zverinca
|
jutro, dan noč.. karkol pač lahko rečem ob tej uri, ne morem spat, sem že več kot 2h budna, niti ležat več ne morem pa sem prišla malo na računalnik.. psiho b.. hvala za idejo za kosilo: ohrovt!! blackcoffe: ne vem, mene tudi pri prvem porodu ni bilo strah ali groza poroda, pač dete mora ven, videla sem pa tudi jaz te filmčke in slike, pa me ni prestrašlo, če te kaj potolaži, da med samim porodom dol nič ne vidiš, ni šanse da kej vidiš, itak ležiš, noge nekako v luft, ti se sam matraš in potem je kar na enkrat mimo, pri tebi pa je dojenček ninica naše zdravstvo je , organizacija... jaz sem imela včeraj skakanje okoli zavoda za transfuzijo, pa še to ne bi pospešili in bi morala priti še jutri, če ne bi zatežila, da sem rizično noseča in da ne mislim hodit še enkrat, naj mi dajo tisto ampulo, saj me imajo tudi v registru krvodajalcev (še prejšnji teden so me klicali, če pridem darovat kri, ker so rabili 0-), ampak ne, vseeno sem čakala več kot 2uri tam kot lolek, da so preverili in mi izročili ampulo, da mi jo G danes lahko da... vsaj kar se tiče papirjev za bolniško imam mir, imam super osebno dr, ki mi vse zrihta.. Avšika, ja, dobrodošla!! grem vseeno probat še malo ležat, če ne že spat, nekaj mi okoli nog piha pa da jih skrijem...