svojeglava
Živjo vsem,

midve sva bile v posvetovalnici in imamo pri 4,5 mesecih: 7.900 g in 65,5 cm.
Dobili smo prvo pikico, ker smo jo prestavili zaradi morja...

Glede goste hrane in nasveta pediatra, o čemer je bila tako ostra debata tukaj gor: jaz sem počakala in vprašala P - glede na to da ima 7,9 kg, da se mi ponoči zbuja in da bi jedla na 2-3 ure - ali naj uvajam gosto hrano, pa mi je rekla:

pri dojenih otrocih priporočamo samo dojenje do 6 meseca RAZEN, če otrok pokaže, da je pripravljen na GH prej, to pa vidimo tako,da se steguje proti hrani, ko drugi jemo, da tlači stvari v usta, da ga zanima GH, da se ponoči večkrat zbuja kot se je prej... oz., da mati vidi, da njeno mleko ni dovolj, da je otrok lačen, da ne pridobiva na teži,..torej MATI NAJ SAMA ODLOČI, KDAJ GH.

Če je otrok lačen in z dojenjem ne dobi dovolj, raje GH kot pa prilagojeno mleko (po 4. mes.seveda)

Pri uvajanju je treba torej opazovati naše korenjake in uvajati v skladu s tem, P imajo zelo različna mnenja in se nanje po moje v tem primeru ne moremo zanašati.

Osnovno mnenje pediatrov pa je: pred 4 mesecem uvajanje GH sigurno ni priporočljivo, po 6. mesecu je pa že nujno... kar je pa vmes, pa odličite same glede na znake in razvoj svojih hroščkov!

lps

Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.9.2008 10:30:28   
Anitka
Čestitke tudi Aurei in njeni user posted image za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.9.2008 10:32:33   
hijenca
Dobro jutro!

JA danes ste pa pridne. Se vidi da je dežek in da so majčice v hiši. Midva sma komaj vstala in nisma še prebrala nič za nazaj, vidim pa da ste nakloftale pa tri strani. Delat pejte nekaj, če katera nima kaj za počet, imam jaz dva likalnika, pa velik kup cotik. user posted image user posted image user posted image  Vsaka pomoč dobrodošla.

Grem zdaj brat, kaj se tako dogaja, da ste tolko nakloftale.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.9.2008 10:32:40   
Čmrlika
če bodo dale zvečer za spit kaj bolj kaloričnega , bo otrok spal celo noč. To pa ne velja. Če otrok poje dovolj hrane(zadosten vnos kalorij) čez dan, potem je bolj verjetno, da se ponoči ne bo zbujal.

evo, to sem jaz včeraj razlgala petronažni...user posted image  zdaj verjetno že razumete, zakaj sem včeraj tak komentirala da sem nasvete pametne dobivala...user posted image  je čudna ej, pa zdi se mi da pojma nima, je pa tri gor spravla...user posted image

No, meni je taja nekaj časa nazaj se začela tudi kr zbujat ponoči, pa ji nisem dajala za jest...malo obrnila na drugo stran...stisnila ninico, pa je šlo...potem sem ugotavljala da je mogoče res da je lačna..bi jedla, in pol sem hotel a začet, ko smo začeli z GH  večje obroke pripravljatt...user posted image  
pa sem pozabila na vse skupaj, ker smo imeli fazo totalnega ne jesti pred in nekaj časa na morju...user posted image  Katastrofa, takrat sem vas pa res pogrešala...Ko je vidla flašo se je drla, dvigovala, kričala ,zvijala pojedla na silo nekaj malega......user posted image  sem bla že čisto adijo, enostavno sem jo morala uspavat, ker v spanju pa je nekaj pojedla...No sem mislila daa bo kaj zbolela, al da so zobki potem ko sem videla da ji nič druga ne manjka...user posted image  no zdaj je to minilo...
in kaj sem hotela povedat....user posted image  morala najprej pojamrat... Se je že kteri kaj podobnega dogaljalo?
no zdaj mi je končno uspelo že tri dni začet to izvajt, da sem povečala obroke mleka, Gh poje en obrok in že tri noči spi spet mirno.....user posted image  bom poročala če je to to...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 25.9.2008 10:43:11 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.9.2008 10:39:16   
Čmrlika
edina, kašica od korenčka vsebuje v 125g(cela ) samo 46kcal, 100ml mleka pa cca,66kcal. Če je pojedla polovico je enako kot bi spila 25ml mleka. Po tem pa res ne mora otrok odkrit Amerike Bo treba dati klobaso in zelje, to bo pa držalo kot pribito.

Evo to mene tudi daje, kolko sploh bi naj pojedli teh kašoc, da je nek učinek?
Sem to vprašala patronažno, pa je presslišala user posted image , ker itak nima pojma! user posted image

Jaz sem od začetka taji kako urco po tem obroku dala še malo dozico mleka, pa je blo kar...se ji je pa hitro videlo, da je še lačna...no zdaj pa že mazne kar nekaj tega in pol čakam da vidim, ko postane sitna ji ponudim spet mlekec user posted image  Zaenkrat tako furamo...se bom pa spravla ko se spomnim, malo seštet kalorije, ne? Tak bom po moje dobila nek občutrk , kaj pravite? Ker naši miss se to tak dopade na žlico jest, da bi po moje usta odpirala dokle je ne bi razneslo...user posted image

Aurora- upam da sta že kaj več z galom nakidala...user posted image user posted image user posted image

Ne vem a je možno da mi ne prenaša AM, ker mi je že zadnjič po Aptamilu bruhal ?

No v glavnem spet sem vrgla stran 10€ za AM, ker mu ga ne dam več, se mi je preveč smilu včeri.

po moje je mogoče... samo sam Am mu po moje ne bo pomagal več ajat...tako kot smo zgoraj debatirale...ne vem...revček...upam, da je zdaj ok...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.9.2008 10:41:12   
Čmrlika

Gal in Brina! vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Poročilo z G pregleda: MV izgleda zelo dobro, ni videti kakšnih sumljivih sprememb, zdravnica mi je vzela ponoven bris in moram na kontrolo čez 6 mesecev. Lepo mi je tudi pojasnila, da takšen izvid (PAP C3) ne zahteva nobenih drastičnih posegov, za odščip je še prezgodaj sploh govoriti, stanje se mora le redno spremljati, da se potem ukrepa, če se poslabša, kar pa niti ni nujno, da se bo.

user posted image user posted image user posted image

Marki ma pa novo foro; ko hoče vzbudit pozornost, začne tako na kratko pokašljevati in ko ga le pogledaš, se ful prisrčno nasmeji.

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.9.2008 10:43:50   
hijenca
Zdaj pa rabim nasvet.

Za smrt mlade hrvatice, ki bi naj umrla zaradi KT yarina ste tako že slišale. Na internetu je pisalo, da so to iste tabletke, kot tabletke yasmin. Danes po radiju pa sem slišala da so to tabletke Yasminelle, ki jih že drugi mesec jem sama. A jih naj neham jest, ali kaj????

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.9.2008 10:45:08   
Čmrlika
Delat pejte nekaj, če katera nima kaj za počet, imam jaz dva likalnika, pa velik kup cotik.

Ja saj grem....user posted image  jaz mam tud dva likalnika pa dva ogromna kupa...Grrrr, še dobro da si nas nadrla...user posted image  Grem....user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
25.9.2008 10:51:11   
Čmrlika
naša ima pa danes 5 mesecev
čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Hijenca- kaj zdaj, probiotična po 4 mesecu, dve škatli čaka...da ne bom morala ki cene dvignit, da boš povedala kdaj prideš po njo?...user posted image

Za smrt mlade hrvatice, ki bi naj umrla zaradi KT yarina ste tako že slišale. Na internetu je pisalo, da so to iste tabletke, kot tabletke yasmin. Danes po radiju pa sem slišala da so to tabletke Yasminelle, ki jih že drugi mesec jem sama. A jih naj neham jest, ali kaj????

joj joj, sem danes ppozabla na to...včeraj pa me je dajalo... mislim, da ni panike, tako je naš dragi dr mariborski ne vem že kateri včeraj po radiu govoril...baje je ena tudi pri nas umrla...jaz jih imam pa čakam user posted image , ampak jih zdaj definitivno ne bom vzela! Grrrr user posted image  sta pa obe imeli nekaj zelo redkega v krvi, al nekaj takega, kot neko prikrito bolezen...user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
25.9.2008 10:53:22   
Čmrlika
Tak očitno sem sama tu gor...
no mi je pa uspelo po dolgem času, konkretno komentirat...a me lahko kATERA pohvali prosim...user posted image
Moja pika še kar spi, to paj ji ni podobno, ji dežek paše, al kaj? user posted image
ajde jaz se grem res k likalinku gret...user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
25.9.2008 10:53:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
po moje je mogoče... samo sam Am mu po moje ne bo pomagal več ajat...tako kot smo zgoraj debatirale...ne vem...revček...upam, da je zdaj ok...user posted image user posted image

zdej je končno zaspančkal, se mi je tak smilu ponoč, da nisem mogla spat, kr gledala sem ga, če bo spet bruhnu
Ma bom res raje 2x na dan delala kašice, pa če bo kaj bolje. Danes bom pasirala krompirček z malo mojega mlekca.

čmrlika nisem zasledila, a že daješ kašice tamali? Kaj vse sta pa že jedle?

aurora sem si šla nardit tvoj zajtrk.

katy sem ti poslala.

A kera uporablja Novalac nočno formulo?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
25.9.2008 10:55:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tak očitno sem sama tu gor...
no mi je pa uspelo po dolgem času, konkretno komentirat...a me lahko kATERA pohvali prosim...user posted image
Moja pika še kar spi, to paj ji ni podobno, ji dežek paše, al kaj? user posted image
ajde jaz se grem res k likalinku gret...user posted image

BEJBI SUPER SI !!!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
25.9.2008 10:56:28   
Anonimen
Dobro jutro!

Najprej vse naj naj GALU in BRINI za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Aurora super da je Gal kakal.
Naty vi pa pridno rasteteuser posted image user posted image ,pa super da je bila mirna noč.
O Estrella ti se pa spoznaš na tole dedovanje user posted image user posted image .
Taula ja jest bi tud rada vidla sliko kako to zgleda.

Aurea tud tvoji princeski vse naj naj za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image !

Glede spanja: naša se tud zadnje čase zbuja, pa kaj čmo aneuser posted image .
Grem zdej še naprej brat

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?