Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka aja, pa novo slikico sem dala pod nick. poglejte, če ni lubana Si že enkrat prej nas opomnila, kajne? Ampak pr men skleroza dela 100 na uro, tko da oprosti, ker nism prej komentirala. Sicer pa bejbike, dobro jutro. Kuham za vse zgodnje ptičice. Midva mava danes ob 8h posvetovalnico, tko da je mami že pokonci, da v miru poje, se zrihta, pripravi stvari za sončka, potem pa še njega poštimam, pa gremo. taanikaa - jaz sem tud mela toliko kg pred nosečnostjo, pa zdej po porodu jih imam tudi nekaj takega kot ti, ampak se nč kej dost ne sekiram. Glej pred 10 leti sem imela 53 kg, potem sem se eno zimo zredila za 10, dol ni šlo nikoli več - vendar zdaj ko pogledam za nazaj, si mislim, mah glavno, da je sreča, ljubezen, veselje, zdravje... In da nisem vzvišena, kajti ena moja včasih najboljša prijateljica je imela pa pred 10 leti malo več kg, pa jih ima zdaj manj - je ratala prava b.i.t.c.h - do vseh ki nismo suhi in lepi in oh in sploh. Ampak veš kaj - me - mamice- imamo najlepše sončke na svetu, čeprav nimamo manekenskih postav. Ona pa otrok, čeprav je poročena še nima, ker si noče pokvariti stila življenja, postave... Bolno, ampak tako je - malo je takih, toda so.
< Sporočilo je popravil nya -- 23.9.2008 6:17:37 >
|