|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
22.9.2008 8:32:43   
Anonimen
Helimaša ne se pustit.  Sem brez komentarja za to tvojo svakinjo. Kaj se pa ma ona v to vtikat? user posted image

Mi smo bli učeri spet usi skupi pri tašči in smo jedl ko smo šli od doma, pol pa seveda obe babici na kupu, pa ena da ledeni čaj, banano, jogurt, druga kinder milch snitte, kekse, žemljico.... V roku ene ure!Aaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  In mi je počlo....Spet... Faaak ej, ko da je kontejner za metanje hrane. Pa ok, moja mama še neha, ko ji ene tretjič rečeš, tašča pa izjavi - "če bota tečna (kao midva z mojim), ga bom zdej nafilala s čokolado"user posted image  Mi sploh ni blo treba reagirat, je moj tolk u luft skoču, da sm ga morala mirit user posted image

Jah, zgleda mamo vsi probleme in problemčke, eni take, drugi drugačne... Še sreča, da ne živimo z njimi!user posted image

OK, zdej pa grem počasi delat naprej. Danes bo še dan dolg... Pa mrzlo je za znoret.

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna pogrešamo te?a za v sredo še velja?

Veš da velja! Sam javi kdaj.

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.9.2008 8:34:51   
Anonimen
Pikecpokec BUSTEEDDD!!user posted image Hitr kej napisat!  Kako se ima Gal v vrtcu? Kako je kaj v novi službi?

Kje je pa danes ribica?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.9.2008 8:37:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Živjo!

Midva z Majklom sva sama...moj je šel spet na avtocrossuser posted image - baje zadnji to sezono...mi čist dol visi, bo že u četrtek vidu k mu bom denarnico osušila za vse avtokrose nazaj v tej sezoniuser posted image ...

Kolumbo bod vesela, da še tebe ne vleče zraven! Moj je začeu neki planinarit po tehle okoliških hribih in komi čaka, da grema z Alenom zraven - kao sej bo še lepega vremena, če pa ne, ga pa fajn obleč.... Sej ne vem, al se nej smejim al jočem.... user posted image

A da ne govorim o tem, da u ZOO hodimo že celo leto, pa nikako ne pridemo,. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.9.2008 8:39:38   
Anonimen
Aja - ej a katera uporablja echinax bimbi? Js sm pozabla kako se dozira, a nimam več škatlice, samo flaško. Kolkr sem razumela je to 2 žlički pred jedjo? Ampak men se zdi, da sm js to devala Alenu zvečer.user posted image  A bi mogla zjutraj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 9:23:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.9.2008 9:34:59   
malecka_mateja
jutro!

jasna jaz mam ob 18.50 sestanek tako da kakih 16.30 al pa kako tebi paše jaz se bom tebi prilagajala!ni panike!

glede tašč in babic nebi komentirala!user posted image

jasna jaz sem tajši dala zjutzraj in zvečer eno žlico !
a tablete že dajete?

jaz grem zdaj malo generalko nardit ker je mir!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.9.2008 9:50:37   
Anonimen
Uf, sej, tele babice... NMoja tašča je prepričana, da mora bit otrok nujno debelušen. Moj je bil kot otrok tam do ene 3-4 leta tolk debel, da ona reklama za mišelin ni nič. Bom ob priliki sliko gor dala. user posted image  In Alen ima okol 15 kil, pa ji ni dost, je suhcen bošček... OOooo... Boljš da neham, ker se mi iz ušes kadi. Pa zdejle sma se z mojim spičila kr po telefonu... Mah...
user posted image  Dans mam res en nor dan! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Zdele grem mal na pranje glave, pa moj trebušček namazat..( od Majkla mam kr nekej strij, čeprou sem se mazala tko k nikol u živlenju in zmetala ene 30 jurjev sam za kreme za prazen ničuser posted image

A si vidla uno reklamo na popu - za "brisanje" strij? Ena moja kolegica si jo je pred kratkim naročila. Ti bom poročala, če je kej uspeha. Seveda po metodi "videla-povedala" Ona je imela res booom v nosečnosti - zredila se je za 31 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.9.2008 9:52:02   
Anonimen

jutro!

jasna jaz mam ob 18.50 sestanek tako da kakih 16.30 al pa kako tebi paše jaz se bom tebi prilagajala!ni panike!

Lahko ob 16.30h, se slišima pol v sredo, ko boš pri izvozu za CE, ok? Sam, js bom morala met Alena zraven, ker moj itak mora delat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.9.2008 9:54:49   
malecka_mateja
ja ok jasna ampak jaz grem dol izvoz velenje-žalec!torej se v celju dobiva?te grem izvoz celje dol?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.9.2008 9:54:49   
Anonimen
Ajde punce, pišta kej, js trenutno nimam nč za delat! Mi je ful dolgcajt.

Mateja gospod VD je pozabil, da ima on recept, pričakuje pa, da bom js dvignala tablete, gredoč iz službe! user posted image user posted image  Še ena cvetka mojega dragega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.9.2008 9:55:58   
Anonimen

ja ok jasna ampak jaz grem dol izvoz velenje-žalec!torej se v celju dobiva?te grem izvoz celje dol?

Ne, ne... Se dobima na tem izvozu za Žalec. Sam trzni me, ko boš pri Ce, da se spokama s tamalim od doma. Itak vedno zamujama... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
22.9.2008 9:56:48   
malecka_mateja
ja moj mi je danes ključe mojega avta pa vse odpeljal jaz pa naj tjašo nosim v vrtec haloooo.še dobr da je bla soseda doma da me je peljala pa še deževalo jeuser posted image pol pa mi reče sama srkbi za ključe ja sej če bi on se kaj spomno tudi nebi mu škodlo!user posted image dedi kdo si jih je zmislo??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
22.9.2008 9:58:03   
malecka_mateja
aha ok!zdaj razumem ja ni blema se slišva da greva swingatuser posted image user posted image user posted image a pride še katera???kolumbo????ti bi lahk prišla?

Neposredna povezava do sporočila: 3013
22.9.2008 9:59:25   
Anonimen
Punce, danes se je jesen začela. KOnec poletja... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
22.9.2008 10:01:01   
Anonimen
user posted image user posted image  Ja, nosla bi jo, a ne? Pol itak ne rabiš ključev... Joojj... Jutranji čvek čez dede! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
22.9.2008 10:04:58   
malecka_mateja
katastrofa!
moj je ipiko delal ker to nogo ko ima poškodovano in nič ne čuti je  problem ko se vdari ne ve in pol pa vse zagnojeno in se mu celi 3 mesece in je rekoda rabi steznik  hvalabogu smo šli po njega ker je res nerodno in ni panike bolje to!vprašajte me ki ma steznik???
ja dommmaaauser posted image user posted image user posted image zakaj smo ga  že kupliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
22.9.2008 10:08:17   
Anonimen

katastrofa!
moj je ipiko delal

Ka je delu? user posted image

Ja, sej moj tud kej kupi, pa pol to počiva v omari. Lani si je kupu ornk pohodne gojzerje, take res zimske... Okol 70 €... Obul jih pa niti enkrat ni. No...

Neposredna povezava do sporočila: 3017
22.9.2008 10:14:01   
malecka_mateja
ipiko(paniko) je delal da ga more nujno met(steznik)!

moški moški ah lari fariuser posted image user posted image user posted image

kolumbo pa sam pametno molči???

a mi pride katera pomagat malo pospravljat??mi ni danes ko je tako vreme!
a sem vam povedala  da je tjaša naenkrat dobla v tem tednu dva zoba?trojki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
22.9.2008 10:25:40   
Anonimen
Ipika user posted image user posted image user posted image

Tjaša user posted image  za zobke! Alenu tud lezejo na vseh koncih ven, zdej že ful čutim kronico od zg. desne 4-kice. Pa še pri trojkicah ma vse belo. Pa tečka je...user posted image

Kolumbo je pa traidora! Gre se lišpat glih ko sma medve tu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 10:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
22.9.2008 10:31:53   
malecka_mateja
ja tjaš ama že 4dolgo veni tako da je bča brez trojk smešnazdaj pa ma od 1-4 vse pa 6 ma zunaj!torej še 5 falijo!

helimaša vidimo te!

naša morem rečt nikol ni bla tečka zarad zobov(trkam)upam da bo pri drugem tudi tak(ko bo)user posted image

glejte kako kislo vreme je sej to ni za delat sam za ležat je!kriza!jaz mam kr pritisk v glavi...huh sam pospravit vseeno morem!sej zdaj sem zraven kuhnijo že po tavelikom v red spravla moreš še ploščo glancat pakorito pol pa še tla in fertik pa še koplanico pa vse sobe!user posted image user posted image ojoj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
22.9.2008 10:33:10   
malecka_mateja
kolumbo  jaz tudi pucam pa vseneo ratam na net prid vsake tolko kaj prečekirat pa napisat!
to smo današnje osdobne ženske ki zmoremo več stravi hkrati!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 10:34:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3023
22.9.2008 10:36:27   
Anonimen

ja tjaš ama že 4dolgo veni tako da je bča brez trojk smešnazdaj pa ma od 1-4 vse pa 6 ma zunaj!torej še 5 falijo!

Oooo...Alen ima 8 zobk. Pa eno cini mini špico user posted image  Je Kolumbo enkrat rekla, da ima maj npr. 8,5 zobkov. Torej, Alen ima 8,5 zobkov! Kolumbo sej špica šteje za polovičko, al še ne? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3024
22.9.2008 10:37:00   
Anonimen

kolumbo  jaz tudi pucam pa vseneo ratam na net prid vsake tolko kaj prečekirat pa napisat!
to smo današnje osdobne ženske ki zmoremo več stravi hkrati!user posted image user posted image

Uuu, tale je pa dobra! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.