|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
23.9.2008 13:10:25   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, kaj pa moje vprašanje prejuser posted image user posted image spet nobene...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

kaj te zanima user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
23.9.2008 13:10:33   
dolenjka

Aja, kaj pa moje vprašanje prejuser posted image user posted image spet nobene...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

joj, kaj si že vprašala? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4152
23.9.2008 13:13:57   
dolenjka

Jutro.

najraj je na ploščicah k je mrzlo... sploh ne vem kaj nej nardimuser posted image

a tole user posted image  pojma nimam user posted image  a vrat ne moreš zapret user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4153
23.9.2008 13:19:39   
buči
Janey, mene ne bo, ker je Tilen ful prehlajen. Žal. user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
23.9.2008 13:20:07   
buči
misar - Alles Gute zum Geburtstag!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
23.9.2008 13:20:12   
Februarka08

Eno ?: danes bom tamali dala 1. meseka za probat... ji ga bom skuhala med zelenjavo, zdej me pa zanima, če lahko potem to ˝čorbo˝ še jutri prevrem in ji damuser posted image ker za 1x to delat in potem stran vržt glih ni...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4156
23.9.2008 13:20:28   
nizy

Jutro.

najraj je na ploščicah k je mrzlo... sploh ne vem kaj nej nardimuser posted image

verjetno boš mogla še kaki tekač kupit za po ploščicah user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
23.9.2008 13:22:57   
nizy

Eno ?: danes bom tamali dala 1. meseka za probat... ji ga bom skuhala med zelenjavo, zdej me pa zanima, če lahko potem to ˝čorbo˝ še jutri prevrem in ji dam ker za 1x to delat in potem stran vržt glih ni...
[quote

seveda lahko , jaz bi zelenjavo ven pobrala , pa jutri na hiter svežo skuhala , čorbo pa komot zmrznešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
23.9.2008 13:23:59   
dolenjka

Eno ?: danes bom tamali dala 1. meseka za probat... ji ga bom skuhala med zelenjavo, zdej me pa zanima, če lahko potem to ˝čorbo˝ še jutri prevrem in ji damuser posted image ker za 1x to delat in potem stran vržt glih ni...

aja sorči, to bodo pa bolj zverzirane od mene povedale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4159
23.9.2008 13:24:25   
Februarka08

no, ste vidle zdejuser posted image sej lahko da je butasto vprašanje, samo ne vem če lahko meska še 1x pregrevamuser posted image zih kompliciram... saj za nas ga tud lahko pregrejem, pa je vse ok... sam za user posted image pa ne vem... zato sem mislila, če imate že kakšne izkušnjeuser posted image

Gilh zdej kuham tole čorbo, diši ful lepouser posted image ni jo pa malo... ne morm narest sam za 1xuser posted image mah, pozabteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4160
23.9.2008 13:25:07   
Suzi*
?????    joj, tamala skos kaka. user posted image user posted image user posted image user posted image  tekoče. sem že 2 dnevno zalogo plenic skurla danes. user posted image  kaj naj ji dam za jest/pit da se to umiri????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
23.9.2008 13:26:08   
pina-1
mater kaka čudna barva.... no sam da dela...

vidim, da  vas bo kar neki v celju na randiju. A čmo v oktobru enega na primorskem opalit. Me prav zanima kolko vas bi na obalo prišlo. Ste že za 1. maj ble povabljene, pa vas je tolko prišlo, da ste cel koper zablokiraleuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
23.9.2008 13:26:36   
Februarka08
Dolenjka, tale avatar ti ni čisto nič podoben...user posted image kadar kol te vidim, te je manj, tako da... (sem ti mislila že tolkrat povedat, pa pozabimuser posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4163
23.9.2008 13:27:36   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

?????    joj, tamala skos kaka. user posted image user posted image user posted image user posted image  tekoče. sem že 2 dnevno zalogo plenic skurla danes. user posted image  kaj naj ji dam za jest/pit da se to umiri????

suzi slive zapirajo ( hippova kaša iz sliv je full dobra in pomaga). Mislim, da ji lahko tudi linex kapsule že daš.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
23.9.2008 13:28:14   
dolenjka

Dolenjka, tale avatar ti ni čisto nič podoben...user posted image kadar kol te vidim, te je manj, tako da... (sem ti mislila že tolkrat povedat, pa pozabimuser posted image )

hvala hvala, kaj piješ, draga? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4165
23.9.2008 13:28:58   
pina-1

to sem ji jaz v živo povedala, pa me je zabila, da ma še vedno viška. me prov zanima kaka prekla je bla preden je carico nosilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4166
23.9.2008 13:29:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi slive zapirajo ( hippova kaša iz sliv je full dobra in pomaga). Mislim, da ji lahko tudi linex kapsule že daš.

slive lahko tudi poženejo!! Kaj pa korenček?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
23.9.2008 13:29:17   
nizy
ZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eno ?: danes bom tamali dala 1. meseka za probat... ji ga bom skuhala med zelenjavo, zdej me pa zanima, če lahko potem to ˝čorbo˝ še jutri prevrem in ji dam ker za 1x to delat in potem stran vržt glih ni...

no, ste vidle zdej sej lahko da je butasto vprašanje, samo ne vem če lahko meska še 1x pregrevam zih kompliciram... saj za nas ga tud lahko pregrejem, pa je vse ok... sam za pa ne vem... zato sem mislila, če imate že kakšne izkušnje

Gilh zdej kuham tole čorbo, diši ful lepo ni jo pa malo... ne morm narest sam za 1x mah, pozabte

odvisno kakšno zelenjavo kuhaš in kakšno meso user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
23.9.2008 13:30:43   
Februarka08

bananauser posted image korenjeuser posted image hruškauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
23.9.2008 13:31:40   
nizy
pri nas pa hruška nič ne zapira , ampak še pospeši prebavo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
23.9.2008 13:32:01   
dolenjka

to sem ji jaz v živo povedala, pa me je zabila, da ma še vedno viška. me prov zanima kaka prekla je bla preden je carico nosilauser posted image

a ti si tut žejna? user posted image

Prekla sem bila 2 meseca po poroki, ker mi noben user posted image  ni povedu kako hudo je v zakonu in sem res ful shujšala, no, do maja 2007 sem se pa čist lepo popravla, tko da o preklah se je sam na vrtovih za fižol sadit govoril user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
23.9.2008 13:33:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hvala hvala, kaj piješ, draga? user posted image

moštuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

no, ste vidle zdej sej lahko da je butasto vprašanje, samo ne vem če lahko meska še 1x pregrevam zih kompliciram... saj za nas ga tud lahko pregrejem, pa je vse ok... sam za pa ne vem... zato sem mislila, če imate že kakšne izkušnje

Gilh zdej kuham tole čorbo, diši ful lepo ni jo pa malo... ne morm narest sam za 1x mah, pozabte

odvisno kakšno zelenjavo kuhaš in kakšno meso user posted image  user posted image

no, da ti razložimuser posted image na maslu sem ji popražla čebulco, not vrgla bučke, brokoli in piščančkauser posted image pol bom pa vse to pretlačla in bo ¨čorba¨user posted image in to pač mislim jutri ji prevret in spet dat za kosilouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
23.9.2008 13:35:16   
pina-1
komot februarka tole jutri ponudši segreto. če bi bil krompir ni priporočljivo segrevat. tole pa lahko

Neposredna povezava do sporočila: 4173
23.9.2008 13:36:14   
dolenjka
mošt user posted image  Pol boš pa še ti plenice rabila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.9.2008 13:36:23   
Februarka08

komot februarka tole jutri ponudši segreto. če bi bil krompir ni priporočljivo segrevat. tole pa lahko

H V A L A user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?