|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
23.9.2008 10:42:29   
kunda
Junona, jaz sem dobila izcedek rumenkaste barve kakšen dan po pregledih z ultrazvokom. Sem vprašala mojega G, pa mi je rekel, da je to čisto normalo in dokler ni krvav izcedek ni panike.
Srecka 82 jaz imam podobne izkušnje s slabostjo kot ti. Sem štiri dni nazaj ugotovila. Če veliko jem, tudi zvečer, mi zjutraj sigurno ni slabo, tako da sedaj res skos jem in je precej bolje.
Punce, koliko pa ste se ve že kaj zredile?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.9.2008 10:47:08   
janja*
Pat74 a ti boš šla v Postojno?Tudi jaz sem tretjega rodila v Postojni in sem ful zadovolna,tako,da bom šla tudi tokrat v Postojno.Mogoče se pa vidiva.
Ja punce te čudni izcedki? Tudi jaz imam včasih malo rumenkast izcedek in se ful vleče.To pač paše zraven.Pride in mine.Nič ne skrbet to ni nič takega.Samo pozitivno pa bo.Dokler ni krvi je vse okej.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.9.2008 10:49:19   
tassika
Ojla, jaz bi tudi biftek jedla, ga obožujem in ga lahko pojem na toneuser posted image . Bom imela pa kmalu problem s tem, ker gremo naslednjo soboto na trgatev in bo tast sigurno naredil biftek in jaz bom kaj rekla, da mi ne paše, lih verjeli mi bodouser posted image . Povedala pa nisva še nobenemu, ker sem rekla, da bi rada počakala do NS.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.9.2008 10:54:34   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)     (št. user posted image ,št. user posted image )     PREGLED      NS     SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27               (št.user posted image  3 ,št.user posted image 1 )                  ?             ?
 srečka82(26let)        (št.  1, št .   0)           07.10          ?
02.04.
user posted image supermiška(28let)       (št. user posted image 3, št. user posted image 1)           08.10.      22.09.
user posted image malcekvita                    (št. user posted image 1,št.user posted image 0 )            24.10.      15.09.
user posted image  ladybird01 (30let)       (št.user posted image  2 ,št.user posted image  0 )         13.11.      17.09 .

03.04.
user posted image Artičoka                        (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         01.10.     25.09.  
user posted image mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.        ?
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)            19.08.     25.09.
user posted image bibona                            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             15.09.       ?

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)            11.09.         ?
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)          14.10.         ?

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )        06.10.     24.09.   
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          26.10.     23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )            08.09.            ?

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image   0)         14.08.        26.09.
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08.         ?

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           21.08.        ?

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.         ?
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09.        03.10.

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image   0)      22.08.       30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.       23.09.+dht
user posted image linči 312                       (št. user posted image ?, št. user posted image ?)              ?              ?

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image  0 )           07.10.       06.10.
user posted image angelito                      (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                 ?             02.10.
user posted image aljab                           (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                  ?              ? 
user posted image matt                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                
07.10.       03.10.

12.04.
user posted image poka1                         (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )            26.08.          ?
user posted image baltazarka                  (št. user posted image ? , št. user posted image ?)               ?                ?

13.04.
user posted image
zupancdam                  (št. user posted image 5,št user posted image 1 )            24.09.       09.10.

14.04.
user posted image  vud                           (št.user posted image  2, št.user posted image   1)            23.09.        30.09.

15.04.
user posted image mavika                      (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )             10.09.          ?
user posted image pat                             (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )             09.09.          ?
user posted image  sobra  (27let)           (št. user posted image  2, št.user posted image  0 )            nov          07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25let)         (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)               ?            06.10.
user posted image lily32                         (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                ?              ?

17.04.

user posted image L & L(29let)             (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           07.10.      06.10.
user posted image MAJLANA                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.            ?
user posted image  nmag                        (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            02.09.      07.10.

18.04.
user posted image neučakana                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           20.08.           ?
user posted image blancica (34 let)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )          13.10.       06.10.   

19.04.

20.04.
user posted image lilica                          (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           ?
user posted image BrinaBA(32 let)        (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09.        09.10.

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25let)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        16.09.           ?

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23let)(št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)        30.09.       10.10.
user posted image kunda  (29 let)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0)       15.09.       13.10.
user posted image Nea_teja_(33let)    (št.  4, št.  3)                    ?               ?

25.04.
user posted image pikaro                         (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)        14.09.          ? 

26.04.

user posted image  anca(27 let)              (št. user posted image  1, šr.user posted image  0 )         ?                ?

27.04.

user posted image  štorkljica                     ( št.user posted image  2,št.user posted image  1)      25.09.          ?
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )          ?              ?
user posted image zaspanka84 (24 let)    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)              ?             ?

28.04.

user posted image zoja B                         ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)         17.09.     13.10.
user posted image copka   (28 let)          (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )         22.09.        ?

29.04.

user posted image tassika                        (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ? )        11.11.      15.10.
user posted image mišk (26 let)              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           21.10.          ?

30.04?.
user posted image *junona* (23 let)     (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )            01.10., 13.10.        21.10.
user posted image   Pat74
  (34let)          (št. 3,št. 2)            22.10.      ?                        

xx.04.

user posted image čokoladica                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)               ?            ?
user posted image ančula                        (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )              ?             ?

user posted image  Adelina                       (št.user posted image 3,št. user posted image   2)          09.10.   27.09.

TRENUTNO NAS JE: 59  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.9.2008 10:56:32   
sonček85
ojla!Ja sonček se skriva prav tako pa tudi jaz .Danes sem bila pa zelo pridna ,sem počistila vsa okna ,vse zavese oprala,bele cote oprala ,balkon pospravila-uffffuser posted image -no sedaj pa malo počivat .user posted image user posted image user posted image

In kako ste ve meni kaj bejbe z lepimi trebuščki.Jst imam pa še samo 7 dni do pregleedaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ,ki imate danes preglede in NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.9.2008 10:59:10   
urnebes
Ženske, izcedki so OK....mislim niso OK, samo so normalni. To sem imela že prejšnjo nosečnost ceu cajt, tako da sem morala imeti mini vložke stalno s seboj. Je pa res FUL nagravžn!

Meni je bilo pa včeraj zvečer tako slabo, mi je šlo skos na bruhanje. Sem šla kar brez večerje spat in še moj partner je rekel da sem tako smrčala, da je komaj zaspal user posted image .

Po moje mi tisti kozarček terana ki sem ga popila ni dobro del ali kaj....

Držite pestizame...danes imam NS, pa še za amnio se bom pozanimala kako in kaj. Jutri vam poročam, potem bom počasi morala povedat še v službi.khm khm, doma pa nič ne bom rekla. Bodo sam težil.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.9.2008 11:05:12   
april09
Helou,
Junona, jaz imam tud tak izcedek, ze od zacetka. Sem povedala G pa ni nic reku user posted image  Tko da ocitni ni nic narobe..

user posted image user posted image  Sem vceraj pozbila, tako da danes za vse: BRAVO za uspesne NS in preglede user posted image user posted image

Articoka, ja mene tud cakanje ubija user posted image  Se 29 ur...

Moje slabosti so se kar umirile, se sploh ne spoznam vec. Bi kar nekaj delala user posted image  Tko da ze cal dan mal pospravljam user posted image

Grem nadaljevat, zagon je za izkoristit user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.9.2008 11:14:25   
april09
A v dravljah se da delat DHT tam (kri dat) - a se je treba prej najavit al pac ob prihodu poves, da zelis DHT?

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.9.2008 11:31:07   
april09
mala cebelica, detelja in vud - srecno na pregledih user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.9.2008 12:14:48   
vud
Hvala april09! Jaz sem danes dala samo kri in vodo, jutri pa imam pregled in dobim izvide od zadnjič in danes. Pregled pa bo brez UZuser posted image . Ampak se tolažim, da bom pikico videla naslednji torekuser posted image na NS.
Slabost res počasi minjuje, samo se še trenutki, ko mi je slabo za umret in znoretuser posted image .... Ja in še prehlajena sem. Le kako se ne bi nalezla nahoda, če moj dragi sine kašlja in kiha naravnost v moja usta, se ful carta.....pa bo že! Če pijem veliko limonade me pa peče zgaga. Drugače pa sem cela lisasta po obrazu - okrog nosu in ust..... rdečih pikic se ne rešimuser posted image .
Glede spola - Moj je prepričan, da bo tokrat punca. Mene jezi da je tako prepričan,to pa zato, ker je bil za prvega tudi od vsega začetka prepričan, da bo fant, zdaj je za punco...in kar govori, kaj dela njegova malika, tako kot je prvič za fantka...jaz pa sploh nimam filinga kaj je in že prvič ga nisem imelauser posted image ....pa verjetno bo tokrat punca. To pa sklepam iz tega, da imam 100% drugačno nosečnost od prve.... Vseeno mi je za spol, samo da bo detece zdravo. Bolj me jezi to, da bo moj bolj uganil, kot pa jaz, ki nosim detece....

Ena je spraševala za DHT test v Dravljah. Jaz sem tja klicala in so mi povedali, da ga opravijo, samo moraš povedati da ga želiš in doplačati 30-37€. Če ti dela NS Pušenjak pa vsaki posebej svetuje ali odsvetuje ta test. Jaz sem nekako prepričana, da ga bom tokrat delala, ker sem pred enim tednom dopolnila 33.
Kljub dežju imejte lep dan in srečno na pregledih. Tiste pa, ki ste ga že opravile - čestitke!!!!!

Jaz počasi dobivam melo energije, da se lotim dela, ki mi je zdaj v zadnjih tednih ostajal zadaj!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.9.2008 12:23:23   
Artičoka
Joj, sem se napokala kosila, da mi je kar slabo... Pa danes je sploh en tak čuden dan user posted image Sodelavka je prišla po 3 tednih z bolniške in povedala, da je imela splav v 14 tednu - se mi je kar stemnilo pred očmi. V službi ne vejo še nič, no saj še doma nihče ne ve, ker imava namen povedati po NS... Eh ja, kaj bi dala, da bi nekdo zagotovil, da bo vse ok in bi res začela uživati v nosečnosti, ne pa da analiziram vsak izcedek in špikanje posebej... 

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.9.2008 13:07:50   
urnebes
Kako v 14 tednu? Jaz sem mislila da smo po 12 tednu iz ta hudga ven!

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.9.2008 13:10:24   
Artičoka
Je bila na NS, pa je bilo vse ok, celo zelo dober rezultat, na rednem pregledu je G poslušala srčka, pa ni bilo več utripa user posted image  

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.9.2008 13:18:29   
Piruri
Artičoka...jaz sem malo kasneje...okoli šestih...od kje pa si?

Izcedki, napihnjenost, izbokline...nespečnost...nočni pohodi na wc...all normal...mislim, da kar se tiče lulanja ponoči v drugem trimesečju vse malo mine...pol se pa zadnje mesece spet pojavi potreba...
Fajn bo tudi zadnje mesece, ko bomo vse naspidirane in v raznih čistilnih akcijah (sindrom gnezdenja)...pri prvi nosečnosti sem samo prala in peglala...komaj se je nabralo za en stroj je bilo že oprano in takoj speglano...
Se mi zdi, da je drugo trimesečje najbolj...najbolj...nevtralno...

Ali vas že kaj mika nakupovanje otroških oblačilc? Jaz se bremzam edino s tem, da ne vem spola user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image ...vsem pregledanim....

www.by-ab.si

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.9.2008 13:29:23   
Anonimen
user posted image Pozdravljene Aprilčice, javljam se še ena. Rok imam 23. aprila. user posted image

Drugače sem že mesec dni na rizični bolniški, ker sem pri dobrem mesecu začela krvaveti (kar je sedaj hvala bogu mimo), toda UZ je pokazal, da je na dnu posteljice hematom, ki je lahko tam nenevaren do konca, toda ves čas potencialna nevarnost za malega bebija. Tako da bom verjetno doma v počivanju do konca nosečnosti. Ni kaj, že tako zgodaj si me zna vzeti celo. user posted image user posted image

Moj trebušček počasi zares raste in mislim, da je čas, da začnem razmišljat o nakupu nosečniške garderobe. A katera ve, kakšne so cene v Popku, ker sem na netu zasledila, da imajo kar luštne zadevščine?

Pa še en nasvet bi rabila. Želim si otroški voziček na tri kolesa, pa ne vem, katera firma je ok, pa da ni neka strašanska cena. Kaj preveč komplicirati ne mislim. Hvala. Razmišljam celo, da bi kupila rabljenega, toda nekaj sem že gledala in sem se v množici ponudbe izgubila. Vsaka pomoč dobrodošla.

Če iščete opremo za otročka, toplo priporočam Ikeo (sem si že vse nagledala v katalogu), ker je res luštna, pa še poceni je. Pri nas se po takšnih cenah ne da dobiti (npr. otroška posteljica za 80 evrov in to takšna, da je za novorojenčka in potem otroka do 120 cm). V kompletu je potem tudi previjalna za 114 evrov in različne omarice. Za tiste, ki vam je Graz predaleč, je morda bliže Italija (Padova), kjer je tudi izbor boljši.

Toliko zaenkrat, pa smo na vezi me Aprilčice. user posted image

Čao čao,
Helena

(odgovor članu Anonimna.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.9.2008 13:30:29   
Artičoka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Artičoka...jaz sem malo kasneje...okoli šestih...od kje pa si?

Okolica Lj. Škoda, ker se ne bova videli - bi bilo lepo poklepetati s kako nosečko v živo user posted image
Mogoče veš kako je s snemanjem pregleda na CD? Sem že spraševala, pa mi nobena ni znala odgovoriti user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.9.2008 13:39:58   
RDEČA VRTNICA
Lep pozdrav vsem.
Sem stara članica, sedaj pa se spet javljam po nekakšen odmoru.
Letos januarja sem namreč imela SS in nato sem morala čakati, da začneva ponovno delati na user posted image .
In uspelo nama je. Sedaj sem že v začetku 3. meseca (user posted image ).

In ker imam rok 23.4.2009, sem se odločila, da se vam pridružim.
Ravno včeraj sem se naročila na ultrazvok z pregledom nuhalne svetline, in datum sem dobila 13.10.
Upam, da bo takrat vse ok.

Vsem aprilčicam pa iskrene čestitke.user posted image user posted image

Pa še nekaj, je morda tle gor kakšna punca, ki je iz koroške?
Lepo bi jo bilo spoznati.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.9.2008 13:53:04   
Piruri
Dobrodošle nove user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Artičoka
Okolica Lj. Škoda, ker se ne bova videli - bi bilo lepo poklepetati s kako nosečko v živo user posted image
Mogoče veš kako je s snemanjem pregleda na CD? Sem že spraševala, pa mi nobena ni znala odgovoriti user posted image

Ma jaz bom imela cd tudi s sabo, če bo možno se bom uštulila za kopijo...če ne pač ne...bom zadovoljna že s sličico in seveda z migetalčkom preko ekrana....

Nena Lena ...ja Ikea je fajn...samo malo preveč oddaljen za nas...bi mogla it nakupit za cel kombi, da bi se splačalo prišparat....user posted image ...sicer pa otroško posteljico tudi pri nas dobiš za 80 eur...tisti, ki dobavljajo za pakete, ki jih dobiš od države, imajo za lepo posteljico takšno ceno...

Glih danes sem gledala v H&M nosečniška oblačila....hlače so že od 25 eur naprej....majčke pa tam nekje od 20 eur gor...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 23.9.2008 13:54:27 >

www.by-ab.si

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.9.2008 14:24:42   
*Junona*
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)     (št. user posted image ,št. user posted image )     PREGLED      NS     SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27               (št.user posted image  3 ,št.user posted image 1 )                  ?             ?
user posted image srečka82(26let)          (št.  1, št .   0)           07.10          ?

02.04.
user posted image supermiška(28let)       (št. user posted image 3, št. user posted image 1)           08.10.      22.09.
user posted image malcekvita                    (št. user posted image 1,št.user posted image 0 )            24.10.      15.09.
user posted image  ladybird01 (30let)       (št.user posted image  2 ,št.user posted image  0 )         13.11.      17.09 .

03.04.
user posted image Artičoka                        (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         01.10.     25.09.  
user posted image mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.        ?
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)            19.08.     25.09.
user posted image bibona                            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             15.09.       ?

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)            11.09.         ?
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)          14.10.         ?

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )        06.10.     24.09.   
user posted image mala čebelica(27let)  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          26.10.     23.09.
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )            08.09.            ?

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image   0)         14.08.        26.09.
user posted image urnebes(36let)           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08.         ?

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           21.08.        ?

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08.         ?
user posted image Nogavica(31let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 1)         24.09.        03.10.

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št.  user posted image 1 , št. user posted image   0)      22.08.       30.09.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          07.10.       23.09.+dht
user posted image linči 312                       (št. user posted image ?, št. user posted image ?)              ?              ?

11.04.
user posted image frutolina                      (št. user posted image 1, št.user posted image  0 )           07.10.       06.10.
user posted image angelito                      (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                 ?             02.10.
user posted image aljab                           (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                  ?              ? 
user posted image matt                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                
07.10.       03.10.

12.04.
user posted image poka1                         (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )            26.08.          ?
user posted image baltazarka                  (št. user posted image ? , št. user posted image ?)               ?                ?

13.04.
user posted image
zupancdam                  (št. user posted image 5,št user posted image 1 )            24.09.       09.10.

14.04.
user posted image  vud                           (št.user posted image  2, št.user posted image   1)            23.09.        30.09.

15.04.
user posted image mavika                      (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )             10.09.          ?
user posted image pat                             (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )             09.09.          ?
user posted image  sobra  (27let)           (št. user posted image  2, št.user posted image  0 )            nov          07.10.                      

16.04.
user posted image krfjolca(25let)         (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)               ?            06.10.
user posted image lily32                         (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                ?              ?

17.04.

user posted image L & L(29let)             (št. user posted image 3, št. user posted image 2)           07.10.      06.10.
user posted image MAJLANA                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)            08.09.            ?
user posted image  nmag                        (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            02.09.      07.10.

18.04.
user posted image neučakana                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)           20.08.           ?
user posted image blancica (34 let)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )          13.10.       06.10.   

19.04.

20.04.
user posted image lilica                          (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.           ?
user posted image BrinaBA(32 let)        (št.user posted image 3, št.user posted image 2)            05.09.        09.10.

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25let)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        16.09.           ?
user posted image NenaLena                   (št. user posted image , št. user posted image )                    ?              ?
user posted image RDEČA VRTNICA          (št. user posted image , št. user posted image )                   ?         13.10.

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23let)(št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)        30.09.       10.10.
user posted image kunda  (29 let)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0)       15.09.       13.10.
user posted image Nea_teja_(33let)    (št.  user posted image 4, št. user posted image 3)                    ?               ?

25.04.
user posted image pikaro                         (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)        14.09.          ? 

26.04.

user posted image  anca(27 let)              (št. user posted image  1, šr.user posted image  0 )         ?                ?

27.04.

user posted image  štorkljica                     ( št.user posted image  2,št.user posted image  1)      25.09.          ?
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )          ?              ?
user posted image zaspanka84 (24 let)    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)              ?             ?

28.04.

user posted image zoja B                         ( št. user posted image ? , št.user posted image ?)         17.09.     13.10.
user posted image copka   (28 let)          (št.user posted image 2 , št.user posted image ? )         22.09.        ?

29.04.

user posted image tassika                        (št.user posted image  ? ,št.user posted image  ? )        11.11.      15.10.
user posted image mišk (26 let)              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           21.10.          ?

30.04.
user posted image *junona* (23 let)     (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )            01.10., 13.10.        21.10.
user posted image   Pat74
  (34let)          (št. 3,št. 2)            22.10.      ?                        

xx.04.

user posted image čokoladica                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)               ?            ?
user posted image ančula                        (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )              ?             ?

user posted image  Adelina                       (št.user posted image 3,št. user posted image   2)          09.10.   27.09.

TRENUTNO NAS JE: 61  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljica user posted image
* joob user posted image
*MALINČICA user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 23.9.2008 14:26:59 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.9.2008 14:25:35   
*Junona*
Dobrodošli noviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.9.2008 14:52:07   
detelja
RDEČA VRTNICA ful sem srečna zate...držim pesti, da bo vse ok...

jaz pa se sedaj pakiram, da gremo na NS, sem tako nervozna da kar naprej na wc letam, vročina me poliva...gledam uro...čakam, da me dragi pokliče  (je v službi pa si je poiskal zamenjavo, da lahko gre z mano oz. z nama z pikico)....

lep popoldan uživajte..pazite na pikice...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.9.2008 15:06:11   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

Kako v 14 tednu? Jaz sem mislila da smo po 12 tednu iz ta hudga ven!

celo nosecnost se ti lahko kaj pripeti. Do 12 tedna je najvecja moznost ss, pol se to zelo zmanjsa, ampak patologije je ogromno user posted image  Zalostno, a resnicno. Ce zacnes razmisljat, kaj vse se ti lahko zgodi, pol lahko samo depresiven ratas. Zato je treba verjet, da bo vse ok. Sekirat se splaca sele, ko gre kaj res narobe. Zivcki pa so itak cez celo nosecnost. Se malo pa bodo vprasanja, a cutis gib, al ne, a je normalno da samo zvecer,... user posted image

NenaLena, dobrodosla. trikolesniki... malo morje.. malo vec bo treba zelja napisat user posted image   Vsaj glede malih/velikih koles, naklona, kosare,... Ikea pohistvo - ma saj dobro zgelda, ampak kakovost pa sem ze od kar nekaj ljudi slisala, da je bolj svoh. No otroske zadeve se nekako gredo, ker moras po par letih naceloma itak zamenjat, ampak ostalo pa user posted image  (sva tud mi2 gledala,d a bodoce stanovanje tam opremiva, pa so nama fuuul odsvetovali). Dodatki za dom pa so mi super. Drugace pa se novembra/decembra odpre v celovcu - jaz cakam na to user posted image

Rdeca vrtnica, Welcome.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.9.2008 15:06:38   
frutolina
OOO detelja! user posted image  Saj bo vse vredu! Pa le glej da nam boš poročala user posted image

Joj, kolko nosečk nas že je user posted image  čestitke vsem novim!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.9.2008 15:16:11   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

user posted image Pozdravljene Aprilčice, javljam se še ena. Rok imam 23. aprila. user posted image

Drugače sem že mesec dni na rizični bolniški, ker sem pri dobrem mesecu začela krvaveti (kar je sedaj hvala bogu mimo), toda UZ je pokazal, da je na dnu posteljice hematom, ki je lahko tam nenevaren do konca, toda ves čas potencialna nevarnost za malega bebija. Tako da bom verjetno doma v počivanju do konca nosečnosti. Ni kaj, že tako zgodaj si me zna vzeti celo. user posted image user posted image

NenaLena , so ti ta hematom ugotovili zaradi krvavitve? mene včasih blazno špika v spodnjem delu trbuha, tako, da čutim vsak korak ko hodim, ali pa če se usedem, pa ne vem, ali je to normalno ali ne... sem klicala urgenco, pa mi je sestra rekla, da dokler ne krvavim, pač ni nič narobe, da naj takrat malo počivam- sam to je pa v službi malo težko, kajne? ma upam, da bo vse ok user posted image

nič, lepo se imejte še naprej, pa se kej tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.9.2008 16:35:59   
april09
Urnebes, detelja ... porocajta user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?