|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
23.9.2008 18:10:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz bi do odhoda v službo čist ukinila dojenje user posted image a sem čudna user posted image zato sem pa danes čists napsihirana, kako bom to v 3 mesecih zrihtala user posted image zdej pa ne bom več morila

nič nisi čudna, si se pač tako odločila user posted image  sam je pa res, da pri marsikateri še mal joška poje potem, če ne drugače pa za crkljanje oz. namesto pravljice user posted image

Sej bo, boš vidla kako bosta Tara in Zoja čez 1 leto dunajca mlatli user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
23.9.2008 18:10:37   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Še nekaj vam povem, da ne bi jutri, ko naju z Lano zagledate, klicale socialno. user posted image  Mi imamo modrico pod očesom. user posted image  So bile nogice prehitre, roke pa niso sledile, ko se je sonožno odrinila napej. user posted image  user posted image  

ajojuser posted image
al je pa preveć za vidom gledala, pa jo je atauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
23.9.2008 18:11:54   
dolenjka

Še nekaj vam povem, da ne bi jutri, ko naju z Lano zagledate, klicale socialno. user posted image  Mi imamo modrico pod očesom. user posted image  So bile nogice prehitre, roke pa niso sledile, ko se je sonožno odrinila napej. user posted image  user posted image  

vsak izgovor je dober, pa tudi če je slab user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4253
23.9.2008 18:13:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ajojuser posted image
al je pa preveć za vidom gledala, pa jo je atauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja, zato, ker še ni njihovega ZK izpiska videl. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 23.9.2008 18:14:16 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
23.9.2008 18:14:01   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

vsak izgovor je dober, pa tudi če je slab user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image , kmalu jih boste še vi imeli

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
23.9.2008 18:14:52   
Janey
malo heca je blo, ampak jaz sem zadnjič vidla eno malo pupo ene 2,5 staro ko je mela plavo očko, pa dobro si misliš, da se je že kam vdarla, pol je prišla pa mamica po njo ko je stran tekla in jemela mamica ful plavo roko.naklučje?mene je kar zmrazilouser posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 23.9.2008 18:15:13 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
23.9.2008 18:15:52   
buči
ella, kot prvo se moraš ti pomirit. No, vsaj jaz sem bila pri Aljažu kar živčna, ko se je približevala hrana, ker sem vedela, kaki boji bodo. Saj veš, čutijo vse - še vedno. Če jo boš dala v vrtec, mora pri 11 mesecih res jest v bistvu vse. Sicer si razmišlala o privat, mogoče se bodo tam še kaj trudili, ker v vrtcu se ne. Dobijo slinček, skledico, žlico in jej. Kos mesa poa tak, da rabiš fleksarco! Ampak res, povej P, da je kriza, da to zavede, mogoče imaš zato lahko celo podaljšano porodniško, ker je v bistvu zadeva resna. Pa da ne delam še jaz panike, pusti za par dni, daj ji siti kašico, naš je nor na mlečni gres od DM-ja baby love (koruzni in riževi kosmiči z mlekom v prahu in vanilijo po 4. mesecu - pride čisto gladka kaša, za kozlat sladko, ampak mu je noro coooooooooooooool. 1x na teden ga pač razvajam. Ali pa banana, kar košček za lizat. Samo res, ko bo sita, mogoče je preveč lačna, pa je neučakan, ker bi na hitro iz zize. Upam, da ne pametujem preveč. user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4257
23.9.2008 18:16:07   
Janey

ajojuser posted image

Ja, zato, ker še ni njihovega ZK izpiska videl. user posted image user posted image user posted image

hihi, če je taki pol pa bolše da za jakcem nikoli ne pogledauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4258
23.9.2008 18:18:15   
Janey
a veste da moj otrok spet spi 1.20??in ne kaže znakov da se zbudi...jooj kak  fajn, ko bi le tak ostalouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
23.9.2008 18:19:17   
srečka nosečka

malo heca je blo, ampak jaz sem zadnjič vidla eno malo pupo ene 2,5 staro ko je mela plavo očko, pa dobro si misliš, da se je že kam vdarla, pol je prišla pa mamica po njo ko je stran tekla in jemela mamica ful plavo roko.naklučje?mene je kar zmrazilouser posted image

nimam komentarja user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
23.9.2008 18:20:00   
Janey

nimam komentarja user posted image user posted image user posted image

jaz sem si pol pač rekla, da mogoče je pa taka neroda kot mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4261
23.9.2008 18:20:03   
srečka nosečka

a veste da moj otrok spet spi 1.20??in ne kaže znakov da se zbudi...jooj kak  fajn, ko bi le tak ostalouser posted image

ej, pa kaj si z Jakcem naredila??? user posted image
To več ni on. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
23.9.2008 18:21:02   
Janey

ej, pa kaj si z Jakcem naredila??? user posted image
To več ni on. user posted image

a jaz?? če bi to jaz nardila bi že to prvi dan nardila...ker tiste posranih 20min ko je spal sem jaz lih na wc šlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.9.2008 18:25:51   
dolenjka
Jakec ima za jutri bjuti slip user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.9.2008 18:27:03   
srečka nosečka

Jakec ima za jutri bjuti slip user posted image

user posted image

uboga Janey user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.9.2008 18:38:51   
ella79

jaz bi do odhoda v službo čist ukinila dojenje user posted image a sem čudna user posted image

če si ti čudna, pol sem tudi jaz user posted image  user posted image

sem se že ustrašla da sem edina user posted image user posted image user posted image

janey sem tudi že piškot zdrobila v sadje, pa nič. ga pa je z veseljem, če ji ga dam v roke user posted image sam to je itak bolj igračkanje

buči mi je všeč da poveš svoje 'pametovanje' user posted image čuvala jo bo itak tašča, sam mogoče si res nisem predstavljala, da naš user posted image ne bo jedel. No, sej enkrat itak da bo user posted image user posted image sem ji tudi to kašco k ti pravš dala, pa poje ene par žlic, tako kot vse ostale (cca pol aventovega lončka) user posted image
se bom danes nakulirala, jutri je nov dan in novo upanje user posted image
vsem hvala za spodbudo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.9.2008 18:39:30   
Februarka08
Dan.

Uf, ste se pa razpisaleuser posted image
Mi imamo polne vreče... hladilnik je še vedno prazenuser posted image morm še vse not zložit...
Sem sam na hit prebrala mal glede GH - joj,ste boge eneuser posted image verjamem, da čist pop**** fašeš, ko se mučiš in pripravljaš... user posted image HB pri nas je mal zalaufal... je danes pojedla 160ml kosila, prejle v Qlandii pa 180ml sadne kašiceuser posted image user posted image user posted image tud še nikol toliko... sem imela premalo sabo.. kaj sem pa vedla, da bo še kar usta odpiralauser posted image user posted image user posted image
Pa listek sem srečala, sva mal klepetale, pa David in Larisa sta se mal zaljuljeno gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image je blo fino spet mal med ljudi it... skoz domauser posted image user posted image

Grem hitro razpakirat stvari...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.9.2008 18:49:01   
dolenjka
Ella ti res nikol ampak res nikol ne jamraš, tko da ti je danes dovoljeno na polno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.9.2008 19:00:26   
jencili
pri nas tud dons padajo rekordi - spetuser posted image
Prej k sm napisala, da je šel Taj po uri in pol spet spat (s tem, da je pred tem spal uro in pol), je spal še točno 2 uriuser posted image
To pa je že too much za njega...ampak, jst nimam nč protiuser posted image

Itak, sm pa še jst dobre pol urce odspala, ker sem taka, k bi me tank povozu. Prov slbotno se počutim že cel dan, tko da mi je zdej tašča Taja gor vzela za ene pol urce, da se mal nadiham svežga zraka in mal k sebi pridem.

Janey, tebe morm pa mal razočarat. Dons se res ne počutim dobro in tud jutr ne bom nikamor hodila, ampak bom rajši malo nafilala baterije (če se bom kej bolš počutla splohuser posted image user posted image )

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.9.2008 19:02:03   
jencili
Ella, user posted image user posted image user posted image  za vaju z Zojo. Sej bo tud njej zalaufalo, samo malo več očitno rabi. Mogoče ji zdej te okusi res ne potegnejo, pa ji čez neki časa vseen bojo. Boš vidla, kaka jedka bo ratalauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.9.2008 19:02:56   
ella79

Ella ti res nikol ampak res nikol ne jamraš, tko da ti je danes dovoljeno na polno user posted image  user posted image  user posted image

sem prej ravno razmišljala o tem user posted image user posted image user posted image
mah, sej mi je žal k sem sploh začela, k potem sam o tem premišlujem user posted image user posted image user posted image user posted image sem si naredila za jutri načrt, pa da vidmo kako bo user posted image user posted image user posted image
pomoje mam krizo, k sem skoz doma user posted image no, sej včeri sva se popoldan potepali, sam danes... men je to za ZNORT user posted image user posted image pa spet nos pucamo, posledično spala čez dan 3x po pol ure user posted image user posted image user posted image v glavnem, danes sam za v savo user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.9.2008 19:05:10   
kati kati

CELJE
ob 11h v citiparku zgoraj LIZIN VRT ali POMARANČA

kjerkoli se tisti ki bo prva zdelo bolj primerno

pridejo:

dolenjka in tara
srečka nosečka in lana
marusha in lovro
mala_pikica in luka
misar in lana
itata in jakob
neni in mark
meti in janez
jencili in taj
janey in jaka 

lušno bouser posted image user posted image

tudi vse ostale...PRIDITE !!!!user posted image

komaj čaaakaaam

kaj pa jst???

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.9.2008 19:06:06   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

CELJE
ob 11h v citiparku zgoraj LIZIN VRT ali POMARANČA

kjerkoli se tisti ki bo prva zdelo bolj primerno

pridejo:

dolenjka in tara
srečka nosečka in lana
marusha in lovro
mala_pikica in luka
misar in lana
itata in jakob
neni in mark
meti in janez
jencili in taj
janey in jaka 

lušno bouser posted image user posted image

tudi vse ostale...PRIDITE !!!!user posted image

komaj čaaakaaam

kaj pa jst???

ti si pa tuki zajeta user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.9.2008 19:06:56   
dolenjka

sem prej ravno razmišljala o tem user posted image user posted image user posted image
mah, sej mi je žal k sem sploh začela, k potem sam o tem premišlujem user posted image user posted image user posted image user posted image sem si naredila za jutri načrt, pa da vidmo kako bo user posted image user posted image user posted image
pomoje mam krizo, k sem skoz doma user posted image no, sej včeri sva se popoldan potepali, sam danes... men je to za ZNORT user posted image user posted image pa spet nos pucamo, posledično spala čez dan 3x po pol ure user posted image user posted image user posted image v glavnem, danes sam za v savo user posted image user posted image user posted image

pridi k nam, imamo Krko ki je bolj čista user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.9.2008 19:08:27   
ella79

pridi k nam, imamo Krko ki je bolj čista user posted image  user posted image  user posted image

pomoje imam Kokro še bliži user posted image user posted image
pa Soro, pa še kej bi se našlo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?