|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
22.9.2008 15:02:47   
itata
ella: kolk pa pride takale vreča? jaz je nimam pa me mal zanima.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.9.2008 15:04:01   
nizy
suzi, to je (prepisano iz škatlice) antialergik, antihistaminik, antipruritik. Mi smo to dobili že ko je bil star 2 meseca, ko je bil tudi takole prehlajen, ampak zraven je bil še hripav. IN moram rečt, da nam je pomagalo.

nam je pomagal pri tavelki user posted image , za kašelj , pol smo ugotovili , da je njeno kašljanje  vezano na alergijo , in smo ga vedno dobili , maš pa prov deluje takoj , naši je je po parih kapljivah . kašelj pojenal user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.9.2008 15:08:24   
listek1
Itata, jaz sem tole vrečo ravno kupila in stane 70 eur. Je za quinny speediy-a.

Ravno zdele pa gledam oprah show (ne morš verjet, mali še vedno spi, že 2 uri), in sta v oddajo zakonca, ki sta imela prvo dvojčke, potem pa sta hotela še enga, sta dobila pa šesterčke. Jaaooooo

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.9.2008 15:10:23   
listek1
Itata, jaz sem tole vrečo ravno kupila in stane 70 eur. Je za quinny speediy-a.

Ravno zdele pa gledam oprah show (ne morš verjet, mali še vedno spi, že 2 uri), in sta v oddajo zakonca, ki sta imela prvo dvojčke, potem pa sta hotela še enga, sta dobila pa šesterčke. Jaaooooo

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.9.2008 15:16:06   
ella79
itata ti je že listek odgovorila user posted image
jaz sem si zdej tudi oprah prižgala, pa da vidmo user posted image in potem naj si želim še enega user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
22.9.2008 15:36:46   
dolenjka
No naša se je naspala, mati malo odležala, zdej smo še mal sadne kašice pojedli, ker je prej ostala (50 ml - skupaj 130 ml user posted image )
Zdej pa ne vem kaj naj danes kosilamo user posted image  Mal o paradižnikovi juhi iz vrečke razmišljam, ker se mi še živet ne da user posted image  Sam kaj pa zraven user posted image
Ajde bejbe, kaj ste/boste kuhale danes ???

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
22.9.2008 15:38:12   
nizy
pri nas še zmer ne kurjo user posted image , zmrzujemo v stanovanju grrrruser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.9.2008 15:43:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pri nas še zmer ne kurjo user posted image , zmrzujemo v stanovanju grrrruser posted image

pri nas pa gazda pravi, da še ni potrebe user posted image  Pa sej dol je 22 stopinj, kar je čist ok, se pač s tamlo mal bolj oblečeva, samo kopalnica mi je za kopanje mal hladna ratala in samo zaradi kopalnice res en bi kurila, se mi verjetno bolj splača kalorifer nabavit user posted image  Sej več kot 20 EUR itak ne stane user posted image

Mi bomo tudi počasi šli v nabavku za vrečo za v voziček, ker bi jo vseeno imela poleg kombinezona. Včasih je vseeno bolj praktična user posted image  No, ker sem večna optimistka, bom še malo počakala na pravo, toplo jesen in nasledje nakazilo starševskega (oktobra) pol pa šla v ekšn. Mogoče bo pa kje kaj v akciji  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.9.2008 15:50:00   
ella79
dolenjka jaz sem ravno ala filano papriko pojedla user posted image Zoja spi že 2,5 h, bo pa danes dobila krompirček+korenček user posted image

nizy kako to da še ne kurite? pri nas je tok fajn toplo, da vmes še mal prezračim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
22.9.2008 15:50:09   
dolenjka
AJa, še 1 pitanje: a je katera kje videla mal debelejše štumfke z bremzami za te naše majhne pikce user posted image  Jaz samo od 20 naprej najdem velikost user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
22.9.2008 15:51:25   
pina-1
naša je šla spat. upam, da bo vsaj eno urco potegnila. POl ji pa polentico skuham. JE pa danes že banano pojedla. skoraj celouser posted image . Pa non stop bi na ciciki visela. Boooo

Tudi mi še ne kurimo, v kopalnici pa bom danes zalaufala kalorifer, ker je malo hladno za kopanje. Drugače se pa kar da živet, brez gretja.

Dolenjka mi bomo danes jedli polpete in krompirjevo solato. A ti je to kosilo kaj znano?user posted image user posted image user posted image

Vrečo moramo tudi mi nabavit. Zadnjič so meli od quiny- aj v BC po 50€. Je pa rekla da še dobijo. Tudi tiste samo za noge, kar se mi zdi čisto dovolj.
No iz izkušenj, jaz Mie nikoli nisem dajala v kombinezonček za na sprehod. Oblekla sem ji žabice, tople hlače, bodi na DR, toplo majco in bundico, pa v vrečo sem jo dala in je blo kull. Malo veliko so naši otročki in v kobinezončku se ne morejo tolko mogat. NE marajo glih preveč. No vsaj jaz imam take izkušnje.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.9.2008 15:52:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka jaz sem ravno ala filano papriko pojedla user posted image Zoja spi že 2,5 h, bo pa danes dobila krompirček+korenček user posted image

nizy kako to da še ne kurite? pri nas je tok fajn toplo, da vmes še mal prezračim user posted image

a riž pa papriko si pojedla meso pa stran vrgla user posted image  user posted image

Pridna Zoja user posted image  user posted image  user posted image

Naša je pa v rikverc mašino dala in zdaj razmišljam če bi pod njo cunjo dala, da mal po tleh pobriše, pa še tetice ki pride pucat ta teden ne bi rabila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.9.2008 15:52:15   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pri nas še zmer ne kurjo , zmrzujemo v stanovanju grrrr

pri nas pa gazda pravi, da še ni potrebe Pa sej dol je 22 stopinj, kar je čist ok, se pač s tamlo mal bolj oblečeva, samo kopalnica mi je za kopanje mal hladna ratala in samo zaradi kopalnice res en bi kurila, se mi verjetno bolj splača kalorifer nabavit Sej več kot 20 EUR itak ne stane

za moj pojem mamo premalo 19C user posted image , se pa že par dni zadržujemo samo v dnevni sobi ,ki ima 15m2 in imamo eno stopinjo več , kot v večji sobi , aja pa spimo tut vsi v dnevni user posted image , ker  je tam čez noč premraz 18C,.... mah upam , da bodo začeli čimprej gret user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
22.9.2008 15:54:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dolenjka mi bomo danes jedli polpete in krompirjevo solato. A ti je to kosilo kaj znano?user posted image user posted image user posted image

zeloo  user posted image  se pa ne bi nič branila, če bi bilo to tudi na naši mizi user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
22.9.2008 16:14:09   
ella79
ja dolenjka meso pa pustim user posted image user posted image user posted image sojo dam namesto mesa user posted image

kok je bla zoja šele zdele pridna, je ful pojedla njenega kosila user posted image no, danes sem ji ga prvič mal solila kar z himalajsko soljo, da nimam tok slabe vesti user posted image bom jutri spet probala kej drugega, pa da vidmo, če je to to user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
22.9.2008 16:15:13   
Janey
meti oprosti...me itak gremo v ce, misar pride, neni tudi, jencili tudi je rekla da ja....nas je kar nekaj že...pač več nas je bol je lušno...sem malo v hecu mislila, da če ti naša družba ni dobrauser posted image ampak pač sem bla vesela, ko ste ble za, zdaj pač ni nekega interes aveč se mi zdi.

nizy upam, da vam začnejo čimprej kurit. mi sicer ne kurimo ampak mamo ravno prav. pa je meni prav ko sem zmrzljivec.

dolenjka v pikapolonici majo zokne z bremzami za manjše.

mi2 sma bla na sprehodu, je tu ena soseda ko ima hčerka malega filipa 2 mesca starega in sma šli malo na srehod. kaki lubek je mali...joj kak sem pozabla kaki so bli naši pikeci, pa še ni dovgo nazajuser posted image user posted image user posted image

jaka je pravkrar zaspal, lubek pa domov prišel. se grem malo stisnit.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
22.9.2008 16:16:36   
Janey

ja dolenjka meso pa pustim user posted image user posted image user posted image sojo dam namesto mesa user posted image

kok je bla zoja šele zdele pridna, je ful pojedla njenega kosila user posted image no, danes sem ji ga prvič mal solila kar z himalajsko soljo, da nimam tok slabe vesti user posted image bom jutri spet probala kej drugega, pa da vidmo, če je to to user posted image

vidim da vi tudi zelo zdravo živite glede na to da imaš doma vse to. kje to vse kupuješ? mi imamo tu ene 3 trgovine, ampak vsaka za sebe slabo založeneuser posted image je pri vas kaj bolše??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
22.9.2008 16:22:04   
nizy
elma - maš ti odvajanje od RRuser posted image , te nič ni user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
22.9.2008 16:42:18   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

No iz izkušenj, jaz Mie nikoli nisem dajala v kombinezonček za na sprehod. .

Punca, ti pozabljaš, da si z obale! Pri vas je kljub vetru pozimi v primerjavi z nami še vedno toplo. Sva bila samo enkrat za novo leto na morju. Pri nas minus, midva v puhovkah, kapi, šalu, rokavicah na sprhod - sva se še na parkirišču slekla. To je bil menda prvi silvester, da sem na balkonu kadila v majčki brez bunde.

Tudi našemu Tilnu že teče iz nosu. Tako me sigurno ne bo v sredo, da koga ne okužimo ali pa se še bolj prehladimo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
22.9.2008 17:22:02   
dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  Zoja user posted image  user posted image  user posted image

A ti tudi himalajsko sol uporabljaš? Že dolgo? Meni jo je sestra priporočila, pa se je še zdaj nisem spravila kupit user posted image  Jaz prej sploh nisem vedela zanjo user posted image

Moja pikica pa pančka tretjo rundico, tko da bova mi2 lahko v miru papala, pol gresta pa oči in Tara na sprehod, mami pa na kavč ajat pa Supermami z napako brat  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
22.9.2008 17:26:35   
Februarka08
Jao, ste načvekale... mojga vprašanja itak nobena ni zasledila user posted image babji vse po vrstiuser posted image grem vas prebrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
22.9.2008 18:50:27   
dolenjka
Čer user posted image

Moja dva sta zunaj jaz sem pa ležečki, ampak sem prišla F5 stisnit user posted image

Februarka, če je tvoje vprašanje okrog jogurta in skutke je moj odgovor da, ker sem ji jaz tudi tako naredila, saj je drugače pregosto user posted image  Kaz sem vzela kar tekoči 3,2 čist tamičken jogurt (navadni) in dodala mičken banane, samo za okus, pa je jedla kot tavelika, sam pol so flekci prišli.....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
22.9.2008 18:58:16   
ella79
mi že dolg uporabljamo himalajsko sol, druge sploh ne user posted image moj je imel previsok pritisk in je mogu črtat sol, jaz sem jo pa že prej. Kar jo telo potrebuje, jo itak dobimo že z sirom, kruhom... no, krompirja sigurno ne bi mogla jest neslanega user posted image user posted image janey mislim, da jo prodajajo v mercatorju, drugače sva jo pa midva nazadnje v avstriji kupila, sam glede na to, da tudi te soli tok mal porabiva, je od tega že pomoje ene dve leti user posted image user posted image

jaz sem ji pa skuto kar z sadno kašco razredčila, sam ni hotla jest user posted image user posted image user posted image zdej sem pa sadno kupila, 4 bodo za Zojo, jagodna pa za atija user posted image user posted image user posted image pa da vidimo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
22.9.2008 19:06:18   
MetiLu
Čer!
Moja dva pa spita, jaz sem pa s šihta prišla in se bašem z ostankom pice... pa celo smeti sem uspela odnest in 1 stroj cunj dat prat user posted image  

Janey, sej nisem bla huda user posted image  sej vem da si se hecala, no sej če so pol gorenjke ziher da pridejo, se bova midva tud privlekla user posted image
Itata, komot gremo skupaj, jaz šopingirat nimam namena, tko da mal poklepetamo in kavico spijemo, sam kolikor vem, bom tam ziher ene 2 urce. Če ti je kul, gremo komot skupaj user posted image  Za katero uro ste pa zmenjene? Do Celja imam ziher ene 45 min vožnje, ne? Pa povejte mi na kateri izvoz moram it dol z avtoceste? Aja, pa v avtu mam dost placa, a maš ti Jakoba še v lupinci? Midva imava že zic, samo imam zadaj sedeže za 3, pa še spredaj je frej, tko da vaju komot zraven peljem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
22.9.2008 19:06:31   
larisa
Listek (mislim da si ti spraševala user posted image ) glede materine dušice-kreme, je meni teta od justa rekla, da user posted image  ne smemo mazat po prsih ali po hrbtu, ker je to za njih premočno, ampak 1krat na dan, po podplatih, malo kreme pa fino vmasirat. Tud vse kapljice, (npr.31) moramo uporabljati zelo previdno in ful razredčeno, ker je za naše pikce hitro preveč. user posted image

Ella, jaz tud malček solim vodo, ko kuham zelenjavo. Sej je počaaaaasi treba začet navajat naše user posted image  na hrano, ki jo tud mi jemo, da bodo šli lahko potem v varstvo ali vrtec.user posted image Tam jim kuhajo čist ''navadno'' hrano. Pa jim je pol lahko prevč šok, če bojo do 10 meseca jedli čist ''posebno'' hrano user posted image  
Moje mnenje, da ne bo kake hude krvi user posted image user posted image user posted image

Zdej se gremo pa za pančkat rihtat, je že zaspan naš mulc user posted image
Danes je moj tv izbor na sporedu, zato vas za danes lepo pozdravljam....nočko...user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?