Anonimen
|
Ne mislim BP hvalit, zato, ker je zmagal (tudi z mojo pomočjo), ampak kolegica, ki je delala pred leti v državnemu zboru mi je že zdavnaj rekla, če je kdo človek na mestu, je to BP. Samo vprašanje mi postavljajo, kako je z ljudmi okoli njega. Prvič, ko sem ga videla se mi zdi, da mu ni kaj všeč, da je kandidiral. Tak je bi moj občutek. Tile zakoni, ki so jih sprejemali JJ so bili res bolj tako, no; nepravični. Se v vsej meri strinjam s predhodnicami, kot je npr Gina opisala. Nekaj sprejmejo, ali je desno ali levo, vmesne ni (kot je primer medicinske sestre, ki dela delovno mesto za VI. stopnjo, ima pa V. stopnjo izobrazbe). Boli jih k...., ne poglabljajo se ob sprejetih zakonih, kaj vse to potegne za sabo, sam da zakon sprejmejo in da porušijo bivšega. Moraš sistem poznat, ne moreš zakone sprejemat z vojaško diktaturo, ali si prijatelj ali sovražnik. Pa šr tole bio menila, da so v podjetja zaposlovali svoje ljudi, če je bilo potrebno so tudi odprli umetna delovna mesta z zelo visokimi količniki, spremenili pogoje delovnih mest,zaposlili so jih pa takoj za nedoločen čas. En delavec za minimalno plačo se je pa tresel tri leta, da je dobil nedoločen čas. S komer govorim, ki je v službi na raznih minstrstvih, šolstvu...vsak, ampak res vsak je občutil, kar smo jaz oz. že predhodniki napisali. Za domovino ....s kom že naprej? Ma najbolje, da pridem jaz gor, pa red naredim
|