|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
24.9.2008 9:40:10   
san
dinki, vreče so kar drage, včasih so bile po bivših 30 tisočakov, kolk so zdej pa ne vem.

o, lucalu helouuser posted image .. se mi je kar zdelo, da si preveč okupirana s taiem

perp, bravo za nejko, da je bila tako pridna na dopustuuser posted image

tina, nič se ne oglasišuser posted image , si kam pobegnila, ali ni časa?
no, pogrešanih je itak veliko... kje ste?

naša noč danes... in one word: KATASTROFA! dlesen je že tolk napeta, da sploh ne vem če je lohk še bolj, pa še kašlja po novem kot zmaj - verjetno se je nalezel od izidorja, ki že ves teden pokašljuje. sva pol noči prebedela, ker ni mogu normalno dihat skozi noska, pa še kašljal je skoz, kot da bi se mu zaltelo...božček moj... no, nosek sva sčistila ponoči, pa je bilo ok potem, sam tole pokašljevanje je zoprno. sicer ne kašlja skoz, ampak v intervalihuser posted image . še dobro da imava danes pediatra, da ga povprašam za zobek in tale kašelj.

no, toliko za sedaj, več ko bo čas. imam še nekja za nazaj za prebrat, sploh ne vem kje sem ostala, ker začnem pri zadnejm postu odgovarjat in grem potem nazaj brat. imam obrnjen sistemuser posted image , pa mi par strani fali

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
24.9.2008 9:41:56   
san
midva jeva 2 krat na dan gh in se še vsaj 6 krat dojiva, najmanj, ponavadi večuser posted image

zdej pa res morm končat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
24.9.2008 9:42:28   
Katiandi
Sem ravno razmišlala, da vas vprašam koliko pojejo vaši zakladki. Naš poje okrog 1 dcl, več mu ne upam dat, ker je šele drugi teden, odkar sva začela. A je možno, da bi mu dala preveč? al lahko kolikor on hoče
(ker nima mnobene mere, razen krompir je bljek).
Js dojim še 5-6x na dan, tudi po GH.
Kolikokrat na dan devate user posted image  spat? Midva sva hodila 3x, zdej pa kr protestira - a bi blo boljše, da preideva na 2x? Drugače pa spi okrog 2 uri čez dan.
Sem še mela par vprašanj, pa mi je kr iz glave padl!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.9.2008 9:53:19   
Vilma
Katiandi to sem hotla tudi jaz vprašat. Dnevno spanje namreč. Jaz komaj čakam, da bo Julija spala samo 2x na dan. Zdaj spi 3x, vsakič po pol ure do 45 minut. Se mi zdi, da se cel dan vrti sam okrog spanja in hranjenja. user posted image  

Spalne vreče: jaz kupujem od firme Katja&Alen. Stanejo cca 20-25 evrov, odvisno od velikosti. Lahko pa se kupijo tudi rabljene, v tem primeru jo dobiš za cca 10 evrov, +/- 2 evra.
Je pa fajn vedno večjo kupit. Za Julijo bom uporabljala tako za eno leto, sine pa nima niti dve leti pa uporabljam zanj vrečo za 3-4 leta. Je fajn, da ima v njej dovolj prostora, drugače znajo protestirat.

Midve z Julijo se tudi dojive cca še 6x. Naj bo še dolgo tako, ker sem se predolgo matrala. user posted image  Gosto hrano pa dobi samo en obrok, ponavadi dopoldne. Se mi zdi, da bom morala uvest še enega popoldanskega.

Zdaj pa šibam, frajla je odspala prvo rundo polurnega lepotilnega spanca. user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.9.2008 10:33:32   
Lona76
Dobro jutro!
Naša noč KATASTROFA!!!!! Kja naj začnem? Otroka sta oba zaspala že pred osmo. Sta bla oba sitna k user posted image . Tilen je kašlal, Taja pa jokala. Sem bla čisto na koncu z živci. Ja potem sva šla z možem na posvet k župniku zaradi krsta (otroke je pazila moja mami) in prideva domov otročki pridno spančkajo, edino Tilen se je baje zbudil in jokal. No ob enajstih se je začelo. Frca se je ne  jokala ampak drla, tilen je skos joku da mu je vroče, da je žejen, da ga lulat, pa da ne more spat, .... In tko izmenično. Se Taja umiri Tilen joka in kontra. Do pol dveh ni bilo nič od spanja. IN Taja je začela vedno jokat ko sem se ulegla user posted image . Očitno ko naju ni bilo sta sklenila en pakt user posted image . Mi je pa čudno da se Taja joka samo ko jo daš spat. Ko si že ves živčen in jo dvigneš in greš npr. v dnevno sobo ona utihne.user posted image  No ob pol dveh končno oba spita in jupi tudi mami. Ni dolgo trajalo to veselje ob pol štirih ponovno prebujenje in zopet eno uro izmenično jokata mulčka. Na koncu nisem več vedla kaj naj naredim. In to eno uro in potem ob pol sedmih spet ista pesem!!!!! Vam povem da gledam samo na en uč. No Tilna sem obdržala doma, ker tok kašla in nebi rada da še kaj faše. Naj se poba pozdravi. Ne vem pa kako naj ga prepričam, da bi popoldne malo odspal, da se še mami malo naspi user posted image .
Vreča. Očitno jo bomo mogli tudi mi kupiti. Pri Tilnu jo nisem imela. Bomo videli.
Hrana midve se ne dojiva in dobi poleg GH še 2-3 flaše. Tako nekako da ima čez dan 5 obrokov. Če bi jo dojila bi jo tolikokrat koker bi ona hotla user posted image .
Zdej pa šibam se mulček po stanovanju z lesenim kolesom vozi in škripa pa mi gre kr mal na živce.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
24.9.2008 10:34:15   
Lona76
Aja še to. A te fleki od 6. otroške kej srbijo? Se mi zdi k bi se taja hotla ponoč po glavi praskatuser posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.9.2008 10:56:23   
san
Spalne vreče: jaz kupujem od firme Katja&Alen. Stanejo cca 20-25 evrov, odvisno od velikosti. Lahko pa se kupijo tudi rabljene, v tem primeru jo dobiš za cca 10 evrov, +/- 2 evra.
Je pa fajn vedno večjo kupit. Za Julijo bom uporabljala tako za eno leto, sine pa nima niti dve leti pa uporabljam zanj vrečo za 3-4 leta. Je fajn, da ima v njej dovolj prostora, drugače znajo protestirat.

ja, jst sm gor govorila o vreči za v voziček, da ne bo pomoteuser posted image .

te vreče za spat za doma, so pa po moje najdražja okol 50 eur - npr. v nami jih imajo, so okoli 35 eur. no, vsaj imeli so jih.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
24.9.2008 11:01:42   
san
gh: naš urban je na začetki pojedu okoli 60 do 100 ml - prvi teden, pa mu je bilo premalo in od takrat naprej poje vsak dan po 200 ml za glavni obrok, tisti drugi pa je malo manj, okoli 150 ml, čeprav ga imam na sumu, da bi on večuser posted image , kam to vse da?user posted image . sedaj tudi zelenjavo pridno vso poje, prej je pa samo sadje, zelenjavo je pa po 5 do 10 žličk. pa ponavadi se potem še podojiva, čez kakšne 10 minut do pol ure.

spimo pa 2 krat na dan, sploh ne vem, če je kdaj spal 3 kratuser posted image . dopoldne okoli eno uro in popoldne tudi tam nekje, če je spanje nemoteno. če ga kaj zmoti pa lahko odspi samo 15 minut in gotovo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.9.2008 11:03:37   
Zofy
Dobro jutro oz. dober dan še od meneuser posted image .

Vidim, da je debata o GH, pa o dojenju... Midve sva uspešno uvedle 3. obrok in sice opoldanska malica, ki sestoji iz kuhanega sadja in 1/4 pretlačene banane. Danes bom najbrž tudi riževe kosmiče dodala, ker bo na menuju jabolko, ki pa ga Julija ne mara preveč. Okoli 3h pa je še zelenjavni obrok, zvečer pa kašica. Koliko poje pa ne vem, ker ne merim.
Dojenje pa je še vedno zjutraj, pa dopoldanska malica, pa včasih popoldanska in pa večerja. Torej čez dan 3-4x, ponoči pa kakor kdaj. Nekoč je bilo to 1x, v najslabših časih 4x...no, danes je po enem mesecu končno spala do 4.20 oz. se takrat 1. dojilauser posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela, sem mislila, da ne bo nikoli več tako. Upam, da se bo sedaj tega držalauser posted image

Še eno vprašanje imam glede spanja: a pri vas imajo tudi težave  v 1. delu noči? Moja Julija sedaj sicer zaspi (včeraj "že" ob 20.40, ampak se potem čez eno uro zbudi v joku, pa čez eno uro spet. In joka z zaprtimi očkami. Če jo vzamem v naročje, pade v 1 min nazaj v spanecuser posted image user posted image user posted image Očitno spet neko razvojno obdobje, a ne? Verjetno ne zna sama nazaj zaspat, ko pride v tisti plitki spanec in pol zato joka...

Kar se pa spalne vreče tiče: mi jo imamo, je super. Bo treba sicer kupiti novo, ker je ta še glih za glih, pa razmišljam, da bi kupila 2, ker pri nas v bloku je fuuuul vroče, pri mami in tašči pa ponoči kar zahladi. A je katera že čekirala H&M? Imajo tako debele? V Nami jih nimajo... No, za spalno vrečo sem se odličila, ker je bila Julija parkrat ponoči odkrita in LEDENA in nočem, da se mi otrok podhladi. Se pa še kar premetava v panju, tako da je sp. vreča idealna rešitev.

Dobro, dovolj sem načvekalauser posted image Zgleda, da bo danes sonček, je treba izkoristit!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.9.2008 11:22:58   
aleži
Dober dan,

Miška32- najprej čestitke Nejcu in Nevi

user posted image

pa še violica23, Vilma- Nataši in Juliji čestitke
user posted image

Spalne vreče: v ponedeljek je akcija v Lidlu spalnih vreč, pižamic,.... treba jih je pogledat koliko so debele,....
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20080929.index

Sara spi v njej že cca 3 tedne, ker se mi je non stop porivala gor z glavico v posteljo, odkrivala.... tako,da zdaj malo bolj mirno spimuser posted image , čeprav sva se tole noč dojile na cca 2,5 ure. Mahhhhh!!!

A ja, Žigec je zbolel. Že celo jutro bruha. Fasal je virozo v vrtcu in zdaj samo perem, brišem za njim, hodim z vedrom.........user posted image

Sara pa se je zbudila. Morem it...............

se slišimo kasneje ko bom lahko

< Sporočilo je popravil aleži -- 24.9.2008 11:24:32 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.9.2008 11:23:52   
san
evo, danes smo pa jedli riževe kosmiče (biotop) z bučkam in mu je rižek tekniluser posted image . je zmazal poln krožnik.

spanje... mi imamo težave z drugim delom noči, kadar jih imamo. prvi del, tam do 1-ih zjutraj pa je ok

alarm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
24.9.2008 11:27:00   
san
opla, sm spregleda

Nejcu in Nevi vse naj, naj za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.9.2008 11:27:32   
san
aleži, upam da bo čimprej boljeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.9.2008 11:30:05   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Spalne vreče: v ponedeljek je akcija v Lidlu spalnih vreč, pižamic,.... treba jih je pogledat koliko so debele,....
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20080929.index

Super, to se pa splača it pogledat, ker sem včeraj gledala v komisijski trgovini in starejo tiste iz 2. roke nad 10€. Samo mi pa gre na živce, da so ali roza ali modreuser posted image user posted image user posted image . Jaz želim take stvari čisto bolj neutralne, ker če bo 2. otroček fantek, ga valda ne bom v roza oblačila, da ne bo še kakih posledicuser posted image

Pošiljam pikapoke Žigcu in Taji, da se čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.9.2008 15:01:26   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

midva jeva 2 krat na dan gh in se še vsaj 6 krat dojiva, najmanj, ponavadi večuser posted image

OK, pol je vse OK in Tit ni edini mlekar user posted image . Joj, bravo Urban za tako veeeeeelike obroke user posted image ...ta bo pa zagotovo maneken....bi mu to marsikatera punca zavidala user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
24.9.2008 15:09:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Katiandi to sem hotla tudi jaz vprašat. Dnevno spanje namreč. Jaz komaj čakam, da bo Julija spala samo 2x na dan. Zdaj spi 3x, vsakič po pol ure do 45 minut. Se mi zdi, da se cel dan vrti sam okrog spanja in hranjenja. user posted image   

Dnevno spanje....Tit še zmeraj spi 2-krat na dan. Prvič gre spati dopoldne cca od 11h do 1h, drugič pa popoldne ob cca 3h do 5h oz. 4h do 6h. Če ima mir in sva doma, spi dvakrat na dan po dve uri. če smo pa kje zunaj pa tudi zaspi, ampak ima dovolj tudi 15 min user posted image .

Vreča za spanje....mi je nimamo. Tit se zaenkrat odkriva sam zelo redko, ne vem če sem ga trikrat dobila odkritega. Tako, da zaenkrat še ne razmišljam o nakupu spalne vreče.

Lona76 in San, držim pesti, da bo ta noč popolno nasprotje te noči. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo danes spali too good to be true, tko da raje ne bom nič govorila user posted image . Bi pa dala marsikaj, da bi bila vsaka noč taka.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
24.9.2008 15:13:28   
Dinki
Še eno vprašanje imam glede spanja: a pri vas imajo tudi težave v 1. delu noči? Moja Julija sedaj sicer zaspi (včeraj "že" ob 20.40, ampak se potem čez eno uro zbudi v joku, pa čez eno uro spet. In joka z zaprtimi očkami. Če jo vzamem v naročje, pade v 1 min nazaj v spanec Očitno spet neko razvojno obdobje, a ne? Verjetno ne zna sama nazaj zaspat, ko pride v tisti plitki spanec in pol zato joka...

hmmmm, po mojem pa da kaj sanja user posted image . sem brala enkrat, da user posted image  zelo radi obdelujejo vse kar se jim je zgodilo čez dan in da lahko to podoživljajo v smehu ali pa v joku. Tit se kdaj kar na glas smeji v spanju, pa tudi jokati je že začel. Pri nas pomaga če mu dam dudo in ga malo pobožam in zaspi nazaj. Drugače pa tudi mi nimamo težav s 1. delom noči, ampak z 2. delom. velikokrat se zgodi, da se prvič zbudi ob npr. 3h in potem uro in pol ne zaspi nazaj, jaz pa čista koma. 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
24.9.2008 15:48:30   
Vilma
San ne vem, kako sem prišla iz vreč za vozičke na spalne vreče. user posted image  Površno berem, prov mi je. Sory, nisem mislila nič slabega, res.
Julija pa danes SPI, se mi kar smeje. user posted image  Že dve uri, to je pravi rekord, skor da mi je že dolgčas. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 24.9.2008 15:49:53 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
24.9.2008 16:26:27   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

San ne vem, kako sem prišla iz vreč za vozičke na spalne vreče. user posted image Površno berem, prov mi je. Sory, nisem mislila nič slabega, res.
Julija pa danes SPI, se mi kar smeje. user posted image Že dve uri, to je pravi rekord, skor da mi je že dolgčas. user posted image

vilma, sej vem, da ne. sej lahko, da sm jst narobe prebralauser posted image . sploh ne vem. ker jst tu hitim z branjem, drugač sploh ne uspem vsega prebrat, pol pa vse zamešam. no, mamo pa tko vsaj dve informaciji, za ene in druge vrečeuser posted image .

dinki, hvala za lepe želje, naj se uresničijouser posted image user posted image

mene sam še neki zanima, glede M. že dvakrat sem jo dobila, samo za en dan - tko rjavo se mi je pacalo. pa ne vem, a je mela še katera tako? danes me pa fullll jajčniki bolijo, pa že ponoč so me. imam ful bolečo ovulacijo...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
24.9.2008 16:26:57   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: san

OK, pol je vse OK in Tit ni edini mlekar user posted image . Joj, bravo Urban za tako veeeeeelike obroke user posted image ...ta bo pa zagotovo maneken....bi mu to marsikatera punca zavidala user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
24.9.2008 18:08:07   
Lona76
Drage moje jst komi še uči narazen držim. Taja sedajle spi, Tilen pa je v dnevno pripeljal cel vozni park user posted image . In kot zanalašč ma moj mož danes full dela in je še vedno na jesenicah user posted image . Sicer sploh ne vem, kako on lahko dela po dveh neprespanih nočeh. In kaj še? Zdejle se mi misli tašča namalat tuki. Kao da mi bo mal olajšala. Ja mi bo olajšala en drekec pekec. Glih tok bo pršla da bo vidla kako dam otroke spat user posted image . Pa poslušat jo bom mogla. Očitno tast dela 24 ur da bo prišla. K nam pride sam ko tasta ni doma.
No upam, da bo današna noč kaj bolša. Prav tako to želim tudi San, Dinki tebi pa da se ponovi tako kot je bilo danes.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
24.9.2008 18:08:36   
Lona76
Pa vse naj naj Nejcu in Nevi za 7 mesecev in Nataši za 6.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
24.9.2008 18:12:01   
Lona76
Aja vreče za spat sem pa jaz že gledala tukaj http://www.zibka.com/ Imam čisto t mau žakl že od njih še od Tilna. Taja je tudi v žaklju, drugače se odkrije. O unmu za voziček pa kot sem rekla res še nisem razmišljala. Bomo probali z dekco najprej.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
24.9.2008 19:51:07   
san

user posted image user posted image user posted image SONČKI MAREVČKI user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7660,69cm

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 10700g, 70cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
24.9.2008 19:55:55   
aleži
Žiga je končno zaspal. Cel dan je ubogi bruhal. Sara že spi od 18.30, saj sem danes bila leteča in sem se malo ukvarjala z njo. Bo jutri boljše!!!

Lahko nočka............ grem kaj kmalu, ker sem zmučena!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?