Soncnica Sandra ***
|
mAJČICE POZDRAVLJENE! Evo mene na raport! In kaj naj rečem pa včerajšnjem dnevu? Spet sem totalno razčarana nad našim zdravstvom. Smo šli včeraj z mojim dragim na dermatološko kliniko v LJ, kjer smo mimogrede čakali debele 3 ure, na koncu pa so dejali, da NE VEDO TOČNO KAJ MU JE. banda, drugega izraza ninam za tole naše zdravstvo!!!! So mu dali eno kremico da naj maže in da naj čez 3 tedne spet pride na kontrolo se pokazat. Pa kaj je sedaj v današnje času lahko že vsak zdravnik, čeprav ne ve kako se stvari streže? Joj kolk me razp******** taleke stvari. Nč, grem rajši mal pokomentirat, da se malo pohladim IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ no, moža sem pričakala na en uč, ker sem že napol spala, šele ob 23h V glavnem: dobil bo 24-urni merilec krvnega tlaka, ker ima mogoče malo povišanega - pri zdravniku ima vedno višjega kot doma Opraviti je moral tudi obremenilni test, ki je pokazal, da je totalno brez kondicije - košarka s kolegi vsake kvatre 1x NI redna rekreacija Opraviti mora še nekaj preiskav, načeloma pa je s srcem vse ok, bolečina v prsih je pa očitno od določenih ponavljajočih se vsakodnevnih gibov v službi, ker ima nategnjene ene vezi V glavnem: mora se začet redno rekreirat. Špelin, kaj naj ti rečem, kot bi brala zgodbo mojega očeta. Edino on je obremenilni test opravil brez težav. Uglavnem želim vama, da se težave čim bolje razrešijo Midva s princem sva že iz vrtca, zdaj pa še za vse vas ena dišeča kave, čaja, kakava, pač po želji U dobro, da si me spomnila, da si skuham kavo, sem čisto pozabila. Napišem post do konca potem pa grem pristavit pisker. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, če ti baby varuška na vseh kanalih hrešči, jo nesi nazaj, kjer si jo kupila. Mi smo pred 9. leti kupili eno za veliko piko in je hreščala, zato so nam jo zamenjali, druga pa je delala b.p. Se najde očitno vmes škart roba OK, jo bom nesla nazaj. Samo veš kaj me razp***** ker se moram zaradi takih piz******** vozit cca. 30km do Kranja, saj živim na podeželju. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vau, Estrella* je uštimala seznam Bravo Estrella Kaj pa tisti KLIK ki je bil spodaj priliman, a tistega lahko dobimo nazaj al se je tudi zgubil? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Le kje sta valentina2006 in darmar?? Valentina nas bere, vendar pravi da nima časa za pisanje. Darmar pa je imela težave z računalnikom, saj je bila kar nekaj časa brez l tega MARTINA25, kako kaj Tjaška? Hmmm.... tega pa ne vem Upam pa da je že vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: tally mam nove slikice po tickerjem............... Lepe slikice. Luštkane! IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ojla majčice in hroščki! Midva sva doma in sem celo že uspela prebrat vse kar ste naklofale v zadnjih dveh dneh. Madona, ko da me ne bi blo en teden, tolk sm mela za nadoknadit . Ja Naty, mene samo včeraj ni bilo pa imam tudi cel roman za prebrat Najprej hvala da ste mislile na naju in za vse pikapoke . Pa seveda edinaos, kasso in estrella hvala za sms-e in poročanje . Kot ste že videle, je bilo najinih 24 ur popolnoma brez krčev. Ne samo to, ampak je bil Žan najbolj priden in dobrovoljen otrok v celi Ljubljani . Kožni testi so bili negativni, izvidi krvnih testov pa bodo danes popoldne ali jutri. Včeri je mel zmanjšane trombocite, ampak verjetno zaradi prehlada, dons je pa že vse tko kot je treba. U glavnem mami še naprej na dieti, če bojo še krči, prideva pa za več dni nazaj, da mu bodo naredili še ostale preiskave. Dobila sem brošuro o refluksu, ker tud to ni izključeno, ampak zaenkrat predvidevamo (?), da je alergija. upam da mali Žanko ne bo več imel težav!!!!!!!!!! Pa da še hitr pokritiziram... skrajni čas za novo pediatrično , ker je to obuuuup!!! Aja pa še to... sem tam razmišljala, da se lahko zahvalim bogu ali komurkoli pač, da ma Žan samo krče. To bomo že ugotovil zakaj, ker tam pa take stvari vidiš in izveš, da si lahko samo hvaležen, da maš zdravega otroka . Ja res je. Jaz sem bila kake 3-4 leta samo 1x tam dol in me je bilo groza v kakih razmerah to delajo in otroci bivajo. Tko moj srček se je zbudil in je lačen, tko da grem opravit svojo dolžnost. Več, ko se še vrnem . Aha sam na hitro glede posedanja. Žan sedi že ful pravilno, če ga držiš okrog pasa. Se že neki časa ne nagiba več na stran in nazaj, samo naprej še, da se prime za noge. Je pa osvojil najnovejšo modno muho... ko ga hočeš posedet, se postavi na noge in to tolk trdno, da ga ne moreš dat dol. In ko ga posedem, se joka in spodmika rit, da ga dam nazaj na noge. Ko se dela da "laufa" se pa spet smeji... mali misli, da je starejši, kot je v resnici. Evo zdej je pa pri nas tudi končno pokukalo sončece izza oblakov. Upam samo da se ne bo prevč hitro skrilo, ker tale mraz mi gre pošteno na jetra
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|