Ajvy
|
Večer... JAo čveke, še dobr da sem na bolniški, drugače bi si mogla dopust vzet,da bi lahko vse prebrala..... Petrap...veseli me ,da so vam dojenje lepo predstavili, in da so povedali da tudi flaškarji zrastejo Mi je pa všeč ,da si pripravljena zabrusit nazaj.....samozavesti namreč ne talajo serijsko in je zelo težko pridobljiva...... Jst sem delček samozavesti pridobial v službi, del pa po rojstvu Tarje, saj sem ugotovila, da sem jaz tista, ki jo mora čuvat in pazit in seveda za njo potegnit.... Katjuša...menim da te je izkušnja toliko bolj potrla, ker ko rodiš si poln enih emocij in želja, totalno poklekleš pred malim bitjecem in kljub knjigam in raznim nasvetom ostaneš , neizkušen.....sedaj ti bo lažje, pa bo Mcmami delala al ne....boš vidla..... Hvala za pogostitev , čestitke za polovičko...ti že piše da se sprehodi do hladilnika- jst to smernico zelo pridno ubogam Vesnozaver.....a si se kam udarla? si v redu? a zdej počivaš? Balonchy...čestitke za pregled sem ti rekla, da bo vse bp Jst sem tudi rh-.... neskrbi, čist nič ne boli...pravzaprav je prav smešno dobiti inekcijo v rit orto...v je normalno ,da si tečna....zato izkoristi za žabe se pa ne sekiraj...glej nanje ko na še eno sredstvo, ki te bo uspešno pripeljalo do mala*...če te res tako skrbi za gibe....pojej eno kislico, in se uleži na hrbet..... Pri nas je materinska trajala 10 predavanj, ki so bila tudi po tri ure.... Piškot...sem srečno na bolniški....sem bila HB uslišana s strani komisije..... Jutranje spanje...sej zbudim se zgodaj, zrihtam pupo, jo odpeljem v vrtec, potem pa se uležem nazaj- zaradi utrujenosti seveda Kar se tiče posluha...veš Celine Dion ma ves posluh tega sveta, pa se njen otroček začne jokat, če mu poje,...tak da si lahko ponosna nase, da te otrok prosi, da kej zapoj (s tem se jst tolažim) mačka27...prvi gibi so kot ,da bi metuljči letali po trebuščku.... V materinsko šolo sem šl nekje v 7 mesecu, da sem lahko še uspešno sedela.... Jst sem tudi neumna na pizzo...oprosti, ker nisem vidla ,za košček....se mi je tak zavrtelo, dasem se šla raje uležt Kolumbo...hvala za lepe besede...ne veš koliko mi pomenijo Zaspanka...superca.... MAjchy...tudi ti si ena zaspanka Birdy....gospa, nič ne poveš kako je bilo??Sigurno nas nisi nič za nazaj brala, lumpa?? Cita..ta izcedek je prišel zato ,da lahko svoji G poveš, da nimaš kej delat v službi.... držim pesti, da se vse urihta Tancy...Topniška (sorry sem bolj leva za ulice)..jst sem an Vojkovi..na končni postaji 20.....pa res lahko kdaj priletiš....