|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
22.9.2008 9:16:05   
cati
sam bo on že u četrtek vidu k mu bom denarnico spraznila za vse avtocrose nazaj v tej sezoni

Hudobauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
22.9.2008 9:17:09   
diamantina
Jutro!

Joj balonchy, če nas boš tako futrala, bomo vse na +40 user posted image  user posted image  user posted image  Kako se mi je teh rogljičkov zluštalo zdaj.

Kako ste zadovoljne z volitvami? user posted image  

Jaz pa imam pregled naslednji teden in obenem morfologijo!!! Juhej!! Tudi meni je že dolgčas za pikico, od 17. tedna je nisem videla. K sreči imam na vsakih 5 tednov pregled. Joj, samo parkrat se obrnem, pa je teh 5 tednov mim. Zdaj bom imela že 4. pregled, huh. user posted image

Mala dobrodošla! user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
22.9.2008 9:17:58   
Ajvy
Jutro....

BAlonchy....hvalauser posted image
Pa kje ve dobite te fejst kavice in sladkarije...punce , preveč nas razvajateuser posted image user posted image user posted image
Itak ,dasmo neučakane, in ta neučakanost mine šele takrat, ko dobiš user posted image  v naročje user posted image user posted image user posted image

KAtjuša.....tvoj ga je pa pihnuuser posted image user posted image  ...

CAti...a veš, date čist razumem, jst tudi že komaj čakam, da vidim user posted image ...sej cajt leti...ampak kar se tega tiče pa ne gre nikamor....

Vidm,da ima v teh dneh kar nekaj punc preglede....nekaj še na moj rojstni danuser posted image user posted image

Mala*...dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image  trebuškarcamiuser posted image

Tako, mala v vrtcu, dec še vedno na dopustu (pa mi sploh povedal ni- me je htel presenetit),sem ga dans vsa živčna budila, češ da je zaspaluser posted image user posted image user posted image . jst zajtrkujem- po predpisim- pred računalnikom........

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
22.9.2008 9:19:27   
Ajvy
Kolumbo...zakaj si pa imela CR??

Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.9.2008 9:19:29   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čez vikend - učerej sm spet mal klela, k je šel moj na avtocross, baje zadnji v tej sezoni, sam bo on že u četrtek vidu k mu bom denarnico spraznila za vse avtocrose nazaj v tej sezoniuser posted image user posted image user posted image

To bi šla pa prec tud jaz (če ne bi bla user posted image )... Dej upraš tvojga user posted image , če me drug let s sabo vzame???

Neposredna povezava do sporočila: 4430
22.9.2008 9:22:50   
TEDIGO
da se vam malce javim- v petek sem bila na pregledu, vse je OK-vprašali smo po spolu-Gin. nam je rekla, da bo user posted image , sam naj ne jamljen za 100%-Ni bila prav prepričana. Naslednji pregled pa imam 17.10.2008..

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.9.2008 9:24:39   
cati
Tedigo čestitke zauser posted image  in uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
22.9.2008 9:32:21   
mala*
Kolumbo, imaš pa res taprav nick izgledauser posted image

Ja PDP 16.02.09, 23let,kaj še???aja porodnišnica KR...aha naslednji pregled 24.09- čez 2 dni...nosečka pa danes polnih 19 tednovuser posted image

Vidim, da ste tu prave klepetulje, kar mi je zelooooo všečno...Aha, sem zasledila da imate nekatere tudi bolečine v sp.delu trebuha, no bolečine, men se zdi kot da me neki tišči....Prav G da je to normalno in da naj se kar navadim...user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 9:32:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 9:33:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4435
22.9.2008 9:35:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Tedigo čestitke zauser posted image  in uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
22.9.2008 9:35:54   
piskot
jutro.

kaj imate ze vse datume za morfologijo? Jaz imam ta teden pregled v cetrtek, moram vprasat kako je s tem. Priznam da sem v prvi user posted image ful bolj gledala na vse tole, zdaj pa ni casa. Upam da ne bomo cesa pozabili.

Jaz sem se  mazala s Colistar kremo proti strijam in nimam niti ene strije od nosecnosti. Jih imam pa od prej enkrat, ker sem se ful na hitro 10 kg zredila. Tako da priporocam to kremo. Je pa kar precej draga, sam jo je ful v skatli.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 9:36:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4438
22.9.2008 9:47:32   
petrap
Dan...

evo mene spet v službi....da se vam mal javim...

dobrodošle nove članice... user posted image

danes sem ekstra dobre volje - za enkrat - user posted image user posted image user posted image user posted image , se pa nč ne ve, če bo tkole cel dan...user posted image user posted image user posted image saj veste kako gre to...

joj sem danes pogledala na kolendar in sem ugotovila, da je ta teden zadnji celi teden v septembru, pol je pa že oktober user posted image user posted image user posted image ... kolk leti ta čas... kmal bomo iz trebuškarc ratale mamice in bomo imele svoje otročke že v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4439
22.9.2008 9:50:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cati

user posted image

user posted image

prvi je lepši...

drugi pa je po moje bolj udoben... :)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
22.9.2008 9:52:11   
boma2
čestitke vsem novim nosečkam...

in prijetnih user posted image , čeprav zdaj malo manj mesecev.. .:)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
22.9.2008 9:58:23   
petrap
cati tudi jaz sem za jane user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ga bova midva tud kupila user posted image user posted image user posted image user posted image

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-formula-strata/051778420421131343

tegale...barve bo pa po vsej vrjetnosti oranžen...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
22.9.2008 10:00:20   
Balonchy
Oooooo trebuščkarca Ajvy...
Si se le prklopla na net... Hehehe...

Dej, da ti še mal luštov nardim s pecivom...
Danes moram (zato k so za porabit borovnice) naredit pito. Pridete TREBUŠKARCE???

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
22.9.2008 10:02:23   
cati
cati tudi jaz sem za jane , ker ga bova midva tud kupila

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-formula-strata/051778420421131343

tegale...barve bo pa po vsej vrjetnosti oranžen...

Ja saj jaz sem tudi v bistvu tega gledala samo brez jajčke ker se globoka košara spremeni v njo.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
22.9.2008 10:03:13   
cati
Sam je tista košara ful težka

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
22.9.2008 10:15:17   
petrap
cati - lupinica je težka al košara? jaz nimam pojma...vidla sem sam športni del...kupili bomo pa kar vse troje...tašča časti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
22.9.2008 10:17:04   
zorica

Dan čveke (bi morala napisati jutro, če sem iskrena ).Najprej bi pozdravila vse nove na forumu, dobrodošle.

Vidim da nas je kar nekaj ki gledamo Jane.Rada bi le napisala, da sem poskušala košaro od Jane Matrix, ki je dejansko ful težka.Od Jane Strata pa se mi zdi občutno lažja košara, tudi prodajalka je rekla da je lažja.
Jaz bom vzela Jane strata 100% in to 3v1.Meni se zdi to svetoven voziček user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
22.9.2008 10:21:21   
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

cita - kako si pa ti? Zdravje???

ma ja kaj naj rečem je nekako ok ce bo tko bom kr zadovoljna....grem drug pon. v službo glih ne vem za kako dolgo ampak pač grem...izcedkov pa do danes ni več in upam da jih en bo več držim pesti sedaj samo čakam da začne naša pikica mal plesat po bušijuuser posted image user posted image user posted image upam da bo kmalu...drugače pa bo kr no...pa druge user posted image  kako ste??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
22.9.2008 10:24:31   
zorica

cita pa se ne da zmeniti s tvojo osebno zdravnico za bolniško ?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
22.9.2008 10:28:56   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

cita - kako si pa ti? Zdravje???

ma ja kaj naj rečem je nekako ok ce bo tko bom kr zadovoljna....grem drug pon. v službo glih ne vem za kako dolgo ampak pač grem...izcedkov pa do danes ni več in upam da jih en bo več držim pesti sedaj samo čakam da začne naša pikica mal plesat po bušijuuser posted image user posted image user posted image upam da bo kmalu...drugače pa bo kr no...pa druge user posted image  kako ste??

Sem zadovoljna, da si boljš... user posted image user posted image user posted image
Zdej se pa kr mal čuvi in boš vidla, da bo tut bebica kmal začela kobacat po bušiju! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.