Ursi2
|
Živjo! No, naš mišek spi, jz pa za comp. Kaj pa drugega? Katiandi, res ful lepi ježeki! Mi mamo pa drug mesec god in mu bom eno torto nardila, pa še razmišljam kako bi, da bi jo lahko tudi on malo vstran dobil. Če imate kake ideje, prosim, kar na l+plan z njimi. Pa kake ideje za obliko. Sedaj sem nečakinji in nečaku že nardila torto v obliki pikapolonice in čebelice pa v obliki avta. Bom vidla, kako bo! Boga Taja, no pa če je 6. bolezen in so že pikice, potem je najhujši že mimo, al! pa da bote kmalu zdravi! Hm, kar se pa tiče hrane je pa pri nas tako. Zjutri, ko vstane jema kašico in odvisno od tega, kolko jo poje. Če poje veliko se ne podojima, če ne pa je najprej dojenje, potem pa se grema umit, previt, preoblečt. Potem pa, ko hoče, se spet podojima in preden da zaspi še malo dojenja. Ko se zbudi mu pripravim kako malco (sadje ali riž s sadjem). Potem pa je spet odvisno, koliko poje. Potem grema na sprehod ali pa ven na vrt delat in če prej ni velko pojedu, pač morem nekje na sprehodu ga še podojit. Ko pridema domov mu skuham kosilo, potem pa spet dojenje preden da zaspi. Ko se pa zbudi pa dojenje (včasih, včasih pa ne) in potem je navrsti kašica, preden se gremo kopat in spravljat spat, potem pa še vsaj 2x-3x dojenje, preden da nekje med 21 in 22 zaspi. Ja, pravi lakotnik je naš miško. Sej je tk, da včasih kr neki poje, včasih pa 2 ali 3 žličke. Ampak važno mi je, da se počasi navaja na en red iin na to, kdaj so obroki. Da ne bo potem prvič jedel še le kosilo, tako kot sem bila jz navajena, dokler, da nisem zanosla. Takrat sem pa začela malo pazit, na red in sem zajtrkovala. Mi naši skor niso verjeli, dokler da niso vidli. Ja, jz mu kuham kr tak riž, kot ga uporabljam za mlečni riž, ko je bolj okrogel in se bolj razkuha. Ampak, če sma pa pri nas doma, kjer uporabljajo sam basmatega, mu pa ne grem kuhat drugega uin ga tudi rad je. Ja, sej vem, da je Luka ful hiter pri zobkih. Me sestra zabava, da sploh ni dojenček oz. da noče bit. Ker pri nas doma je sedaj v 4 letih 6 vnukov - ena je 4 leta, 2 sta 2 leti, ena je 15 mesecev, potem je eden 11 mesecev in naš 7 mesecev. In je res ful močen, ful hoče bit pokonci, sedem zobkov, mu vsi govorijo, da bi rad dohitel ostale. Me pa zanima, če kaj veste, kako je z zobozdravnikom. Sem vprašala pri nas, kako je, pa so rekli da pred enim letom ne, v Sg-ju morjo it pri 6 mesecih, ne glede na to, ali je že kak zobek ali ne, v Logatcu pa so rekli da ne prej, ko pa pri 2 letih. Se mi pa zdi, da bi blo pa že fajn, če bi šla. Mu sicer vsako jutro in večer malo čoham, da se navadi in prav uživa. Mi kr sam nastavi in čaka, ko vidim, da primem zobno ščetko. Sam je zen je, ko mu jo pol vzamem. Drgač pa smo mi danes že tud ok, Je mel včeri zvečer 38,8, vročine, pa sem mu jo zbijala s hlajenjem in je danes že brez in dobre volje spet. Sem se pa lotla malo njegove omare, da sem malo vidla, če kaj še rabi za zdej in za zimo, pa smo bolj kot ne preskrbljeni. Sma večino dobla oz. sposodla. Sem pa tud pospravla tisto, kar mu je premalo in se je nabralo za 3 škatle (št.62) Št 50 in 56 smo že zdavnej pospravli. Me pa zanima, če imate vi za ponoči spalne vreče. Bi jo kupla našmu, ampak ne vem kolk veliko bi mu. Mi je sestra posodla zdej eno ki je številka 1 inmu je zlo naknap pa še zadrgo ima posredini in se mi zdi, da ga kr precej žuli. Bom vidla, če bojo imeli kajfajnega v Lidlu v pon. Pa še eno fajno povezavo za čevljčke in oblekce, sploh za tiste, ki imate že kakega večjega čmrlja doma. Je fajn trgovina, kjer vsak torek menjajo ponudbo, vendar je v ponudbi kake tri tedne. Mi smo gor nabavli že kar nekaj stvari tako oblek kot tehničnih in so kvalitetne Tudi vozek smo kupli gor - Traxxov Jaguar s trdo košaro in smo dali za njega 238 €. http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start?CategoryName=phase_1&Entry=nlpopup
|