|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
23.9.2008 15:34:02   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sayuri, še z moje starni čestitke. Se sicer najbrž uradno še ne poznava, ampak sem slišala od šefice in ostalih, da si fajn baba! user posted image user posted image   

Kere šefice????? user posted image user posted image user posted image

sayuri se vidi, da te že dolgo ni  blo na naši temiuser posted image user posted image user posted image

tvoja dva avgustovska februarčkauser posted image  sta pa fulllllllllllllllllll lepa. prava cukrauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
23.9.2008 15:35:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sayuri, še z moje starni čestitke. Se sicer najbrž uradno še ne poznava, ampak sem slišala od šefice in ostalih, da si fajn baba! user posted image user posted image   

Kere šefice????? user posted image user posted image user posted image

sayuri se vidi, da te že dolgo ni  blo na naši temiuser posted image user posted image user posted image

tvoja dva avgustovska februarčkauser posted image  sta pa fulllllllllllllllllll lepa. prava cukrauser posted image

ona točn ve kdo ji je dal permišn da je šla po ta dva cukra mal prej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
23.9.2008 15:50:04   
ella79
larisa ne sam da ji spasiram, zmiksam ji, pa tudi noče jest user posted image se mi že mal user posted image k sploh ne vem, kako naj potem uvajam

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
23.9.2008 16:35:52   
buči
ella, kaj pa če pustič tiste stvari, ki ji ne pašejo za nekaj dni, pa potem spet poskusiš?

Zdaj, ko pa sonce sije, pa naš spi, namesto, da bi šla vsaj za 20 minut ven. Zgleda, da me odvaja ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
23.9.2008 16:40:47   
ella79

ella, kaj pa če pustič tiste stvari, ki ji ne pašejo za nekaj dni, pa potem spet poskusiš?

Zdaj, ko pa sonce sije, pa naš spi, namesto, da bi šla vsaj za 20 minut ven. Zgleda, da me odvaja ... user posted image user posted image user posted image

se pravi zize rulamo naprej user posted image mal me res že panika, k več kot 100 ml še ni pojedla v celem dnevu  user posted image povprečje je 5-10 žlic. mislim da je že čas za vsaj en obrok user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
23.9.2008 16:52:29   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Eno ? Doma imam še 1 vrečko Aptamila ampak ne vem kam sem merico vraknila user posted image  Kolk kavnih žličk naj dam v 150 ml vode user posted image  bomo mal testiral našo pikico kaj dogaja user posted image

če lahko do ju3 počakaš ti jo jaz prinesem, pomoje bo težko z žličkami

< Sporočilo je popravil Janey -- 23.9.2008 16:55:00 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
23.9.2008 16:54:20   
Janey
jaz mam novo frizuro in sem važnauser posted image jaka je bil super priden

zdaj sma pa pr mami pa tu sedi polek nas in čveka...moja2 igrata kocke, jaz sem na rr jaka pa je glavni frajeruser posted image user posted image user posted image

sma pozabla doma flaško z vodo in sma cel dan že na štoplih...morem v trgovino, ker otrok noče zaspatuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
23.9.2008 17:02:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

se pravi zize rulamo naprej user posted image mal me res že panika, k več kot 100 ml še ni pojedla v celem dnevu  user posted image povprečje je 5-10 žlic. mislim da je že čas za vsaj en obrok user posted image

jaz sem prej s sestro govorila, ki kakih podobnih težav sicer ni imela, sam mi je isto svetovala

Baje eni, predvsem punčke, rabijo mal dalj časa user posted image  No, mi smo včeraj 200 ml zbasali v dveh rundah in še malo sam spet samo sadje user posted image  Komaj čakam da bo vsaj mlečno lahko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
23.9.2008 17:15:16   
ella79
janey važička user posted image user posted image user posted image

dolenjka jaz sem ravno zato začela z mlečnimi, pa zaenkrat ni sprejela user posted image mogoče bo res treba hipp kupiti user posted image pa če pomislim, da v dveh mesecih ni kakšnega hudega napredka in da čez tri mesece more dejansko že vse obvladat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
23.9.2008 17:18:19   
Suzi*
sem naši prej skuhala krompirček, korenček in brokoli, pa ni pojedla nič. user posted image  pa je blo kar dobro. se je kar davila zraven, skor ust ni zaprla ko ji je v usta prišlo. user posted image  ella, mi2 imava čist iste zbirčne metke doma. user posted image  jaz ji bom pred kopanjem skuhala kompotek in riževo kašico noter naredila. me zanima kaj bo porekla naša madam.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
23.9.2008 17:24:09   
ella79
a kašico k se z vodo kao meša user posted image
jaz sem ji danes rižek+korenček user posted image pa še vse živo sem ji hotla dat, pa tudi ust noče odpret user posted image ji potem sam na ustnice mal dam, da poližein če ji bi bilo ok, da bi jedla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
23.9.2008 17:27:33   
dolenjka

a kašico k se z vodo kao meša user posted image
jaz sem ji danes rižek+korenček user posted image pa še vse živo sem ji hotla dat, pa tudi ust noče odpret user posted image ji potem sam na ustnice mal dam, da poližein če ji bi bilo ok, da bi jedla user posted image

tko pri nas naša sadje je, ostalega pa ne user posted image  no, pa skutko z banano je jedla user posted image  Kaj si ji pa dala od mlečnega?

Kje pa piše, da mora čez 3 mesece samo še GH jest user posted image  In če ne bo, kaj bo potem user posted image   Lej, ti bodo pa porodniško podaljšali user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
23.9.2008 17:34:19   
ella79
a za tako stvar podaljšajo porodniško user posted image
od mlečne sem ji dala samo skuto, pa potem neki s sadno hipp mešala, pa potem sadno kupljeno. Pa noče ne polente, gresa, to se kar davi user posted image
jah fino bi bilo, da ko bo šla v varstvo, da ne bo več na zizi oz. flaši user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
23.9.2008 17:41:00   
srečka nosečka
dan, user posted image

na brzino, da se javim user posted image , me mala in vse ostalo zraven zadnje dneve tako okupira, da niti na RR nemorem v miru pokukat. user posted image  user posted image

Jeeeeeeeeeaaaaaaaaaa, komaj čakam, da vas jutri poznam. user posted image user posted image user posted image
Škoda za nekatere, da ne morete priti zaradi virusov oz. oddaljenosti. user posted image
Pa upam, da ob drugi priliki.

Grem še malo za nazaj prebrat, dokler mala spančka ....

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
23.9.2008 17:43:48   
dolenjka
Lej, če jo res podaljšajo ne vem, sam po logiki user posted image  Če otrok ne je drugega kot sesa pri mami potem verjetno se nekaj da zrihta al kako user posted image  Si pri pediatru že povedala user posted image  Bi blo fajn za vsak slučaj da je zabeleženo v kartoteki.
Predvsem pa odmisli in vztrajaj, 1x bo začela user posted image  Moja pa tut, drugač  bo p**** user posted image

A misliš da ji ni bila pregosta skuta? Jaz sem mal jogurta dodala pa mičkeno banane in to je 1. stvar da jo je jedla kot nora ki sem jo sama naredila user posted image

Meni vsi govorijo da naj vztrajam in ne menjam jedi. Da če npr. zeljenavnega obroka noče naj ji ne ponudim nič drugega kot samo zizo, ker drugače bo vedno vedela da ima alternativo (no, sej ziza je tut user posted image ). A katera ve, če svetovalke za dojenje kake info o GH dajejo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
23.9.2008 17:52:20   
srečka nosečka
suzi - linex ji lahko daš, naša ga je dobivala že v P. Pa upam, da se tvoja dva mala škratka čimprej pozdravita. user posted image

misar - vse najboljše user posted image user posted image user posted image

janey - user posted image user posted image user posted image  za vpis

ella - slej ko prej bo že začela papcat, še vsi so. Upam, da vama čimprej zalaufa. Kakšnega pametnega nasveta pa žal nimam, ker teh težav nismo imeli.
Je pa od kolegice sestra malo dojila do 2,5 leta. Velikokrat sta bile cel dan samo na joški in ni jedla nič drugega. Danes je mala stara 4,5 let in je VSE. Moreš videt kako mlati po morskih sadežih user posted image , ful jih ima rada, pa ostalo vso hrano. Prava jedka je.

sayuri - iiiii, kako sta zlata. user posted image  Pa kapo dol pred tabo, da tako sfolgaš z njima. user posted image
Mi smo Lano dali cepit proti rota virusu. Sem videla dva malčka obolela s tem in je zgledalo grozno. user posted image  

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 23.9.2008 17:54:09 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
23.9.2008 17:56:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Je pa od kolegice sestra malo dojila do 2,5 leta. Velikokrat sta bile cel dan samo na joški in ni jedla nič drugega.

tole mi pa ni všeč user posted image  Mislm v smislu da pri 2h letih pa res ne bi 5x na dan dojila user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
23.9.2008 18:00:41   
Janey
CELJE
ob 11h v citiparku zgoraj LIZIN VRT ali POMARANČA

kjerkoli se tisti ki bo prva zdelo bolj primerno

pridejo:

dolenjka in tara
srečka nosečka in lana
marusha in lovro
mala_pikica in luka
misar in lana
itata in jakob
neni in mark
meti in janez
jencili in taj
janey in jaka 

lušno bouser posted image user posted image

tudi vse ostale...PRIDITE !!!!user posted image

komaj čaaakaaam

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
23.9.2008 18:02:46   
ella79
jaz bi do odhoda v službo čist ukinila dojenje user posted image a sem čudna user posted image zato sem pa danes čists napsihirana, kako bom to v 3 mesecih zrihtala user posted image zdej pa ne bom več morila

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
23.9.2008 18:03:13   
dolenjka
Moja2 sta zunaj, jaz sem se ravno špinačnih tortelinov nabasala, zdej grempa mal skidat user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
23.9.2008 18:05:09   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Je pa od kolegice sestra malo dojila do 2,5 leta. Velikokrat sta bile cel dan samo na joški in ni jedla nič drugega.

tole mi pa ni všeč user posted image  Mislm v smislu da pri 2h letih pa res ne bi 5x na dan dojila user posted image  user posted image

Saj je to z mojo logiko tudi skregano user posted image . Itak ne vem, kaj ima še otrok od tega razen nabijanje ojdipovega kompleksa user posted image . Povedala sem, kako je mala sedaj glede hrane. Njena "čustva" so pa druga zgodba. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
23.9.2008 18:05:27   
Janey
ellauser posted image user posted image sam sekirat se ne smeš...jo boš dala pa na flašo če nebo htela druga. poskusi počasi, postopoma...ne govori, da mora. je že zakaj tako...ko boš pogruntala kaj rada je boš s tem vse kombinirala, potem pa počasi začela brez uvajat. si že poskusila v sadje kak keksek zdrobit?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
23.9.2008 18:06:31   
srečka nosečka

jaz bi do odhoda v službo čist ukinila dojenje user posted image a sem čudna user posted image

če si ti čudna, pol sem tudi jaz user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
23.9.2008 18:08:29   
srečka nosečka
Še nekaj vam povem, da ne bi jutri, ko naju z Lano zagledate, klicale socialno. user posted image  Mi imamo modrico pod očesom. user posted image  So bile nogice prehitre, roke pa niso sledile, ko se je sonožno odrinila napej. user posted image  user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4249
23.9.2008 18:09:50   
Janey

jaz bi do odhoda v službo čist ukinila dojenje user posted image a sem čudna user posted image

če si ti čudna, pol sem tudi jaz user posted image  user posted image

to je normalno, če čudno, zame bi blo čudno če nebiuser posted image jaz sem imela če bi dojila v planu po 6 m začet odvajat.
dobro drugo je če otrok ne je druga....ampak pol pač poskusiš z AM kaj češ.ampak slej ko prej nekaj ziher najdeš da dete je, al pa način kje in kako je. rabiš čas, voljo in veliko potrpežljivosti ampak je ljubezen to tega malega bitjeca zmožna tega in še več. ella jaz verjamem da vama bo uspelo in da bo do 1 leta lepo pridno papcala. počasi in strpno...pa ne bodi živčna in čim manj bodi s tem obremenjena.

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?